NumErology mo Amatators: O fea e amata ai, le tau o fuainumera

Anonim

NumElogy o le aʻoaʻoga sili ona tele i le aʻafiaga i le soifuaga o Tagata o fuainumera ma vaega tele eseese. O le taimi tonu o lenei saienisi e le o iloa, ae o faʻavae o le Westery Numericloguma na fausia e se isi Eleni anamua Faanatinati ma Finiforsore Pythagores Pytthagores Pytthagores Pytthagores Pytthagores Pytthagores Pytthagores Pytthagore i le 6th seneturi BC!

NuMEROYGY MO LE LULIMULI - O fea e amata ai le aʻoaʻoina? Lenei o le a faamatalaina i mea o lo oi lalo.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "NumErology" mo se telefoni.

O le talosaga e iloa ai le ala e lafo ai lau oe lava numera o le aso i aso uma.

I totonu, na matou aoina le tele o le numera numera numera o le amataga ma auiliiliga decoding.

Sii mai Free:

NumErology mo Amatators: O fea e amata ai, le tau o fuainumera 1545_1
NumErology mo Amatators: O fea e amata ai, le tau o fuainumera 1545_2

NumErology mo Amataga

O penefiti o numera

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aisea e te manaʻomia ai le suʻesuʻe saienisi e uiga i numera? E tutusa foʻi, e pei o le fetaui ma isi aʻoaʻoga faʻapitoa, e mafai ona aoga, pei ona faʻaalia se eseʻesega o se tagata: eseʻese uiga ma vaivaiga, uma uma o le atoa.

Ae o lenei e le o le mafai uma o le aʻoaʻoina e uiga i fuainumera. Le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le aso o foliga vaaia o le tagata o tausia, o lona igoa foi faʻapea foi ma le iloa o numera o mea na tutupu, o le a mafai ona:

  • Talanoa e uiga i taleni lilo, faʻataoto mai le fanau mai, ae le fuataʻiga;
  • puipuia le manuia, le manuia pe le faamaoni tino vaitau;
  • faʻailoa faʻafitauli o le soifua maloloina ina ia e amataina le faʻamaloi;
  • fuafua i le tulaga geographic nofoaga e ola ai lelei mo oe;
  • Filifili se Aso Sili mo le Aso Faʻapitoa mo se mea faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, faʻaipoipoga, nofoaga faʻatau ma foliga);
  • Faʻailoa le alofa o le pagatia o le paga;
  • fesoasoani i le filifiliga o le sili ona manuia igoa mo pisinisi;
  • Filifili se igoa talafeagai ma sili atu.

Maliete, o le mauaina o se meafaigaluega mamana, e mafai ona suia lou olaga mo le sili atu. Pe o le a e suia olaga o isi tagata mo tupe.

E FAAPEFEA ONA FAATULAGAINA

E faapea mai le Mataupu faavae o numera o le tuʻufaʻatasiga o fuainumera i le faʻamanatuga o le tamaititi o le tamaititi - o se tulafono, ma le moli, faʻamau i totonu o vaega talafeagai o le olaga. O loʻo talitonu foʻi i fuainumera o numera uma e iai le malosi malosi, e aʻafia ai se tagata ma le lalolagi i se isi auala.

NumErology Base mo Amataga

NumErology - o fea e amata ai le aʻoaʻoina o oe? Muamua lava, o le a manaʻomia ona e suʻesuʻe metotia autu ma auala e faʻatamala ai tulaʻi. Ma mo lenei mea e tatau ona e malamalama gofie i le taua o le 9 o le numera autu.

E talitonu o lena Faavae - o numera ia i le vaitaimi mai le tasi i le iva . O nei faamatalaga ua faasaoina i lenei aso mai le taimi o Pythanorara, lea na faaumaina ai le numera o numera, ma le faaliliu atu i tamaiti aoga. O le taua tele o le ea o le ponaivi e le gata na faia ai se gaioiga lavelave, ae faʻapipiʻi foi le uiga mo numera eseʻese.

O lona Peru e lava lea o laina nei:

"O mea uma i le lalolagi - numera."

Faatau le pato.

E masani lava, e tatau ona e masani ai ia te oe lava i faʻamatalaga faʻavae o saienisi. O faavae o numera o le numera mo le amataga o le faʻaopopoina o numera. Ma o iinei 2 metotia faavae ua uma ona iloga:

  1. E tusa ai ma le uluaʻi vaʻaiga, o le aso fanau ua faʻaaogaina, o fuainumera o loʻo pipiʻi ma faʻaititia i se tulaga ese.
  2. I le auala lona lua, o le faavae o le fofoga o le avea ma se numera numera o mataitusi fausia le igoa. E taua tele le taua.

