Tigia mo le Mana o le Alofa Tama / Tagata: Filifiliga, faamatala

Anonim

O le a se mea alofa o le teine ​​e le talitonuina pe o le a le malosi o lagona mo ia ua filifilia o ia? Ioe, e mafai ona e ole atu saʻo, ae le o taimi uma le tulaga e talafeagai ma e leai se faamaoniga o le atoatoa o le faʻamaoni o upu / tagata. O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina se isi auala - Maliu mo le Mana o le Alofa. Mafaufau i aso nei o isi filifiliga i se auiliiliga faamatalaga.

Alofa

Alofa i le malosi o le mana: metotia

Filifili le tasi o le a sili ona fiafia ia te oe.

Metotia 1 - i lanu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Atonu na e manatu o loʻo matou talanoa e uiga i le le mautonu Chamomole, mai lea e tatau ona e saeia peea, fesili mo se fugalaʻau: "alofa?" E leai, o le a matou le ula i le mativa fugalaʻau, e le gata i lea o se sili sili faʻamalosia metotia.

E tatau ona e matamata i fugalaʻau o le a avatu ia oe e lou pele lou pele. Afai o le Buuqut na amata i le aso lava lea e tasi - o lona uiga o lagona o le tamaloa e le matua malosi lava, na te auai ma le maluelue. Ala. Naʻo le tasi le tulaga taua - o le fugalaʻau muamua e tatau ona fou, a leai o le manuia faʻamatala ua manatu e to'ʻaina e le Bad.

Ma o le umi o le fugalaʻau o le a teuina i le uluaʻi ituaiga - O Le Malosi e Sili Atu Oe Alofa.

Ae peitai, o le uo lea, atonu e i ai se mea e teu ai - pe a e tausia o ia, latou te leʻi suia le vai i le taimi nei, latou te leʻi faia ni taʻaloga, e leʻi faʻafa lava ia. O le sili atu le faʻatuatuaina auala ua manatu e siaki i se potu potu, faʻaalia i le pele:

  • Afai o le fugalaʻau "fugalaʻau ma manogi", o loʻo tupu aʻe, o laulaau fou foliga i luga - e te le masalosalo, e te alofa tele i ai;
  • Ma afai na amata le laʻau, o le aumaia - e foliga mai, o le alofa i le va o oe na o le tasi lima (oe).

lafoai e lanu

Metotia 2 - i luga o kata pepa

E mafai ona e auai i le tasi le mea na fai i le tasi le tala e aunoa ma kata? E le o le tuusaunoaga o le mea na fai mai ai le tele o lou alofa. Mo lona faʻataunuʻuina, o le faʻailoga o mea masani o le taʻalo masani i le aofaʻi o 36 fasi fasi ua saunia. Pau lava le mea na o le puʻeina o kata fou, o le mea latou te leʻi taʻalo muamua ae leʻi faia ni sauniga masani.

O le taimi poo le venue o lenei fua e tumau pea le arbitrary. O le tulaga sili ona taua o loʻo e faʻafesoʻotaʻia pepa mo le fesoasoani pe a faʻapea e matua talafeagai, ae aua le mai le fia iloa.

A e amataina le fesoasoani e taʻu ai le mana o le alofa o se alii talavou, ma mafaufau loloto i le tele e mafai ai i lona ata. Ona i ai lea o mafaufauga, faaleoina le fesili tonu: "E te alofa ia te aʻu (valaʻau le igoa o le tamaloa)? O le a le mea e alofa ai o ia ia te aʻu? ".

Ma o le fola o kata o loʻo paʻi i lalo ifo o le iva taimi. O le pito i luga o le poloka "tipi" ia i latou lava ma le fesoasoani i le itu taumatau. E tolu pepa ua toe aumai e pei ona taua:

  1. O le muamua o le pito i luga.
  2. O le lona lua e mai le pito i lalo o le deck.
  3. O le tolu e mafai ona aveeseina mai i se vaega o le fola.

E manaʻomia le faʻamatalaina uma faʻafanua faʻavae ese o lalo, faʻapea foʻi ma le latou sufitu ma mamalu. E tusa ai ma faʻamatalaga na mauaina, fai se ata o lau tala alofa i le taimi nei.

Ia tatou o i le decoding. O le a le uiga o ituaiga eseese o le pepa:

  • Bormam - O lau mafutaga ma le filifiliga e lelei lava, e te faamaoni ma moni le isi.
  • Bubnes - o le a faʻamatala mai foʻi le faʻamaoni ma le faʻamaoni.
  • Ae o Tritaia ua le o toe foliga lelei. O le a latou taʻuina le taufaasese, faʻalauaʻitele mai le afa lona lua.
  • Tumutumu o se isi foliga le lelei. Talanoa i faʻafitauli, faʻamaʻi ma mafatiaga.

