Fetaui lelei o le scorpio ma taupou - mafuaʻaga o feteʻenaʻiga

Anonim

Ogatasi o togafiti togafiti ma taupou mo seasea seasea. O elemene o le lalolagi ma le vai o loo galulue lelei i le tasi ma le isi, o lea o keleni e lagona le fiafia ma le filemu i ia faaaloalo. Sei tatou iloilo tatau i nisi auiliiliga.

  • Vaʻai le fetaui lelei o le scorpaon ma isi zodiac faʻailoga ♏
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taugofie i le Alofa

Scorpio - natura e matua lagona. E mafai foi ona faʻamalieina, e le mafaamatalaina, e tosina mai ai se taupou o taupou, e manaʻo foi i lagona malosi. I le taimi muamua, e ese tele mai latou. E foliga mai e leai ni mea masani o fesoʻotaʻiga. Ae o le mea moni, soʻotaga lelei latou te faʻatinoina le tasi i nei mafutaga.

Tapulaa le Ccorpio Virgo i le alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Foliga masani o le Union of Scorpio ma Virgin:

  1. E le o le le fiafia foi. Fai le eseesega i uiga ma eseesega e lagona. O fegalegaleaiga fiafia e le masani ai, ae fiafia, pupula ma malu.
  2. Virgo o lo o taumafai malosi le tiute ole faaiuga ole mafutaga. O lona toʻamalie, diplomatic ma le amio vaivai e faʻatagaina ai paaga ona faʻatasi. Na te filifilia ma le faamaoni tagata uma e aunoa ma le tuuina atu e ola ai i le vevesi.
  3. Nai lo le tagata matua, sili atu le poto ma poto, sili ona lelei, o le a lelei le mafutaga o le a fausia. E masani ona ia pulea mea uma, na te iloa le auala e faʻataʻitaʻi ai le va o le vaovopion. Oka se mea e ofo ai, aua o se paga ma isi faailoga, o ia o ia o lē o le.
  4. Afai o le virgo o talavou lava ma le poto masani, vavalo le taunuuga o le iunine e faigata tele. E mafai ona ia poloka le fafie, e le taitai avea, ma poto masani i aso uma.
  5. Atoatoa tuʻufaʻatasia paaga ma i le lagona. O lo latou olaga feusuai e masani ona matua pupula ma malepelepe, e leai ni faʻafitauli i lenei tulaga.

Matou te aoteleina: O le tuʻufaʻatasiga o le ccorpio ma taupou e matua manuia lava. Ua latou faaopopoina le tasi ma le isi na mafai ai ona latou ola faatasi ma atiaʻe, o le leai o ni uiga faʻapitoa mai se paga. O le ai ai le leai se vevesi misa ma leo tele i le faʻafetai ma le poto o le taupou.

Mafuaaga o Feeseeseaiga

O paaga uma e fesootaʻi lelei le tasi ma le isi ma mafai ona faia ni mafutaga faʻamaoni moni e lua. Scorpio tuuina atu le taupou le malosi o le malosi, e leai se avanoa. Ma e fefaʻasoaaʻi ai le poto ma mea faigata.

Tapulaa le Scorpio Virgo i mafutaga

Ae e oʻo foi i le paga sili ona ola, e tupu soʻo ni taumafaiga. I lea la, ua amata ona latou tutupu i le taimi o paaga fiafia i le tasi ma le tulaga o le alofa o le a suia ai le laasaga o fautuaga.

O le a se mea e mafai ona mafua ai ni feteenaiga i se paga o nei tagata lua:

  1. O le Scorpio e naunau i le vaega, e le fiafia lava e nofo i se faasologa manino. Dema foʻi sili atu ona lilo i le natura, na te manaʻomia le okaina o mea uma. Na faʻaoga o ia e fuafua muamua mea uma, o lea ua masani ona faʻanoanoa le faʻalavelave ma e le faʻalavelaveina lona filifilia i lana filifiliga.
  2. Ina ua mavae le vave faʻanoanoa Scorpio ou te manaʻo e tuʻu i luga i le moega. Ae o le tau o Virgo e faʻaʻaisa ia te ia ma lona mafaufau, o le faʻamalosia o mea uma muamua e talanoaina ma fai ni faaiuga ina ia le toe tali mea sese i le lumanaʻi.
  3. Scorpion e masani ona tuai lagona. E masani lava, viia e mafai ona faʻatamaʻia lana 'au, ae le masani ona aoga.
  4. Scorpio o se mea fanau e tupu. Na te le misia lava le avanoa e manogi ai, tusa lava pe e uiga i le taufaasese ma e le manatu. E faʻaosofia ai le atamai ma faʻaumatia o le natura o le taupou, faʻamalu atu lona lotoleaga ma faʻatamala. Atonu na te lagona le le mautonu.
  5. Faasee masani ona le maua ai le poto. Ma o le taupou i taimi nei e faigata ona taʻu ai le aliʻi sili i le mea o ona manatu na tupu, na mafua ai lava lo latou manatu, e puipui manatu i se isi mataupu. Ona o lenei mea, e mafai foi ona latou feoaʻi.

