Karmic Numerology e aso o le fanau mai: System Julie

Anonim

o Karma na amioga ma amioga a le tagata o ua uma ona faia i le olaga i le taimi nei ma le faatinoga ua mavae. O le tuufaatasia o gaoioiga ma o latou taunuuga avea ma taunuuga o se tagata. E mafai ona ou faaleleia loʻu taunuuga ma suiga karma? ofoina Numerology ana metotia mo le foiaina o le lomiga lenei: o le fuafuaina o le aofaiga o taunuuga.

Karmic numerology o se saienisi o le aafiaga o le aofai o mea na tutupu ma taunuuga. Faatasi ai ma lenei auala, e mafai ona faaitiitia ai le taunuuga le lelei o gaoioiga ua mavae. Mafaufau i le auala e mafai ona faia e oe lava ia.

Faamatalaga e uiga i lou faamoemoega ma e uiga i lē sa i le olaga ua tuanai, i le tele o mata. toe iloiloina laʻu uo teine ​​lona faamuamua uma ina ua ia iloa lē sa i le olaga ua tuanai. O lenei malamalama e fesoasoani e maua ai lona fiafia.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "NumErology" mo se telefoni.

O le talosaga e iloa ai le ala e lafo ai lau oe lava numera o le aso i aso uma.

I totonu, na matou aoina le tele o le numera numera numera o le amataga ma auiliiliga decoding.

Sii mai Free:

Karmic Numerology e aso o le fanau mai: System Julie 1543_1
Karmic Numerology e aso o le fanau mai: System Julie 1543_2

Karmic numerology

Aofai o le Fate

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ia iloa le aofai karmic, e na o le manaomia e piilima numera uma o le aso atoa o le fanau mai i le faasologa lenei:

  • aso;
  • masina;
  • tausaga.

Mo se faataitaiga, 12.10.1985 = 1+ 2+ 1 + 1 + 9 + 8 + 5 = 27. O le mulimuli numera 27 faatusa metatsicle tagata taitoatasi. O le, mea na tutupu e fesootai ma le atinae o aitalafu karmic a tutupu tausaga 27 uma. Atonu, o le a nei mea na tutupu iconic ma le matautia, o le a mafai ona suia radically le taitaiga olaga.

A se isi mea e faatusa i le numera mulimuli? Le fuainumera muamua lipoti pe o se tagata ua i ai se fesoasoani galuega karmic, ma o le a lona tulaga faaleagaga. O le faaaliga lona lua digit o le taitaiga o loo fautuaina atu se tagata e gaoioi e faasaʻo mea sese na faia i olaga ua mavae.

E iloa po o le a, numerology tuuina atu ai se faamatalaga auiliili ma le taua o numera ma le numera.

digit Sili: Level o atinae o le agaga

fuafuaina Numerology le tulaga 4 o atinae o le agaga.

tulaga Muamua - mai le 10 i le 19:

sefulu - Karma ua O lona galue i fafo. Le tagata aoaoina ni lesona karmic ma o lenei e mafai ona olioli i le fua o lona sailiga faaleagaga. O lea tagata o le "laki" i mea uma - i galuega, olaga patino, tulaga faaagafesootai, lelei-o le avea. Ua ia i latou le soifua maloloina lelei, o le ola umi. Latou o le a le faanoanoa ma le mafatia ona o trifles, vaai i le olaga mautinoa.

I aso ua tuanaʻi, o se tagata ua i ai ma lenei numera 10 o se fale faamasino e le leoleo.

sefulu ma le tasi - Le manuia le sailiga mo le paaga atoatoa. O le a faaipoipo i se tagata, e tele tamaiti o le a matauina. Aua neʻi e faʻatuatuaina, e mafai ona faʻaleagaina oe.

E talitonu o le mea ua oʻo i le olaga ua tuanaʻi o ia o se fasioti tagata po o se tali gaoi.

12 - ia. E manaʻomia e se tagata le lagolago ma lagolago, a le faʻalavelaveina le faʻasee mai tagata e le mafai ona 'alofia. I taimi ua tuanai - le fili o tagata, faatupu faalavelave.

13 - O le numera o Karke aitalafu, o le fea e ao ona galue i fafo o mafatiaga ma le le maua. Sauni e tumau i le fana o le taunuuga, ona o olaga ua tuanai o ni olaga lelei o oe. Fana i le ua tuanaʻi o le exbodimt - pagota po o pologa.

sefulu mal le fa - tausiga mai le mea moni faʻaaogaina fualaau faasaina ('ava malosi, hoooka) e le fesoasoani' alo ese mai le totogiina. E tatau ona e tuʻua atoa se meaʻai e foia ai lau kiamic galuega. I le taimi ua mavae e tupu - folau, militeli.

15 - E tatau ona e aʻoaʻoina ia amioleleia ma tagata ae le faʻaaogaina mo ou lava faʻamoemoe, e ui ina uiga ia faʻavae lelei. E le tatau ona avea ma oloa masani o se oloa mo le faatauina atu. I le exbodimt oge - le mautonu.

