Epiphany Divising: Auala e totogi ai

Anonim

"O le afiafi o le Tusi Paia, na tatalaina le teine: mo le faitotoʻa, na aveese ai le seevae mai ona vae, mamuli.. Ma i tua atu o le mamalu o le papatiso, o loʻo manatu o le tuʻufaʻatasia lea o ni masaniga o ni masaniga o ni aʻoaʻoga.

Na latou taunuu i le aso nei, e ui lava i le ogatotonu o le alatele o le alaoa o le alatele, pe a manatu mea uma ma le le iloa. Ou te fautua atu i le aso e talanoa auiliili uiga i le tala lea i le papatisoga ma mafaufau i filifiliga sili ona lauiloa.

O teine ​​o loʻo vaʻaia le Papatisoga Papatisoga

Vaega o le Epiphany Guadania i Lusia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E le mafai ona fai mai o le taʻuaiina o le papatisoga mo le papatisoga e iai esea eseʻesega ese mai ia mea ua tupu mai i le taeao o le Kerisimasi. I Rusia o auala uma e vavalo ai le lumanaʻi o le sili ona lauiloa i teineiti e leʻi faʻaipoipo i kamupani tele malie. Ae a manaʻo i taimi uma, sa mafai ona toe faʻaleleia ma saili fesoasoani i malo le mama i le tuʻua o le tasi.

Epilihany Gadas o loʻo i ai se numera tele o ituaiga meaola: O le taʻutaʻua lava, ioe, i luga o le vaa, alofa. Ae e i ai foi le ositaulaga ona o le faʻataunuʻuina o le manaʻo mo aʻu, mo le mea o loʻo faʻatali mo le isi tausaga.

I le taimi lava e tasi, o le faʻataunuʻuina o mea taugata - E mafai ona e iai i totonu o fale uma: O le faʻata, moligataʻi, moligataʻi, fuafua mo isi mea uma. Ina ia mafai ona avea le le tumau o le taumamafa mo le le tumau o le a le tele lava faigata, aua e masani ona latou faia.

O le tala a le Epiphanyy apine o loo faia i le afiafi mulimuli i le vaiaso o le papatisoga, i le papatisoga o Ianuari - lea, i le po o Ianuari 18-12. Le taimi sili ona talafeagai mo lenei - pe a o le la ua uma ona ulufale i le lagi. Ae o le faʻamatalaga i aso anamua na faʻatumauina i le po, i le vaitaimi lea mai le 12 i le 3 itula ile po.

O le tala a le vintage e faamatala mo le papatisoga: filifiliga

Sei o tatou liliu i ni auala patino, e pei ona mafai ona e totogia mo le papatisoga.

Na faamatala e le au manuia i luga o le booze

Sa faatatau ia te ia o le tala lea i le amataga o le tusitusiga. O se auala tuai lea e totogi ai le vaapiapi. O le ae manaʻomia le inu i se mataupu o ou seevae (seevae, seevae), i le afiafi o le papatisoga e alu i fafo ma lafo i se mamao mamao. Ona vaai lea i le itu e iai le seevae o loʻo i totonu o le itu o le moli - i le isi itu ma o le a sau i le teine ​​faʻaipoipo. Ae atonu o seevae ia e iloa ai lona lava fanua - O lona uiga, mo le tausaga atoa, o le a le fiafia se teine.

Na fai mai le aufaʻi "Mirtar tagata ese"

Masalo o le sili ona lauiloa o le fesoasoani o le fesoasoani i le faia o le tane i le lumanaʻi. E tatau ona e faʻaaogaina ni uiga faigofie faigofie:

  • 2 Sipine Leiloa Talanoaina (lelei, e tatau ona avea ma mea masani ai, e mafai ona e mauaina le lotu);
  • 2 faʻata (atonu e eseʻese i le lapoʻa);
  • se pusa o afitusi;
  • e le o le paepae paepae.

