Tapulaʻa Taurus Scorpio: Faigalotu ma Faiga Paaga, Faʻaipoipoga Faiga

Anonim

Taurus ma Scorpio o le au tetee i le horoscope. Nei o ni tetee tetee e sili ona faigata ona tutu faatasi ai ma maua ai le malamalama malamalama. Peitaʻi, o ia faʻaipoipoga ua maua. Mafaufau i le saoasaoa o le taurus-scorpio i auiliiliga. O le a le mea e manaʻomia e fausia ai se faʻatasiga?

  • Matamata Taurus e fetaui ma isi Zodiac faailoga ♉
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Tafaoga Tarusus Scorpio

Lautele

O le tuʻufaʻatasiga o afunitorist na o le taimi na o le mafuaʻaga o tulaga sili ona lelei i tulaga ma o loʻo i ai i feusuaiga. O le sili atu uiga o le le tusa ai ma le i le va o le Taurus ma Scorpio, pei o mea uma e le masani ai e lafoai ma puipuia o latou manatu i le taimi mulimuli.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le isi itu, o mea feteena faʻafuaseʻi uma o isi, o lea latou te tosina ai. Peitaʻi, o la faailoga ua i ai uma le faʻaauau pea le faʻaauau pea ona sailia loa le ausiaina o le sini. Afai latou te tuʻufaʻatasia taumafaiga, o le a le tutusa i faʻaiuga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona iai tulaga lelei i ai ma se sini masani e tatau ona aliali mai.

Afai o faʻailoga uma na te aumaia ai taumafaiga e toe fai ai le tasi ma le isi, o le a lelei tele a latou maʻa.

Tane tarusus ma scorpio

O lenei faʻatasiga e mafai ona faʻamanuiaina pe a tuʻua e tagata paʻaga le manatu e toe fai ai le tasi ma le isi ma o le a le faʻaalia le saʻo o le taʻitaʻiga i mafutaga. I le Faatasi ai o le Southothy ma taumafai e mafuta i le ulugalii o le a mafai fiafia. Afai o lenei ua faʻaopopoina i lenei mea, o loʻo faʻateleina le avanoa manuia. Ioe, o le puao o le puaa o le tuai o le Taula, ae ua sauni o ia e talia. O Taurus e mafai ona faʻaogaina se auala mataga e tautala ai, ae mafai foʻi ona totogi foʻi i lenei mea lelei mo le lelei o le mafuaʻaga masani.

Taurus ma Scorpio o loʻo iai i se isi olaga o le tino, o le mafuaʻaga o le le malamalama i ai.

I le amataga o le tafao faamasani i le marn-Tavern e matua fiafia lava i se fafine faasee. O nei lanu piniki tioata latou te le avatua e iloilo ai le tulaga lamatia o le tulaga ma taufaasese e uiga i uiga moni o le paga. E oʻo mai i fafo, o le faitogavili atonu o le toʻafilemu ma paleni, ae e le o lona uiga o lona uiga - o loʻo fai mai e uiga i le mafai ona taofiofi le maʻi i totonu o afa i totonu. O le faʻafilemu o le igoa o le a muta pe a le o le scorpion o se mea o le a le faʻatulagaina.

O se tamaitai saupasi o paso le faaitiitia o le Tauurus, o lea na ia faaauau ai pea le fuafuaga i o latou lima. E le mafai ona avea le Uniquant pe a fai o le a faia e le scorpion se sili atu talafeagai. I lea tulaga, sa maʻea e le teine ​​ma le maʻea le fesoʻotaʻiga ma le taurus e aunoa ma se faʻanoanoa.

O pasi o le Faaipoipoga

Afai e faia pea le faaipoipoga i le va o le Taurus ma Mororpio, ua leva ona folafola e mafutaga ia umi. O paʻaga uma na o mai i le Resitala Ofisa ina ua maeʻa ona auiliiliga le tulaga o le tulaga, mamafa sili atu nai lo le tasi o "le lelei". O le mea lea, o mafaufauga e uiga i le malologa o mafutaga e le aofia ai.

Soo se olaga o le a vave tuʻuina atu, o le malosi o le faʻavae o le a gafa ma le mautu. E le mafai lava ona mafai e le Scorpio ona maua i taimi uma le Saʻo le taimi, ae o le faʻasologa ma le mama e alofa. O le Taurus o le a tatau ona tuʻu i luga ma le suiga i taʻitaʻi le maluelue o lona olaga, ae o le a fesoasoani le kovana ia te ia e alu i le ola fou le ola ma le poto.

I le moega, atonu e faaaofia ai i tulaga i foliga, e pei ona manaʻomia e le fomaʻi se aga leaga e le mafai ona aumaia le taurus. Ae ui i lea, o le poto o le faatauemuga ona ia tulaʻi lea i le fesoasoani - o le a ia aʻoaʻoina le toʻalua i le eseese o lona fiafia ma poto masani, e faʻapea o le a ia faʻafetai.

