NumErology o tupe: Faʻafefea ona galue o le a le ituaiga o le oa o le tamaoaiga

Anonim

Nuʻu o tupe o le vaega o togafiti e suʻesuʻe ai le malosi o fuainumera ma 'latou a aafia ai le tulaga tau tupe a le tagata. Afai e te moemiti e tatala lau tinoitupe tafe ma saili poʻo a mea tau tupe e te maua mai le fanau mai - faitau le isi mataupu.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "NumErology" mo se telefoni.

O le talosaga e iloa ai le ala e lafo ai lau oe lava numera o le aso i aso uma.

I totonu, na matou aoina le tele o le numera numera numera o le amataga ma auiliiliga decoding.

Sii mai Free:

NumErology o tupe: Faʻafefea ona galue o le a le ituaiga o le oa o le tamaoaiga 1550_1
NumErology o tupe: Faʻafefea ona galue o le a le ituaiga o le oa o le tamaoaiga 1550_2

NumElology o tupe - pe faapefea ona galue

O le amataga o tupe o tupe

Sa lauiloa Nuʻull IFTER i taimi mamao. E uiga i tala malie o fuainumera na tusia e Pythagoreakin, ma sa taʻua e le Kaleota lauiloa na tusia e le Alii le Atua le atulaulau atoa. Matematika mafai ona e fuafuaina mea uma e tupu i le atulaulau, e le o fua i isi tagata faasaienisi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea lea, o tagata uma e miti o le ola i le tele o tupe e tatau ona maua ai le latou tupe fiafia tele, ma aua le faʻagalo e uiga i tulafono o faʻasalalauga.

Faʻafefea ona taulimaina tupe ina ia latou le faʻatiga ai oe?

E matua le iloa lava ia iloa au mea tau tupe o le tamaoaiga - mo se amataga, e tatau ona e avatu tupe ona o le tupe. Ou te fautuaina oe e faʻalogo i tulafono faigofie nei:

  • E le taliaina i totonu o le i ai o palapala, momomo pe manatua tupe maua - o le a le o le tele o tupe. O lea la, e tuʻu mai i taimi uma pili, tuua naʻo sili ona matagofie, fou ma mama.
  • O tupe teuina o se atotupe, ae le o isi masini.
  • Afai e te fuafuaina se poloketi fou, o se mea saofaga tupe totogi o le faʻaaogaina o pili fou. Ma o le toeaina e tatau ona faʻaalu tupe i luga o tupe alu i totonu o le atunuʻu.
  • Lelei, e sili atu le le mafaufau i tupe. Ae afai na tatau ona e faia lenei mea, ona togi lea o le itiiti ifo o tupe a tupe (faʻataʻitaʻiga, tasi le pili i le afe afe ma le ono tausaga).
  • O le a e faia se mea faamaneta e tosina ai tupe? Fai i le afiafi Aso Faraile pe a goto le la.
  • E sili lava ia aua le mafaufau tautupe i le afiafi, siitia le lesona mo lea taeao.
  • E le mafai ona e miti e uiga i le tele o tupe. Mafaufau i na mea po o lagona o le a e faʻaaluina, aua o le tupe e le o se sini e leʻo se sini, ae o se auala e ausia ai nisi sini.

Tulafono mo le tosina mai o tupe i o latou olaga

Auala o le tosina mai o tupe

Afai e te manaʻo e faʻaleleia lou tamaoaiga, faʻaaoga nei fautuaga:
  • Aua le fesili atu i le atulaulau e lafo atu ia te oe sili atu tupe - fesili mo manaoga faʻapitoa ma le fesoasoani a lenei tupe.
  • Aua le matapeapea, aua le leaga mo meaalofa mo aiga ma e pele ia te ia, ma masani foi ona taulimaina foi le alofa. E manaʻomia le tuʻuina atu o le 10% o lona tupe maua i sini lelei, o loʻo le mafai ona faʻaliliuina tupe ma tupe o loʻo iai oe.
  • Ae aua neʻi faʻataʻapeina ma le tupe i le itu tauagavale - faʻaalu le mea e te manaʻomia tele, ae le mo mea uma.

Numera numera numera

O lenei ua ou taumafai e suʻe lau oe lava o loʻo i ai le tele o le tamaoaiga i se faʻailoga faigofie. E faʻaaogaina le igoa ma le aso o foliga vaʻaia. O lea, faagasolo.

Aso Fanau: 25. Matou te gagau uma numera: 2 + 5 = 7.

Ave nei le igoa ma faʻaliliu i se numera numera e ala i le faʻaaogaina o le faʻailoga nei.

Laulau e faʻaliliu ai numera i mataʻitusi

Tatou Maua:

M (5) + a (1) + p (9) + ma (1) + h (6) + a (1)

Matou te faʻaititia le taua i faʻailoga ese: 2 + 3 = 5.

Ma nei faʻaopopo le numera o igoa i le numera o le fanau mai: 7 + 5 = 12

Na matou toe faʻaititia le tulaga ese: 1 + 2 = 3.

O le iʻuga, na latou mauaina se tulafono tau tupe a le tagata lava ia.

Faʻamolemole ia matau afai na e sau i fafo o numera 11 pe 22 - latou te le manaʻomia le faʻaititia o le le faʻafepuina, tuʻua e pei ona i ai, ma o numera fuainumera o le a mauaina o latou uiga.

Faʻafefea ona faʻamautuina lau 'auʻaunaga o le anoava?

Numera 1. Faatusalia o le amataga. E moni, e le folafolaga le iunite o mea tau tamaoaiga ia latou tagata. Mo le faʻatupeina o loʻo i ai o loʻo i ai le tele, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi latou. I lalo o le leai se tulaga o loʻo i lalo o le fiafia poʻo le lamatia o tupe.

