Tapulaʻa: Aquarius ma isi faʻailoga i aiga ma Paʻaga

Anonim

O le natura o le aquarius ituaiga o le pule o le paranet aranine ma le ea. O nei tagata e iloga i le faʻavae ma Tulaga Tulaga Matuu, Faʻamalosiʻau Tapaia o le Suafa o le Tiute. O Aqurius Conkageed ma faʻaolaina, ina ia le gata mai le faʻasoasoaina o le aiga. Mafaufau i le faʻatusatusaina o aquarius ma isi faʻailoga zodiac. O le a le mea lilo o mafutaga manuia?

  • Matamata i le fetaui lelei o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Saili le saoasaoa o Aquarius ma isi faailoga i luga ole laiga:

Lau faailoga Pisinisi saini
♒ aquarius ♈ Aries ♉ Taurus ♊ Gemini ♋ Leona ♌ Leon ♍ Virgo ♎ Scorpinu ♐ coupriprius ♐ coupriprius ♐ coupriprius ♐ coupriprius ♐ coupriprius ♐ coupriprius ♒ couprip ♈ Aries ♉ Taurus ♊ Gemini ♋ Le kanesa ♌ Leon ♍ Virgo ♎ Scales ♏ Scorpine ♐ coupricorn ♒ coupricis ♒ aquar
(Ulufale i se paʻaga faʻailoga ma kiliki le "Aʻoaʻo le talafeagai" faʻamau)

Fetaui lelei: Aquarius ma isi faailoga

Uiga o le aquarius

Ina ia fausia se faʻatasiga maonapi ma le vai, e tatau ona e iloa foliga o lona uiga, ona o loʻo iloa atu e ese le zodiac faʻailoga i lona lava ala. O mafaufauga o le araarius e faʻaaogaina i le atulaulau atoa - e le gata i le vaapiapi o le lio o aiga poʻo le faamalumaluga o uo. O le uluaʻi auala i mea uma ma le faʻaalia o tala o le tele o le isi uiga o lenei tagata le masani ai.

Aquarius e masani ona taumafai mo le le le iloa dola, e faigata ia te ia ona taofi i le nofoaga - sili ona lelei ma manaia tele!

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Peitaʻi, o se tagata lea latou te faia a latou paaga, ia i latou lava, o loo vaeluaina lana manatu ma ia ma le a le taumafai e faʻatapulaʻaina le faʻavaʻa. Ae o lenei laititi - o le a le latalata mai Aquarius ia i latou e mafai ona faia le tauvaga ia te ia. E faatatau i tagata uma o le Upper Warehouse o le mafaufau - o le a aloese mai le aquarius.

O le aiga o Aqyarius e mafai ai ona mulimulitaʻi i tu ma aga o le mulimuli i tu ma aga ma amio pulea. E talitonu o le aiga o le aiga e le o le sili meaalofa lea o le malaia, lea e tatau ona e mulimuli i tulafono. O le tutusa o le aquarius auala e manaʻomia ai le paga.

Le mautonu:

  • e le fiafia i le monoton;
  • ua avea ma le faaeteete i ai pea ma lona tagata;
  • lagona o le agaalofa i tagata uma vagana ai oe;
  • O taimi uma lava e suʻe ai lou valaʻauina;
  • Ou te le iloa pe faʻafefea ona faʻaalia ou lagona i upu;
  • tuʻufaʻatasiga o manatu taufaasese ma le mautinoa le mautinoa o le mautinoa;
  • o le leai o se aoga;
  • Manaʻomia le vaevaeina o lona manatu i le auala i le maualuga o le maualuga o le maualuga.

O le lavelave o le Aquarius, ae peitai, na te mauaina le lagolago mai le tele o faailoga o le zodiac. Mafaufau i le auala e masani ai ona masani i le alofa, faʻaipoipoga ma faʻauo.

Aquarius foliga foliga i le faaipoipoga

Faaipoipoga

Aerail faailoga

Faatasi ai ma masaga i Aquarius, o le maualuga tikeri o le talafeagai. Tele manuia o le tuʻufaʻatasiga o Gemini tamaloloa ma fafine - Aquarius. Afai e le o gata le ulugalii masaga ma o le a le amata suia le toʻalua, o le faʻaipoipoga o le a sologa lelei. O le isi mafuaaga o le galu e mafai ona avea ma lagona o masaga i le pepelo ma le manaʻo e faʻamau ai mea moni. E le faʻafetaiaʻi Aqurius i soʻo se pepelo i le agaga, e tetee atu ai i lona natura o le tagata faatautaliga ma se mea e sili ona lelei mo le faamasinoga tonu.

O le sili ona manuia faʻaipoipoga - aquarius tagata ma se fafine masaga, aquaruius fafine ma le tamaloa-fua.