O le teine ​​alu i luma o le faʻata

A o sauni uma tagata, ave tuusao mo le le--le-tutoatasi:

  1. Aveese mai le potu o le a e mateina, tagata ma fagafao. E tatau ona le mautonu le potu.
  2. I se mea 5 minute ae leʻi faia le vaeluaga o le po, tuu le faʻata muamua i luma mai o aʻu (tatou fai i luga o le laulau), ma tuu le lua i tua o lou tua. E manaʻomia o se faʻata o le "kariti" fausiaina, fatuina o le le agavaʻa.
  3. Ona siaki lea o le 2 moligaʻo i le faʻata muamua - o le tasi o ou foliga e faʻailoa atu.
  4. I le faagasologa o le faʻaaga o loʻo faʻamatala mai ai, e le mafai ona toe foʻi mai ma matamata le faʻata e tu i tua. Faʻaaoga naʻo le faʻata muamua.
  5. Ina ua oʻo mai le vaeluaga i le vaeluaga o le vaelua moliga ma pepa ma le faʻaaloalo

"O laʻu taʻavale o le 'autū, na foliga mai ia te aʻu e fetaui."

I lalo o le tulaga o le faʻauigaina faʻamatala i le faʻata i se tulaga e tatau ona i ai i se taimi o le lumanaʻi poʻo ona foliga. Ina ua tupu, ia manatua vave, fai le fuaitau:

"Au Paia"

Ma fai se fasi paʻepaʻe i luga o le faʻata, ina ia faʻaputuputuina moligao. E le o se mea e leai ai, aua le faʻagaloina lenei metotia saogalemu, aua o le mea moni i le aofia ai e le o se agaga i le lumanaʻi, ae o lou toʻalua eleelea. Afai e te le tapunia le avanoa i lo tatou lalolagi i taimi, ona mafai lea ona maualalo le taunuuga. O le mea lea, o le lamatiaga e matua le pulea.

O loʻo taʻu mai i le lotu o Orthodox

O e fefe e tepa i le mea leaga i le faʻata i le faʻata? O le mea e lelei ai, e tele mea e maua ai lesona maua mo neuverus. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻanatuʻiga i totonu o le Ekalesia o Orthordo, na mamanuina e faʻailoa atu faʻamatalaga o le 12 o le tausaga.

I le vaeluapo po o le papatisoga, Alu i se malumalu, e o i lona faitotoa tapunia, ma valaau ma valaau ma faalogologo ma faalogo. Fuafua i le mea ua e mago, ma o le iʻuga o lenei vavalo o le lumanaʻi o loʻo fuafuaina:

  • O leo o le leo, taliega ma ata o ata, pese, talanoaga fiafia - O lenei tausaga o le a ulufale i le faaipoipoga;
  • Afai ou te faalogo i le leo o le tagi, o le tagi, o le faʻaoʻoina poʻo le lumanai, i le lumanaʻi o le faʻaipoipoga e te le vaʻai i ai, Ua taʻu atu e le manuia i le tausaga fou.

Faʻatuatua "Fai le tagata ese"

Fesoasoani ia te oe e sue le igoa o le Luma o le Luma o le Lumao. O le teine ​​e tatau ona alu i fafo ma fesili i le igoa o le muamua tamaloa poʻo le igoa o le tagata. O le a valaauina ma lona toalua.

A faʻapea e muamua le fafine - o le faʻauiga o le faʻamatala o le taʻu lea o le igoa o le tina-i-tulafono. Ae, e le manaʻo e mafaufau ma i latou, e mafai ona e faʻatali seʻi vagana ua aliali mai le sui o le malosi o feusuaʻiga.

Na taua e le au manuia ma se tama / tane

E le gata i teine ​​nofo toʻatasi na liliu atu i le Soda ma le Finagalo Failautusi o loʻo taʻua - O tamaʻitaʻi talavou faʻaipoipo e fiafia foi e iloa poʻo le a le faʻatali mo latou i le fesoʻotaʻiga a le tagata lava ia. Lenei o le isi faʻamatalaga aoga e faʻamalieina ai le laveaʻiina.

