Tapulaʻa o Capricorn ma Aries - mafuaʻaga o feteʻenaʻiga

Anonim

O le tutusa o Carimircarn ma A A Alitau e le sili ona lelei, ae e i ai avanoa. E talitonu tagata atamamai o nei faʻailoga e fegalegaleai ai i mataupu, ae le o le alofa. O le a matou fuafuaina pe a iai se avanoa e sefe ai mafutaga, fai i latou ma le fiafia.

  • Matamata Capricorn Maualuga ma Isi Zodiac faailoga ♑
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taugofie i le Alofa

E leai se avanoa lelei i lenei paga, e ui lava i le malosi o le malamalama i le va o paaga. E masani ona latou faaluaina vave ma faigofie. Ae o le taimi lava e amata ai le faaeteete i se tulaga sili ona ogaoga, faafitauli na amata.

Taufaʻatasiga Carericorn Aʻei i le Alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le uiga o le fesoʻotaʻiga i le va o kapeteni ma feʻau:

  1. O tagata atamamai e faʻamatala ai fesoʻotaʻiga e avea ma tuʻufaʻatasiga o le faufautua ma le Pulevae. O le muamua suiga o le vaega o capricorn, o le lona lua - aries. Ae e le o se filifiliga sili ona afaina lea mo le alofa, e ui lava e mafai ona o ni uo ma feutanaina, e mafai ona sili ona manuia.
  2. O le taimi muamua e amata ai se mafutaga e masani ona sau mai le tele o ate mai le tele o fesoʻotaʻiga, fuafuaina ma faʻasesega faʻailoga. Capricorn e le aunoa ma puipui lelei, e le mafai ona tatalaina lona fatu i le taimi muamua o toe afio mai.
  3. O faʻailoga uma o taʻitaʻi e agalelei. O lenei pepelo o le mafuaʻaga mo faʻafitauli uma. Latou te le taumafai e fegalegaleai, ae o le a manaʻomia e tauva. Ona o lenei, e faigata ona tuu i luga pe a uma se vevesi, ona e leai se isi ua sauni e fetuunai.
  4. Ua malamalama pea o le a iai se mea e maua ai le paga. O le mea lea, o le a ia avea ma ia ma kolose, fai se paʻaga pisinisi poʻo le a valaʻau faʻatasi. O sini masani ma manatu e mafai ona tuʻufaʻatasia i latou mo sina taimi, ae o le le lava o le taimi mulimuli.
  5. I le amataga o le mafutaga, o le a latou taumafai e fai mea uma e faʻaalia ai i latou lava mai le pito sili ona lelei ma laʻasaga i mea valea. O le mea lea, i le aluga o taimi, pe a o latou uiga lelei e o atu mo lo latou mamalu uma, e ono le fiafia foi, ma tua ma tua.
  6. O le faʻafitauli o le ulugaliʻi o le mea tonu e manatu tagata uma e uiga ia te ia lava, pe a leʻo le vaʻaia lelei o le faʻamalieina o le paaga. O le vaitaimi o le a taunuʻu mai ai le taimi o le alofa, ma le agaʻi atu, taumafai e faʻauma i se paʻaga, ia manaʻomia se mea mai ia te ia.
  7. Muamua, o le naunautaiga o le a mou atu, ona pasi lea. O le vaeluaina i totonu o lenei pea paga e toetoe lava a le mafai, ona e leai se isi na manaʻo e fai ni taumafaiga e faʻasaoina ai ni tatou toʻafilemu.

O le tausia faʻatasi naʻo i latou uma sini o le a fesoasoani. A o le a nofoia uma i latou ausia, o le a leai se taimi i luga o misa, ma mafutaga o le a fausia i luga o le faʻaaloalogia, malamalamaaga ma mea femalagaiga.

Mafuaaga o Feeseeseaiga

O le muamua misa e masani ona tupu pe a uma ona tatalaina paaga. Latou te le popole e taamilomilo i tagata lautele mai tagata lautele mai le le fiafia. O le siosiomia lea o amioga e masani ona teʻa: tagata mafaufau i lenei ulugaliʻi valea laititi, ma e alolofa atu tagata alofa.