Ae afai e te filifili e suesue tele le numera, Aua le manatu e mafai ona e malamalama vave i fua faavae faavae. O le saienisi o numera o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga e tatau ona aʻoaʻoina. I le taimi muamua, Valiega e faʻaaogaina faʻailoga lautele (latou te faʻamatalaina le taua o numera numera numera).

O le mea e lelei ai, i le aso o loʻo i ai le tele o numera faʻapitoa tusitusiga: aoina ma manatu ma faʻataʻitaʻiga o mea fuafua, faʻapea foi ma le faʻauigaina o faʻamaumauga na maua.

NumErology: O fea e amata ai (fuafuaina le numera o le olaga auala)

Sei o tatou taumafai e muamua faia le faigofie, ae o le aofaʻiga tele tele, ae o le aofaʻiga tele na fuafuaina o le fuafua lea o lona numera o le olaga auala (i le aso fanau). Ona aʻoaʻo ai lea o le uiga o lona uiga, masani lelei i tulaga taua o le faavae numera.

O le aofai o le olaga auala o le a taʻu mai ai, o a ituaiga o tupe teu e te fanau mai ai, mea e te mafaia ona malosi ai, faʻapea foi ma sini autu ile olaga.

O le faʻasologa o loʻo faia i lenei auala:

  1. Tusi lou aso i luga o se laupepa tagavai ese, masina ma le tausaga na fanau ai.
  2. Piilima uma mea taua o fuainumera.
  3. Afai o se numera numera e lua ua tape i fafo, e tatau ona faʻaititia i tulaga ese (mo se faʻataʻitaʻiga, 25, na o le 2 + = 5 = 7. O le numera 7 o le a manaʻomia le aoga).
  4. E tusa ai ma le iʻuga, o se numera faigofie mai le 1st i le 9 o le a oʻo mai i fafo.
  5. Siaki lona aoga.

Aili o lona tama na fanau ia Me 11, 1995. Sa matou gagau uma numera: 1 + 1 + 5 + 1 + 9. Matou te mauaina le numera 31. Matou te faʻaititia i le tulaga ese: 3 + 1 = 4. O le aofai o le olaga o le a avea ma lona fa. Le isi, e manaʻomia ona e maua lona faʻasalaga, lea o lo o lisiina i lalo.

Le taua o le numera autu i numera numera

Iunite

Uiga mo malosi, lava-talitonu tagata ma le malosi o le loto ma le sili ona malosi. E leai se tagata faapea ma galuega, aua latou te matua malosi (mea e masani ona sili atu nai lo nofoaafi). Aua le solia nei folafolaga.

Alualu i luma e manumalo i le olaga, ia e fiafia i se mea lelei o galuega galue. O nisi taimi atonu atonu e osofaʻiina manatu, tuʻulafoaʻi i manatu o isi tagata. O ni taʻitaʻi fou na latou te le faʻatuatuaina i isi.

Lua

Le numera o ogaoga. O ana tagata e ona o le aso fanau e le natura e sili atu le feteenai - e masani lava ona latou tuʻufaʻatasia uma uiga eseese. Ae fetuutuunai i latou e sili fetuutuunai i se suiga o tulaga.

Matou te taumafai mo le fealofani, paleni i mea uma. O loʻo faʻamatala i ni suiga faʻafuaseʻi i lagona, lea e le mafua mai i ni mea faʻasaga i fafo atu, ma o latou mafuaʻaga o loʻo taoto i totonu o le setete.

Troika

E le faigofie le isi ata le mautonu. O na tagata e masani ona suia lo latou lagona, Latou te le manino ai ni amio lelei. O loʻo iloga lava i sina aoga moni: E faigofie lava ona alu i le siʻosiʻomaga, e mafai ona faʻafetaiaʻi i tulaga e ala i le suia o latou mafaufau.

Tele moni, faʻalavelave e sili ona faigofie ona faʻaosoina i mea leaga. O le faʻafitauli autu o Trok - e toetoe lava a le o iai i le taimi nei, ona toe foʻi lea i le taimi ua tuanaʻi, ona e tamoe lea i le lumanaʻi.

Numera numera o fuainumera

Fa

Faailoga o le malosi i numera numera. O nei tagata o tutu i luga o latou lava lototetele, ma uiga maualalo i le lototele, ua i ai mataupu faavae manino o le ola. Toe aumai i latou i se mea - toetoe a le moni.