Fafine e sili atu

Ina ia faʻataunuʻuina, filifili se fale o loʻo e iloa ai e fiafia tele ai sipena. I le po, ua filemu le Papatiso i le fale, i le mamao e mafai ai ona mafai ma faalogo i ai leo e otooto mai ai:

  • O le taupulepule ua faʻalogo - o le a e i le mafutaga faʻamalosi ma lau tagata filifilia, e tele feteʻenaʻiga;
  • Le leoa - O le a ia taʻuina e uiga i se matamuli filemu ma le fiafia i le alofa o le olaga.

Taimi taua. I tupuaga o aso nei megalopolisi, saili se fale tumaoti - o se faʻafitauli atoa, o lea e mafai ai ona e saogalemu ai sui i se mautotogi. Afai e te le iloa se aiga i se faʻaipoipoga lelei, ola latalata ane, ona sau lea i se mautosi i totonu o lou fale.

O le mea taua e fai i le zerns

O le va o le tagata ese o le galuega a le nuʻu na tau tala i le papatisoga i le mea e maua ai le magafagafa. O le manulele o le a faʻamalamalamaina le tulaga mo le isi 12 masina masina o le tausaga, o le a fesoasoani ia te oe ia e faʻaalia ai mea na tutupu.

E toe totogi, e tatau ona e faataapeapeina i luga o le fola i totonu o le seini (alavai) o le saito ma tamoe le poster. Ma vaʻai i ai pe faʻafefea ona ia faʻaaogaina:

  • O le manu na maasiasi mea uma i le saito - o loʻo faʻatali le aiga mo le laki ma le fiafia mo le tausaga atoa;
  • Ua totoe pea ona tafe atu i le afa o fatu - O le a le suia tulaga i le tausaga talu ai;
  • Afai e le tago le Rooter o se tasi o saito, e manaʻomia le sauniuni mo taimi faigata.

Fusi ma taaloga fai pepa

Ua mamanuina le tuuina atu o le tautala o lou toalua i le lumanaʻi, faʻafefea ona avea ai. E leai mo se pepa o le ata o taalo i le taʻalo - pe sili atu, aveese le 4 tupu mo le 4 tupu o masiofo o le tele o masiofo mai ia Ianuari 18 ia Ianuari 19, tuu i lalo o le aluga.

  • Afai na e vaʻai i le po i se miti Tumutumu le tupu - o le a lafo atu ia te oe se toalua o le a matua sili atu nai lo oe;
  • Lafo i luga E ala i le tupu - Na ia folafola mai se fitafita poo se tagata fai pisinisi;
  • Bubnian tupu - faʻailoa mai o le a e faaipoipo i le tagata ua leva ona taʻua oe;
  • Chervoy tupu. - Faʻasino O se faʻaipoipoga manuia.

E mafaia ia e te le miti o isi o le taulaga. Aua le lotovaivai, ae ina ia e fafagu, aveese ni kata e filifili ai mai ma ia faaui lona aoga.

Na taua e le au manuia ma le fuafuaina

O le a fesoasoani e vaʻai i le ata na faʻaititia i se miti. O le teine ​​e manaʻomia le le maua mai o le lauulu aʻo leʻi alu e moe, o le toe faia o se telefoni ia te ia ma fai mai upu faʻatau:

"O loʻu po o loʻu ulavale, sau, fai laʻu lauulu."

Teine ma Tala

Alu e moe, i le po e tatau ai ona ou foai atu fof o le isi itu o le isi itu.

Lafoai mo le faʻatinoina o le manaʻo mo pepa

Faia i luma o le moe. E manaʻomia le kuka 12 laʻau laʻititi e tusi ai le tele o manaʻoga. O mea uma lava pe a malamalama le moligaʻo, ae leʻo le eletise eletise. E taua le filifilia o ni manaʻoga leaga o le a mafai ona faʻatino. Lenei le tatau ona avea ma se mea le faʻatamala e faʻatau ai se vaalele tumaʻoti poʻo le masani i tagata ese.

