Fafine Capricorn ma Aquarius - fesoʻotaʻiga i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo

Anonim

O se tamaʻitaʻi aoga ma ogaoga fafine ma le saʻolotoga-alofa ma tutoatasi male tama-aquarius - o le a mafai ona latou fausia se ulugaliʻi ulugaliʻi? I lenei tala o le a ou taumafai e faʻamatala e uiga i sui o nei faʻailoga e lua o le zodiac ma e ono mafai ai le va o latou i nofoaga eseese o olaga.

Fafine Capricorn ma Aquarius - fesoʻotaʻiga i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1442_1

Alofa ma mafutaga

E i ai sootaga faauo i le va o se fafine kamela ma le tane-o le tagata, e tumau ai mo sina taimi umi ona tuputupu ae lea i le alofa. Ae a o le fetauiga i aso uma o le olaga, o lagona uma e mafai ona vave mou atu. O nei tagata e ese foi faʻatasi, e lua o latou e manaʻomia tele galuega faigata faʻaleagaga mo se olaga umi ma fiafia olaga faʻatasi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ua ia taufaaoloa e pei ona le puleaina o ia lava, ma Cancricoborn e taofi tagata uma, e aofia ai ia lava, i ana tuliloa. Mo isi, o loʻo latou fiafia latou te fiafia e foia, ma e na ona mafai ona taofia.

Feusuaiga talafeagai

I sexy, o le fafine capricorn e mafai ona avea ma se sili centon. Latou te fiafia uma i tusi uiga ese ma ata tifaga, filifili ai nofoa e le masani ai mo feusuaiga. Ae i le tulaga muamua o le faiā, o le fafine o Capport e faʻaalia ai le matuia, e foliga mai e aofia ai ma mautu.

O Aquirius o le a manaʻomia taimi, onosaʻi ma mafai ona le mafai ona matua, ae o le a totogi uma lava e ia lona tulaga lilo.

E pei foi ona o ia i le itupa lava ia, o latou masani masani masani, o le a mafai ona latou maua le fiafia e aunoa ma taʻaloga muamua. Capricorn e le toe mumusu e faia se feusuaiga, o le mea sili ona faamalieina i le Aquarius.

Fafine Capricorn ma Aquarius - fesoʻotaʻiga i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1442_2

Aiga ma Faaipoipoga

Ole fetaui ile Fetalai i Lenei Faaipoipoga e lautele. O le aiga o le a faia pe a fai o le a galulue soofaʻatasi ulugalii ia latou lava. I le suafa o le alofa ma le lautele fanau, e tatau ona latou tapunia ai o latou mata i vaivaiga o le tasi ma le isi. I Faʻalapotopotoga Atioga, o le a fiafia ulugalii e asiasi i mea eseese, fale fai meaʻai, taʻimua, faʻaaliga, fai le malaga soofaatasi.

Calporworn fafine tali, aoga ma malosi, sa le tatau ona sili atu le tauʻavea ma sina mea e le mafaamatalaina. O le toʻalua o le a faʻatautaia pea, ma faʻavasegaina e le mafai ai ona faʻatonutonuina lenei mea ma o le a puipuia lona faʻavavau finauga.

Feteʻenaʻi e mafai ona 'alofia pe a fai o le aufaʻataua e le faia o feololo. Afai o loʻo iai uma le mea e fai ai se galuega le aoga i luga o le makaʻea o le lavalava, o le a latou sili atu.

Pros ma streen ver ulugalii

I totonu o se paga, fafine kamela atoa ma le tane Aquamius o se sili atu le taua i le tasi ma le isi. O se fafine i talaane o le a lagona ai pea le talavou.

O le paga o le a taumafai e puipuia i soo se ala ma fesoasoani e feagai ma faʻafitauli. I le tali atu, o le tamaʻitaʻi o le a fesoasoani le fafine i le faʻalauiloaina o le galuega o Aquarius. O le isi o loʻo faʻatali mo se manuia le manuia.

Le le lelei o lenei Union o loʻo i ai ni faʻaituau i le eleele i le fale. O le fafine māna ma se mamafa o le tane e sili ona aʻoaʻoina e aʻoaʻo ia Aquarius i laʻasaga uma, O ia e taumafai e faʻaseaʻi o ia i lona lava ala, ae na te faʻaalia le alofa mutimutivale. O le tagata o loʻo aʻafia ma le saolotoga o le aquarius e le fiafia i ai subricorn.

O se fafine e tatau ona sau e talia nisi o mea e le mafaitaulia i ai, ma e tatau i se tamaloa ona mulimuli i tulafono faalenuuese a le aiga.

