Capricorn ma Sagittarius talafeagai

Anonim

O le tutusa o Capricorn ma Sagittarius ua manatu e le talafeagai. O tagata atamamai e faailoa mai se ituaiga o le sone o "mataua i lalo o le ufimata o le alofa." O le afi ma elemene o le lalolagi e le mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi, o le fealofani i totonu o se paga e le mafai ona umi lava. O le a tatou malamalama atili i ai.

  • Matamata Capricorn Maualuga ma Isi Zodiac faailoga ♑
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taugofie i le Alofa

O nei tagata e matua ese lava, latou te eseese ai i tului, uiga. Peitai, a o latou fai mai, o le aufeagai na tosina i ai, ma e matua umi lava pe a latou o ese mai ma le fealofani.

Tapulaʻa Currictorn Sagittarius i le alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le uiga o le mafutaga o sea zodiac ulugalii:

  1. E ui i lo latou vaivaiga leaga, o a latou fegalegaleaiga e mafai ona tumau mo le tele o tausaga. O le mea lena e sili i le taimi latou te avea ma uo lelei ma tagata uma. O loo te taofia i latou i le isi, tusa lava pe o le a lagona.
  2. Ae afai latou te leʻi faia ni uo ma avea ma tagata vavalalata faaleagaga, ae e masani ona vave faia le va. O le Salettariaus, o loʻo sailia se ituaiga i mea uma, e mafai ona faʻalavelave i tafatafa o se vaipuna mautu. Ua taʻitaʻiina le ola o le tapulaʻa na mulimuli mai, na ia "faia ia aʻa" ma e seasea lava ona e faʻaalia le nofoaga. E taua mo Ia le faʻataʻitaʻi i le faʻavaeina.
  3. Latou te feololo muamua i luga o le mea moni e taumafai uma mo le manuia, e manaʻo i se olaga sili atu. E i ai le suʻesuʻega e faʻavavau mo le lelei, lea e talanoaina ma le tasi ma le isi. Na o le tele o auala e ausia ai sini e masani lava ona eseese. E faigofie ma anapogi le Sagittarius, sa masani ona masani o ia. E manatu e le o faʻafitauli, ae o filifiliga. O le Capporcorn e faasolosolo lemu, ae o lea e alu ai i le sini, tusa ai ma le galue malosi.
  4. Capchorn vaʻai i se malosi ma malamalama, fiailoa tagata, o ai e tatau ona faʻaaloalo. O loo ia manaʻo e mauaina se faʻasalaga o le malosi malosi ma le musumusuga. Ma maua, ae o le amataga.
  5. Faasolosolo ona la auai, latou te auai i taimi uumi. Frank fetuunai e seasea lava. O tagata uma o le a tu i luga o le vaipuna ma vaito i le gutu e puipui lona lava manatu, aua le manaʻo e faʻalogo i se paga. Tau e faavavau o le Pulega ma tauivi mo le taʻitaʻiga - o lenei ua faʻaleagaina ai la latou mafutaga.
  6. Sagittarius e masani ona faʻaaoga e faʻatautaia ai tagata, ae o le Capporon ana togafiti e le o faia. Na ia faʻatagaina e faʻasino i le taumafaiga e faʻatautaia, o le faʻamutaina o le talitonuina i le paga ma faʻasolosolo le le fiafia.
  7. Capricorn o loʻo taumafai e tuʻuina atu fautuaga i le tagata filifilia, e faʻatino mai i mea sili ona lelei. Ae e le tatau o ia ia i latou, tusa lava pe malamalama o lona uiga e le o le sao.

Matou te aotele lava: E ui lava i le mea moni e mafai ona latou fiafia tele i le isi, mafutaga i le tele o taimi ua faʻaleagaina. O le faʻafitauli o le le leai o se manaʻo e faʻalogo i se paga ma fai fetuunai.

Mafuaaga o Feeseeseaiga

Afai ua e pa'ū i se faʻatasiga, e aoga le taumafai e toe faʻaleleia le faʻatasi ma le lalolagi i se paga. Masalo o le a leai se aoga o lou lumanai.