I se aotelega, o nei taimi e mafai ona atiaʻe, aʻoaʻo pe faʻapefea ona maua ni fetuunaiga ma le faʻatumuina i nisi o tagata filifilia. Afai e alu uma le tasi i le isi, o le mafutaga o le a matua fiafia ma le toʻafilemu.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Fafine taupou ma le tane ccorpio

O se aga masani lenei o se tagata o se tamaloa o se tagata mimiti, ma o se fafine na te tausia le fatu fatu. Na te auina atu ma lagolagoina lana filifilia i mea uma, ma na ia avatu ia te ia le tausiga uma o le tausiga ma le agamalu.

E ui i le mea moni o le taʻitaʻi i le paga i luga o le paga e masani ona taua, o lona fafine e taua tele ma le faʻaaogaina le faʻaaogaina o oe e leʻi iloaina atoa. E malamalama o ia o lona mata e le lava ina ia manuia ai i le olaga. Ma o le gaioiga ma le faʻamoemoe i le filifilia o le a mafai ai ona latou iloa manatu uma ma 'ausia sini faʻapitoa.

Tapulaa ccorpio dema.

O le tamaloa e mauaina se tele o le malosi mai lenei faʻatasiga, musumusuga. E tupu aʻe ma atinaʻe, ua ausia se manuia tele. O lenei limemea na faaipoipo ai le fafine leanānantian, ma mulimuli ane na avea le toʻalua faletua o le lautele.

O ia e sili atu le manogi i tulaga uma feteʻenaʻi, o lea e le tupu se feusuʻi i se paga. Faʻafitauli e ono mafai pe a fai na iloa e le tamaloa o taimi uma o loʻo aʻoaʻi aʻoaʻi, ma o le a faatiga i lenei mea moni.

Tane taupou ma scorpio fafine

O se tamaloa i totonu o lenei paga e sili atu le le misi i lagona. O le tele o taimi o loʻo ia pisi galuega, faʻatulaga o le ola ma le faʻatinoina o ana sini. I le teine ​​loia, na ia vaʻaia i ona lagona, musumusuga ma lagona, sa le lava le avanoa, ia.

Na te silafia lona agaga sili, alofa e mafai ona vaeluaina le mauga ma le fiafia, e fai se vaega agavaa. O fuafuaga uma e masani ona matua matuia. O la latou tuʻufaʻatasiga o le «o se tala puʻupuʻu, ae o le umi ma le tumau o le tumau.

Latou te fealofani ma le tasi ma le isi latou te le o vave ai. Na faasolosolo ona ou vaʻai ma malamalama na latou feiloaʻi i le oa o loʻo i ai - o le afa lona lua, lea na miti i miti faalilolilo. O le mea lea, talisapaia ma fuafua ai le tasi i le isi. E va ai i latou e mautinoa lava, le malamalamaaga.

Latou te galulue faatasi ma le tasi i le isi tulaga faigata. Ua manatu le tamaloa e tuuaia o ia i le taua tele o ia lava, auai i le tafaoga. Na faaalia mai le fafine: E le leaga mea uma, ma e mafai ona sili atu. Naʻo le na o ia e mafai ona tosoina o ia mai le faʻanoanoa ina ua maeʻa ai faʻafitauli taua taua.

O le teine ​​foi o se lagona lagona. E le o le a o ia e savali i le Hysteria. Ae e le tuleia e le tamaloa, ae, i le ese mai, aemu. E fiafia o ia i lenei eseesega o lagona. O loʻo latou misia, latou te le o tuʻu saʻo e misia.

Atoatoa uma ♏

♈one 91% ♌lev 92% ♐lelets 92%
♉tells 93% ♍eva 91% ♑kozerog 93%
♊ Bluzzards 99% ♎veps 99% Faalauteleina 68%
♋рад 91% ♏corpion 100% 97%

Faitau atili