E mafai ona toe foʻi i latou tulaga, i le iloa o le a latou mautinoa o le a tuʻua. I le olaga, latou te amio le lelei, pulega, aia tatau ma tuuto. Mafai ona i ai le lotu.

Sili atu nai lo le numera, o le ata 4 o se faʻailoga o le fealofani (tagata uma o mea e fesoʻotaʻi ma se tasi o elemene). O le mea lea, o le lona lona fa o le a faigata ona aveese o latou setete o le tutusa paleni.

Lima

Lima - o se numera le mautonu ma le le mautonu o fesoʻotaʻiga ma le malosi o le malaia. Ae o suiga mo le sili atu le mafai ona fiafia i le poto masani.

O le numera 5 o le faʻafoliga o le auala o loʻo faʻatoʻilaloina e le tagata. E leai lava se iʻuga, poo le pito, e tatau ona e aʻoaʻo ia fiafia i lona faʻagaioiga, maua o le malamalama ma tomai talafeagai.

E lima foi o le lima o se lamatiaga numera, faʻatonutonuina o ona tagata i le faʻalagolago i latou lava, i lona mafaufau ma le faʻamasinoga. O ia lava uiga e inosia, paleni, onosai. Latou te le fiu ma o atu i le faʻamoemoe o sini - ona liliu ai lea o mea uma.

Ono

Faʻatuatuaina, mautu numera e maua ai tagata e umia ma le lagona o ia lava taʻutaʻua, faʻatuatua ia ia lava. O tagata faapena e iloa tonu le mea latou te manaʻomia ma pe faʻafefea ona maua. Sili atu le gaoioi lemu, ae mautinoa: Latou te le fefefe e leiloa le tele o le taimi e ausia ai le manao. Ma latou te le o faʻafefeeseina i latou i soo se faigata poʻo ni papupuni.

Mo i latou, o mea autu i le olaga, o le latou le taumafai ia latou saʻolotoga. Ua latou tosina mai i le natura, o i laʻua, ma atamamai, atamamai ma satimea, talafeagai ma toʻafilemu, ae latou te feagai ma "feeseeseaiga i totonu.

Fitu

Numera lilo. E lilo i se punou i le autasi. E toʻafitu tagata e pei o aʻoaʻoga: Ua tosina mai i latou e faʻamatalaga fou, malamalama fou, ese le faʻafitauli o loʻo afaina ai.

E aunoa ma se gaioiga ma sini mo se taimi umi, ona amata ai lea ona faʻamalosiʻau latou masani masani. O le mea lea, aʻoaʻoga mo i latou e faʻatino le matafaioi a le faʻasaoina o le oloa. O nei tagata e le manatu faapito ma ui le malosi, lea e ono faamoemoeina mai isi.

Valu

Numera 8 o le tagata o le tagata tau tupe. O sea tagata e mafai ona ausia tele i lona olaga, ae o le paʻu o le amataga o galuega faigata. E faamatalaina e se malosi o le finagalo, o le tomai e ausia ai sini.

Faʻafetai i le malosi malosi o le valu, e faigofie ona feagai ma tagata tauva, ae latou te le faʻamasani ai o ni iunite taʻitasi ae o loʻo valiina. O le taumafai e gaoioi filemu, ae le o le afaina o isi.

Iva

E iva e sili atu le tumau, tau, tauemu, o tagata e matua le agaga o tagata e fefefe e faia ni filifiliga matuia. E mafai ona latou agavaʻa ma le manuia, faʻapea foi ma le faigofie e saili ai le aloaʻia lautele. E tele taimi e mafai ona maua i pou maualuga.

O le iva na faʻaaogaina uma mea lelei o numera o numera muamua.

O le mea moni, i le numera numera o loʻo i ai foʻi nisi, sili atu faigata, ae manaia auala ma faʻaogaina o le iloa o le tagata i le aso fanau.

E sili pe a e mauaina se aʻoga lelei i lenei nofoaga poʻo oe o le a suʻesuʻeina muamua mai se faʻamaoniga faʻapitoa. O tua uma, fesili "Aisea e amata ai le tutoatasi o le tele o aʻoaʻoga?" Atonu e lelei, ae o soʻo se poto e masani ona mauaina i lalo o le pulega o faiaʻoga poto masani.

I le faaiuga, suʻesuʻe le vitio e fuafua ai le tulafono a le tagata lava ia e se isi metotia:

Faitau atili