O le faʻaipoipoga Talose - Taurus ma Scorpio

Fafine Taurus ma Scorpio

O le fealofani i le va o faʻailoga e mafai ma le atoatoa o sini o sini ma mea e te fiafia iai. Afai e le o lenei mea, o faʻailoga o loʻo tiitia i latou i itu eseese ma o le a latou maua le fiafia. O le faʻavae faʻavae, faʻateleina e ala i le tumau, liliu mai o se gaioiga e afaina ai lo latou fiafia iai. O le mea lea, o le Taulasi ma Scorpio o le a leaga ia i latou lava, e tatau ona i lalo ifo o le fili.

Peitai, o le tagata atamamai ma le atoatoa le mafaufau lelei i le maufaatuatuaina ma mautu olaga i Telchikha, e le mafai ona tosina mai ai. Na te taʻua ni mea ma o latou lava igoa, ae le o le oti ma e le taumafai e teʻena. I se faʻaopopoga, o teineiti a le teine ​​e aua le faia se mafuaʻaga o le fuā, e taua tele i le sogasofu.

O le fafine tarus e tosina ai le mafai ona o le mafai ona fai ma le matagofie lupet. E tosina i le malosiʻaga faʻamalosi o le kalavera, o lona taufaasese ma le le lava o faigata. Mafaufauga, ioe, o le a mou atu i le aluga o taimi, e pei ona matauina e Telchikha le eseesega i uiga.

E le mafai ona suia le Scorpio, ma e iai ni suiga o soʻo se suiga e manatu o se taufaʻamataʻu e gagau ai le malologa ma le mautu.

Soʻo se fautuaga a le faitogafiti e uiga i le asiasi i uo a uo, o loʻo o ese mai mo le natura, ma isi mea tutupu e le mafai ona maua se lagolago mai le Tausus. O loʻo manaʻomia e Ccorpio i taimi uma ni lagona fou ma mea e tutupu, e le talafeagai mo le fale. I le aluga o taimi, o taimi e amata mai ai i lenei eleele, o le a sili atu ona tau i le solia o fegalegaleaiga.

Faaipoipoga Faiva

O le manuia o le faʻaipoipoga i le va o tala ma le scorpion e mafai ona o le averesi o tausaga pe a latou faia le poto i aso uma ma mafai ona iloiloina le tasi i le isi itu. E manaʻomia uma se mea e manaʻomia e se aiga ulavale i aiga e pei ona siʻomia e aiga ma e pele. Telchikha ia sisitema ma le aiga, ma ua mafai e le Scorrio ona maua.

E le tatau ona taofia e le tamaʻitaʻi Taurus le le fiafia o le scorpaon o le a le tagata lava ia. Ma o le a manuia le faaipoipoga.

Peitaʻi, e ono lē salalau ese i lenei mea, talu ai o le fafine Taurus o loʻo mafaufau i le sili atu o le le fiafia i lagona fou o le aiga. A faʻapea e iloa e le taurus o le tuʻinanau ona o se vaega o le soʻona tuʻufaʻatasia o le amio a le Atua, o le a mafai ona faʻaaogaina le faia o ana gaioiga. I lenei tulaga, o lualatia o le a le avea ma mea e feololo i le aiga, ma ua avea o ia ma ava poto.

Taurus ma Scorpio i faiga faapaaga

Faigauo ma Paaga

O se faigauo, e tele ni tamaʻi fesoʻotaʻiga ma le Taurus ma Scorpio. Taursus foliga mai o le ccorpions o le avre ma vaai i o latou mata mataga ma le le fiafia. O tamai povi e faigata ona malamalama i tuʻinanau o faʻataʻitaʻiga, latou te vaʻavaʻai i latou mata ma cranks ma tagata malaga. E le gata i lea, o loʻo iloga i le au scorition e le tasi, e sili atu ona tulei povi mai fesoʻotaʻiga ma i latou. Mafutaga e mafai ona o le maualuga o uo.

O lenei tandem o le a matagofie.

E i ai le maoa o le scorpio ma le aoga o le taurus. O Scorpio o se toa matagofie o le Agaga, ia, e ono naʻo loʻu ulu atu ia te ia e 'aʻai ai ni tauvaga. A o ia ofi ma fili, o le taulaiga filemu. O felafolafoaʻiga i latou e ono tulaʻi mai i luga o le eleele o faʻafanua i tuutuuga o le faamaoni o le pisinisi: O le taurus o le a le sainia i nisi adanare, o se tagi a le tagata taalo. Iloaina o le le malamalama, uma o faʻailoga fou ma le mana e lua o le a faʻateleina ai le faletupe - latou te iloa uma le tau o tupe.

Isi tutusa ♉

Tapulaa ♉ Tala Ma isi faailoga:

♈ove 63% ♌lev 96% ♐lelets 81%
♉tells 93% ♍eva 92% ♑kozerog 98%
♊ Bluzzards 73% ♎veps 92% Fale mautotogi 83%
♋рос 83% ♏corpion 100% 91%

Faitau atili