Taufaʻatasiga kapeteni o soʻoga

O le a le aoga galue i se mafutaga e faʻasaʻo ai le tulaga:

  1. Ausia le malamalama i le mea tau tupe o le ola. E mafua ona o tupe o loʻo taufaifai e masani ona feteʻenaʻi feeseeseaiga i lenei paga. Aries e taua tele ona lafo le paʻaga i le paketi a le aiga ma e le taumafai e faʻatautaia. Na mafai ona ia tuʻuina atu le tele o tupe i talitonuga, a o le o loʻo taumafai Capricorn e faia le tulaga tau tupe ma le mautu ma mautu.
  2. Capricorn o le a tatau ona sau i tuutuuga ma le mea moni e le mafai ona pulea ma faʻatapulaʻaina. E tatau ona ia faia se paʻaga ina ia atoatoa le saolotoga o gaioiga ma aʻoaʻo e talitonuina o ia. E taua tele le taofi le faitioina, faitioga, e faʻaalia ai mea sese. E tatau ona e ave le satelite o le olaga pei ona i ai.
  3. Ma o Aries o le a tatau ona faitau soo i le manatu o le supponia. Aemaise lava e pei o taimi uma e masani ai, faʻamaoni ma penefiti uma. E taua le aʻoaʻo ia faʻagalo lou fiafia ma talanoaina ia faʻafitauli, ma aua le mauaina oe.
  4. Feteʻenaʻiga i se paga o le a taofi pe afai uma e tatau ona taumafai e faʻalogo naʻo oe lava, ae o se paʻaga muamua foi. Mama ma le leai se aoga feeseeseaiga ma galulue faatasi. Ona i ai lea o le avanoa e le mafai ai ona gagau le mafutaga pe a uma le mulimuli i le taimi muamua, lea e leai se tasi e fia feiloai.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Courcororn fafine ma le tagata-aries

O lenei teine ​​e mautinoa. E taʻutaʻua e le faʻamaoni ma le faʻatuatuaina ma le mautu. O lenei fafine e pei lava o faia ina ia avea ma ava ma tina, mo se mafutaga ogaoga. O se tamaloa e faamemelo i le galue malosi, ma le onosaʻi, ma le faʻamoemoe. Na ia malamalama o lana amio e le itiiti ifo le malosi nai lo ia lava. I le taimi muamua e foliga mai e manaia ia te ia.

Ae o le mafutaga atonu e mafai ona galue i fafo atu pe a fai o le fafine na faamalosi i lona mafaufau ma faigata uiga, o le a malilie e nofo i le lona lua matafaioi i talaane o le areto ma le puipuiga.

Taufaʻatasiga Curricorn Agiries

O le a faʻaauau pea fegalegaleaiga seʻia mafai ona taofia le teine ​​o Wiries i ona mata ma mea e masani ai e aunoa ma le faʻailoaina o le latou filifilia. Atonu e le tele lona mautinoa i se pa paga, aua le talitonuina o ia. O le a ia lagona ma o le a mautinoa o le a mauaina se sui i le itu e faʻamaonia ai le lotoa lokaina.

Capricton tane ma fafine aries

O le filifiliga o se paga mo le kapoti o le tamaloa e le masani ai. O ia lava o se faʻasaoina ma le tautalagia e ala i le natura, o lea e sili lona taua o le filemu ma le mafaufau ma faʻataʻitaʻi ma aga masani. Pei o ia lava.

Ae ia te ia, i lona lava ia te ia, na te le tuua ai le faateʻa faatigala, feualuga ma le uiga o le olaga atoa o teineiti, na te liliu ai lona olaga i se ekalesia atoa.

O nisi taimi e foliga ia te ia o se susulu matagofie lea o lagona o lagona, sa leai ai lona ola. O le mafuaaga lena o le a taumafai ai e ave e lenei fafine ma lo la mafai i lo latou iloa uma, faaalia ia te ia i lona mamalu uma. O le a manaia le tausiga ma fai gaioiga e faatalitonu ai o ia: e le maua e le tagata sili.

Ae i le taimi lava e amata ai le mafutaga, o le tama tane e faailoa manino ai le le lelei o latou uiga. O le a ia taumafai e pulea, faʻafilemu, sui ma toe fai, lea e le mafai ona faʻavae.

Vave pe mulimuli ane, e malamalama le teine ​​o le filifiliga e le o se tamaloa o ana miti. O le a ia mafaufau ia te ia o se ita tele, ae mafai ona tumau i se mafutaga pe a fai e te lagona le aoga o le mea.

Atoatoa uma ♑

♈one 82% ♌lev 83% ♐lelets 93%
♉telts 85% ♍eva 85% ♑kozerog 83%
♊ bluzzards 56% ♎vess 100% Fale mautotogi 81%
♋рос 82% ♏corpion 95% ♓, 66%

Faitau atili