Faafefea pepa ua togafitia mo:

  • Lady Töf - faatusa o se malosiaga malosi ma poto; Pek - faamatala atu le ita, faalumaina.
  • Le tupu tröf - fiafia e fiafia i le fiafia ia te oe ona o le mea moni o se tagata e iai le talitonuina o ia, fai oe; O le tupu o le tumutumu o le tele o faʻafitauli i lona olaga aʻo leʻi oʻo atu i le alofa "lima."
  • Ace Trisöf - O se tamaloa o ni aafiaga poto masani fesoʻotaʻi ma pulega; Ace Paik - na tigaina foi ona o le ava malosi.
  • O Valet Triöf - Le Pele e iai sau tupe, ona o ia mea, Na te le o naunau ai ia te oe; Filifili tupe - Na ia taumafai e avatu ia te oe le tausiga, ae o loʻo e alu i le pisa, o lea na ia leiloa uma manaʻoga uma.
  • Sefulu tröf - o se tamaloa e sili atu lona fiafia i tupe nai lo le alofa; Sefulu Peak - Na puʻeina e lona loto se isi lalelei.
  • Iva Peak - molimau i le matua matuia; E iva Krisöf na ia maua le avanoa saogalemu o le faaipoipoga.
  • Toa valu TRIF - O lo oe taumafai e tuuaia mo le filifilia; Valu pito - Sa avatu e se tasi lau mea lilo.
  • Fatu pou - Na fefe o ia i lou manaʻo i ai; Fatu taumafai - o le tamaloa ua le fiafia pe a uma le aso mulimuli.
  • Ono o le poak - o le a alu i se malaga umi tasi; Ono tröf - O se tasi o fonotaga mulimuli e le o faia i lou fiafia.

Lafoai e kata

Metotia 3 - fa vanu

I lenei vaega, o le maota o pepa pele ua faaaogaina foi. Aua neʻi galo o loʻo latou faia se mea sili ona lelei o le fogafale poʻo le tasi e faʻaaogaina naʻo mea faʻataulaitu.

Ole mea la e taua ai le tala mo le fa tala o le a fesoasoani ia te oe pe a iai ni sui o lou fatu, ma e le mafai ona filifili poʻo fea oi latou e nonoa ai lou taunuuga. O le mea moni, o le mea moni, o le mea moni, e tatau lava ona o le 4, ae pe a fai e lua mea uma pe o le isi, ona toe valaau foi lea o tagata ese.

Tuu tupe i tusitusiga uma 4 i soʻo se faasologa, ae o loʻo aliali mai o le ata. Toso se fola ma amata lafo le pepa a Paulo i mama i le itu mai le itu mai le agavale seia e mauaina se tamaitai o le tina. O le tupe, o le i ai o ia, ma o le a avea ma ou tagata. Ma faʻaauau le le gatasi, o le a e aʻoaʻo pe faʻafefea ona avea ma tagata taʻitasi e a o oe.

Ona vaʻai lea o le apaʻau o pepa pepa. Pe a tuʻutuʻuga le laina mai tupe taʻitasi, e tatau ona e filifilia ni pepa 2 mo tamaʻitaʻi ma 2 tupu (pe a iai).

Ma isi vaega o kata, e ese mai i paga, e manaʻomia le faʻafefeteina ma faʻaleagaina tolu taimi. O taimi uma e te filifilia ai le paga o i latou ma lafo i latou i le tupe, o le pito i lalo na latou taoto ai. E mafai ona i ai ni ituaiga o kata ma mea o loʻo i totonu o le fola, e le manaʻomia ona suia le tasi i latou.

Ina ua maeʻa le liʻo uma e fa, e mafai ona e alu i le faʻauigaina le tau o tama uma ia te oe. O le decoding o le a mulimuli mai:

  • Le pine pine o Aces - o le a faamatala ai le malosi, moni lagona o se taulealea, faanaunauga, manao;
  • O ni nai tupu - tautala e ova tele ia te oe mai le tagata pele, ia faaeteete;
  • O se pea paga o tamaʻitaʻi - o le a faʻaalia ai le tulaga lamatia o le tuuto atu o le tuuto, talo;
  • Se paga o le luasefulu mch manaʻo e amata pe faʻaauau mafutaga faʻatasi ma oe, o loʻo soifua o ia i le faʻamoemoe e te tali mai ia te ia;
  • O le lua e iva - e le faʻatagaina o ia lava alofa ia te oe;
  • A auai o le valus e pei o le a tupu se filifiliga, lea o le a aʻafia tele ai i le lumanaʻi o lau mafutaga;
  • O le lua fitu - o le a taʻu mai e uiga i le taimi;
  • Se pea o le ono - e mafai ona e latalata atu i le aufaʻatasi hobby ma fetuʻunaʻi uo.

Ma afai e tupu i lalo o le tupe ei ai se ulugalii, ma i le taimi tasi e fa tutusa pepa - o le aoga o le lafoaia.

Na o le le manaʻomia ni sauaga ma le Work Cased: e faʻatagaina ona faia e le sili atu ma le tasi i le aso. A faʻafuaseʻi ona e maua se faʻafitauli le lelei, ona le tatau lea ona e taumafai e toe totogi le taimi lona lua ia maua lelei. E moni lava, i lenei tulaga, o le moni lea o le lotofuai, o le a masalosalo.

Ma o le a le manaia o auala o le tau i lou iloa? Faʻasoa latou i manatu i lalo o le tusitusiga.

Faitau atili