16 - Tauagafau. E tatau ona e aʻoaʻo e faʻatautaia le fiafia o ou tuaoi, faʻalogo i o latou manaʻoga ma faʻanaunauga. O le a naʻo le a mafai ona galue i fafo o lana karaka o le toto faʻatoʻa toto, oe i le taimi ua tuanai.

17. - fiafia. E tatau ona e agavaʻa i ai ma le mafatiaga i faʻafitauli ua tuanaʻi, aua ua saunia le tau o le tagata leai se fale. Ae i lenei embodumt o le a e maua uma mea na latou matitiva.

sefulu ma le valu - Iloilo le mea e faamuamua ai le ola. O le saua ma le le amanaiaina i le tuaoi - o le taunuuga o faiga faataulaitu i le ua tuanai ua tuanai. Afai e te le taofi, o le a puʻupuʻu le olaga.

19 - O le isi numera o le koloc tiute. Aʻoaʻo ia naunau atu e tausia ma le faʻaeteete tausia lou tuaoi, a leai e te oti na o oe. Afai e te le pa'ū pe o le a alu atu le suʻega i le isi itu.

Karmic Numbilogy i le aso fanau

Tulaga lua: Mai le 20 i le 29 i le 29:

lua sefulu - O le kaarmic tulaga e lelei i le lalolagi. I le ua tuanaʻi le ua tuanaʻi, o le galuega na fesoʻotaʻi ma tupe.

21. - I le taimi ua mavae e tupu ai, ua e faia le fiafia i se fale teu oloa. O lea la e mafai ona selesele fua o au taumafaiga - e fiafia i ou lima, ae le nofo ma faʻatali mo le tau i le sami.

22. - I le taimi ua mavae e tupu ai, o le tagata o le beatpocket ma se tamai gaoi. I totonu o lenei embodim, e manaʻomia le faʻatupuina ai le taliaga i manaoga o le tuaoi, ia agalelei ma faʻatuatuaina tagata.

23. - I totonu o lenei olaga, e tatau ona e faaauau pea ona avea o se tagata faigaluega filiga, i le fatuina o le fiafia faaletagata lava ia ma aiga. I le taimi ua tuanai - porn, suisui.

Aua. • I aso ua mavae, o le tamaloa o se ata vali asoa, na ia faia ai ona lima fiafia i ona lima. Tau lava e tatau ona lafoai mafaufauga leaga ma gaioiga le tumau e faavavau.

25. - I le ua tuanaʻi, o le tagata na te nofo i luga o le nofoalii tupu. Peitaʻi, o lona lē manuia lona le manuia e manaʻomia le faʻaaogaina, ae a le o le a ou fufusi lava i lenei emomati.

26. - I le taimi tuanaʻi, o se tamaloa o se fomaʻi. I lenei olaga, e tatau ona e faʻaeteete i fesoʻotaʻiga ma tagata: O le faʻalataina e le aofia ai.

27. - E ui i faigata o le afa muamua o le ola, o le a maua e se tagata lona leaga le leaga i le ogatotonu. I le taimi ua tuanai - o se saienitisi.

28. - O le ola ua teʻa na fuga mai o outou lava lima. I le agaga lea, e tatau ona e faʻasaʻo ai le tele, mo se faʻataʻitaʻiga, ua manatu lelei ai i le aga faʻatatau o tagata. Aua le faʻaumatia, ae o lona fatu.

29. - I le taimi tuanaʻi, o se faifeau sese, i lenei olaga, o le a maua atoa se faasese ma taotoga. E faamaluluina le karma, saili se tama.

Tulaga tolu: Mai le 30 i le 39

tolu sefulu - I le taimi tuanaʻi, o le tusitala, i lenei embodum e te manaʻomia e taulai atu i galuega lelei. Aua le tuliia mo tupe ma le mamalu.

31. - I aso ua tuanaʻi, o le tagata faitaʻaga, i lenei egebodiant e faʻaatoaina ai le tuʻua faʻatasi ma le filemu.

32. - muamua, o oe o se tagata malaga. Taumafai e aua le talanoa le le aoga, uu le gagana gagana. Manatu lelei lava.

33. - I le taimi ua tuanaʻi, o le tamaloa o se maneta sili, na maeʻa le suʻega a Karcrac. Oi lenei nuu, e sili le tuuto oe i le tausia o fanau, o le a aumaia ai le fiafia o tamaiti.

34. - I aso ua tuanaʻi, o le Knight, i lenei olaga o loʻo iai se aiga lelei ma fiafia i le fili - ae ina ua maeʻa le 35 tausaga.

35. - E leaga le taunuuga o se tagata, e tatau ona e saunia le gaoi o meataalo. Manatu faʻapitoa - i ana fanau, ma e le o le 'ava malosi. I le olaga ua mavae - o le le manuia o le tagata pese filifilia.

36. - O le olaga e le mafai ona faʻatauaina ma oe, e tatau ona e sailia ni galuega faigata. I le taimi ua tuanai - o le na molia.