Fafine Capricorn ma Aquarius - fesoʻotaʻiga i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1442_3

Faʻafefea ona e alofa i se aliʻi-aquarius

  • E alofa tele le tama a le tama a le tama. Taumafai e faaali atu i se mea i le aso muamua.
  • Aquarius alofa fafine fafine, lelei-matua ma le matagofie matagofie. Tausi lelei ou foliga i luga o le polokalame atoa.
  • O le faamaoni ma le matala e tosina mai ai se tane aquarius, o le vaapiapi, o le ua le mautonu o le a na o le fefe i ai.
  • Aquarius e le fuafuaina ma faatalitali mo le tutusa mai le filifilia. Faaali Tulaga Tulaga Tulaga ma Fantasy i Mafutaga.
  • O ia pea taumafai mo le malamalamaʻaga moni ma faʻafetai tele i se paga. Taumafai ia e fiafia i mea e fiafia i ai ma ia, o le a mautinoa lava ona ia mai le a talisapaia.
  • E le mafai ona e feololo mea tutupu. O Aquarius e umi se taimi e fai ai se aiga, ae afai na te filifili, o le a avea ma tasi ma uma.
  • E le taliaina le faʻafanua ma faʻaalia ni tagi. Aquarius e le fiafia i lenei mea ma e mafai ona alu ese e faavavau.

Fesootaiga Faigofie

O le fafine counporn ma le tama a le Aquarius, o ni uo lelei tele, ae o lenei faigauo e puupuu. Capricorn e faʻaalia le faʻaauau pea o mea uma, e aofia ai i le faʻauo, lea e talisapaia ai le aquarius. Ae afai o se tasi o latou e maua o latou agaga mate ma faatulaga se aiga, ona mafai lea o lenei faiga masani.

AquriUus i totonu o faigauo o loʻo faʻaalia le faʻamaoni, e maua mai pea. Ae o kartrickorn e le malamalama i lona manaʻo ia avea ma uo i le uati, ma afai o le aquarius foliga mai o le uo teine-capricorn e le taliaina, ma e tau i le mea e sau ai i le faʻauo.

Fafine Capricorn ma Aquarius - fesoʻotaʻiga i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1442_4

Fetaui i galuega

I totonu o le pisinisi a le pisinisi, fafine subsuricorn ma aquarius mafai ona faia se lelei pisinisi pisinisi, pe a fiafia uma i le ausiaina o le sini. O le a latou manaʻomia le taimi e faʻaaoga ai i le eseese ituaiga o galuega. Capricorn o le conservative, ma e alofa tele Aquarius i ituaiga uma o fou.

A faʻapea o nei uo o nei uo, ona latou faʻatuina lea o se faʻatonuga e tasi. Afai o le galuega ua maua le le masani ai subristar ma aquarius, o le a faia se taimi faapitoa ina ia latou mafai ai i le tasi ma le isi.

O le tuʻufaʻatasiga sili i lenei paga o le a avea o le Aquarius o loʻo i le vaega o le ulu, ma o le tamaʻitaʻi Caproorn o le fafine. I mea uma, o le aquarius e saunia uma, na te silafia le fausiaina o ni galuega moni, ma tusitusiga, o le a tumau pea le pulea o ia galuega.

O le faafeagai o le tuʻufaʻatasia, a o le fafine caprions faia pei o le ulu, o le a le manuia tele. O Aquarius e le fiafia tele e usitaʻi i le faʻasao ma le loto i ai, lea e faʻaauau ai ona tuliloaina lona malosi ma faʻailoa ai se le talitonu.

Auga

O se ulugaliʻi o le coupticorn fafine ma le aquarius e tele se avanoa mo se olaga fiafia faʻatasi:

  1. I le amataga o le mafutaga, o loʻo latou faʻatali mo se faʻauooga umi, lea e mafai ona alu i le alofa. A o le alofa, o le mea e faanoanoa ai, e masani ona vaevaeina i le olaga.
  2. I le faʻaipoipoga, e seasea ona latou fausia se soʻotaga faʻamalieina, pe a latou faʻamalosia a latou faifai pea le fiafia ma le tasi i le isi.
  3. O feusuaiga feusuaʻi o le paga lea e mafai lava ona mafai pe a fai o le a faʻaalia e le aquarius le onosaʻi ma le onosaʻi i le faʻatolu ma le faʻasaʻoina o le mafuaʻaga mautu. Ona ia faatalitali ai lea mo se mea manaia foliga i le ituaiga o le naunau ma le le mafaamatalaina paga.
  4. O faigauo i le va o nei faʻailoga e masani lava ona loloto, ae puʻupuʻu. A maeʻa le uluaʻi le malamalamaʻaga, o le Aquirius e ono le mafai ona taofia le faauo.
  5. I le galuega, o le paga lea paga e fetaui lelei le tasi ma le isi, ma i tuʻufaʻatasiga soʻo latou mafai ona ausia le manuia. Afai o le Aquarius nofoia se tulaga faʻataʻitaʻi, ma Capriborn Action o se mafutaga, o le a lelei le mafutaga, pe a fai o le a le tu i luga o le coreoborn

Faitau atili