Tapulaʻa o iʻa ma aquarius - mafuaʻaga o feteʻenaʻiga

Anonim

O iʻa ma Aquarius le talafeagai o loʻo manatu e le talafeagai. Ae e ui i lenei, le avanoa e fau ai ma feusuaiga fiafia ma feusuaiga ese atu faʻatasi e fau. Na ona e tatau ona taumafai tele, galue i mea uma faafitauli. O le a tatou malamalama atili i ai.

  • Matamata Iva le vavalalata ma isi Zodiac faailoga ♓
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taugofie i le Alofa

O le eseʻesega o elemene - vai ma le ea e faʻalavelave ai i paʻaga e malamalama le tasi i le isi. Peitai e le afaina tele i mafutaga faʻaletino. O le tuʻufaʻatasiga o isi teteʻe e tulaʻi mai, lea i le taimi muamua alofa i le tasi ma le isi o le tasi ma le malosi uma e mafai ai.

Aquarius iʻa e fetaui lelei i le alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le uiga o le mafutaga o sea zodiac ulugalii:

  1. O le aquarius ua atoatoa ona atiaʻe le mafaufau, iʻa - lagona le atamai. I totonu o lenei mea, latou te fiafia ai i le tasiga. Ua mafai ona latou aʻoaʻo mai se paʻaga - se tasi e lagona, ma se tasi - mafaufau lelei. Mo se mafutaga o se faailoga talimalo.
  2. Peitaʻi, o le Aquarius, i le alofa ia i ona yuaʻu, ua uma ona iloa lelei lava le malosi na ia mauaina. Ma fiafia i lenei mea e ala i le taofi o mea uma e mafai ai mai le mafutaga. Itiiti i le alofa muamua aua le matauina se mea. Ae a aveese tioata o Pinkese, e iai le malamalamaaga ma le umi umi o le le fiafia.
  3. O le iʻuga, mo Aquarius, o nei mafutaga ia sili atili faauo, na le faʻamutaina o ia ma liliu i se tagata faʻatau. O le taimi lava na ia taʻalo ai, alu ai e faʻaleaga le iʻa, ia tigaina ma taumafai ia malamalama i le a latou mea sese. E ui lava o le mataupu e naʻo le le fetaui lelei o faʻailoga.
  4. E te le tau tausisi i le iʻa i lenei faʻatasiga. O latou o loo aoina, faamaoni, saumaʻea atoa ma ua sauni uma mo le manuia o le tino filifilia o le tagata filifilia. Latou te soloia se tele i totonu o se paaga latou te le matauina se isi mea i luga, galo e uiga i o latou lava manaoga ma fiafiaga. O tagata gasegase nei, e masani ona faʻalagolago i sootaga e le o faatatau i le alofa uma, peitaʻi pe uiga o le taulaga.

Sefe le mafutaga e mafai ona o le galuega lautele o fatufatuga. Afai latou te faʻamalosia le faʻamoemoe o le atiaʻe i lenei itu, lagolago le tasi i le isi, o le a mafai ona latou fausia se faʻatasiga fiafia ma manaia O le a suia le malosi le malosi i le malosi o le ausiaina ma gaioiga, ma o le mafutaga o le a tumau na o le lelei, alofa ma le agaga faafetai.

Mafuaaga o Feeseeseaiga

O feteʻenaʻiga ogaoga ma faʻafitauli e masani ona le tupu. E leʻi faʻamaonia ni faʻafitauli a Mequrius, Ma o iʻa e sili le le fiafia e onosaia le ita ma laveai i totonu.

Tapulaʻa o Aquarius iʻa i fesoʻotaʻiga

Ioe, o lenei faiga e faʻafaigofie ai mafutaga e le mafai ona manuia. Vave pe mulimuli ane, fanaina paok - o le a latou vaeluaina ma faʻaalia mea uma latou te mafaufau i ai e uiga i le filifilia.

Ma Aquirius na o le a le malamalama pe o le a le tuuatoatasi. Na ia mimita ma alu, tuuaia le paaga i le hyyrocical ma le leai o se mafaufau masani.