37. "I aso ua tuanaʻi, o se herementage, i lenei olaga o loʻo faʻaalia lelei lelei ma laki i mea uma. E le tatau ona e mitamita i lau 'auʻaiga, e manaʻomia ona e aʻoaʻo ia faʻafetai i le faʻamoemoe.

38 - I le taimi ua tuanai - le mautonu. I lenei olaga e te manaʻomia le fia aʻoaʻoina: O le soona maʻimau i le lelei o le a le aumaia.

39. - muamua o le tagata taalo. I lenei olaga e tatau ona e taofi aua le matauʻa, a leai e le aoga le mea.

Tulaga tolu: Numera 40 - 49

40. - I le taimi ua tuanai, o le tusitala; I lenei inisi, le malamalama i ai ma le teena o mea ua talafeagai. Ina ia ausia au sini, e tatau ona e faalagolago na o oe lava.

41. - i le palapala ua teʻa; I lenei olaga e tatau ona e aʻoaʻo se mafutaga le fiafia ma tagata. Saili e faavavau mo penefiti e mafua ai ona taitaia se mea lelei.

42. - blewer; O le olaga nei ua folafola e pupula ma lanu.

43. - fasiotia le Masiofo; E tatau ona e mauaina le onosaʻi e gaoi uma ai le tau, faʻalataina o uo ma tagata lava ia.

44. - fasioti tagata; Olaga e atoatoa i tulaga lamatia e taoto i tulimanu uma;

45 - Militeli; e fai lava si faamanuiaina taunuuga, na o se satelite o le olaga e manaomia e filifili ai se loto.

47. - emiti; E tatau ona e faaeteete i le faalataina o uo.

48. - fale mo 'āʻupega Matai; Ina ia faamanuiaina, e tatau ona e atiina ae ai uiga auau mama faaleautaitai.

49. - Payback mo mea sese ua tuanai, ia onosai.

Numera Silia ma le 50. - E tatau ona auai i le tagata lava ia o le faaleleia, faiga faaleagaga.

O se fesoasoani i le galuega o karma, ma le auala e maua mai uiga ia te ia? Afai o le digit muamua o le aofai karmic o lava, o le a faafaigofie ai le fesoasoani i le galuega. Mo se faataitaiga, o le a faailoa mai le ala saʻo, lea na uunaʻia ai.

Afai o le fuainumera muamua o tutusa ma se ese lava, ona e maua lea o se aneti-lavelave. O tagata nei o le a taofia ai le faalavelave i le ala o le olaga. Taumafai e puipuia oe lava mai le fesootaiga ma tagata oona ma mulimuli i le ala filifilia.

Afai e unambiguous le aofai, ona ua toeitiiti lava maea le fāʻasu karmic. Taumafai e aua le faaleagaina taualoa ua mavae, ia faaeteete.

karmic Julie numerology

Le taua o le digit lona lua

O le digit lona lua o le numera karmic faailoa mai le faamoemoe. E fesoasoani ia i mea sese faatoilaloina, o lona uiga o le e fatu karma leaga.

Ata 1. . Ina ia faaleleia atili karma, e tatau ona e auai i le alofa mama, le volenitia. Aua le faasese o isi tagata ma le faaeteete o le taufaasese. o le atinae lenei o egoism, lea fuga a poe i faatinoga ua mavae.

Ata 2. . E puʻe ai manuia mo le siʻusiʻu, taumafaiga o le a maua e faia. Afai i muamua embodiments e mafai ona faigofie ona pulea, lea i lenei papa leaga e tauimasui.

Ata 3. . e tatau ona atiina ae faaleagaga, ma le tuli le faamanuiaga faaletino. O le sailiga o le mataupu sa e auai i olaga ua tuanai, o lenei sa a le taimi e fai ai le alofa mama.

Ata 4. ataata le fiafia i se tagata na aveesea i le taimi ua mavae i tagata uma. Taumafai ia e taunuuga faafetai, tausia a outou tuaoi.

Ata 5. - E tatau ona e aloese mai occultism i so o se faaaliga e aloese tui o taunuuga. I aso ua mavae e faia le tele o faafitauli, faataitai faamaneta uliuli.

Ata 6. . taunuuga tuuina, karma faaaluina. Taumafai e pipii i le equilibrium i mea uma ina ia tausia le lotogatasi.

Numera 7. . Fiafia ataata atu ia te outou, laki tuliloaina i luga o le mulivae. Taumafai e tausia se vaaiga faamaoni o le ola ma le e alu atu i tuugamau uma e toe foi atu i le setete ua mavae o le tuua toatasi ma le leai o se faamoemoe.

Ata 8. . Le tagata solitulafono ma cynic i le galuega ua mavae atu lona karma tiga ma puapuaga. Afai e mafai ona e tetee uma le mafatiaga o le ola mama ma le faaletino, lea e aveesea o le suiga e mulimuli ane ai galuega. Afai e te faia le taui ma sui i lou tagata solitulafono, o le a oo i faatinoga i le lumanai.

Ata 9. . E tatau ona e fesoasoani i tagata ma faalogo i lou leo ​​i totonu.

Faitau atili