Slirms i luga o le uati: o latou uiga i le Ange Angel Numwalogy

Anonim

Pe na tupu ia te oe i taimi uma, i le taimi lava e paʻu ai lau vaʻaiga i luga o le dial, o e vaʻai i numera faʻata? Faʻataʻitaʻiga, 12:21, 23:32, 2:02 ma isi? E talitonu o le auala lea na taumafai ai lau Agelu a lau tagata e faila ai se faʻailoga e uiga i le tulaga o loʻo i ai nei: Faʻamamaina le filifiliga saʻo pe faʻaosofia le gaioiga.

Ae ia malamalama i le mea e fai, e tatau ona e iloa le numera o le pati i luga o le mea ua latou mauaina. Ou te fautua atu ia te oe e suʻe i mea o loʻo i lalo.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "NumErology" mo se telefoni.

O le talosaga e iloa ai le ala e lafo ai lau oe lava numera o le aso i aso uma.

I totonu, na matou aoina le tele o le numera numera numera o le amataga ma auiliiliga decoding.

Sii mai Free:

Slirms i luga o le uati: o latou uiga i le Ange Angel Numwalogy 1548_1
Slirms i luga o le uati: o latou uiga i le Ange Angel Numwalogy 1548_2

Ofoofogia lalolagi o numera

Faʻafefea le faʻata o le faʻata i luga o le uati e fesoʻotaʻi ma Dorin Ver?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le igoa Dorin Verce e sili ona lauiloa i le aso. O le fafine o se tusitala a Amerika, o le fomaʻi o fomaʻi, o se taʻutaʻua o fou-lotu gaioiga ma se failauga tufatufaina. Dorin fai mai e vaʻai i mea e maua ai agelu.

I se tasi taimi, o lana lava fola o kata "Agelu Deck" na tatala. E fesoʻotaʻi foi ma tamaiti i Handiso, na te sailia se tele o faʻaosofia semina e fesoasoani i tagata na paʻu'ū i ni tulaga mamafa o mafatia i manatu o mafaufauga.

Na tusia i le silia ma le 50 tusi i luga o le autu o faiga malie, leai se fiafia, atinaeina faaleagaga. Faatasi ai ma ana galuega e iai le tusi i le tele o agelu. O le malamalamaaga lea na fausia ai le faanumeraloto o Angololil, o le mea lea ua lauiloa nei i le lalolagi.

E moni, o le faamasinoga tonu e le o iai le matauina mai ia Fepuari 2017, na iʻu ai i le gagana Doreche; e le tusa ma ana gaoioiga paia). Na aveesea e le fafine mai le faʻatau uma oloa e fesoʻotaʻi ma le taimi ua tuanaʻi, aveese o latou igoa mai tusi tusia i le vaega-taimi ma isi tusitala. Ma na maua uma le faʻatu ma laiseneina faʻatino ile alofa moni.

O le a le numera numera o agelu

Na avea Drin Verche na nonoa o le nonoa o numera o loʻo siomia ai i tatou i aso uma, ma elemene mai le maualuga o malosiaga. Na amata lava ona ia taʻu mai i mea taua uma e fua mai i luga o mata o luga, o lea na le mafai ai ona le amanaʻia.

O le a le tala lea?

  • e uiga i le tau o le taimi i luga o le uati;
  • e uiga i numera taavale;
  • Aoina o Fale, ofisa;
  • faailogaina o aso fanau o le fanau mai;
  • Potu o felauaiga lautele ma isi mea faapena.

Dorin verche

Dorin ia sili atu ona faʻaalia o soʻo se tuʻufaʻatasiga o numera o faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma lo matou lumanaʻi. I ana tusi (lea e mafai lava ona maua i luga o le initaneti pe i nisi faleoloa) na faasoa mai ai e le tusitala i tagata e talanoa ma agelu ma mauaina savali taua mai ia i latou.

TAUA! O le mea moni, o loʻo fautuaina faʻamatalaga e le tagata e faia e le tagata e totogifua aso e tasi e manaia, ae leai se faʻamaoniga moni o ana upu. O le mea lea, e talitonuina pe o le faamatalaga ua uma ona tuuina atu nisi pe leai - o lau pisinisi patino.

Faʻafefea ona decipher o loʻo faʻaalu i le faʻaaogaina o faʻata

Afai ua e fiafia i lenei mataupu, e te manaʻo e taumafai ai feʻau a agelu, Ona ave lea mo lona decoding.

E fesoasoani ia te oe e ofoina atu tulafono faigofie nei:

  • Pipii ma tusi i lalo uma aso fitu o le tuʻufaʻatasiga o numera.
  • Ona nofo lea, ave au faʻamaumauga ma le auiliiliga ina ia iloa ai se tasi pe sili atu faʻatauaina e masani ona maua.
  • O lenei ua mafai ona avea ai le faʻauiga o feʻau. O le a aoga lenei mea i lalo. A e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi Drin Verch Dirts saʻo (o le a le isi mea o iai).

