Mafuaaga mo le fetaui lelei ma faaigoa

Anonim

Taitasi igoa ma igoa o loʻo aofia ai se laina suia e faʻailoaina mai e se malosi. O le faʻailoga o le malosi o mea e fausia ai ni fesoʻotaʻiga, le lautele, i luga o le faʻavae o loʻo mafai ona fausia ai le mafutaga talafeagai.

O lea, talu mai aso anamua, o igoa na maua i se taua tele, aemaise pe a fai o tagata faʻaipoipo, e nonofo faʻatasi i le tele o le olaga. Vaega mo le talafeagai i le suafa ma faaigoa ma o tatou taimi e lauiloa. Auala e fuafua ai? E iai le numera o le numera o le laveaʻi.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "NumErology" mo se telefoni.

O le talosaga e iloa ai le ala e lafo ai lau oe lava numera o le aso i aso uma.

I totonu, na matou aoina le tele o le numera numera numera o le amataga ma auiliiliga decoding.

Sii mai Free:

Mafuaaga mo le fetaui lelei ma faaigoa 1467_1
Mafuaaga mo le fetaui lelei ma faaigoa 1467_2

Mafuaaga mo le fetaui lelei ma faaigoa

Filifili Igoa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le tele o taimi o teteaga ma solia le mafutaga i le va o tagata alofa mulimuli na mauaina le lautele o se lautele lautele. O faʻamaumauga aloaʻia e aumaia ai se iʻuga le fiafia: toetoe lava o ulugaliʻi faʻaipoipo lua ua tetea. O le mea lava e tasi e faatatau i le le aunoa o mafutaga. O a mafuaaga? O se tasi oi latou e taoto i le sese o igoa.

I le taimi muamua, o le ulugaliʻi faaipoipo na filifilia - o tagata mafaufau ma tausi fale o faʻaipoipoga ma tu ma aga. I le aoga o le lautlid, e mafai ona e faia e aunoa ma le fetaui, pe a fai e te mafaufau i le fesoasoani a le esomersic - e iloa ai le faigofie i le tele o auala. Mo lenei, e le manaʻomia le iloa o le maualuga maualuga o le matematika, e tatau ona e faia le gauaʻi le numera.

Fuafuaina Nu.1.

Ia faia le manatu muamua o le fetaui ma se paʻaga, e te manaʻomia e faʻamaumau igoa, taofiga ma faaiu i le koluma. Mo se faataitaiga, o lea:

K-O-l-o-o-s-o-b - a - z-i-a-n-a-d-a-n-n-r-a

V-e-t-t-r-o-b - v-a-l-e-r-a-r - e-d-d-a-b

  1. O lenei ua tatau ona e vaʻai pe fia ni faʻailoga tutusa ma tagata atamamai i ou igoa. I lea faʻataʻitaʻiga, e iai vale lautele i totonu o igoa.
  2. Le isi, matou te vaʻavaʻai i le tuʻufaʻatasiga o vaogagana-palasitika. Faapea, i le koluma muamua na tatou vaaia ai le le mautonu - "KV". O le koluma lona lua ma le tolu o loʻo aofia ai foʻi se tuʻufaʻatasiga o tagata atamamai. I le fa, e lima ma le ono koluma, matou te vaʻai ai i se tuʻufaʻatasiga o le "poʻo le", "Co", "o le a le".
  3. Le isi, matou te vaʻavaʻai i le aoga i le aofaʻi o mataʻitusi i mataitusi. I a tatou faʻataʻitaʻiga, o uluai upu o fafine - 23 tusi ma uluai tagata - 23 mataitusi. O se mea lelei lea. O le tele o le numera o le eseʻesega, o le itiiti ifo faʻailoga.
  4. O le mataitusi muamua o muamua o loʻo iloiloina - vaueli poʻo le poto. I a tatou faʻataʻitaʻiga, o igoa ma igoa o paaga na amata i tusi talafeagai - o se faʻailoga lelei lea. Ae lelei, o mataitusi muamua o le amataga e tatau ona fetaui ma le mataupu faavae o vaueli-lotogatasi.
  5. O lea ua matou tilotilo i mea e masani ona iloa ai le faʻailoga i igoa. O le mataitusi "o" ua maua tasi i le amataga o le tagata ma 4 taimi i le amataga o se fafine - o le lelei lea lea o le faʻailoga o lenei. O le mataitusi "B" feiloai tasi i le amataga o se fafine ma 5 taimi i le amataga o tamaloloa. I le faʻavae e tasi, mafaufau i tusi na totoe. O faʻailoga faʻapitoa, o le sili atu foliga lelei.

O le tele o le tele o manatu e oʻo i se tasi o manatu o le pine o taʻu mai e uiga i le ono mafai ona malosi mafutaga. Afai e leai ni faʻailoga i soʻo se faʻatapulaʻa, o le pipili vave vave pe o le a i ai i feteʻenaʻiga faifai pea.

