Faʻasalalauga Saina i le Aso Fanau: Numera

Anonim

O le numera o Saina o se tasi o le sili ona anamua i le lalolagi. O le muaʻi taʻua o le tafafao ma le 4,000 tausaga ua mavae. O le Saina Faʻapipiʻi se Taua Taualoa i numera eseese, o nisi taimi e faʻaalia ai le le fiafia o le le mautonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e toʻa 4, 14 po o le 24 lafu, talu ona oo i le ata 4 ua avea ma faatauga leaga, faʻatusa mai le oti.

Tatou saili le taua o fuainumera i numera Saina i aso nei, ae muamua amata i faʻamatalaga tala faʻasolopito.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "NumErology" mo se telefoni.

O le talosaga e iloa ai le ala e lafo ai lau oe lava numera o le aso i aso uma.

I totonu, na matou aoina le tele o le numera numera numera o le amataga ma auiliiliga decoding.

Sii mai Free:

Faʻasalalauga Saina i le Aso Fanau: Numera 1546_1
Faʻasalalauga Saina i le Aso Fanau: Numera 1546_2

Saina Numerology

Tala o loʻo uiga i le tulaʻi mai o Saina Numerology

E tele naua. E tusa lava ma se tasi o na mea, tusa o le 3,000 tausaga ua mavae, na maua e se lolo malosi i nuu sanā. Na filifili le auvaʻa o le malo o le Malo o le Malo o le Malo o lenei vaitau o le Atua. Sa latou taumafai e lalafi le Atua ua tumu o ia, e aumai o ia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma pe a uma ona taʻitoʻatasi, o se laumei ma le le fausaga ma le le masani ai - pepefaga 3 i le 3 na filifilia mai le vaitafe i le matafaga, i le matafaga lea na tusia. Ina ua uma ona fuafuaina le aofaʻi o numera uma, na faʻamalosia ai e le au Saina, tusa lava pe o le a le mea e sau ai (sipela i luga), e tutusa lava 15.

15 - O le tele o aso o loʻo aofia ai i le 24 taamilosaga i Saina Sunny tausaga. Ona iloa ai lea e tagata e tatau ona latou aumaia le vaitafe i le vaitafe na o le 15 o taulaga.

O le tala lona lua na tupu, sa faapena foi ona galulue i ai ni Saina o le Emeperoa na tautao i le talafatai o le vaitafe o Juanan, taumafai e aveese lolo. E leʻi mafaufauina, o le komiti na sau i luga o le laumei o le laumei (na maua ai e le au Saina mo se faʻailoga lelei).

Na maua moni le mea na maua mai i le emeperoa: e mafai ona vaʻaia i luga o se faʻailoga le masani ai - o le sikuea ma sela 3 i le 3. Ma o le tala o taulaga uma.

Laumei - toa o le Saina tala

E mafai foʻi ona taʻu atu ia te oe isi Tala Faasolopito, ma le tele e ono ono ono mafai o le laumei ma numera i le pito i tua. E matua faʻaaloalo lava le gagana Saina e uiga i eseese numera, o se tasi o latou e manuia, aʻo isi, i le isi, i le isi itu, e mafua ai na osofaʻiga o le mataga moni.

I le tele o itu, o le matafaioi ua taina iinei o le isi numera. Faapea o le ata 8 i le saina e manatu e fiafia tele, ma na mea uma ona o lona igoa e tutusa lelei ma le upu "manuia". Ma le ata 4 na aliali mai ai o se fafo ona o lona leo, malosi foliga tutusa le upu "oti".

Manaia! A o le faavae o le numera Saina, na ave ai le poto masani anamua o le malamalama. O le autu autu ia i latou o le lauiloa tusi o le suiga (ese i-jing).

Faʻasalalauga Saina i le Aso Fanau: Vaʻai

O lenei ituaiga o faasalalauga o numera o numera o loʻo manatu o se tasi o le matua tuai, ae ua faʻamautuina ma faʻaaogaina lelei nei. O le faʻavae o le faʻasologa o onapo nei o le Saina o le malamalamaaga o le ostrology, Saina filosofia le filosofia ma numera vasega. O le faʻavae o manatu na faʻaaogaina i le Saina saienisi e uiga i numera o le malosi. Masalo o loʻo iai uma numera o loʻo i ai i le tulaga tulaga ese o le malosi (o lona malosi e mafai ona avea ma fafine poʻo tama).

E faitau fua le numera o Saina i le faitauina o Saina. "Faapea foi ma le lalolagi i le taimi nei. I lea tulaga, o tagata o loo nonofo i le ogatotonu o tamaiti na ia aumaia le numera 12. E lua mo i latou o faʻailoga o le amataga ma le iuga o mea uma i le atulaulau. Le numera ma le paia.

E le aoga i le aganuu a le au Saina, 12 Totem manu e iloa (manatua le Oriental Horoscope). Ae na fuafuaina, a fuafua le tele o le tafao i le tafaofai, na faʻaaoga ai numera mai ile 1 ile 12, mafaufau i luga o loʻo faʻaalia ai. Ae i le lumanaʻi, o lenei faʻavae na suia e se faʻaiuga o le faʻatulagaina o mea. O le mea lea, i lalo o le Normaryology i le tagata leaga e faʻagaioia ma numera mai le 1 i le 10.

Faʻapea foi, o se sao taua o loʻo atofaina i le pito i luga o le sefulu o loʻo faʻaalia. O le numera o Saina e fesoʻotaʻi vavalalata ma le tusiata o fng shui, faʻaaoga le tele o ona manatu.