Ina ia faʻasaoina le mafutaga, latou te manaʻomia ona talanoa i aso taʻitasi, fefaʻasoaina o latou lagona, poto masani ma lagona.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Fafine iʻa ma le tama a le fafine

O lenei tamaloa e siʻomia e masani ona iloa i taimi uma. E foliga mai o se tagata ese, a ea se tagata fiafia, ofoofogia ma fatufatu. E moni lea. Ae i le taimi lava lea, o le iai i se tulaga faigata, o nei uiga mama e fesoasoani. I se faʻaopopoga, e tele le talimalo ma faʻatasia, o le a le tuʻua i luma o faʻafitauli, ae fetaiai i ni auala uma.

O le faʻafetai i lenei natura o se tamaloa, o se teine ​​i se mafutaga ma ia na te fiafia ai i le mafaufau. Na te feiloaʻi i ona manatu uma e uiga i le tumau ua filifilia mo le olaga. E pei o le pa o le maa. Ua faʻaalia atoatoa lona uiga, avea ma se faiaʻoga poto, matagofie ma faʻatuatuaina o le olaga.

Ogatasi o Aquarius Ita

I le aluga o taimi, na ia iloa poʻo a ni mana ua filifilia i luga o le filifilia, ma o le a faʻaaogaina saʻo. Ae le o mea fiafia, ae mo le aoga lautele. E poto tele, ma e mai ia te ia i se tulaga sili atu o le mafaufau o mafaufau i se paga.

Faifai pea le fesootai i le tasi ma le isi. O le mafaufau loloto o se tagata ua faʻaleleia atili ai faʻafetai faʻafetai i le faʻalavelave ma le meaalofa o le aʻoaʻoga o le filifilia. Na te mafaia ona puipuia o ia mai faigata, ae le faatagaina le faaaogaina sese o ni filifiliga, ma auina atu i le ala saʻo.

O le teine ​​o se matua maualuga. O le faʻaʻailoga ma aʻoaʻi tele o le ita, o le mea lea e le masani ai le misa tele, fagu uma e vave fofo ma filemu.

O le mea sili ona taua o le tamaloa e talisapaia lena na tuuina atu ma le le amanaiaina lona fafine. Afai e le mafai ona ia alofa i ai moni, o le mafutaga na te alu ese ai. O le mea lea, o lagona faamaoni mo sea paga e manaʻomia.

Tama tupe ma le fafine a le aquarius

Uiga ese, ae o le olaga moni o se mafutaga e seasea lava ona seasea. E mafai ona fai naʻo lalo o le tulaga e naʻo le atinaʻeina o paaga e matua atiaʻe, atoa, matutua matutua ma poto masani. Ona iai lea o le avanoa mo mafutaga fiafia, malosi ma le fale vaaia.

O ia paaga, lipilipiletonu, tuputupu aʻe, atiaʻe lelei uiga lelei oa latou uiga, ma le le fiafia mafua ai le tasi i le isi ma lagolago le tasi i le isi i mea uma.

Se tamaloa i se paga e tuuina atu i fegalegaleaiga atoa ma atoa. Ua sauni e faʻaipoipoina le ola pele, ave ia te ia mea uma lava ia te Ia lava. O se taulaga moni lava lenei ia e le tumau ai se fafine le iloa. Na te talisapaia lona alofa, lagolagoina ma fesoasoani i taimi faigata.

O le a matua malosi lava le mafutaga, i le umi ma mautu pe a fai o le paaga na maua i latou i fatufatu. Aemaise pe a tasi i totonu o le a latou atiaʻe faʻatasi. Lautele lava atinae lava o le a avea ma faavae malosi ma le mea moni latou te faʻamuamua i latou seʻia oʻo i le iʻuga o le olaga.

E matua ese lava i le teine ​​le mautonu o le Jquaricius, lea ua moni ai le faʻamaoni o le faifeau, o loʻo i ai le tausia o le faamaoni ma e le o iai foi i isi tamaloloa, e tusa lava poʻo le a le sili ona manaia.

Atoatoa uma ♓

♈ive 85% ♌lev 99% ♐lelets 54%
♉telts 82% ♍eva 95% ♑kozerog 92%
♊ bluzzards 81% ♎veps 98% Fale mautotogi 83%
♋рос 100% ♏corpion 94% 99%

Faitau atili