Numera numera: o le tau o fuainumera ma o latou uiga

Anonim

Numera numera o numera fesoasoani e maua ai se atoatoa ma auiliiliga o uiga o le tagata. Ia malamalama i le itu o loʻo manaʻomia e fetuunai ai uiga patino. Fuafua mafuaʻaga o le mafuaʻaga o lou olaga e le faʻapipiʻi uma pei ona ou manaʻo ai.

Numera numera

E le taua le tasi uiga o le a faʻaalia ai le numera, ma le numera o numera i le tasi sela o le laulau tele (faʻafefea ona faia, faitau ii). Faʻapea foʻi le aiaiga o numera o fuainumera ma latalata i sela tuaoi. Ae o le taua o fuainumera e taua ona e iloa lelei le malamalama i auiliiliga mea latou te tauaveina.

Vaega "1"

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Numera numera e amata i le iunite. O lo o fai ai le malosi o le manatu, o le tafe o faamatalaga e nonofo ai i le ulu. O le iunite o manatu e oo mai, "lele" i le ulu. Lenei fuafuaga, o le mafaia ona faʻamautuina se mea ma maua le saʻo le filifiliga saʻo.

O le iunite e atagia mai ai le tomai o se tagata e pepese, ui mai, talanoa e aunoa ma le manatu le tatau. O se tagata e tele ni iunite o iai le suʻega, e mafai ona faia ma maua se fofo.

"O le Mea e Ou te Vaai, OU te pese male uiga taua o se tagata e tele a latou vaega. AOAO ATU O isi fuainumera o loʻo le faatapulaaina ai nei faʻamatalaga.

Tasi le iunite - o se tagata e manatu lemu i ai e le mafai ona mafaufau i ai. Tele iunite (maualuga 7) - o se tuʻufaʻatasiga o se seti o aitia, manaʻo e aunoa ma le malosi mo le faʻatinoina o latou faʻatinoga, faga.

Lua "2"

Lua - mafiafia malosi. O le tino, maso. E iloa ai uiga o uiga lelei o feteʻenaʻi, gaioiga, malosi, osofaʻiga. O se tagata ma le tele o le a le mafai ona taofia ma e le mafai ona nofo ai. Na te mafaia ona uunaia isi tagata, pulea ma puleaina e, le faamalosia oi tatou.

Lua faʻaalia le naunautaiga ma le faʻafanoga. O se faailoaga foʻi o feusuaʻiga malolosi i alii ma fafine.

O tamaʻi mea e lua - O le tamaloa na vave ona vaivai, na toetoe lava a leai se malosi faʻamalositino. Tele milo (maualuga 9) - faia mea uma mo ia ma tagata uma, e faigata tele galuega aoga, e faigata ia te ia ona ola.

Le taua o fuainumera

Troika "3"

Troikana faʻaalia ona avanoa tagata, ana tulafono ma masaniga, mea fiafia ma olaga ma olaga, malamalama ma mea e fiafia i ai, faʻamatalaga ma tomai ma tomai. O lenei tomai e mafaufau lelei ai, faʻapea foi ma uiga i tupe ma le lalolagi lalolagi.

E leai se tolu tolu - o le tagata ua fetuunai i lalo o le nofoaga, o loʻo i ai, faʻaaogaina ana mausa ma olaga, mulimuli i ana tulafono ma faʻapipiʻi. Tele faʻatolu o loʻo matapeʻapeʻa, tamaoaiga, faʻaʻoleʻole, tagata faʻaʻoleʻole tagata e manaʻomia le maua o se mea i le aluga o isi, ae le o loʻo taumafai ia latou lava.

E taua le malamalama o le tau o fuainumera i numera o le le mautonu. Matou te avatua ni faʻataʻitaʻiga o ogaoga. Afai o au oe lava faʻailoga o loʻo i le ogatotonu, e leai se mea e popole ai.

Fa "4"

E fa o le lagona o le tiute, tiutetauave. O saʻo le saʻo ma le faʻamaoni, ia i totonu o le faʻamasinoga ma le faʻatonuina.

O le tele o le lona lua - o se tamaloa aʻo leʻi saʻo, taumafai e toe fatuofia tagata uma ma mea uma, ia faia le sao (mai lona manatu. E leai ni aʻoaʻoga e fa, lē na faʻatonutonu, o mea e le gata ai, e le amanaʻia ai manaoga o isi tagata. E na o ona na tulafono, ma agafesootai e leʻo ni amioga lautele ma amio mama - aua le manatu.

