Tele le tutusa - mafuaʻaga o feteʻenaʻiga

Anonim

O le tusa ai o taupou e i lalo o se fesili tele. E talitonu tagata atamamai o le faʻata e faʻatatau i faʻailoga tutusa e lua tutusa. Sei o tatou manatu pe a.

  • Matamata i le pito o le taupou ma isi zodiac faailoga ♍
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taugofie i le Alofa

O le tuʻufaʻatasiga o faʻailoga e lua o le zodiac e seasea olaola, e ui i tagata faʻapena, agavaʻa ma manaʻoga. E foliga mai e ono foliga mai o loʻo faia mo le tasi ma le isi, ae naʻo le taufaasese.

Uma ua faaee uma ma le poto malamalama, tutusa uiga ma lagona. O lea, e foliga mai e foliga mai latou vaʻai i le paaga, e peiseai i le faʻaata, ma vaʻai i se tagata taua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sili atu le talafeagai i le alofa

Aemaise lava, o le taupou e alofa le tasi ma le isi i se talavou, na faʻaalia ai lo latou vevela atoa i le faʻapotopotoga atoa. Uma le matua lagona loloto o le natura, alofa ma le mafaufau.

O nai 'aiga e toʻalua e mafai ona avea ma se manaia, pe avomy ma faʻamalosi, ae puʻupuʻu talataʻo. Ona iai ai lea o se faʻalavelave ma le tiga tiga mo laua uma. I se mea e sili atu ai, na ola aʻe i luga o le fua, na latou mulimuli ane avea ma uo lelei. Atonu latou te faʻafesoʻotaʻia lenei fegalegaleaiga malosi atoa i le olaga atoa, e galo ai le taimi na latou galulue faatasi ai ma mafua ai ona tiga e isi.

O le taupou e masani ona faʻataʻitaʻia ma le tasi ma le isi ma ona o le i ona o lona faʻata "e mafai ona faʻaalia ai lo latou uiga lelei ma le faʻaseʻe ma le fiafia.

O mea uma o i luga e masani mo ni teine ​​talavou. Peitai i le matua matutua o paʻaga e sili atu le faigata.

O le a le uiga o le mafutaga a tagata matutua ma lauiloa taʻutaʻua:

  1. E faigata mo i latou ona fealofani. O loo latou vaavaaivaina pea mo vaivaiga i se paʻaga, ua eliina i lo latou motusia ma ua fausia fuafuaga taui taui. E avea ma mea leaga tele ma mafutaga e le o atiaʻe, faʻaalia o uiga lelei, ae, e uiga i a latou mea sese i lona mamalu.
  2. I le taimi muamua, o mea uma e foliga mai faigata. Ae latou te suʻeina ma le taimi tele lava e liliu i se nofoaga tele o femalagaiga, feeseeseaiga, solitulafono. O se mafutaga lea e tupu mai ai le alofa i le inoino o le tasi, arbe o se umi umi, talitalau laasaga.
  3. I mataupu faavae, atonu e saogalemu a latou sootaga, ae na ui e i ai se suiga tele i le matua o paaga. Ona tulaʻi lea o le e i ai se faʻamaoni i faitioga, ma sili atu ona lelei i aia tatau o le ulumatua, faʻapalepale ma faʻatonu.

Afai o le 'paaga a le taimi e uiga i le taimi e tasi, e faigata tele mo i latou, e ui i le sili atu o feʻai e sili atu lagona. Latou te talitonu o le paga e matua malosi tele, e le mafai ona faʻataʻitaʻia uma le filogia uma ma mafai "oso" i soo se taimi, mafua ai le tiga o le taupou fefeina i luga o le lalolagi.

O le taupou o se faʻailoga lea o loʻo i ai i le leai o se suʻesuʻega mo le lelei. O nei tagata e matua tele lava ina faʻaaoga a latou lava ma 'ua le manaʻo tele i sui tauva mo o latou satelite ola. O le mea lea, e naʻo le faʻamoemoe o le a mafai ona latou taliaina le agavaʻa a le tasi i le isi itula o le taimi ma aʻoaʻo e lafoai, galue i luga o mafutaga.

E taua tele le tasi i le tasi i le paga o taupou na maua ai le uʻamea o le a ma o se amio malosi. Afai o mea uma e lua ma leai se aoga o le manaʻo, e le umi le mafutaga. O le paaga vaivai e tatau ona aʻoaʻo e lafoai ma taʻalo sili atu le faʻamalosi i totonu o se paga.

Ole taupou e talisapaia ai se pisinisi pisinisi, o lea e ono le manaʻo o le a latou faia se tausiga matagofie mo ma faʻatulaga ni mea e ofo ai. Afai latou te vaʻaia o le filifilia e fetaui ma le tasi tapulaʻa latou te puipuia, latou te malilie e aunoa ma le le taliaina e amata ai se mafutaga.

Tapulaa o taupou

Ae o tagata o lenei faʻailoga e tumau atoatoa, latou te faʻatasia, latou te masani ai tagata, galuega, nofoaga. O lea, afai latou te amataina sootaga, ua umi mo se taimi umi. O le mea lea e le o le mea lea e le mafai ai le tulaga o le Union.

