Tapulaʻa o Leo ma Taurus - Mafuaʻaga o feteʻenaʻiga

Anonim

Ogatasi o Leo ma Taurus i lalo o le sili atu le masalosalo. Afi ma le lalolagi eleelea e le mafai ona tuʻufaʻatasia. Latou te fegalegaleai lelei i mataupu, ma le o le alofa. Tatou talanoa e uiga i foliga o mafutaga i totonu o lenei paga.

  • Matamata leona foliga tutusa ma isi zodiac faailoga ♌
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taugofie i le Alofa

O le tagata muamua o sootaga e tele ina tele o le leona. O lona faʻamalamalamaina o le ulu, faufautua e vaʻai ai mo se paʻaga o loʻo i ai ni uiga. Ma sosaiete masani ma le agavaʻa e maua ai se fesoʻotaʻiga i soʻo se tagata e mafai ai ona e amataina se mafutaga e oʻo i paʻaga e le talafeagai.

Tapuni le leona taurus i le alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Vaega o fegalegaleaiga i se taua o se taua o le:

  1. Taurus - Ua tapunia Naura, ae o le leona e mafai ona "amata." Na ia molia le satelite ma lona malosi ma le faʻamalosiʻau, muamua o na mea, ma faʻamalosi e fesoasoani i mataupu ma ausia sini masani.
  2. E ui lava i le talafeagai foliga, o sea faʻatasiga e mafai ona lava. O mea uma e faʻatatau i ai ni sini e tuʻu ai i le lalolagi ma ausia ai i latou, o loʻo latou lelei ai e faʻatonutonuina ma tandem. Ae i se taimi lata mai, o se malamalamaaga e oʻo mai o lagona alofa e autasi, ae le o le alofa.
  3. Latou te feiloaʻi ma ua aapa foʻi sini lautele. E mafai ona latou aafia uma i le ola i le ola ma aiga, e oo lava i tamaiti. O le mea lea, umi faatasi.
  4. O le feteʻenaʻiga uiga o mea uma o le autu taugofie poloka. Mafaufau uma ia te ia lava i mea uma i mea uma ma e seasea alu i le fetuutuunai.
  5. O le tamaʻi povi e tau, o lea ia e iloa ai o le fesoʻotaʻiga ma le lvom o le a aumaia ia te ia le tele o penefiti. Ae le o le aloaʻia lenei, ae o se auala talafeagai ma pisinisi.
  6. Taimi muamua latou te fiafia tele i le tasi ma le isi. E mafai ona latou faia talanoaga mo itula. E foliga mai e le lava se taimi e alu ai e saunoa ai. Na o le faʻailoga autu o talanoaga faʻamalamalamaina vave, ma amata loa ona ou misia, ae le maua se mea fou.
  7. Taurus paʻu le mea moni o le leona o le leona e le i talanoa i taimi uma e uiga i ana faʻamanuiaga ma mitamita. E leʻi sauni o ia e avatu le matapeʻapeʻa i le mafaufau o le satelite le aofaʻiga o le faamemelo ai ma le uaoa lava, o lea lava i le iuga o mafatiaga uma.
  8. Le aluga o taimi, e malamalama le Taurus e faapea o le pule o le leona o le mea moni a belligence mautu ma se leo e gaogao. Ua le fiafia e masani lava e le o taofia le paaga o le folafolaga, o le tala lea a le tele, ae e itiiti.
  9. Ina ia mautinoa ua saogalemu o le sootaga, Lev manaomia e taumafai foi ma faatalitonu le tasi filifilia i le matuia o le faamoemoega. Ma faamaonia ai foi o ia e mafai ona e le gata e tautala, ae faapea foi ona tali e fai upu uma.
  10. Afai latou te filifili e faaipoipo, idylls le a lava. E alofa le leona ma talisapaia le saolotoga, ma o loo taumafai le Taurus e faatapulaa ai lenei saolotoga e ala uma. O Ia o hyper-pulea ma nafa, o uiga saolotoga-le alofa le ita.

Tatou otooto: ua lelei fetaui lenei ulugalii na o sootaga faauo. I le alofa i latou leaga talafeagai. vave pauu matatioata Rose, e pasi atu le alofa, ma e leai se toega isi tagata.

Mafuaaga o Feeseeseaiga

O lenei o le a tatou feagai ai ma le mea e faigaluega taua i le sootaga o Leo ma Taurus, ina ia latou masani ai.

