Ogatasi o fua ma tamai povi - sootaga ma feteenaiga

Anonim

Ogatasi o fua ma Taurus e le lelei mai le vaaiga o le potu. O nei faailoga o loo matua le tuufaatasi ma le tasi i le isi. iloa e a ia pe aisea.

  • una Watch ma isi faailoga zodiac ♎
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taugofie i le Alofa

Fua ma Taurus - faailoga ma eseese parity i le laulau zodiac. e le tuufaatasi foi ea ma earthlings - latou elemene. I se ulugalii, o le fua e masani lava ona lapiti, ma le tamai povi - le boa, o lea, o le sootaga e masani coined.

Una horoscope Taurus

O le manatu autu o loo faaalia i le autau o le fua ma tamai povi, ua taua i lalo:

  1. E mafai ona avea ma ni uo lelei ma tauaveina uiga faauo i le tele o tausaga. Aemaise lava malosi o le a avea o se faatasiga paaga pe afai o tagata e nonofo mamao lava mai le tasi i le isi ma seasea vaai i ai.
  2. A o sootaga alofa, e fai si faigata o le vaaiga mamao mo i latou. O ulugalii e masani lava ona o mai i le māsae i luga o le lotofuatiaifo o le Taurus, lea ua avea ma se mea e ofo tele ma le matuā lē fiafia lava mo mamafa.
  3. Trust o le sili mea taua mo le Taurus, o lenei o le mea o loo ia sailia i sootaga. Ae e faalagolago i le mamafa mo ia o unbearably faigata. E tusa lava pe e le mafaufau le paaga e uiga i le fouvale, o lona nuu ma le alofa e faatafai i tagata uma i se laina e mafai ona faamalosia le Taurus e masalosalo i le faamaoni o le lagona o le mamafa.
  4. E i ai foi taimi lelei. Uma e lua o nei faailoga o loo i lalo o le auspices o le paneta e tasi - faia uigaese. O lenei auala e mo i latou uma e lua a tele matafaioi i le olaga o loo taaalo i le sailiga mo aesthetics ma le lotogatasi i mea uma. I luga o lenei faavae, e masani lava ona latou converge, ma fesootaiga i le vaega muamua o le mafutaga nai e malolo ai, malamalama, e aunoa ma le feteenai o le malamalama ma le matuitui.
  5. O le a latou maua pea autu masani mo talanoaga. Uma le alofa i miti, ua masani ona milo i le ao ma ola i se lalolagi o se miti. Na pau le eseesega e faapea o le initiator o fesootaiga o le Taurus ma e mananao e talanoaina na o le autu manaia ia te ia. Le tafailagi o le mamafa ma le mafaufau o le fua o le lautele, ina malie ai e oo ina manaia e talanoaina le autu lava lea e tasi. Ae i le tulaga muamua, latou fetuunai pea i le paaga e tusa ai o lo latou alofa ma i le vevela o miti faaleuo.
  6. tosina Taurus mamafa i lona tootoo malosi uta, susulu uiga tausaafia ma le faatosina, pule ma ausia. Foi lava lalelei o le mea moni e faapea, na toeitiiti lava atoatoa faasoa atu le fiafia o le tasi i le isi.
  7. Fua e pei o le tino i fafo, latou tosina se uiga laitiiti, faaleaoaoga, le poto ma le mafaufau maʻai. O foi manaia e le o fua feteenaiga, ia e iloa le auala e avea faava ma māfaufauina.
  8. Alofa le tasi i le isi taimi faʻateleina, i totonu o se paga e lagona ai le malosi lagona. Ae o le a le umi. I le Faatasi ai o Taurus, e foliga mai e malu le fua - ua latou sauni e faʻalogologo i lo latou soʻoga fesoasoani, ma le fiafia i ai, faʻalogo mai ia i latou. Ae aoga le lulu o le tafailagi, o le fua o loʻo faʻanoanoa ai, latou te leai se afa lona lua i ona autafa ma le alofa o loʻo sili atu.
  9. E i ai faafitauli iinei - pe a uma le muamua "mai le itu o le Taurus, e alofa atoa le fua ma le umi ona iloa le tulaga. Ua avea ma mafutaga faʻa-le-tasi - fua le alofa leoa ma mafatia, o povi e le o le mautonu pe aisea e le faʻamalieina tumau le latou paaga ma ua e le fiafia iai.
  10. I se faʻavae, na i ai foʻi mafutaga e maua e mafua ai ona faʻapea i mea tutusa ma faʻaletino faʻaleagaga, amio mama. E mafai ona latou faʻatasi pe a fai o se olaga faigata tulaga manumalo ma le manuia, o le a latou foʻia se faʻafitauli sili atu.
  11. A leai, o le a leai se fefe o le luni atu, e tupu ai foi se faiga o le a aafia ai le faiga o fua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Siaki le vitio e uiga i le mafutaga o mamafa ma callef mai le manatu o le manatu o le tagata poto:

Mafuaaga o Feeseeseaiga

O le fesoʻotaʻiga o se saʻo saʻo saienisi, ae afai e te le fetaui ma lau soa, e le faʻapea e tatau ona faia le satauroʻu e tuʻu ai le koluse. E tatau ona e manaʻomia le sailia o lau paʻaga, iloa pe faʻafefea ona lamolemole malosi ma fofo faʻafitauli.

Fuaina o le taurus foliga talafeagai

O le a se mea e mafai ona avea ma punavai o misa ma vaeluaina i totonu o le tane ma le scales pas:

Afai o le taimi muamua o le a matua fiafia lava le tasi i le isi, o le a le fiafia i taimi, o le fiafia o le a suia i le ita ma le faasea. Ma le isi, e oʻo mai le itu o Fualaʻau o le a malamalama o le a le mafaufau le mafaufau, e leʻo manatu pea ma tumau pea i taimi uma.

  1. Le tamaʻi povi, nai lo le ausiaina o mamafa ma atiaʻe, o le a "malie lemu" se paga ma aveese mea uma i le faamautuina. E ala i le masani masani o le fua o le fua, ua latou faaputu ai, o le a sili atu le afaina o le mafutaga.
  2. I le amataga o le soʻotaga o le fiafia i taimi uma e mafai ona faʻasoaina fuafuaga, sini ma lagona i se paga. Ae i le aluga o taimi, o le a latou malamalama lelei ona latou vaʻavaʻai i le lalolagi atoa. Taurus sili atu fanua, sili atu mafaufau i mea faitino mea. O le o loʻo fiafia i ai fua i ao ma fausia ni fuafuaga umi e aunoa ma le mafaufau pe o le a foʻia ni faʻafitauli puʻupuʻu.
  3. O tala e masani ona sili atu ona manuia i le fuafuaga fuafuaga. Latou manino iloa mea latou te manaʻo ai, tuu ni sini ma aapa atu ia i latou, faʻaaogaina le tapulaʻa maualuga taumafaiga. Fua, i luga o le isi itu, ola "Faʻafefea o le a tupu", ae le o le mafaufau foʻi lea ia taeao. Afai e taumafai le Taurus e toe fai lana paʻaga i lenei, o le faʻavae o mafutaga e le maalofia. A talia satelite e pei ona i ai, e i ai ni avanoa o se lumanaʻi fiafia.

I se tulaga lautele, o le faʻatasia o le Taurus ma Lim o le tuʻufaʻatasiga o le "mutori" ma le "lapiti" ma "lapiti. Mo se faʻailoga o le ea, e le aulelei lava le alofa, ona e tatau ona e taulaga i taimi uma, ua e lagona le malulu ma le le lava o le faʻamalositino mai le paga.

Tapulaa Bord Traveus

O le ai ai lea o mea ma le saogalemu lautele, o le tele o fua e matua afaina ai ma le taimi e fasi o latou loto. O na fegalegaleaiga e sili atu le taofi vave i le taimi lava e pei ona aliali mai ma le naunautaiga muamua i ni tuufaatasiga ogaoga. Ioe, e mafai ona e mauaina se avanoa, ae o le ono mafai ona vave o le tamaʻi povi pe mulimuli ane tuʻua lona paʻaga alofa i le atoa.

O tagata faapena e sili atu ona avea ma uo, galulue ma fegalegaleai i se siosiomaga faapolofesa, ae aua le taumafai e fausia le alofa, ma le tele o loimata e toetoe lava a le mafai ona matua le maalofia.

Atoatoa uma ♎

95% ♈ ♌lev 99% ♐lelets 100%
♉tells 94% ♍eva 85% ♑kozerog 92%
♊ Bluzzards 99% ♎veps 96% Faalauteleina le 98%
♋рад 78% ♏corpion 99% ♓rub 64%

Faitau atili