Ogatasi: Fish ma isi faailoga i le alofa ma le faauo

Anonim

mafaufau iʻa lautele tulaga ese ai i latou mai isi sui o le lio zodiac. mea lilo Mystical ma maaleale ese o watermarks ua faia i lalo o le uunaiga a le Moon: latou masani e mafaufau intuitively. O ai e mafai ona faoa faamalosi ma nei tagata e le masani ai? Mafaufau i le ogatasi o iʻa ma isi faailoga zodiac. Auala e maua ai se auala e maaleale?

  • Matamata i le fetaui lelei o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Aoao ogatasi iʻa ma isi faailoga luga o le initoneti:

Lau faailoga Pisinisi saini
♓ Fish ♈ Aries ♉ Taurus ♊ Gemini ♋ Kanesa ♌ Leona ♍ Virgo ♎ fua ♏ Sagittarius akarava ♐ ♑ Capricorn ♒ Fish Aquarius ♓ ♈ Aries ♉ Taurus ♊ Gemini ♋ Le kanesa ♌ Leon ♍ Virgo ♎ Scales ♏ Scorpine ♐ coupricorn ♒ coupricis ♒ aquar
(Ulufale i se paʻaga faʻailoga ma kiliki le "Aʻoaʻo le talafeagai" faʻamau)

Ogatasi: Fish ma isi faailoga

natura iʻa fesuiaʻi

Le masina ei ai se aafiaga malosi i le faavaeina o le natura o le iʻa: latou lagonaina le interlocutor i le tulaga subconscious. Ae peitai, aua nei galo e uiga i le uunaiga a Neptune, na te aumaia lana uarota o eccentricity ma se faanaunauga i le faanoanoa. O le mea lea, e tatau pea iʻa a fautuaga faauo ma le lagolago.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O nisi taimi e foliga mai o le iʻa iloa e sili atu nai lo i latou faailoa leotele. e matua maaleale ma agaalofa latou ua saunia i latou e ave i faafitauli uma o se tagata combustible i latou tauau maaleale. Ae le mafai ona latou foia nei faafitauli, aua latou te le maua ai se uiga maʻoti.

faafitauli faalelagona e uiga uma sui o watermarks, ma iʻa lagonaina foi le le mautonu pea i latou lava. Latou te manaomia se tagata e mafai ona lagolagoina ai le leo o lagona ina ia le iʻa te le fuli i se atuatuvale protracted i luga o le le atoatoa o le lalolagi.

Lelei vaega:

  • E le masani i le feeseeseaiga;
  • filemu e faatatau i le meaalofa o le taunuuga;
  • maua le malamalama poto ma le lagona;
  • tali atu ma taumafai e fesoasoani i tagata;
  • Tuutuuga e puipuia ai i latou mai faafitauli o le olaga.

Le lelei o vaega:

  • se faanaunauga i le faanoanoa;
  • suiga lagona tumau;
  • shortness tumau;
  • suspiciousness ma pepe;
  • O le manao e pulea lou pitch taitoatasi;
  • e sili atu la i le tafe o le ola;
  • tiga faasino i faitioga;
  • Agi mai le foiaina o faafitauli;
  • tumau i le atunuu o le miti;
  • pepelo Frank.

e mafai iʻa e faia ai se ata i luga o le lalagaina, mafaufau ia filemu e uiga i se mea taua ma e faamalosia le paaga ina ia puapuagatia i mate. Latou te fiafia e maulu i le faanoanoa ma le matua leai manino mafuaaga - latou na maua lagona a faapena.

faaipoipoga horoscope

Vai pine

Faatasi ai ma le racks mai iʻa, o se faatasiga ese lava: paaga idealize tasi i le isi i le amataga o le masani ai, lea e mulimuli ane e aumaia ai le fiafia mautu. I se pea, i le mea o se tagata o le kanesa, e mafai ona faia se sootaga sologa lelei pe afai e foliga mai faafitauli tau tupe. te le fiafia i iʻa o le tulaga faalilolilo o le kanesa o loo masani tuua mo so o se tulaga matautia po o tuutuuga matuia.

Ma akarava, e mafai ona matua sologa lelei le iuni. faagaeetia Fish le faatuatuaga o Scorpio, ma ia maua le punavai o musumusuga ma le manao mo le tuputupu ae o le foafoaga ma le faaleagaga i totonu o le iʻa. e mafai ona faamama malie Iʻa le aggressiveness o akarava, ma latou tuuina atu i le iʻa ma le lagolago e tatau ai. e le i iʻa o le taitaiga a akarava i le aiga, e oo lava i iʻa o le tane, o le atoatoa vaivai o tagata uma.