Le taua o fuainumera i numera

Lima "5"

Lima - uiga lelei o le alofa. E atagia ai le malamalamaʻaga, o le agavaʻa e malamalama ai i tagata, faʻamatala ai o latou lagona ma lagona. Nafa ma tusilima, uauā, fesootaiga, fatufatu tomai ma le agavaʻa e fesoʻotaʻi ai i latou lava.

Ma le isi, o le lima o sexy, manaia mo le isi itupa.

Leai le PYATER - e le o iloa e se tagata le tautala ma taʻutaʻu atu i ona lagona pe faʻaalia lava lagona le tumau. E mafai ona alofa i le alofa, ae o le mea o le mea o le a le iloaina e uiga i ai.

Tele tumutumu - ita tele, paʻi, e mafaufau pea i taimi uma o le alofa. O loʻo malosi malosi, e fiafia e tosina mai le mafaufau, filifili e ala i foliga.

Ono "6"

Mo le mafai ona sefeina, e fai ma faʻaaoga ma faʻaaoga le poto o le ono. E atagia mai ai le tomai e fofo ai faʻafitauli o loʻo aliali mai i le ala o le olaga.

E toʻatele tagata e ono - E loloto le tagata, e mafai ona iloaina i se mea fou, ae na te le malamalama uma i foliga o le tagata i le iʻuga. Sa tuuto atu i se tasi o lana galuega (matata) i lona olaga atoa, na faia e galue atoa.

Leai ono - e leai se tomai e mafaufau loloto. O se tagata i le faʻagasologa o le faʻatinoina o nisi pisinisi o loʻo faʻalavelaveina pea e le mamao.

Fanua "7"

E fitu e atagia mai ai le tulaga o le agaga, e nafa ma le ita tele, "ono lagona", o le tomai e taumatemate. O le meaalofa lea e mafai ai ona e valoia nai lo o ma mea e tutupu i le olaga o le a muta.

Leai se fatu - O lagona o le manatu, ae ua faaleagaina loloto loloto. E aliali mai lava ia i se tulaga o lagona malosi lagona-fefe. I le olaga masani, o se tamaloa e valoia soo se mea e le mafai ona mafai.

Tele fatu - o se tamaloa o le mataga. Na te mafaia ona faitau moni ma mafaufauga. E lagona isi tagata e ese mai ai e mamao lava, atonu e malamalama ai e leaga lona nuu ia, tusa lava pe o lona salafa o le paneta.

Ata tifaga ata puʻe, pe faʻapefea ona aʻafia ola o tagata, vaʻai ile vitio:

Valu "8"

Valu - o le sili "le sili" le lelei "lelei. E faʻaalia ai le tele o le tagata e laki, pei o le mea o loʻo laki i le olaga. Nafa ma le laki.

E leai se valu - e le manaʻomia le faitauina i luga o le laki. O se tagata o loʻo faʻaoga e ausia ai mea uma ma lona lava mafaufau, faia taumafaiga e ausia uma sini. E le leaga aua e mafai ona ia iloa - e na o oe na o le lotosilali ia te aʻu lava. Na te le aʻafia foʻi.

Tele valu sefulu i totonu o le paluga - o le tagata laki laki. Na te faʻaalia mea faigofie, e aunoa ma se taumafaiga. O le mea moni o isi latou mauaina ma le tele o galuega, e pei lava o se togafiti faataulaitu.

E iva "9"

O le iva o loʻo atagia ai uiga o uiga pe a faigofie, togafiti, se fiafia, ma le faʻanoanoa tele. O lenei malamalamaaga o le sini sili. Afai o le a iai - o le a amio lelei se tagata i faʻamaumauga o ia, o loʻo fetuunai atoatoa le tulaga.

Nai le iva - uiga o i luga sapeti. O le tagata e tali lemu, o le loto maʻa, e masani ona le ausia ni sini seti, feteʻenaʻiga.

Tele le iva - o se tagata taalo. O ia o le agamalu, mataga, atamai poto masani.

O le taua o fuainumera i numera. Ae aua nei galo lena mea mo se sili atu aia tatau uiga, e tatau ona e mafaufau i le laulau atoa, ia suʻesuʻe pe faʻapefea ona iai ni fuainumera i pou, suʻelia ai o numera i pou, faʻaalia ai le tau.

Faitau atili