E tusa ai ma lenei fuafuaina, e mafai ona e iloa ai poʻo ai o le a autu i totonu o le aiga. O le tasi lea e sili atu vaueli i le amataga. O la matou mataupu, i le amataga o le fafine 11 vowels, i le amataga o tamaloloa - 9. E tusa ai, o le sao o se leo faauliga o le ai ai se fafine. O nei tulafono e le talosagaina e faʻagaioia otometi.

Numera numera 2.

O lenei o le a matou tagofia leisi fuafuaina, lea e faʻavae i luga o numera numera o mataʻitusi taʻitasi. Faia lenei, faaaoga le laulau.

Fetaui i le igoa

Ua amata ona matou faitauina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ou igoa o maʻi ma le mama.

Inoro: 1 + 3 + 7 + 2 + 1 = 14; 1 + 4 = 5.

Olga: 7 + 2 + 1 + 3 + 1 = 14; 1 + 4 = 5.

Afai i le faaiuga na avea ma numera numera lua, e tatau ona e gagau lua numera numera ma maua le le mautonu. O le igoa o le tagata ua fuafuaina foi.

Le taua o fuainumera

Iunite - Le aofaʻi o taʻitaʻi ma o se faʻaituau. O nei tagata e lotomamaa e le faatagaina ai sona aafiaga mai fafo. Latou te tutoatasi filifiliga ma laititi faalogologo i lagona o isi. A e taumafai e faʻamalosi ia te i latou, o loʻo galulue malosi.

O nei tagata ei ai manu masani, e faavalea latou toetoe a le mafai - latou te faitauina se tagata, e pei ona i luga o le tusi. Latou te saili ia puleaina pea a tatou tulaga lelei uma i le olaga ma amio a tagata. Seʻia oʻo i le iʻuga o ona aso, e tumau pea le talavou o latou, ma le uila gaoioiga e le mou ese atu mo le lona lua.

Lua - O le numera o diplomats ma mafaufau loloto. E mafai ona e malie i taimi uma ma lenei tagata ma maua se fetuunaiga fetuunaiga fofo. O le lua e mafai ona faʻalogo i manatu o isi ma mafai ona toe totogi ni feteenaiga i le amataga. O nei tagata ua faamalosia i isi, ua sauni e o mai e manumalo.

I le faʻaopopoina o nei uiga, e lua ua faaeeina mai soʻo se lagona malie, e fesoasoani ia i latou e faʻaola ai faigata tulaga. Ae ui i lea, o nisi taimi e le talafeagai ai le malie o le tala malie o le tala malie e mafai ona fai se ula malie ma i latou pe a faasino atu i se isi tagata - e le mafai lava ona malamalama lelei i faitioga. Ae ui i lea, o lua o le agaga i taimi uma o le kamupani ma e fiafia e faauo tagata uma.

Troika - Le numera o Ronentics ma miti. O le latou mau tala: o le lalelei o le a sefe le lalolagi. O nei tagata latou te iloa le lagona o le tofo o le ola ma maua ai le mafuaaga o le fiafia. Latou te siomia i latou i mea matagofie, iloa le fiafia i le sili ona taua fiafia. Ua i ai i ai le fatufatuga i le olaga, lelei uiga ma le naunautai e fafaga ai le lima lagolago. E masani ona faʻaaogaina nei meatotino e i latou uma e le paie. O nei mea e sili ona faʻamoemoeina e le lava lima maualalo. Tolu e masani ona faia i se taimi faigata e maua ai le moliaga o le le fiafia o le agaga. Peitai, e le mafai ona fesoasoani i le lalolagi atoa, e manaʻomia ona iloa e tagata trokuka e iloa ai.

Fa - le numera o le itu ma le mautu. O nei tagata na teʻa atu i mea masani o le aso, e mafai ona faʻavasega lau fuafuaga. O le fono e faʻasaoina i le malamalamaaga o le lalolagi, aua le fiafia i le suiga ma taumafai e mulimulitaʻi i tu masani ae le o le faʻamaloloina o le alofa.

Latou saili lelei o le taupulega o le a le aoga o galuega, e le fiafia i tagata paie ma le leai o tagata. E toʻafa e toʻafa ona o le tele o le faʻatuatua ma le tiute tele. E faʻamaoni ma tatala tagata e le tumau tagata pepelo ma faʻaluaina ni tulaga faʻatulagaina. E masani ona iloiloina e tagata le tagata i gaioiga, ae le mo ni fasisii fuaitau ma uiga - E faigata tele ona fenumiai.

E fa lava le fa i luga o le mea o le aiā o le mataupu, ma e leai se faʻatopetope ma faʻagaioia fua i se auala muamua na atiaʻe. Faʻatuatuaina ma le faʻatamala e le aofia ai tulaga masani ma le le fuafuaina mai o latou olaga. Ae peitai, o loʻo ia i latou se faʻaletonu - le lotoleaga i tagata lamatia.