TAUA TAIMI! O le mea moni tele, o mea taua o le taimi na vaaia i se avanoa, ae le o le faamoemoe.

I le Nusif Numerology, o le aofaʻiga o ni tuʻufaʻatasiga e lima i luga o le uati, igoa:

  1. Urorons - o loʻo matou talanoa e uiga i le numera, o le afa muamua lea o loʻo toe fai le lona lua. Mo se faataitaiga, 16:61, 21:12.
  2. Faʻalua - O Taunuʻuga o Tupe Maua i luga o le Uati: 09:09, 13:13.
  3. Tolu - o se lagona le mautonu o numera tolu tutusa: 3:33, 5:55 ma isi.
  4. Fiafia - o tuʻufaʻatasiga e aofia ai numera tutusa e manatu: 111, 2228.
  5. Aulelei. O lenei vaega e aofia ai le le masani ai ma seasea taua pei o le 12.34 pe 01.23.

O le taua o le simrored numera: faʻataʻitaʻiga

O le asō o le a tatou taulaʻi i le vaega o numera o faʻata.

TAUA! A oo mai i le Atua i le faʻasologa o le faagelu, Manatua o loʻo i lalo o le ofisa tutotonu, tusa lava pe o aʻoaʻoga faalelotu. O le mea lena, o Kerisiano ia Iesu Keriso, o Buddhick - Buddha, ma le atulasu e i ai allah.

O lea, o le a le uiga o fuainumera i luga o le uati?

  • 01.10 ma le 10.01. O ia tuʻufaʻatasiga o le a faʻailoa mai ai le matua o le tino o manaʻoga uma, mafaufauga. E taua mo oe le mafaufau e uiga i lau fuafuaga e sili ona lelei. Taofi le faʻamalosia o faʻafitauli e tulaʻi mai ile auala e faʻatino ai sini: Tatalo i le leoleo tausi, ma o le a fesoasoani ia te oe.
  • 02.20 ma le 20.02. Na sau Mrs. Na sau Softha i lou olaga, e tumau pea ia te oe i le tele o masina. Ma afai e te manaʻo e faʻalautele le aʻafiaga, ona tatalo lea i le Atua, aua neʻi e galo le faʻafetai i mea uma o ia oe. Ia fesoasoani foi ia te oe o le a o mai mafaufau loloto.
  • 03.30. Pau lava le mea o le a e manatu o le a maua ai le faʻatagaina ma le lagolago mai le maualuga malosi.
  • 04.40. O vaega o agelu e latalata ane, latou te malamalama lelei i ou manaʻoga, sili atu ma le tasi - o lo o latou taumafai e fesoasoani ia te oe i soo se ituaiga, puipui lou alofa ma le malosi.
  • 05.50. Ia mataala ma sauni mo suiga faigata i le olaga, o le fea, o le a mo le sili sili ona. Afai e te manaʻo e alu ese mai ia i latou ma le laititi o teʻa - Tatalo i le Atua ma faʻafesoʻotaʻi au agelu tausi a leoleo.
  • 12.21 ma le 21.12. O oe faafefe i faigata, le feita, na amata ai ona alu uma e tusa ma le fuafuaga. Ae aua le suia e popole: agelu o lo o taumafai e fesoasoani ia te oe e faatu le olaga. Faalagolago ia te ia ma le atulaulau.
  • 13.31. O lo outou agaga e faʻatatau i mea faitino, ona o lena mea e te masani ai ona faʻanoanoa, pa'ū i le faʻanoanoa. E taua tele le mafaufau i mea faaleagaga: ona amata faitauina o tusi mamafa, fai o ma faiga faaleagaga. Ona maua lea o le lalolagi e vaʻai i se malamalama fou tele, ma o le lagona o le a manino le faʻaleleia.
  • 14.41. O lenei o le lona ono lagona e sau i le tulaga muamua. O le faʻafetai ia te ia e mafai ona e tumau ai se poto masani, tusa lava poʻo le a le mea e tupu, o le a le mea e tupu, o le a le ootia oe i le faʻaititia o ni mea faigata poʻo se fuafuaga faʻale-agaga.
  • 15.51. I le taimi o lea taimi, o loo i ai se suiga matuia i le lalolagi. Afai e te manaʻo e alu i le mea o loʻo tupu faigofie e mafai - taumafai e vaʻai i le tioata i taimi uma afa atoa.
  • 23.32. O le ae mauaina se tali i le fesili faalavelave mo ni nai aso. Ina ia faia lea mea, e fautuaina le tatalo ma taʻutino upu: "E mafai mea uma ma le faatuatua."

