Tausaga: Scorpio ma isi faʻailoga, uiga ma elemene

Anonim

O le pupula ma le le mafaamatalaina o le Scorpine o le a le mafai ona le amanaiaina: E le alofagia, pe inoino. Ma ma le faamaoni. Pluto tuuina atu lana fagafao le mautonu ma o le a i le manumalo. O le a alu le ccorpio e ala i tino e ausia ai le sini. Pese a le Alofa i le malae, e uiga ia te ia. Mafaufau i le saoasaoa o le scorpion ma isi zodiac faailoga. O ai e mafai ona faia lenei le mautonu cynic?

  • Matamata i le fetaui lelei o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Saili i fafo scorpion tutusa ma isi saini i luga ole laiga:

Lau faailoga Pisinisi saini
♏ Scorpio ♈ Aries ♉ Taurus ♊ masaga ♋ kanesa ♋ Leo ♍ Vio ♍ Virgos ♏ couprie ♈ Aries ♉ Taurus ♊ Gemini ♋ Le kanesa ♌ Leon ♍ Virgo ♎ Scales ♏ Scorpine ♐ coupricorn ♒ coupricis ♒ aquar
(Ulufale i se paʻaga faʻailoga ma kiliki le "Aʻoaʻo le talafeagai" faʻamau)

Fetaui lelei: scorpio ma isi faailoga

Mysterest Pluto ma Ccorpion uiga

Scorpio inoino faatalaiga ma le pepelo. O le uiga sili lea ona uiga mo ia. Aua le taumafai e faʻaalu ma faʻapipiʻi le puao - Na ia faitauina mafaufauga o le tane faʻafetai i le faʻatopeʻapegaina o manatu: e tele upu autu ma sulugatiti. O le mea lea, naʻo le faʻaaogaina o le faʻafesoʻotaʻi ma faʻataʻitaʻiga i na o latou faʻaaliga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I totonu o le agorpion, e mafai ona e maua ni tagata i le isi itulagi o le vaʻaiga ma tulaga o le tino - mai tagata faʻafailele faʻalelotu i o latou atinaʻe o tagata i le tele o mafaufauga o mafaufauga. Vercerellaus psyteopath ma le sui o le galuega a le Drama Fale kalapu O loo soifua 37 e taʻitaʻiina ai o ia i le olaga. I le taimi lava e tasi, o ia o le faʻaputuga mataʻina, ma le matematika faʻamaoni i le alu ese mai le labyrinthes o le olaga.

O le mea sili ona ofoofogia o lena i le tasi scorpion, e tele le tutoatasi ma faafeagai uiga faaalia e mafai ona tuʻufaʻatasia. Lenei avea le olaga o le loia paʻaga e naʻo le le mafai ona oʻo i nisi taimi lamatiaga.

E le mafai ona valoia muamua le tali a le scorpion i le mea lava lea e tasi - o le a ese. E le mafai ona malamalama pe faʻapefea ona avea le tagata lava i se tagata valea ma le valea i le taimi e tasi. O le sauā o taga a le scorpio o lo o lata mai o le le mafai, ae i le taimi e tasi e mafai ona ia faaalia ai le taulaga mo se tasi.

O le olaga ma le ulagia e talitutusa ma le fale mataaga o se tasi tagata lotu, o lana matafaioi e masani lava.

Afai e mautinoa le Scorpio e iai mafuaaga lelei mo le ataata, o le a se isi mea tatou te talanoa iai? Astrologingers mafaufau i lenei faailoga o le zodiac e sili ona faigata, e le mafaamatalaina ma ofoofogia. I le faʻatasi ai ma le ulagia ma le ulagia, e le mafai ona e le maua muamua - E te manaʻomia e saunia pea mo soʻo se faʻaaliga o lona lavelave ma le le mafai ona gafatia. Afai o le amio a le vai o le vai e masani ona iloga i le le lava o le le mafaufau, o le amio a le scorpio e tolu.

O le masalosalo ma le pisia, o le au togafiti i le loloto o la latou lalolagi lilo o loʻo manaʻomia le popole ma le manaʻomia o le tausiga e uiga ia i latou. E le mafai ona malamalama i lenei mafaufau.

Cororpio na tu uma i itu uma - fili, uo ma ia lava.