Lima - O ni paionia o tagata liliugofie ma o tagata ua filifilia. E le mafai ona faaigoaina tagata tagata fiailoa, ae o le fiainu mo le fou infili i le le iloa moni dala. Fofoga ma faimalaga, fiailoa ma fiafia - lima ua sauni e faanatinati atu i soo se mea i le lalolagi e saili ai ni lagona fou. Latou te o i taimi uma o le vai ma e le fefe i faigata. O le le lelei o le lima o le ita tele ma le tele o le saolotoga.

Igoa o le Tafafatino - Mafuaaga

Ono Ua iloga latou i le faateleina o le lagona o le tiute ma o lo o taumafai e fesoasoani vave i tagata uma. O tagata o lo latou mamalu, e le mafai ona faalautele e le o faalauteleina le agaga ma saili mo o latou penefiti. O loʻo ia i latou se lagona faʻamaoni o le faamasinoga tonu ma e le paʻu i le taufaasese ma le fiafia. I le olaga faʻaleaiga, e ono faʻaalia uiga o le 'auviga ma le faʻatuatuaina o taitoalua.

O latou o loʻo faʻafaileleina ma fesoasoani, onosaʻi ma poto, ae le faʻamalieina ma sili ona atamamai ma taʻitaʻi. O le tulaga iloga o le ono o le ono - faʻatagaina tagata e faʻailoa a latou lava manatu ma le faʻaseseina latou lava. Nei tagata tomai ma tulaga maualuga o mataupu silisili e iloa ai le faʻamagaloina ma ia faʻamaualalo.

Fitu Ua iloga ona iloga i se naunautaiga naunautaiga e aumaia mea uma i le atoatoa. O nei tagata latou te iloa ona filifilia uo ma latou le faʻaalia ai le agaga i le lumanaʻi muamua. Mo le ola, e mafai ona latou aofia ai ni faaipoipoga, aua o le manao e le toe maua ai le malologa. E fitu e mafai ona taofi le mea lilo ma le tamaoaiga i totonu o le lalolagi ma mea taua.

O le tulaga iloga o le fitu o le tumau le suia o manatu, e le afaina ai le faʻaipoipoga sootaga - leai se tumau. O le faalilolilo ma le leoa o le fitu e mafai ona tuu i totonu o se tagata oti o soʻo se tagata, e pei ona faʻaalia i le faasausili e le amanaiaina. Peitai, e leai se tasi na te mafai ona teu lau taulesu i tausaga o le fitu. Ma le isi, o le fitu e tauanau, le tomai e vaai ai i le itu natiaina o mea.

Valu O loʻo faʻamoemoe i le itu o le olaga ma vaʻai i le uiga naʻo lenei. Soifua Maloloina Manumalo, taugata le taʻavale o le sini ma faʻamuamua o tagata ma numera numera 8 i totonu o le igoa. Ua mafai ai ona latou liliu ese ni manatu i se pisinisi aoga. O ni taʻitaʻi talenia nei o pisinisi o loʻo iai se auala faʻavave atu i o latou subrornites. O le valu e mafai ona ausia a latou sini ma pe a uma le tolusefulu tausaga i ai le taua tele na maua ai latou lava faigata.

O ni tagata faamaoni o le a latou le motusia faʻalua ma lua tulafono o le taʻaloga. Latou te 'inoʻino i le togafiti ma le faʻavasegaina, vaevaeina le fiafia i fesoʻotaʻiga ma mea faapena. Ae ui i lea, o le valus e le malie foliga - o se le faatapulaaina o le fiainu mo le teuina. O le sailiga o se setete mafai ona taʻalo ma latou faʻanoanoa malie.

Iva - Le numera o le manuia. O nei tagata e mafai ona ausia mea maualuluga i soʻo se tulaga o loʻo i ai o latou tomai ma tomai o loʻo i ai. E mafai ona latou ui atu i le olaga ma le pese e sili ona faigata. Nei o faitioga, o nisi taimi e mafua ai le vevesi i nisi taimi i isi. O nisi taimi o le agavaʻaʻaga o lagona o loʻo mafai ona taʻaʻalo ma ia le ula malie, ma i lenei mea e tatau ona e sauniuni ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e le au ona ia te i latou o latou olaga i le igoa o soʻo se manatu manaia.

Iʻuga

E mafai ona e talitonuina atoa le numera numera? O se mataupu lea o mea e te fiafia i ai oe, ae o loʻo manaʻomia lava ona e iloa e uiga i le manino tapulaʻa. Ulugalii e le talafeagai i le numera o le numera, latou e faʻatagaina ona latou siaki pea mo le malosi ma faʻaalia. E faigofie tele tagata e sili atu le faʻafaigofie le fausia o meaʻai lelei ma fiafia nai lo le talafeagai.

Faitau atili