E faigofie la ona latou fuafua e filifili galuega, uo, mea fiafia ma le satelite ola. E taua tele mo i latou le le gata i le tosina faʻaletino, ae ia faʻaaloalo foi, faʻatuatuaina ma isi itu o fesoʻotaʻiga. O le mea lea, latou tessen mai le le talitonuina ma suiga, mafai ona fausia se lelei, mafaufau lelei masani tulaga i se paga.

Mafuaʻaga o feteʻenaʻiga: Le a le mea e galue ai i mafutaga

Virgo o se le mautonu i le atamai. O mea uma nei e matagofie ma e sili le faigata. O le iloa o lona atamai atamai e tupu ai taupou i mea moni ma faitioga, ma i se paga, o nei uiga e le masani ai paaga i le tasi ma le isi.

Virgo vaʻai i le paʻaga o le tutusa faʻailoga lava ia lava. Latou te manatu o le faaletonu o le tagata filifilia - o le na o le atagia mai o latou lava uiga lelei, lea ua afaina ai lo latou faamafanafanaina faaleagaga.

Taavale Tau Taulaga Scoa.

E masani lava, ae le o le galue ia te oe ma mafutaga, o le taupou amata ona toe aʻoaʻo le tasi i le isi. E sasau i fafo i le malosi o mea faigata, Talosagaina e faavavau ma le fiafia. E taua tele le faʻasaoina o se siosiomaga mafanafana i mafutaga e aʻoaʻo ai e lafoai, toe fetuunai ma faamama le faitio.

Ina ia e faia e lenei paga mea uma, e tatau foʻi ona latou le popole e le gata i le alofa, ae o se mea e popole ai, tusa lava pe o le a le uiga ese o leo. O vaitau o aʻoaʻoga o le a faia e le vasega Mutual e fetuunai le toʻatele o le au feʻaveaʻi i le taimi o fetalaiga. O le lava manaʻoga faʻapitoa e taua mo taupou sili atu le taua nai lo lagona faʻasaoina.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Fafine virgo ma le tane virgo

O lenei luni o loʻo tausia i luga o uiga o uiga uma e lua. Ua laiseneina e le gata i le paga, o se faalapotopotoga e masani ai mafaufau, o se maualuga o lagona poto, talavaivai. Latou te amataina le va e le gata ina o ni lagona, a ua latou vaaia foi le avanoa mo le ola lelei, mautu olaga i polofesa

I le taimi muamua, e foliga mai o le tutusa o le amio - o le atoatoa tulaga mo le faia o se aiga ma le fanau mai o tamaiti. Ae paga lea, o le faʻata faʻaata e seasea fiafia lava. Ona o paaga vaʻai o latou lava vaivaiga i le au filifilia, ma o lea ua faʻasauaina ai i latou i le taimi. Ua le mafai ona e toe aʻoaʻo oe lava, ua faia mo le aʻoaʻoga a le paaga, ma e sau foi le faʻafitauli.

O lenei ulugaliʻi e ono i ai mo se taimi umi e pei o se faʻafitauli o le mafai ona tupu, aua e leai se tasi oi latou e le i ai se natura malosi, ina ia mafai ona suia tele a latou mea.

Ae ua faalauiloa lelei i pisinisi fai ma mafutaga. O mea uma e talafeagai, o ma aga maopoopo ma faatulaga. O le mea lea, o o latou mafuaʻaga masani o se galuega faʻalelalolagi e galue ai e pei o se uati.

I le aiga, o se faʻataʻitaʻiga e faigata ona faʻaliliuina atu, aua ua manaʻo le fafine i le tamaloa e taʻitaʻi ma o le mea lava lena, puipui ma puipuia. E le foliga mai o ia, e manatu faapito i lenei mafutaga ma muamua ona ia foia ona lava faafitauli, ae lei tausia lelei e lagona o le filifilia.

Afai latou te faia se aiga, vave pe o se tasi foi o alo. O le a fuafuaina, faʻafeiloaʻi ma pele pele. Peitai o le a tigaina tele le pepe i le faagasologa o le tuputupu aʻe. O le a faitioina o ia e matua, Chake o la popolega ma faitau nota e le maua ni tala. Na faapena se tagata o le a ola i le fouvalega, lea e tetee ma o latou malosiaga uma e mafai foi ona faia se mafutaga ma ona matua.

Mai le latou paga o le a foliga mai e atoatoa atoatoa. Ae o le tagata fai pisinisi, talu ai o taupouga o le a le lagona le fiafia i le tagata, ma fofo ai feteenaiga i totonu o le aiga, e aunoa ma mata.

Latou te le faʻasea i uo ma aiga i luga o le tasi ma le aiga, iloiloina i na ituaiga amioga le tatau. E ui o lea, o le a le mea e tatau ai i le itu o le fafine i le tulaga o le tumau e le fiafia: E le fiafia e le manaʻo se tamaloa e avea ma uluto ma ua tatau ai ona tufatufa atu i le tala a le aiga.

Atoatoa uma ♍

Aries 71% ♌lev 73% ♐lelets 72%
♉tels 69% ♍eva 75% ♑kozerog 61%
♊ Bluzzard 75% ♎vep 74% Fale mautotogi 72%
♋rak 81% ♏corpion 98% Tauaso 67%

Faitau atili