Aquarius fafine ma le tagata-aries - o foliga vaaia i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo

Anonim

E le o le avea ma se mea na tupu mai i le va o fafine - Aqurius fafine ma alii, peitaʻi o le a le tutusa o nei faʻailoga ma le alofa o loʻo i lalo.

O le mea malie, o le iai ni faigata, o lenei ulugalii e nonofo ma le tasi ma le isi. E masani lava e tatau ona faatoinuu e le tele lona faatoilaloina, ae na ona faamalosia ai le mafutaga, lea e avea ai le malosi o tane.

Aquarius fafine ma le tagata-aries - o foliga vaaia i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1445_1

Alofa ma mafutaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ia lava, o sea soʻotaga e faʻatasia ai lava. Peitai, o le fafine o Aquarius e faaluaina le afi i totonu o le asini. Afai e fausia se ulugalii, ona tatau lea ona e faʻagalo e tusa ma le le toʻamalie. E le o lona uiga o le a leaga i latou. Leai, o le a latou matagofie, ae sa le mautonu.

Ua manaʻo le faʻavaivai o le pupula o lagona o le lagona o latou. O faigata e tulaʻi i le taimi e tasi e leʻo fefefe, ae ua taulia i uma. Ma Lady - Aquirius, ma Arither - o le tagata e tausi maiuaʻiga i na faigata. I le taimi lava e tasi, o latou uma o le a avea e pele ia avea o se faʻataʻitaʻiga i mea uma.

O le a tosina mai e Ani o se fafine pupula ma le uiga ese. O le a Ia avatua ia te ia lona tioaʻe ma ia mitamita i ai. O le a ia alofa i aafiaga ma le tuuto. I le olaga o lenei ulugalii o le ai ai pea le alofa mama.

Feusuaiga talafeagai

Lagona o le a suia ma le malosi malosi. Lenei o le a avatua se naunautaʻiga i feusuaiga ma le fealofani o le vavalalata vavalalata. O le manaʻo o le a fou i taimi uma fou ma e le mafai ona mou atu. I le tele o tausaga ua matua faʻamalosia e leai ni mafaufauga e uiga i se tasi paga o tautalaga.

O loʻo saini uma i le mataupu o le a le tuʻuina atu le tasi i le isi. O le a o mai i le tino o le a o mai ma le faamalieina, ae o se manaʻoga malosi mo le maualuga o le fiafia mo se paga. E masani lava, faʻafetai i le manaia le manino i se vaoga, o tagata o nei faʻailoga ua faʻaipoipoina.

Aquarius fafine ma le tagata-aries - o foliga vaaia i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1445_2

Aiga ma Faaipoipoga

Fulufale vale ulavavale fafine aquarius ma tagata-aries e sili ona malosi. I le amataga o loʻo i ai le taimi faigata, pe a fai o le lumanaʻi ai lea i le lumanaʻi o loʻo iai se fuaitau lelei o lona toʻalua ma lona toʻalua.

Aries mo sina taimi e mafai ai ona malosi le lotoleaga, ae ua faasolosolo malie ona pasi, ma ua oʻo mai le talitonuga i se sui. O le a faamaoni ma tuuto pe a fai o se alofa moni o le a oo mai i lona fafine.

SEREL-AQUIUUUS Ile i nuu lautele, tasi e fiafia e faia le maualuga o taimi maualuga ma lona toalua. Peitaʻi, taofi le fesoʻotaʻiga ma uo teine ​​ma uo i luga aʻe o ona malosiaga. Tamaiti mai nei autau e masani lava ona atamamai.

Pros ma streen ver ulugalii

O faʻailoga taʻitasi o le zodiaca o loʻo i ai o ona faʻailoga ma le mamalu. E masani ona latou tauaveina i latou i la latou mafutaga. E leai se tuʻusaunoaga ma se paga o Aquarius ma tagata-agies, o la lava vaipu masani e masani ona talanoa tagata faʻatau. Peitaʻi, e leai ni penefiti.

Aquarius fafine ma le tagata-aries - o foliga vaaia i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1445_3

Lelei i sootaga

O le tuʻufaʻatasiga o faʻailoga faʻapitoa e i ai se olaga umi. Tuuina atu le sili ona lelei le tagata. Fausia i luga o le alofa ma le faaaloalo. O mea uma e mafua mai i le mea moni latou te faia:
  • GALUEGA ATA;
  • tomai e fuafua ai ia te oe lava;
  • ogaoga uiga agai i le tasi i le isi;
  • nuu fiafia;
  • Ia sauniuni mo le tala feagai o se aiga;
  • tomai e manumalo ai i faʻafitauli;
  • e le umi se tulaga;
  • Tutusa foliga tutusa.