Tuu le pepa ma manaʻoga i lalo o le aluga ma alu e malolo. O le taeao na sosoo ai, i le taimi lava e te ala ai, maua ai se 3 o le a tuua le le mautonu. O le a le mea o loʻo tusia ia i latou ma faʻaaoga i lenei tausaga.

A faʻafuaseʻi ona ia maua i le sili atu ma le tolu manaʻoga, ona faʻailoa mai lea o le manuia o folafolaga na latou faia uma e moni. Ae e le tatau ona e faia lenei mea, a leai o le a le iʻuga o le a le o ai.

Na taua e Righty ma se faʻata

E i ai le isi uiga manaia o le Epiphathy manao mo le faatinoina o se miti faapelepele. E tatau ona e tuu se tamai faʻata i luga o le auala i luga o le auala. I le afiafi, ae e te leʻi malaga e momoe, piki i totonu o le fale, tusi se tamatamai lima i luga o le mea na e manaʻo ai.

Ina ua maeʻa, o le faʻata o loʻo tuʻuina i lalo o le moega, sipasi poʻo ni pine o loʻo sosoo ai. Ma i le taeao suʻesuʻeina ma le totoʻa le faʻata i le faʻata mo le i ai o tusitusiga.

  1. Ua taʻua e le mamalu pe a fai e le o fuafuaina e taunuu, ona fai lea o le gagana i luga o le faʻata i se faiga atoa.
  2. O le i ai o le na o ni tulaga - faʻaalia ai se tamaʻi avanoa e faia ai se miti moni.
  3. Afai e tusia e faitau i le mataupu faavae, e le mafai - o le a moni mea uma.

Tamai faʻata

Faigofie manuia tala "Ioe - Leai"

E mafai ona e faia lenei metotia ma e le gata i le po o le papatisoga, ma pe a e manaʻomia le manaʻomia. Faʻatau nati poʻo fatu i totonu o le faleoloa, sasaa i latou i luga o le laulau pe i luga o le isi pito i luga.

Ona tatou faia lea o lau fesili ina ia mafai ona taliina faʻapitoa "Ioe" poʻo le "leai." Mafaufau i le aofaʻi o aitema: Afai o loʻo faʻaaogaina - o le tali e mautinoa, ma pe a fai o le mea faigata e le lelei.

Lafoai e mataupu mo le galuega o le toalua

Teine e le gata i taimi e le gata i le taimi na o le a latou masani ai ia latou masani ai, a o le a faia se galuega, o lona tulaga tautupe, o lona tulaga tautupe. Ina ia maua ai se tali i lenei fesili, faʻaaoga le manuia o le mau papatiso.

I le palaka laulau, sosolo mea eseese e taua o ni vaega o gaioiga. I tulaga anamua, na ave e teineiti mea faapena:

  • Se fasi coao - faʻamatala ai le tane-uliuli;
  • tagata paluina o le fatu;
  • Falaoa - o le a faailoa ai le uaea;
  • ki - forrethows le faioloa;
  • Tusi - Saienisi (a efesili, sosoo aitaulaga);
  • Cache - aloaia.

I le lalolagi o onapo nei, e mafai ona e faʻaosofia atili le lisi, tuʻu iina:

  • USBA poʻo le disk - mo le tane a le polokalama;
  • Credit Card - Faamatala le Faletupe;
  • nonoa mo le pule;
  • Faʻavae - mo se loia poʻo se loia ma isi lava.

Ma aua nei galo e faʻaopopo se mama faʻaipoipoga iinei ma ave se mama faʻaipoipoga (ave se fafine mai se mea faaipoipo). A maeʻa ona tusia gaioiga, o le na te mateina e tatau ona nonoa, ma ana uo teine ​​- faʻafefiloi mea. O le teine ​​o le a naʻo le 3 taumafaiga. Ma afai e le itiiti ifo faalua i le laina, o le mea lava e tasi e pa'ū - o le ono o le a maualuga le toalua.

I le mea na tupu ai le mama faʻaipoipoga, na fuafua e alu i lalo o le pale lea tausaga.