O Le Mana o le Faʻaeʻeleni e mafua ai le le toe malosi o to-tono tino i le olaga ma mafai ona taulai i soʻo se mea, e aofia ai lona lava nofoaga: ccorpio e ono oti mo le aitia ma faʻavae.

Elemene o le vai

Faʻafefea e le vai faʻailoga ma ccorpion maua? O sui uma o le vai elemene o loʻo ola ma lagona ma e le mafai ona mafaufauina se isi mea. Soifua, O fesoʻotaʻiga pisinisi e masani ona lua. E sili atu le taua le foia o faʻafitauli nai lo le faia o se faʻalavelave masani. O faʻailoga vai e malamalama i le tasi ma le isi e aunoa ma ni upu - i le tulaga o le le iloa, lea e sili ona faʻafaigofie ai le mafutaga.

O le laugutu o loʻo faʻamamaina ma fata. O le toetoe lava o le atoatoa mafutaga lea e aʻoaʻo ai paaga mai le tasi i le isi i le sili ona lelei. Scorpio aveʻesea kanesa o le kanesa ma le le mautonu ma le le mautonu ma mauaina e toe foʻi mai mo le faʻamoemoeina o le ola o le tagata satelite. I le faaopoopo atu, o kasa e le agavaa mo le tulaga o le Taitai i le Aiga, lea e taua tele mo le militeri Ccorpion. O faigauo i le va o faʻailoga o le a fuaola foʻi ma malosi, aua latou fiafia atoatoa i ai fui atoa.

Fetaui lelei ma le ccorpion

Scorpion ma le iʻa mo le faʻatatauina atoa i le fuafuaina o lagona, latou lelei faʻatasi. O faʻailoga uma e taumafai mo le tuputupu aʻe faʻaleagaga, fesoasoani i le tasi ia manumalo o latou lava vaivaiga. E leai se le malamalama i ai ma feteenaiga i le va o ulugalii, a o latou mateina o mafaufauga i se mamao - o se lagona o le mafaufau ua matua atiaeina. O tane Scorpio e faʻatatau i se mea saʻo i le au sui, pei o se fafine nofofua o isi elemene. O se aga malosi e ono tupu i le va o faʻailoga, e pei ona fetaui lelei le ola ma sini o loʻo fesoʻotaʻi atoa.

Mafai e lua sikoa ona faoa faamalosi i totonu o le aiga? Naʻo le tuʻutuʻuga i lalo o le tulaga: o se fafine e tatau ona tuʻuina atu ma le loto i ai le tulaga o le taʻitaʻi i lana tane. Afai e amata ona tau le au scorpions ma le tasi ma le isi, o le a le uma i se mea lelei. Aemaise le soona iloiloina o faʻafitauli tau tupe: O le tipiina o loʻo e le afaina ai le leai o se tulaga o tupe.

Lalolagi elemene

Faatasi ai ma le Taurus, o le Iuni na toʻuluina, e ui lava o paʻaga e iloga i se maualuga maualuga o le taua o le malosi ma le le mafaamatalaina o le malosi. Naʻo le lafoina o latou manatu i itu eseese. Nai lo le faasaʻoina soʻo O fesili o le olaga, o le scorpio ma Tauurus amata ona fesootai atu le tasi ma le isi ma taumafai e tuʻu se paʻaga i le amataga o latou lava tau.

Ma le taupou ccorpi e mafai ona maua lelei. Scorpio foaʻi mai le faʻamoemoeina ma le naunautaʻiga, ma le faʻatuatuaga, ma lena, i le isi itu, aʻoaʻo le faʻataʻitaʻiga i le onosaʻi ma le poto o le ola. Peitai, o alii Scorpio e tatau ona avatu i le ava-tautoga le avanoa e atiae, ae le gata ai ana meafaitino. Virgo o se manatu atamamai, o le mea lea e manaʻomia ai gaioiga tumau o le mafaufau o le mafaufau.

Ma subronned, e mafai le faatasiga, aua o loʻo taʻua uma e ala i le faʻamoemoe ma le malosi i le ausiaina o sini. Scorpio pei o se auala sili a o le insuricorn i le olaga, o le agavaʻa e maua ai tupe ma saili se tulaga mautinoa i sosaiete. O le faʻamalosia o le faʻamalosia o le loto i totonu o le aiga o le a fesoasoani i le vavai o le alofa faʻamagaloina, e tatau ona faia pea. Ae e le aoga le aʻoaʻoina o se faipule masani; ua amata ona latou tosoina le ie puipui i o latou lava.