Aua foi le faʻamoemoe o le tupe mai le lagi ua paʻu'ū i luga o le ulu, ona o lenei amio e faʻatupe ai oe ae na o le faapalepaleina.

O lau auala i le tupe o loo taoto i galuega, teuina ma le faʻalogo i fono o tagata mauoa.

Numera 2. Mai le tasi tulaga, o le faalua o le vaega o le valu, o le mea lea e tatau ona tosina mai ai polofiti. Ma i le isi itu, o loʻo fesoʻotaʻi foʻi ma ni feeseeseaiga. O lona uiga, o le a tatau ona mulimuli ma le totoʻa a latou tupe. E le mafai ona faia ni tupe faʻaalu poʻo le faʻatuatuaina o tupe ai latou e te le o manaʻomia ai le talitonuina. Ia siaki i taimi uma le faʻamatalaga i taimi uma pe a fai o lau mea lelei-o loʻo i luga o le solofanua.

Numera 3. . Folafolaga e fai lana pule i mea tau meatupe manuia. O le manuia o le a fiafia i ai tupe maua. Po o le a lava le mea e te faia - o le oa o le tamaoaiga o le a oʻo mai ia te oe, naʻo le tagata e le atoatoa o le le lelei pe a faʻatali se tagata mo le alofa tunoa. O le lanu fiafia o le Troika e mumu, o lea e aoga le faʻatauina o se stying styped paketi, ma tupe o le a maua i taimi uma.

Numera 4. Faailoga le mautu. E le siʻitia pea le lelei o le teine ​​faʻalua o le galuega ae ae o le saʻo foi lona tulaga. Tauisman Numera 4 e manatu o se mama. O potu vaivai o loʻo ofuina ni mea noa, e iai ni mea noa, ma i latou, e toʻafa. Ma o le malosi o le fola ma le tulafono o tupe 4 e masani ona laki i tupe pe a maeʻa le faʻaipoipoga - pe a uma lava, ona latou amata ona ofuina a latou tupe mascot.

Numera 5. . Lima numera ei ai se malosi malosi, ae matua le tumau. O le a afaina ai e le o olaga o na tagata e mafai ona vave faia filifiliga, aua le masalosalo ia i latou lava. Aua le faʻaiuina konekarate matuia ma aua le filifilia se mea pe a fai o loʻo e iai i le atuatuvale.

Numera 6. . Faʻafeiloaʻi ma le paleni i le va o mea ma faʻaleagaga. O le mea lea, afai e te fiafia tele i le siʻitia o le siʻitia o le laumua - muamua le auala i isi vaega o le olaga. Ona amata ai lea o tupe e pei o le maso pe a uma le timu. O lou fiafia tele o le tino o le lanumoana.

Numera 7. . Fitu e le o se numera numera. Ae, e ui i lea, e faʻasaʻoina pea lau mea tau tupe, pe a e iloa ni tulafono e leʻi feagai. Muamua, aʻoaʻo e alofa faamaoni i tupe ma taulimaina ma le faaeteete (e fesoasoani ma fautuaga na tuuina atu i le amataga o le Mataupu). Ona aʻoaʻo lea o fautuaga o mea taua, aua le faʻataʻitaʻi taʻaloga, aua le faʻataʻitaʻiina aitalafu, aua o le mana o le mativa ua tosina i ai.

Numera 8. . Faʻailoga le le gata ma oa, o le faʻaauau o le tinoitupe. E te laki lava pe a fai o lau numera numera. Peitaʻi, e le tatau ona faʻatagaina lona tulaga i luga o le lava-o ia lava-pa, aua o le tupe e faʻatauvaʻa tele. E tatau ona toe maua mai i ou penefiti: Tuʻu i totonu o pisinisi, fai ni tupe faʻaalu, ona amata loa lea ona sau le tele o a ia i taimi.

8 - faatusa o le le gata ma tupe

Numera 9. . O se numera le mautonu - e le taʻuina mai i mauga auro, ae e le foi mai foi le le lelei o le olaga. O le pule o le iva o le a mauaina tupe talafeagai mo o latou manaʻoga. Ioe, ma afai e le amata se tagata le pa'ū i le atuatuvale, ma o le a tumau pea i se lagona lelei.

Numera 11 ma le 22 . O ni ni fuainumera ia, o lea e ao ai ona e iloa o latou uiga. A iai lau numera o le sefulutasi poʻo le luasefulu lua ona o le fuafuaina - E taua le mauaina o lou mafuaʻaga i lenei olaga, faʻapea foi ma le tele o faʻamalosiga faʻaleagaga. Naʻo le tulaga o le a lelei ai le tupe.

Mafaufau i fuainumera taitoatasi:

Numera 11. . E le o le tau aoga. I le tele o taimi, o tagata e na te maua lava mea e maua ai le vaega lona lua mo le vaega lona lua lona lua lona lua ile lalolagi. Ae ui ina o afea e mafuta ai Falaʻaiga Faʻapitoa ma galuega uma o loʻo latou faʻatatauina ia te ia ma lagolago vavalalata sootaga ma lona agaga.

Numera 22. . Lenei i le isi itu, o le malosi o tamaoaiga tele ua le aoga. Ae o lea, o lea e alu i le olaga. E tatau ona muamua aʻoaʻo e pulea lau malosi malosi ma faʻatino se olaga i le ola. A leai, e le gata i tupe o loʻo iai faʻafitauli, ae faʻapea foi ma isi vaega o le olaga.

O lenei ua e iloa le mea e tupu ai i le olaga faalenatura. Mulimuli ane, ia suʻesuʻeina le ata tifaga

Faitau atili