Ogatasi o Sagittarius ma Scorpion - Mafuaaga o feteʻenaʻiga

Anonim

O le faʻatusatusaina o le sagittarius ma scorpion e le lelei. O nei paʻaga e faigata tele ona faʻatasi. O le latou tuʻufaʻatasia o tagata atamamai e iloga o le matauʻa i lalo o le ufimata o le alofa. O le mafuaaga o le eseesega o elemene - vai ma afi, e le lelei le tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi. O le a tatou malamalama atili i ai.

  • Matau Sagittar Pentation ma isi Zodiac faailoga ♐
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taugofie i le Alofa

O lenei ituaiga o mafutaga e sili atu ona masani i paga o le matua talavou talavou. E masani lava o lo o le masani a le masani ai ma le leiloa, o lea latou te le iloaina le paaga na mafai ona liua o latou olaga i seoli moni.

Tapulaʻa o Sagittarius Scorpio i le alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le uiga o le mafutaga a le Scorpio ma Sagittarius:

  1. I fesoʻotaʻiga ma isi faʻailoga, o le scorpio e sili atu nai lo le foaʻi. Ma i lenei mataupu, o tiute ua tufatufaina ese atu. E taulia lava le lotoleaga. E le malamalama se faʻailoga a vai pe aisea ua le puipuia ai o ia e le paga e tapuaʻi iai, Faʻamolemole. Na te faa- alia le faigofie lea e alu ai le Samitarius i le olaga.
  2. SagittariUus - Na fiafia tele Natura. O sea lagona faigofie ona le matauina faafitauli. E faigofie faigofie, ae le o le feʻaʻei, ona ausia mea uma e finagalo o Ia. Ua ou laki e toetoe lava o taimi uma. O le mea lea, e aulelei o ia mo isi. Ae o le ulagia nai lo le musuia e le manuia o le paga ma vaevae ai ia manumalo, ua pei lava.
  3. Sagittarius seasea faʻasaga atu i tagata pei o le ccorpio. Ia te ia lea o le paaga. Ae o isi taimi na te fofoina ai le faigata o mafutaga ina ia maua se aafiaga fou, lagona ma lagona e le muamua.
  4. E le o mea uma e leaga tele, e pei ona foliga mai i le taimi muamua. E mafai ona latou fausia se mafutaga fiafia. Ae naʻo le i ai o le lautele o le lautele o le a tuʻu faʻatasi pe a oʻo le afi o le tuʻinanau o le tuʻinanau o le paʻu ma le alofa muamua.
  5. E tele naua lagona. O le eseesega i uiga i taimi uma e masani lava. Latou te faia se mea lemu i le tasi ma le isi, mafua ai le le amanaiaina o le siomia, ona mimilo lea o le misa, faʻaalia mea uma na fusifusia mo se taimi umi.

A maeʻa loa ona latou masani, pe vave ona latou nonofo, aua lava neʻi e manatua le tasi, pe amata ona feiloaʻi. MATAGALUEGA FAATUMAU, vave lava. Peitai e mafai foi ona latou faʻaiʻuga pe a fai o ni tagata faʻamalosia e malamalama ma ave se paʻaga pei ona i ai.

Mafuaaga o Feeseeseaiga

E faigata tele lo latou fiafia. O le mea lea, e oʻo lava i ni vaega taua uma e mafua ai ona vaeluaina. Ma afai e le saili e paʻaga e suʻe se gagana masani, e le o leaga.

Tapulaʻa sagittarius Scorpio i le mafutaga

Afai ua e laki e te alu i le mafutaga ma sea paʻaga e le talafeagai, e taua le aʻoaʻo pe faʻafefea ona faia finauga faʻapitoa. O le a se mea e mafai ona avea ma punavai o misa i totonu o lenei paga:

  1. Ole eseesega o elemene ma, o le iʻuga, o le 'faiga e masani ai ona leaga e faʻavae ai le fetuutuunai. E masani ona teena le faʻalogo ma faʻalogo i le paga, ae o le puna o le gutu e lagolagoina a latou lava mea fiafia.
  2. O le vaitaimi o le alofa ma le aulelei alofa pasi pasi vave. Afai i le taimi o lenei vaitau e leʻi mauaina e paʻaga isi mea e faʻafesoʻotaʻi ai, e leaga. Le mauaina o mea masani fiafia ma sini, latou o le a vave ona vaeluaina, maʻi tasi tasi ma faʻanoanoa ua latou faʻaaluina le taimi na latou faʻaalu ai le le faʻamalosi.
  3. Scorpions e masani ona aofia ai le lona lima faaletino. Latou te mananaʻo aua neʻi e mafaufau: Ma pe talafeagai ai lenei paaga mo le ola, latou te i ai sini masani, e fiafia, o ai ni manatu i le olaga ma fegalegaleaiga ma le tasi ma le isi.
  4. Ona o lenei, i le lumanaʻi, ua ia manaʻo ai i le au filifilia, e leai se mea na ia le tuufaatasia i latou i le faʻatasiga. I lea vaitau, o Scorpienn o le a amata ona saili mo soo se ituaiga o faʻafitauli ma nofo ai ia i latou, maliu taumea ma fitafita faʻatumau, lotoleaga ma le magumagu.
  5. Sagittarius e faigata i nei mafutaga. Na te le taliaina pe a amata ona ia tumau i le faiʻai. O le mea lea, o le a taumafai e aveese mai le faʻavalea ma le faʻatonutonuina o paaga, e tuʻu ai le tele o faitioga.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Scorpio fafine ma le tama-sagittarius

O se tamaloa i se paga se lava na fiu i le lotoleaga tumau ma le naunautai masalosalo o le au filifilia. E ui o mea uma e le o le a aunoa ma se mafuaʻaga - na ia tuuina moni atu mafuaʻaga ma lona flirt ma isi sui o le manaia o le feusuaiga.

O le fuā na te siakiina pea le tagata filifilia. Na te faitauina ona fetusiaiga i le telefoni ma agafesootai, liliu i se faatafunaga hysic. Ioe, o lana soa o se amioga vave na vave, ma o le a amata ona e fealuai.

Tapulaʻa sagittarius scorpion

O le filifiliga i le vaega o le saolotoga-alofa tagata le alofa, o le e le taliaina taumafaiga taumafai e faaee ia te ia se mea ma tapulaa.

Alii scorpio ma sagittarius fafine

O se tamaloa i lenei luni e le o le pau le alofa. E liuina le filifilia i le mea mo tapuaiga. E le iloa e le tasi se taimi e le taumate. E fiafia o ia i lona faamaoni, tuʻusaʻo ma malosi uiga e le manaʻo e vaʻai i ni mea le lelei o le natura.

E manao o ia e maua i se mea. Na te taumafai e avea o ia ma mea e fai mea uma e mafai ai ona ausia nofoaga. Matagofie matagofie, faʻailoa fana pele, o loʻo siosiomia ma mafaufau lelei ma totoʻa.

O le teine ​​e masani ona ou mafaufau loloto i le isi itupa, lea e toetoe a le mafai ona ofo ai. O le mea lea, o taumafaiga uma a le Scorpaon e masani ona le masani ai ma le le fiafia. Na te malilie i ai i se faiā ma ia faʻafuaseʻi ona tape lea e leai se sui talafeagai mo le matafaioi a le olaga satelite.

O le vaʻaiga o isi fesoʻotaʻiga e matua le talafeagai. O le tamaloa o le a lotoleaga lava, ae o le a taumafai e pulea mea uma, matou te moomoo i le fuā ma le le maua fua o le saʻolotoga.

E moni lava pe mulimuli ane le vaivai i le saʻolotoga-alofa natura o le teine-sagitirius, ma o le malamalama i tafatafa o le tagata filifilia e mafai ona maua uma lona malosi.

Atoatoa uma ♐

♈one 84% ♌lev 98% ♐lelets 98%
♉terets 55% ♍evdeva 72% ♑kozerog 71%
♊ Bluzzards 99% ♎vess 100% Fale mautotogi 96%
♋рос 71% ♏corpion 82% ♓rub 71%

Faitau atili