Faigofie uiga

Elemene o le ea

Faatasi ai ma masaga, o le Iuni e toetoe lava a le mafai. Masaga e faigofie ona iloa i le olaga e mafai ona latou lele mai se fugalaʻau i luga o le fugalaʻau, pei o pepe. O lenei tulaga e le fetaui ma le lotoleaga ma le fiafia. O mea uma o le a i ai iinei: Scandals i luga o le eleele o le fuā, ua le mautonu i laasaga uma. E le o le ola, ma seoli. E sili le le feiloai ae le o le sauaina o le tasi.

Scales faʻailo faʻalumaina ma le latou teʻena ma le le mautonu ma tumau pea oskingtion. Ameme fafine, o faigata uma o le mafutaga ma le ulagia, e saili e taofi le aiga, aua o le tesepi e maua ai le Agaga malosi ma faamalosia ai le Agaga. Ma e faʻapea foi e i ai foʻi le feusuaʻi foliga o le va o tino mamafa ma faʻataʻitaʻiga, e fesoasoani ai i tulaga faʻafaigofie o aiga.

Ma se aquarius Union e le mafai. O mea uma e lua ma o le a le o le a o tatou gauai atu i le tasi ma isi i soo se mea. Aquarius e le faʻatulagaina le faʻatapulaʻaina o lona saʻolotoga, ma scorpio o loʻo taumafai pea e pulea ai. O le fafine Scorpio mafai ona sefeina se tagata faʻaipoipo i le tasi mataupu: Afai e te faia le faʻamoemoeina o le maliega i le tulaga o le Aquarius i le aiga. Peitai, o se ulugaliʻi e laititi lava le faʻaaloalo i feusuaiga, o lea o le a matua faigata ai le mafutaga.

Elemene o le afi

O le tuʻufaʻatasiga o le vai ma le afi e foliga mai e le mafaufauina, ae o le tele o le ccharparion e tele lava le masani. O le vevela lea o le malosi, ma le malosi tele. Lua futu mo le faamasinoga o le a le tuʻufaʻatasia lagona moni ma faanaunauga mai le tasi ma le isi. E mafai ona latou faʻatulaga ni taufaʻamataʻu e le tasi ma le isi, ae vave ona taumamafa.

O loʻo taumafai uma mo mea faʻamalieina loto malie ma le fiafia faʻafeusuaiga. Afai i le taimi lava e tasi latou te le taumafai e taofia le tasi i le isi, ae latou te lafoina le fofo i le itu o manumalo i se fanua, o le faʻaipoipoga o le a fesoʻotaʻi ma umi. O faigauo i le va oi latou e le mafai ai se mafuaaga - le finauga mo le taʻitaʻiga i mafutaga.

Ma le lauvā, o le moana e sili atu le faigata, e pei ona le mafaia e taʻitaʻi e lua i totonu o le aiga, e le mafai foi ona lelei. E i ai ma feteʻenaʻiga ma feteʻenaʻiga naʻo lenei eleele i le va o ulugaliʻi. O le fanau mai o fanau e mafai ona susulu, ona mo sina taimi. E le o le leona poʻo le scorpio mafai ona onosaʻia tapulaʻa i le saolotoga, ae o loʻo fia saili pea le tasi i le isi.

E ni nai mea lautele o fesoʻotaʻiga ma saglot, o lea, o le alofa poʻo le faauo e le mafai. Afai e ui i lea, e ui i lea, o le faʻaipoipoga, o le a tau atu i le fomaʻi ma Scorpio e nofo lona tagata. GALUEGA FAATINO-ALOFA Sagitiri faʻaosoosoina o le a le faapalepale igbal, aʻoaʻiga ma faʻapologaina a latou aia tatau.

Atoatoa uma ♏

♈one 91% ♌lev 92% ♐lelets 92%
♉tells 93% ♍eva 91% ♑kozerog 93%
♊ Bluzzards 99% ♎veps 99% Faalauteleina 68%
♋рад 91% ♏corpion 100% 97%

Faitau atili