O le aʻoga Saina o numera o le numera e tuʻufaʻatasia ai se tagata o le tagata e faʻaaogaina le igoa o le Lo-Sulu Lotoa. O le tuufaatasiga tuufaatasia ma le talafeagai, sa ia taulai atu i le Lunar Calenda. I le aotelega, e 9 sela.

Sikuea Lo-Shu

O le uiga o le Lo-SHU o le aofaʻi o numera uma i le tafailagi, o le prepactical poʻo le diagonal faʻatonuga e tutusa lava ma le 15. Ma ia tusia se pepa faʻapitoa, o le numera numera o le aso fanau, o loʻo faʻatusatusa i le numera tutusa i luga o le kalena Saina.

O numera na ua malamalama ai ua faia i se tasi o vaega o le Lo-Susu sikuea. Ma le auiliiliga o numera uma i luga o laina:

  • 8 laina eletise;
  • 8 laina o vaivaiga;
  • 4 laina ausilali laiti.

O le iʻuga, e i ai se tulafono faʻapitoa i le sikuea tulaga (3 koluma ma le 3 laina). O le laina pito i luga faʻaalia le mafaufau o le tagata o tausia, o le averesi - o le a faamatalaina le maualuga o lona atinaʻe faʻaleagaga, ma le tuʻu i lalo ma le tino tino. E tatau ona aoina numera i laina taitasi, e taitaia ma le numera lea e faʻaititia i tulaga lautele.

Suesueina o le taʻitaʻiga o laina i le sikuea Lo-Shue, o le ADErologye maua faʻamatalaga, e aʻoaʻo ai lea o se tagata, o loʻo aʻoaʻoina ai i se tagata o le a mafai ona e ausia le manuia. Faʻapea foʻi, o le faʻamalolo faʻaalia ai isi uiga o le tagata.

Manaia! I le itu i sasaʻe, o nei fuainumera o loʻo fesoʻotaʻi ma le fafine amata (yin), ma uiga ese (ma tagata (pe yang).

Saina Numerology: numera aoga

Iunite - Matua ile amataga, malosi, faʻamamalu, faʻatonutonu, musumusuga, musumusuga. O le iunite o loʻo avea ma mea muamua o mea uma.

Lua - Ulugalii saini, le masalosalo, agamalu. Ma le numera 2 o se paleni le faatusa i le va o le lua faʻafeagai o mataupu: fafine ma le tama, lelei ma le leaga, ola ma le oti.

I le au Saina Saina, e masani ona mafai ona iloa ai le tulaga hieroglyphic o le numera 2, o lona uiga "faalua fiafia". Talu mai le taʻutaʻua o le lauiloa o Saina fai mai: "Fiafia e sau i paga."

Troika - O se faʻailoga o le sauniuni e amata ona faʻatinoina le mafaufau i le faʻataʻitaʻiga. E talitonu le manuia ma le manuia. O le tusi ma le Jung na sosolo ai le Troika pei o le tutoʻatasi o le lalolagi, o le lagi ma le tagata. Ma Buddhists i totonu o a latou malumalu i tu ma aga e sili mamao atu tolu taimi.

Fa - Numera o mea - mea epili ai, faʻailoga o le lalolagi faʻaletino. Peitai e paia e tagata faalauaitele o le numera 4 e mafai ona aumaia ni puapuaga tele, aua ua tutusa le uiga o le upu "oti". Mo lenei mafuaaga, i Saina, e te le maua le fogafale fa i fale po o faletalimalo, o le numera o fola e muta i se tolu, ona mulimuli lea o le lima.

Lima - O se mea taua i le Nusigy Numbilogy e fesoʻotaʻi ma le lima muamua elemene: O le afi, atigi ma le lagi, manuia, alofa mo le mama, soifua maloloina ma le oti ma le soifua maloloina.

Ono - O lenei numera, e tusa ma le au Saina, o le a sili ona lelei i pisinisi. E talitonu e ono le ono maua ai se faʻamatalaga o faʻatonuga uma o le malamalama: i matu, sasaʻe, sasaʻe, sisifo, sisifo, pito i luga ma lalo. E fesoʻotaʻi foʻi ma le ono lagona o le tagata: faʻafiafiaga, olioli, inoino, faʻanoanoa ma le toʻatamaʻi ma le ita.

Fitu - Ilia o le talitonuina ma le lotogatasi. I Saina, e tele maʻua ma lenei numera: mo se faataitaiga, i BuddHomm, ua toe faʻafouina le agaga, ina ua toʻafilemu le 7 vaiaso talu ona muimui le tagata.

Valu - O le numera o taulaʻiga, manuia ma tamaoaiga ma tamaoaiga. O le mea lea, e alofa tele ma talisapaia e tagata o le malo i ogatotonu.

Iva - Imperial numera, aofia ai uiga o isi numera uma. 0 faatusa- tasi o le fealofani. O le tusi o suiga e valaʻau le iva ma se numera fiafia. O le faʻavasegaina o le tulaga o mea uma, ona o le faʻamama.

Sefulu - I Aso Gafua tele, ua manatu o se numera tautua, o se faʻailoga o le faʻamamaina o le agaga ua maliu (e pei ona e manatua faʻa-Kerisiano). O nisi taimi o le televave o loʻo vavaeʻese e le sefulu o le sefulu i le afa pe a aʻoaʻoina ma mafaufau iai o le 2 pito i luga.

Afai o loʻo e fiafia tele i le numera Saina, ona maua lea o se faʻapitoa faʻapitoa i lenei talaaga, o le a fesoasoani ia te oe e tusia se auiliiliga auiliili o uiga.

Faitau atili