Leaga

E tupu i se paga sili ona leaga o le le malamalama ma le misa. E masani ona o le fafine Aquarius e manaia tele mo alii. O lona pupula e faʻaalia e le gata i fafo. O isi taimi o se mea e sili atu le malosi i totonu. O le pule o le ARva e le o se amio lelei. O le a le mea e mafai ona tupu?

  • eloalo ma uiga tiga tele mai lona toalua;
  • misa ona o le saua o asini;
  • O le eseesega o manatu i le tulaga manaomia o uo ma uo teine;
  • E tatau i le toʻalua ona teena se mea e mumusu ai mo le toʻafilemu o lona nuʻu;
  • Leiloa o le faigofie o mafutaga.

Aquarius fafine ma le tagata-aries - o foliga vaaia i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1445_4

Faʻafefea ona e alofa i se tamaloa-aries

A e fetaui ma nei faʻailoga, o le fafine-aquadian ua mautinoa le fiafia mai o le arie. Ma sa ia faaauau pea ma oulu i se mea tele, e aoga lona maina o se tele manogi, iloa lona tagata.
  • Aua le faʻalogo i le vave malosi ma upu o loʻo faia i le lafo.
  • Ia e faauo i taimi uma, ma aga malie (e matua talisapaiaina).
  • O le a faʻamaoni i talanoaga ma le loto i ai, ina ia le toe gagau ese le feteenaiga.
  • Aua le manatu loto i le mea ua tupu.
  • Aries e tatau ona ulufale i le lio o fesoʻotaʻiga ma iloa uma uo latalata.

Fesootaiga Faigofie

E tele mea e masani ai fiafia, e masani ona nonoa faigauo. Ua sauni uma e tatala ma faamaoni fesoʻotaʻiga. Afai o oe o ni uo, o le a i ai pea le soʻofaʻapemoa ma le faʻatuatua i le malosi o lau uo.

Ia amanaia le mea moni e iai i tulaga maualuluga amio lelei ile itu taua, o le mautinoa e i le va o latou. Aquarius fafine i taimi uma, ma soo se tulaga, ua sauni e fesoasoani i ai, e tosina ai meaalofa. E tatalaina ma tele ni faʻaputuga faʻatasi ma ona manatu e uiga i le fafine saʻo.

O Aquarius e tosina mai ai le mautinoa lava. Mo le tasi ma le isi, o faailoga uma e taofi mau. I mea uma, latou te fiafia tele i le tasi ma le tele o uiga lelei. Aries ma iinei e mafai ona lotoleaga, talu ai ma le tele o uo o lana uo teine ​​e mafai ona maua laititi.

Fetaui i galuega

Mo le umi, leai se asini, leai se galuega a le tagata e galulue ma le tasi ma le isi. E mafai na o le taimi puʻupuʻu mo se taimi puʻupuʻu. Le lelei arinerinerate sorrine pe mulimuli ane amata ona galue se aqau i luga o neura. Ae maise lava, e le mafai ona ia faia se mea mo se taimi umi lava.

Na te le fiafia i ai, a o vave na ia vave ma lagolagoina fesili. E mafai ona le leoa o ia i mea sese i lana galuega. E oʻo lava i feteʻenaʻiga.

Soʻoga faʻapitoa gaioiga e mafai i fatufatuga. O le Ofisa ma o mea uma e fesoʻotaʻi ma ia e tau atu i ni faʻaituau tumau ma faʻafitauli. Monosinity o galuega e le mo latou. E le tatau ona suʻeina le faiā pe a fai o le galue, aʻo le mea e mafai ona gaoia e se isi vaega.

Aquarius fafine ma le tagata-aries - o foliga vaaia i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 1445_5

Faaiuga

O le fetaui lelei o se paga o Aquarius fafine ma tagata-anoa i nofoaga eseese o le olaga ma gaioiga e ese:

  • Aiga Matua Tele;
  • fiafia fiafia tagata alofa;
  • Le le manuia le galue pea, tuusaunoaga - siosiomaga siosiomaga;
  • Fefaʻatauaiga faauo o le a faamaoni ma umi.

Faitau atili