Tafaoga i totonu o Curricorn Sagittarius i le mafutaga

O le a le mea e aoga galue ai i le mafutaga coupticorn ma sagittarius:

  1. Capporent manao i le Sagittarius e maalili ai, ma avea ma Callie ma Aiga. Ae o lana soa e taumafa masani, o ia e mauaina saloga i le mauaina o ni vavega fou. Ona o lenei, e masani lava ona fefinaua.
  2. O le mea lea, e aoga le alu i le fale e tele taimi - ma callsorn - o nisi taimi faʻafesoʻotaʻi le paaga ile faifaiva, ae le fuliina ma faʻamalosi ma le loto i ai ma le vevesi. Ona i ai lea o le avanoa e taofia ai le siosiomaga lelei i totonu o se paga.
  3. E tatau foi ona aʻoaʻo le Cappoct e aveese ai le Sagittarius i lagona. Ma e le gata. O le eseʻesega o lagona o le a le tuʻuina mai i le afi tele o latou tuʻinanau. A faʻapea o le a toʻafilemu le mafutaga, ola ma le malamalama o sagittarius ma amata saili mo lagona i le itu.
  4. Paaga e ese mai i le manatu masani o le alofa. Mo Sagittarius, o se avanoa lenei e maua ai lagona fou, mo lana paʻaga, le mautu ma le faʻatuatuaina. Mo lenei mafuaaga, e masani ona latou le malamalama i le tasi, ma le va o mafutaga faʻaletino ae leʻo le mea e filifilia e tasi e manaʻomia.
  5. Capricorn mafai ona pa i ana taumafaiga e pulea le tagata alofa. O le a taumafai o ia e faʻatapulaʻaina le saʻolotoga-alofa natura o Sagittarius, e matua faʻanoanoa mo le mafutaga. E tatau ona faʻavaivaia le ulu, afai na te le manaʻo e leiloa se tasi.
  6. O faʻailoga uma e matua manatu faapito i le natura. E tatau ona latou aʻoaʻo e o i le tasi ma le isi e feiloaʻi, saili ma suʻe ai le vaega. Ona iai lea o le avanoa o le a maaleale mea uma.
  7. E masani lava o le tagata faʻatau foliga mai o le paga e lagona ai ona toʻilalo, e aumaia le faitio ma le tausalaina. O le mea moni, o kaposiano e na o ia sini lelei - e manaʻo e aʻoaʻo le filifilia ma faatonuina o Ia i le ala saʻo.

O le latou mafutaga o le a fiafia naʻo pe a e oti uma o latou egoism ma o le a faʻamalieina manaʻoga o le paga.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Capricorn Fafine ma Tama-Sagittarius

O le teine ​​lenei e manaia tele, toʻafilemu ma paleni. E mausali i luga o lona vae, iloa le mea ua ia manaʻo mai lava i le ola, tago o sini ma faʻataunuʻuina i latou. Na te tosina mai se tamāloa ma lona mafaufau, poto ma le faʻamaoni.

Sagittarius pei o ia ma lona naunautai, tele aulelei ma le faamaoni. Ma afai ua manuia o ia, o le a pa'ū alofa i ai, aua e faʻatatau i le mafuaʻaga ma le poto.

Tapunia Capricorn Sagittarius

E ui lava i le talafeagai e tusa lava pe ono umi se fiafia oa latou mafutaga. Ae a pe a fai o le tamaloa e fai ma sui o se mea. Afai o loʻo talavou lava ma saili mo ia lava, o le teine ​​o le a vave le fiafia ma maua se paga talafeagai talafeagai.

Capricton tane ma sagittarius

O nei mafutaga e mafai ona fiafia ma le manuia pe a le o le le fiafia tele. O lenei lagona le lelei e mafai ai e le fasiotia o lagona lelei o paaga o loo feagai ma le tasi ma le isi.

O le tagata e lotoleaga i agafesootai i le agafesootai o lana filifilia. Ua ia vaai foi e i ai lona tele o tagata fiafia ma fiafia tagata uma ia i ai i lona tulaga. Ae le malamalama na ia filifilia o ia ma le manatu e uiga ia Le Leinoa.

Ma afai o le taimi muamua o le igoa o tagata filifilia e tosina ai le taimi e le fiafia ai, mou atu Lona mautinoa ma ua le o mafaufau i le teine ​​i le matafaioi a se isi tina. E malamalama foʻi o ia o lana amio e leʻo le aiga. E tele lona faʻamoemoe o le a avea ma faʻatuatuaina pito ma le tausi a le aiga fatu.

Atoatoa uma ♑

♈one 82% ♌lev 83% ♐lelets 93%
♉telts 85% ♍eva 85% ♑kozerog 83%
♊ bluzzards 56% ♎vess 100% Fale mautotogi 81%
♋рос 82% ♏corpion 95% ♓, 66%

Faitau atili