Ogatasi Leona Taurus i sootaga

Mafua ai o feteenaiga ma e mafai ona e faapea taimi maai:

  1. e matua fuā Taurus, ma e alofa le leona le mafaufau o le isi itupa. O le a tuuina atu i taimi uma mafuaaga mo le loto leaga, o le a avea ma puna o mea faatoilalo tumau. Le va oi latou e mafai ona tupu le le faatuatuaina. O lea, afai e le o saunia le leona e faamalosia e lona naunau mo le gauai atu, e sili ona e auai i le Union ma le Taurus.
  2. Faafitauli tulai mai i le tulaga tau tupe o le olaga. E matua le faasoasoa tatau ma le aoga Taurus. Ia manatu ma talisapaia mea uma ao leʻi faia se faatau tele, mo se faataitaiga. Le leona o le transgender moni, faagaeetia i le faaaluina o tupe, o le ituaiga o tagata faatau faalelagona, o le na muai faaaluina, ma e le malamalama aisea ou faatauina.
  3. o le a tupu soo foi faatoilalo aiga. alofa Taurus poloaiga i mea uma, ma o Leo a tagata vevesi. Ana paaga matauina le gasu pea o le le faaaloalo mo ana taumafaiga ma e le fiafia.
  4. Latou manatu matua ese atoa i se olaga ma le aiga soofaatasi. Mo le Taurus, o le fale o se nofoaga autu o le filemu, o se uafu o le toafilemu, le mea e mulimuli mai olaga i aso uma mamafa galuega. Mo se leona - na o le nofoaga e afio mai o ia e faaalu ai le po, ma uma le toaaga ola alu mai ia te ia i fafo o le fale.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Tamaitai Leona ma Taurus Aliʻi

O se tagata e tosina uiga tausaafia ua pupula, o se lagona o le malie, lelei ona laei foliga ma matuitui atamai teine ​​teine-leona. E malamalama o Ia e matua ese atoa i latou mai le tasi i le isi, ae e matagofie mo ia.

O le tofo i musika, tusi ma faletīfaga masani ona feagai, o lea o loo i ai autu e aoao i taimi uma mo talanoaga ma mea e fiafia faatasi.

Ae o isi paaga sili ona tatou aʻoaʻo le tasi i le isi, o le tele foi o le le fiafia. O se fafine e le fetaui o le paga o se aiga filemu. E fiafia o ia i le suiga o le tulaga, na te sailia ni uunaiga fou, utagia kamupani leai. E le tumau le tumau o Taurus, o le tele o taimi e amata ai ona le fiafia ma le le fiafia i lana ua filifilia.

Tapuni le liaon taurus

E ui i le leaga le fetaui, o lenei paga e mafai ona taumafai e fausia le alofa. Ae o tagata uma o le a tatau ona suia ma tuʻu i luga ma ni faʻaletonu o se paʻaga.

O le mea lelei o le filifiliga o se fafine lelei ma le agaga faʻafeusuai e faʻasaoina ai se paketi a le aiga ma e maua ai le malosi i lona satelite e ausia ai manu fou. O le tamaloa e tatau ona taumafai e sili atu ona agaalofa, faʻatagaina a latou filifiliga i nisi taimi e faʻaalu ai tupe i ni faʻailoga ma soloia ai ona laʻititi laiti.

Man Levi ma Fafine Taurus

O lenei pea paga ua sili atu le lelei. O se fafine i luga o lenei iuni ma auai i le fale ma le aiga, ma o le tamaloa fauina se galuega, o lea sa lelei ai le faafitauli ma e nafa ma tagata uma.

Latou te feololo i le mea moni o mea uma o taumafai mo mea taugata ma mea lelei. Nai lo le tulaga ma le manuia le tagata, o le tele o avanoa e i ai lona avanoa e manumalo ai i le nofoaga o se teine ​​aoga ma le poto masani.

O le a fiafia le ulugaliʻi pe a naʻo le tasi le tagata e le gata i lona taua o ona manatu, ae e faʻaalia manino lava i latou i le olaga. E tatau ona avea ma se mea ma le poto, fia mafaufauina, fuafua le ola ma mea ausia mo tausaga o lumanai.

Atoatoa uma ♌

$ 100% ♌lev 91% ♐lelets 93%
♉terets 91% ♍deva 86% ♑kozerog 92%
♊libers 68% ♎veps 91% Fale mautotogi 97%
♋рос 71% ♏corpion 99% Barbs 83%

Faitau atili