Mafai ai e se ulugalii o le iʻa ona faoa faamalosi? malamalama atoatoa paaga tasi i le isi, lagonaina se lagona o le mafaufau. Ae peitai, o le a faaumatia i le taimi lava lena olaga e le iuni, aua o le e le o atoatoa fetuunai iʻa e foia galuega faalelalolagi masani. a sui ma le filiga i taitoalua le faafitauli o le faafitauli e le tasi le isi i luga o le tauau, lea o le a le taitai atu ai i se mea lelei - ma o lenei iina. Potu finau mai o iʻa e mafai ona avea alolofa atoatoa, ae o le taitoalua.

Ogatasi ma le faaipoipoga iʻa

Lalolagi Faailoga

Faatasi ai ma le Taurus, o le faaipoipoga le tulaga ogatasi e le o lelei tele. Calves te le fiafia i le impracticality o iʻa ma mimilo le gata i totonu o le ao. mafai ona tulai mai faatoilalo i le eleele tau tupe, talu mai le masani o le povi e mafaufau sene taitasi. Le mea sili tusa e mafai ona ausia e se ulugalii pe afai o le tamaitai o se tamai povi ma le tagata-iʻa - o le a ia fesoasoani ia te ia mautinoa oa toalua i le latou tomai. Faatasi ma le matua, ua na ona faamalosia ai le sootaga i le ulugalii.

Faatasi ai ma le Taupou o iʻa, e mafai ona faamanuiaina le Union afai uma paaga malilie e suia ai i le suafa o le alofa aoao. O le faanaunauga o iʻa e liliu i le ao e mafai ona faaita le taupou, ae sa ia le a mafai ona e aoao atu iʻa ia avea atili e aogā. Ae o lenei e faatatau na o se pea, i le mea o le iʻa o le iʻa. Afai i se pea toalua-taupou, lea o le Union o categorically mafai - o le toalua o le a amata taofia le iʻa ma tape uma manao e avea ma faatasi. Fish te le taliaina le faitioga ma piki i luga. Vagana ai o le faaipoipoga e mafai ona na o se sini masani.

e matua tamaoaiga Union ma Capricorn. Iʻa ua na misi mautinoa ma le faatuatuaina i mea uma o le paaga. e Capricorn i le fofo o le faafitauli o le ola uma, o le iʻa tumau pea na folau filemu i tua ia te ia. O lenei faatulagaga o 'au e fetaui ma tagata uma. siomia Capricorn iʻa i le mafanafana atoatoa, ma latou faatumuina i le talafeagai lagona faaleuo ma taalo. taufai maua e faailoga ai se aafiaga lelei i isi.

Aerail faailoga

Sootaga ma masaga faalagolago i luga o le manao po o le faatuatuai o paaga e suia ai ma faamasani i le tasi le isi. I le faiga, paaga vave sootaga atoatoa, i le taumafai e faatiga isi tele taitasi. Gemini mafaufau intrusive foi iʻa i le faaaliga o le lagona, ma iʻa lacks manatu mai le Gemini. O nisi taimi e le masani ai ulugalii faaipoipo e mafai ona ausia, lea e manaomia ai le iʻa o le tane i le matafaioi o le teuina o fale, ma o le masaga le fafine e maua ai mea tautupe a le aiga.

Faatasi ai ma le mamafa o iʻa e leai se mea e tutusa ai, ma latou te le taumafai e saili manatu masani o fesootaiga. e mafai Union na o se taimi le tumau - mo sauniga faaleuo. I le olaga faaleaiga, so o se faamatalaga faaleuo e foliga mai i le taimi o aso o le a musuia. Muamua, o loo iloga uma faailoga e ala i le le mautonu i latou tomai ma e leai ni a manino tulaga olaga. Lona lua, o le paaga taitasi o le a taumafai e tuu tiutetauave i le isi.