Moligao ma le vai o le vai

O le a ia fesoasoani e aʻoaʻo le mea o saunia i le lumanaʻi lata mai. E taofi i mea faapena:

  • 2 o lo matou moli moliga;
  • o se ipu lapoa po o ni pefu;
  • Se sipuni tele (po o se tamai pakete e liusuavai wax i totonu).

Ma, lelei, e tatau ona e viliina sina kiona i luga o le auala, ma le fiafia i le faʻatumuina o le koneteina le itiiti ifo i le afa. Afai e leai se kiona, ona ave lea o le vai masani. O le faigofie mea o le mate lea o lenei metotia i le laulau ia e tatau ona iai uma mea ina ia faigofie ona maua.

A taumafai le uati o po o palanikeng, faʻatumu le ipu i le vai ma tuʻu ai lou lua. Malamalama se tasi o moligao. Wax mai le moligao lona lua e tatau ona piilima i totonu o le sipuni po o le pakete. Vepi atu mai le afi o le moligaʻona o le mea lea na faʻamamaina atoa ai, ona sasaa lea i totonu o le puddle i le vai.

Na taua e Heanetune i le wax

O lenei ua mafai ona avea oe ma le faʻauiga o le mauaina o ata na mauaina. Lalo o ni filifiliga:

  • O le pasi o se malaga lelei;
  • Agelu - fesoasoani mai malosiaga maualuluga;
  • O le mata - e aoga tatau ona vaʻai totoʻa i lou siʻosiʻomaga;
  • Teine i se ofu - faitatala, talanoaga fua faʻasao;
  • Faii: poto, mama;
  • Pale - Galuega le tuputupu aʻe, faʻalauiloaina;
  • vae - Sauni mo le malaga;
  • Mata tioata - tilotilo i le tulaga i se auala fou e faʻasaʻo ai;
  • Taliga - e masani ona mataala;
  • O le laei o se fiafia tele.

Lafoai ma filifili

Mulimuli i ai ma le filifili auro, platinum po o siliva. Ave i ou lima, laitiiti teisi, ona togi lea i luga o le fola. Faʻamolemole vaʻai poʻo le a le mea e fausia:
  • Cirg - suiga matuia e le muaʻi vaʻaia;
  • laina mafolafola - o se faʻailoga lelei o mea fiafia na tutupu;
  • Tafatolu - manuia le alofa;
  • 'Aufaipese - tala lelei atonu o le faaipoipoga;
  • le masani ai laina - siitia o le a suia o le a suia e ala i mata;
  • Loto - e te vaʻaia se agelu malosi ava;
  • Sikuea poʻo le faʻasologa - o se faʻailoga o le manuia o le manuia;
  • Afai ua tupu le filifili, na faʻaalia ni faʻaitau i luga ia te i luga - e vaʻavaʻai; O faigata o le a manaʻomia e faʻafetaiaʻia ma faʻafitauli.

Na faamatala e le manuia le tala

O lenei metotia o le vavalo o le lumanaʻi ua iloga e le fiafia le faʻatulagaina ma saʻo faʻaiuga. O le a ia taʻu atu ia te oe le mea o loʻo sauni i le olaga i se taimi lata mai.

Mataupu tatau:

  • Ipu - 6 fasi;
  • Fetauiga;
  • o le maualuga o masima;
  • Suka suka;
  • Mama o auro po o siliva;
  • O se fasi falaoa;
  • Le tupe o soʻo se numera, sili ona taua, ae le samasama.

O le taimi o le mamalu o le po. O le tasi fasi mea o loʻo tuʻu i luga o ipu uma. Soʻo se tasi e alu, e tatau ona e nonoa oʻu mata ma filifili ni ipu uaina. A maeʻa faʻaiuga, latou te faʻaʻoleʻole latou faʻaalia le mea na tupu:

  • Areto - atoa ma le mafanafana olaga;
  • tupe siliva - mea lelei;
  • Simpleboxes - o se tagata fou o lou aiga o le a aliali mai;
  • Masima - taimi faigata;
  • Mama - o se faailoga o le faaipoipoga anapogi;
  • Suka - faamatala e uiga i le laki sili.

Faitau atili