Na taʻu atu e le aufaʻi i le igoa o le lumanaʻi o le tane i luga o le atunuʻu: Faʻafefea ona ou vili atu laʻu vaapiapi

Anonim

E leʻi faʻaipoipo e le le fiafia o tagata feusuaʻiga Mo lenei, ua fesiligia teine ​​mo se fesoasoani mai eseese o au, ma tautalaga, numera, faapea foi ma isi auala e le masani ai.

O le a matou taʻu atu ia te oe pe faʻapefea ona suʻeina le igoa o le toʻalua i le lumanaʻi i le aso fanau, ma maua ai se suʻega iloga mo le faʻauiga o le initaneti.

O le initaneti i le igoa o le tane i le lumanaʻi i le aso fanau

Ulufale lau aso fanau ma kiliki i luga o le "fuafuaina" button:

Matou te iloa le igoa o le toʻalua mo lou aso fanau.

Aʻoaʻo pe faʻapefea ona valaʻau lau vaʻai

Afai e te manaʻo e saili, o se tagata ma le igoa na saunia ai oe e teate, e tatau ona e faʻaopopoina uma numera o lou fanau fananau mai o le numera ma le mautinoa o se numera faʻapitoa o le numera. Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga faapitoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faapea le aso o ou foliga i luga o le malamalama - 05/25/1994.

O le fuafuaina o le aofaʻi o le a faʻapea:

2 + 5 + 5 = 35+ 3 + 5 = 8.

O lona uiga o le numera 8 o loʻo fai ma sui o lau lava numera numera.

Ioe, i luga o lenei numera, o le a le gata i lea, o le a le mafai ona e iloaina le manino o le tino i luma o le lumanai, o ona igoa ma isi uiga o lau fonotaga. NumErology na o fesoasoani e feoai i le itu saʻo ma faʻaalia se talafeagai talafeagai.

O lea la, o le igoa tonu o lou vaapiapi, o le a e le maua le igoa tonu, ae o le auala e pei o le a le tusi o le a oʻo i ai.

O lenei o le a matou feagai ma le faʻauiga o numera uma:

  • Unit - fesoʻotaʻi i leo o le, i, ma. O lea, poʻo le igoa o lou toʻalua o le a amata i luga o tusi faʻapitoa, pe o le a foliga mai latou te masani ona faʻaalia i ai. Oe tatau ona tilotilo vavalalata i le frate-Alexand, Ivanbandram, IvanAM, Teleka, Angso, Alersem.
  • Lua - e fetaui ma mataitusi B, T, s. E aofia ai igoa o Bratislav, Bogdan, Boris, Tistur ma Timofey.
  • Troika - Na te tali i mataitusi y, k, i. Aua neʻi e alu ese mai ia oe lava i luma o taimi e muamua, Vladov, Viktorov, Vasiltoov, Valleninov, Camlute, Kolillov, Konsantinov.
  • E fa - e tuʻufaʻatasi foʻi i tusi o le e, sia e, a. O igoa e auai i le 4 e iai, EMadia, Gleab, GoMappes.
  • Lima - na tali mai o ia e tusi: sh, p ma h. Tatou vaʻai totoʻa i le fun-tala, Ruslanam, Raaslas ma Zakharam.
  • Ono - faʻapipiʻi i mataʻitusi i, e, n, C. O igoa ia o Yang, o Yakov, Yaroslav, Yaropolo, Onu Manuene, Nikolay, Nikitita, Nathata, Nathani ma Eriator.
  • Semyon - Oi, H, K. E aoga le faʻatagaina o latou gauai atu i OLEgov, Kirillov, Kupriornov ma Konriannov ma Konsistannov ma Konsistannov ma Konsistansov.
  • Le valu - o tusi l, s sh, g. Feiloai o igoa o Shamil, Leonaid, Porge, Paulo ma Peteru.
  • O le iva - tusi Yu, m, x, D. e fesoʻotaʻi ma suafa o Julius, Mikhail, Markwil, Dliery ma Daniel.

Fuainumera o le a taʻu mai pe faʻapefea ona valaʻau lau filifilia

Metotia ma kata

O loʻo i ai i le auala faigofie ma faigofie, o le tala lea o le kata faigofie, e tusa lava poʻo a e mafai ona latou maua ni uiga faʻaipoipoga, faʻapea foi ma le igoa o lou vaʻai.