O mamafa o le Aquarious e mafai ona iai se faʻatasi, ma o le faaipoipoga e le manuia lona le manuia mo se taimi umi. O lenei ulugalii e mafai ona atoatoa i luga o le lotoleaga o siomia. Fafine lagona le atoatoa le manaʻomia o se tane i le agafesootai faʻatulagaina ma fesoasoani ia te ia e maua ai le talitonuina i ona tomai. I le tane faʻafetai, o le a faia e le Kaquiruius mea uma e mafai mo le fiafia siʻosiʻomia. I le avea ai ma tulafono, o noataga mo le faʻaiuga o mataupu a le aiga e suʻe a latou fua.

E lua aquariius e tautua? Latou te malamalama lelei i le tasi i le isi, talu ai o latou o se faaata. Ae ui i lea, o le le malamalama o mea uma e lua o le a taʻitaʻiina ai i latou i le oti, o le alu ese mai ia leai. O mafutaga faʻale-taimi e mafai ona mafuta faʻatasi, pe a leai se tiute. I lenei tulaga, atonu e iai le paga ma se taimi umi.

Afi faailoga

Faatasi ai ma le mautu, ua malupuipuia le pule. O paʻaga uma e oʻo atu i tuʻuga i le tasi ma le isi mo le alofa. O loʻo tulaʻi mai Scandals i luga o le faʻavae o manatuaga o le alofa o le alofa o le alofa. O le fafine o Aries e mafai ona musuia ai se toalua ma lona malosi ma lona malosi fiafia ma viia. Peitaʻi, pe a fai o le a amata ona faʻatonu e le faletua le Aquarius, e i ai se feteʻenaʻiga i se paga. Faʻapea foʻi ma le faʻatatauina foi le faʻatagaina o fofo o faʻafitauli o aiga - e mafaufau i le fua o le atulaulau. E tatau ona faia fesili i le toalua o le aiga (FILEMU) -OV.

O le faʻailoga sili ona manaia o se fafine arquerius ma se aliʻi-faatonu, Aquarius alii ma se fafine-tautoulu. O le paga o le aquarium-Lion e fealofani i totonu o soʻo se tuʻufaʻatasiga.

Ma le leona mafutaga lavelave. E le faʻaaogaina Aquarius e le i ai se tiute faʻavae, pe a faʻatapulaʻa lona saʻolotoga. O le leona ua faʻaaogaina e lagona ai le talitonuina i le lumanaʻi, na te le mafai ona onosaia le le mautonu. Afai e maua e le ulugalii se fiafia i le agaga, e mafai ona faʻasaoina le iuni. Ina ia faʻaititia le tikeri o le le fiafia i le tasi ma le isi, e tatau ona e faʻaosofia le vaʻai i le lalolagi i le lalolagi. O le a fesoasoani i le tumau pea i le tasi ma le isi ma lagona mafanafana.

O le atoatoa faʻatasiga e mafai ma sagittarius, paʻaga e lagona le fiafia o le tasi ma le isi. O le shooter e fiafia i le faigofie o le iloaina o le ola o le aquarius, aemaise lava lona tulaga o le le-faapolofesa i totonu o le tagata lava ia. Aquarius pei o le faamaoni ma le matala o Sagittarius, e le o le oti. O nisi feteenai e ono aliali mai ona o le fiu i aso uma o le olaga, a ua ou iloa faʻafeiloaʻi ai o latou olaga ma maua meaai mo uunaiga fou. O nei tagata sili ona lelei o le a mafai ona ola i se olaga fiafia fiafia i le lotoleaga a isi.

Lalolagi Faailoga

Ma Tau Tele, Aquidius o le a tumau tumau qumauina mo le itu taumatau o le taitai o le aiga. E le masani mea uma ile tauaina o tulaga ma saili mo le fetuʻunaʻiga, ma ia faʻasaoina le Union e tatau ona e faia. O le le mafai onaʻaaloga o tofo ma amioga o faʻailoga e lua e amata loa i le faʻaipoipoga: O le Taurus e fiafia i le fale, o loʻo manaʻomia le sosaiete. Aquarius e le malamalama pe aisea e tuuto tele ai taimi ma aiga, ma faanatinati atu i lagona fou. O le a le afaina le fale o le Taurus. Ma le matua o le aquarius ma le Taurus o le a aʻoaʻo e talisapaia e le tasi le isi pe a latou ola i luma o taimi uma ma aua le faʻateʻaina i ai.

Aquarius iloa le lalolagi faʻailoga i lona ua - latou te le faʻatagaina ona mafaufauga e felelei ai i le faʻateleina o le atulaulau.