Faatasi ai ma se vai, e mafai ona le Union ma tuusaunoaga e soofaatasi. O le feteenaiga i le va i latou e mafai ona tulai mai i luga o le faavae o le malamalama sese - maua e lē o ni tusitusiga uma mafaufau ma e le mafai ona faamasani le tasi i le isi. Faafitauli faamoemoeina se ulugalii i lomiga i totonu o le atunuu - e leai se tasi o latou iloa le auala e faia ai se aiga i le fale. e mananaʻo uma e lua e uiga i le miti, mimilo i le ao ma le mafai ona fanua i laueleele agasala. e mafai ona sologa lelei le iuni na o pisinisi po o sootaga o le foafoaga.

Afi faailoga

Faatasi ai ma le Odny, fagota ina uiga ese e mafai faigata le sootaga. O le iʻa o iʻa e foliga mai e aunoa ma le tele gese. O le mea moni, o le iʻa na te le o maua le taimi mo toaaga moni, aua e te feagai rhythms latou olaga. E ui lava i le lotogatasi i le tulaga o feusuaiga, i le olaga i aso uma, aua e te nei faailoga i le tutusa uma tasi i le isi. I le sootaga i le va o le mafatia iʻa mai le malosi o le lē ma vāloia Aries, ma e le o le loto o lo latou coldness.

Faatasi ai ma le leona, e matua mamafa le sootaga e mafai faigata le Union. Le pao o le gaoioiga o le kanesa ma leona e matua faafeagai ma multidirectional latou na le mafai ona malamalama i le tasi le isi. matele iʻa fafine e faatulaga maua se mapusaga e uiga i le matauʻa, e taumafai e faatiga i lana tane - e le faatagaina categorically le vaega tautupu o le leona. mafai ona malilie iʻa o le tane ma lana ava-leona pe afai latou soofaatasi faasoa atu le tiutetauave ma o le a lelei le faatuatua e faataunuu o latou matafaioi taitasi.

Faatasi ai ma le Sagittarius, o faigata i le Union, talu ai ua faamaapeina le straightness o le faailoga mu ese iʻa maaleale. e le o faaaogaina Sagittarius e showering agaga, e faaalia ai mea uma i le muaulu ma e le popole e uiga i le lagona o le tagata. I le faaopoopo atu, e le gata paaga amata e tauva i le faiga - o le a replay ai. E na o se sini masani po o le lelei faaleagaga e mafai ona tuufaatasia lenei ulugalii.

Ogatasi ma iʻa i le faauo

Koi masaga.

Faigauo ma iʻa

O iʻa uo e faʻaalia ai uiga lelei o le faʻamaoni ma le agaalofa. O mea leaga nei e sili atu, e iloa e faʻalogo i le kolose. Latou, e leai se tasi e mafai ona faʻamanuiaina moni se uo. O le iʻa e le gata e mafai ona faʻalogo ma le faʻamaoni i le fesoʻotaʻiga, ae matua augani foi i ai. O le tomai lea o iʻa e tatau ona o le faʻaaogaina faifai pea o lanu piniki - latou te le vaʻai i vaivaiga. Ae paga lea, o iʻa e mafaufau pea pe faʻapefea ona le faʻailoaina a le uo a sau uo.

O fegalegaleaiga mafana e sili atu i ai ma sui o latou elemene - ccorpion ma kanesa. Sa faafilemu le uo i le vasa e iloa ai, ma o le a ia puipuia lana uo i le palapala mulimuli o le toto.

O iʻa ma faʻailoga e sili ona lelei. O fagafao o elemene faalelalolagi e avatua le avanoa i le iʻa, ma o le a latou faʻamalosia a latou lagona ma le vevela fatu. I iʻa ma faʻailoga faʻalelalolagi E leai ni mafuaʻaga o feteʻenaʻiga.

O iʻa ma aquarius alu lelei ma le tasi i le isi - o tagata uma e lua ma le sili ona lelei, o le e malamalama atoatoa le tasi i le isi. Siiina o iʻa ma faʻasese faʻaʻaiina o tagi, o lona fiafia e mafai ona faʻaumatia ai se faʻanoanoa. O le leona e mafai ona i ai le pule o ia lava ia te ia lava.

O ai le faauo ia te i ai? E le faia fesoʻotaʻiga ile mamafa ma le lqut, taupou ma saugitar.

Atoatoa uma ♓

♈ive 85% ♌lev 99% ♐lelets 54%
♉telts 82% ♍eva 95% ♑kozerog 92%
♊ bluzzards 81% ♎veps 98% Fale mautotogi 83%
♋рос 100% ♏corpion 94% 99%

Faitau atili