Matou te aumaia foʻi lou mafaufau i le mea e taʻu ma faʻafanua o tupu uma (4). E faʻafesoʻotaʻi ia te ia mo se fesoasoani e sili ona faʻaalia i ia tulaga e te maua ai se ituaiga osofaʻiga pe e oʻo lava i ni nai ia e avatua ia te oe lima ma lou loto.

  1. Mo faʻaʻeseʻese, oe manaʻomia le sauniaina o faafanua o tupu e toʻafa, faʻaumatia ai i latou mai le pole ma faia se tagata faʻapitoa i faʻafanua taʻitasi. E maileia foi mai le SCE o loʻo aveʻeseina e se pabnicy tamaʻitaʻi, o fea faʻailoga o ou uiga.
  2. Ina ua uma lena, o tupu e toe foi mai i le faleoloa, ma e tatau ona faaleagaina lou mamafa.
  3. Ona tuʻuina atu lea o pepa 3 i luga o le laulau seʻi vagana o le faʻafanua o soʻo se tupu o le a pa'ū i se tasi o tafatolu i tafatafa o lou tamaʻitaʻi. I le tulaga pe a uma pepa, ae e leʻi tupu lea, e manaʻomia le toe tuuina le tuʻufua ma faʻatino le taualumaga o fesuiaʻiga. O le tupu, maliu i ona luga lau pepa, o lou lumanaʻi filifilia.

Faʻapea foi ma le fesoasoani a kata e mafai ona e mauaina le igoa o lou toʻalua i le lumanaʻi. E faia lea mea i lenei tulaga: O kata uma o loʻo faʻafefiloi ma faʻataʻatia ma laina faʻapea i taʻamilosaga taʻitasi e iva tulaga.

Metotia ma kata

Ona e tatau lea ona e faitauina le tele o mataʻitusi i lou igoa, ma fai ai le tutusa tutusa o soʻo se vaʻa mai le Demfold. Nofo i luma o oe i tua o oe i le faasologa, ona decypt. Taitasi Arcana e fetaui ma se tusi (po o tusi), mo se faʻataʻitaʻiga:

  • O le satifo o anufe ma tambauro, tali tusi a, ma;
  • O loo fefautuaai uso o Puta ma Sorfael Sister Sisters ma mea moni e, o;
  • mo le fitu anufe ma tamburines - tusi talafeagai yu, i;
  • O le pou ma le Trephy Fitu togafiti tusi a, e;
  • Mo le valu o anufe ma tamburines - fetaui lelei tusitusiga P, G;
  • Ma le tumutumu ma ituaiga valu, tusi i, itu;
  • Chervoy ma Bubnoy iva o le a tali le tusi i le, r;
  • Ma le tumutumu ma le sraphy e iva-l, o;
  • O le anufe ma bubnin dozen fesoʻotaʻiga ma mataʻitusi m, r;
  • Rattles o mumu mumu - upu moni c, n;
  • Tupe uliuli - vaai i mataitusi x, t;
  • O loʻo iai tamaʻitaʻi mumu - o lo latou tausisia o tusi o le l, o aʻu;
  • O tamaʻitaʻi o le uliuli suti faʻafefe o mataʻitusi o le th, i;
  • Le tupu o mumu mumu - tusi y, t;
  • o le tupu o le ofu uliuli - le mataitusi A, w;
  • O fesoʻotaʻiga a vaega o lanu uliuli o le a faia faʻatasi.
  • Ma le pito o le ofu mumu - o le tusi e, S.

E tusa ai ma le mauaina o pepa e mafai ai ona fuafua le tusi tutusa. Ioe, na o le matua faigata lava ona maua le igoa atoa o le tagata. Ae e mafai ona e malamalama i mea o le a sili ona i ai i le igoa o lau vaapiapi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te maua le mataʻitusi ma, o, D, e ma G, i lea ma se maualuga maualuga e mafai ona finafinau e tolu mataʻitusi ma, 3 tusi e tuʻufaʻatasia foi, e ma le d).

O auala uma na faʻamatala o ni auala matagofie e sili ona manaia ma o le a mafai ona fesoasoani ia te oe le sili atu latalata atu i le faia o le manaia mea lilo, faʻapefea ona valaauina lou toʻalua o le lumanaʻi. Ma le faʻagasologa o le mauaina o lenei faʻamatalaga na mautinoa lava e maua ai le tele o lagona lelei ma lagona.

I le faaiuga, o loʻo matou fautuaina foʻi le vaʻai i se nofoaga manaia tele. Faʻatooti:

Faitau atili