Ma le taurgin Union e le mafai, aemaise pe a fai o le virgo o se tamaloa. E le taliaina e lenei tagata le taulelega a lona faletua ma isi tagata, ae ia te ia te ia le talimalo i totonu o le fale. Aquarius e le faʻaaogaina e faʻatapulaʻaina lo latou lalolagi e ala i le faʻavaʻa o le hemermade hasle. O le iʻuga, o le feteʻenaʻiga o aia e le maalofia. Sefe le Union e mafai ona tuʻufaʻatasia se lua o le manatu poʻo se sini masani.

Capricorn Feteʻenaʻi e le maalofia. Conservative i le natura, Cancorn ita i le saolotoga-alofa Aquarius, o ai e manatu o se mea leaga tele. Ile liliu, e le malamalama Cappoorn i le au faanaunauga o Aquarius i le suiga faifaipea o lagona ma mea e faamuamua. E tusa ai ma Candricorn, le toʻalua (-A) e tatau ona tausisia le poto masani i lenei upu - nofo i le fale, ma galo ai le aiga ma le lalolagi atoa. Peitai o Aquirius e le mafai ona mafai ona mafai ona o manu. E le maasiasi scandals.

Aquarius le talafeagai i faigauo

Vai pine

I le kanesa, o le aquarius e leai se mea e fai. Afai o le loto o le taunuuga, latou te fesoʻotaʻi i se paga o ulugalii, ona avea lo latou ola ma le manuia o le finauga mo le taʻitaʻiga. O Aquarius e le malamalama i le le tumau le ola o le kanesa o le kanesa, o loʻo taumafai pea e aumai i fafo o se vaipuna filemu O le iʻuga, o le kanesa pewder o lona agavaʻa agavaʻa, e amata ona tuu le faʻamalosi i le psyche. O Aquarius o le a le o le Astes o le na te faʻatagaina o latou tomai e faʻatautaia ai tagata. O le kanesa e leai se manatu o le aquarius, o loʻo faʻaaoga e faʻaseʻe ai. E mafai e le ulugaliʻi, ona toe faʻapipiʻi lea ma faʻasalalauina i itu eseese.

Aquarius mafaufau i le vai ma le tele o le aau lea e ono onosaia e latou.

Leai se fetaui lelei. I totonu o lenei mea, o tagata atamamai uma ua matua talitonu. O ni uiga ese lava, faʻalelalolagi ma mea taua taua. A faʻapea e faʻafuaseʻi ona tulaʻi se alofa i le va oi latou, ona latou le mafai lea ona tutumau e le tasi le isi. O le a taumafai pea Mcorpio i taimi uma mo le taitaiga, ma o le alii Aquarius o le a le faatagaina se tasi e puleaina. Sa afifi e le aliʻi scorpio lona toʻalua fuā, aua na masani ona talanoa e talanoa ma se lio tele o uo. Afai latou te faaipoipo, ona fai ai lea o le maota o le ai ai pea le maʻimau tumau i le palapala o le fuā.

O mafutaga faʻa-alofaʻaga e mafai ma vai ma le vai, ae leʻo se mafutaga faʻaipoipoga. O paʻaga e le masani ai e fai ma taumafai e faʻasaga ia te ia i luga o tauau o le tasi. Faatasi ai latou te le mafai ona faʻatuina se olaga masani, pei ona latou le iloa pe faʻafefea ona fai. E manaʻomia e iʻa se taimi moe, ma o le Aquarius o loʻo i ai avanoa i le atulaulau.

Faigauo ma Paaga

O se tasi o nai faʻailoga o le Thodiac na te aʻoaʻo le auala e fai ai uo. E tosina atu e le Aquamisable Aquiruius tagata ia te ia, aua o ona uluai manatu e le tuua se tasi o eseesega. O lenei faʻailoga e sili lona faʻamaualuga ia mafai e ia ona ia faia se taulaga tele i le manaʻo e faaleleia le lalolagi. Mo aquarius e leai se papupuni i le ituaiga o le matua o le fesoasoani poʻo lona tulaga lautele. O lenei tagata e mafai ona tausia mafutaga faauo e oʻo lava i le muamua pele.

O Aquarius e matua filemu lava, ae le faatagaina ai se tasi e faaee le manatu o lona manatu. Soʻo se faʻamalosi mai le itu e iloa e latou i totonu o le gayonets. O lenei saʻolotoga-alofa-alofa faʻailoga o le Zodiac e mafai ona ola i le le lava, na o le faʻamalieina lona manaʻoga mo le iloa o le fou ma agaʻi atu agaʻi i atinae. O le le fiafia o le ola-olaga i le tulaga o le lelei ia te ia.

Atoatoa uma ♒

$ 100% ♌lev 92% ♐lelets 97%
♉telts 81% ♍eva 52% ♑kozerog 92%
Blizzard 91% ♎veps 98% Tafafa o le 75%
♋рос 63% ♏scorpion 88% 99%

Faitau atili