Tala

Manuia tuʻufaʻatasiga o numera

  • 00.00 - Afai na e vaʻai i se tau i luga o le uati, ona fai lea o se manaʻo e faʻatatau i mea tau tupe - e tele lona avanoa e faʻataunuʻuina.
  • 11.11 - o le tuʻufaʻatasiga o folafolaga vave o faʻataunuʻuina o au miti. Ae na faia mea uma i le taimi e tatau ai, ona fesoasoani le agelu tausi tagata ia te oe, ia agalelei i isi ma tausia lelei.
  • 22. 22 - O lenei mea taua o le a faʻailoa mai faapea o le vaega o le agelu o le na faʻalogo i au tatalo, o loʻo taumafai le malosiaga maualuga o lenei ua taumafai e fesoasoani ia te oe. Ae o le latou fesoasoani e le mafai ona latou faia vave, faʻapea lava ona faʻaauau pea ona talitonu i le sili ona lelei ma tatalo.

Afai ua pa'ū se faʻatapulaʻaina o tuʻufaʻatasiga

Atonu na tupu lena mea na e vaʻai i ai se tu ma aga e le masani ai ona masani ai i le uati, e le mafai ona e mauaina ana mea taua i soʻo se mea. O iinei, o le lomiga o Derin Verche "O le a sau soo agelu" o le a maua mai le laveai. E tusa ai, e le o ni suiga tulaga ese o mea taua e tatau ona faʻamatalaina e pei ona taua i lalo:
  1. I le taimi muamua, e vaevaeina le tuʻufaʻatasiga i aʻa o mea.
  2. Ma, i le tusi, saili lona uiga o numera taitasi o le foopesi, suʻesuʻe ma tuʻufaʻatasia faʻauiga faʻalilolilo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ua e vaʻaia taimi 21: 14. E vaevaeina i ni numera se lua: 21 ma le 14. Faʻauiga mo Ata 21 Dorin e faʻapea:

"E i ai lau mafuaʻaga e avea ai ma mea sili ona lelei! O mea e aoga ai le au agelu mo lou manuia i le taimi nei. Ia fesoasoani ia i latou e mafaufau ma tautala i se tulaga lelei i lau miti. "

Ma mo le numera 14, o se seti filifilia e fuafuaina:

"Faʻatuatua i agelu, aua o o latou fesoasoani i le faʻatumauina pea o le mautinoa."

O le a le uiga o fuainumera i numera

O le a le sili atu ma le taua o numera taʻitasi o le mea o loʻo aʻafia ai i le numera:

  • 1 - Malosiaga faʻailoga, soʻo se gaioiga malosi. Ae o le faʻauiga tonu o loʻo faʻatinoina faʻavae i luga o le tulaga faʻapitoa. Tele taimi o loʻo tatou talanoa ai e uiga i le tasi lua pito i luma: o le soona aisi, poʻo le atoa o le taulaga, pe a le amanaʻia o latou lava manaʻoga.
  • 2 - o se filifiliga filifilia. E ao ona faia i luga o le ulu sober, e tele filifiliga. Ma le lua isi mea o le a faʻailoa e uiga i le manaʻoga e ola toʻafilemu ma faʻatasi ai.
  • 3 - Troika o lona uiga e tatau ona e tuʻu sini manino ma manaʻoga. Agai i luma, ae o le taialaina e le mea na tupu.
  • 4 - Fai mai e aoga le faaopoopoina o gaioiga. Aua le fefe e taumafai, faalavelave i le mamalu ma o le a faamalieina i le taunuuga.
  • 5 - Le numera o tagata malaga, o tagata e iai le lamatia o lamatiaga, saʻolotoga ma femalagaʻiga. Ae na latou fautua ia te ia ia faaeteete ma sili atu faaeteete.
  • 6 - Index totā tāua. Ola faamaoni, ia amiotonu ma agalelei i isi tagata.
  • 7 - faailoga o le manuia ma le manuia. O le Fitu e faʻatagaina ai le malosi e manaʻomia mo le oona o le mafaufau i le olaga.
  • 8 - E masani lava ona fai ma faasinomaga i le taua suiga. Ma e masani lava i lenei numera o tagata e pa'ū malosi malosi.
  • 9 - O le faʻailoga o le poto, na ia faʻaaogaina le malosi ma le poto masani o numera uma muamua. O le a taʻu e le iva le manaʻomia o le manaʻomia o le atinaʻe faifai pea.

Ma le mea mulimuli, ou te manaʻo e toe faʻaopopo atu o le faʻaaliga a agelu o se autu matagofie, ae e le mafai ona manatu faʻatasi i ai pei o le faʻatuatua. Peitai, pei o isi mea mai le lalolagi o faiga puʻe ma efanuastica.

Ma o a le numera numera i luga o le uati vaai e tele ina tele?

Faitau atili