Ua taʻu atu e le Heatune i le talita i luga o le fanua, i le manaʻo ma le nofoaga

Anonim

O le anoanoai o se taimi magafagafa pe a mafai ona e aʻoaʻo e uiga i lou lumanaʻi ma le fesoasoani a le footbas. Leai se mea e alu i le amataga pe a mafai e se tasi ona maua se tali i ana fesili. O aso o Satty e manatu e faʻapitoa, ona o talitonuga lauiloa i le taimi lea e matua manifinifi le tuaoi i le va o lalolagi. O nei aso, e tui ai le auto o mea lilo, aua le misia le fesoasoani o le talita - o le taimi sili e aoao ai e uiga i lou lumanaʻi.

Ae peitaʻi, laʻu uo teine ​​mai le talavou o tausaga tatou te manatunatu i ai i luga o le talita, e leʻi faia le faʻata. - Fefe. Na faamatalaina uma e Atuntunt i le tausaga, e oʻo lava i le susunuina i luga o le puipui. I le tusiga, ou te faʻasoaina atu ia te outou le tele o vaega moni o loʻo i le vaiaso o le vaiaso.

Na faamatala e le manuia i luga o le shin

O le a le vaiaso maʻi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le taimi lenei i le va o le Kerisimasi aso malolo ma le papatisoga. Tagata talitonu o le a le gasologa o le papatisoga a le Alii sa siu faataamilo i le Alii, ma e mafai ona ia aʻoaʻoina le tele o fesili e fiafia i ai. O le mea moni lava, latou te le talitonu i ai i mea leaga, peitai o le tulafono-tulafono i luga o talita a latou.

Talu mai aso o aso tuai, ua latou mautinoa o lo o lelei lava i latou i lo latou lumanaʻi, na latou mateina lona nofoaga - i le feeseeseaiga i le vaomatua, i le vaieli. Sa taufai manatunatu foi ma i investand ma le Pule Silisili Ese: Mo lenei mea sa latou filifilia le ogaumu, khlev pe alu i le taele. O le pou o le leoleo na togafitia le po ao le i fiafia o le Kerisimasi, i Vaslyev afiafi (aso nei o le tausaga fou) ma i le afiafi. O lenei taimi na manatu o le sili mo Gadas.

O le a le mea o iaitaga o tatou tuaa, o le a sou manatu e uiga i le leaga malosi? Mataupu na vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • e uiga i le Ova Vaitaaga;
  • e uiga i le lumanaʻi faʻaipoipoga;
  • I le vaitaimi o aiga ma e pele ia te ia.

O faʻailoga o tagata na tuʻufaʻatasia e uiga i le faʻatoʻaga ma le tau. O toeaina tuai i le Nuu na iloa uma faailoga, ia ua fuafuaina le suavai, ma le atigivae. Faʻailoga na tuʻuina mai mai le gutu i le gutu ma ma le faʻaeteete ma tausia ma le faʻaeteete i le mafaufau.

E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le soifua manuia o tagata o le aiga i luga o sipuni mu, aua o tagata uma sa i ai ia te ia lava a lana tama. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tagata taʻoto na mafai e pe o le ola o se tagata ua umi pe o le a oti foʻi i le tausaga fou. Ina ia faia lenei, soupu vai i sipuni ma tuu i lalo o le faamalama i le po i le po. I le taeao na matou matamata ai: O le faapotiloa o le aisa o le aisa ua avea ma le fiafia, ma le yamek - oti.

Ma i le Tausaga Fou Tausaga, e mafai ona e aʻoaʻo e uiga i lau faʻalavelave pe a fai e te faʻapipiʻi lou taliga i le taimi nei (nofoaga o le saito o le samala). O le mea e te faʻalogo iai, ona faʻatali lea mo le tausaga fou:

  • tuʻituʻi Hamhimer - i le oti;
  • tatagi logo - i le faaipoipoga;
  • O le leo o le faai - i le uelefea.

I le afiafi na latou o atu ai i se tasi o lagona o se isi ma o le ufiufi i lalo o pupuni. A e faʻalogo i se misa, ona fai atu loa lea o le tausaga e muaʻi feʻau ai ma toʻafilemu. A e faʻalogo i tatalo, ia lelei ma lelei. Afai e te lagona i le taimi tatau ma le tagi masusu, o le alalaloa o le faʻamaʻi. Afai o soifuaga le leoa i totonu o le fale, o le tausaga o le a manaia lelei.

O aga masani a le Svetlana i lana Ballad "Svetlana" V. Zhukovsky o loʻo faʻamatalaina i lona Ballad.

Na o le teine ​​lototele i le Tausaga Fou a Eva pe i le po ao leʻi faia le Kerisimasi ma le faitotoʻa o le Ekalesia. Afai e te faʻalogo i fafo atu o faitotoʻa, o le tautuaina o mea, o lona uiga e iai le uati faʻafuaseʻi. A e faʻalogo i se tautua lotu, o le faʻaipoipoga ai lea faʻaipoipo.

I luga o le talita sa mafai e le iloa atu ai le matua o le ulugalii auai. Ina ua latou faia lea mea, na latou o atu i le po i le auala lea ma faia upu faapea: "Fesoasoani mai ia te aʻu, Pesk, le matua o loʻu iloa." Ma faalogologo i maile o maile. A faʻalogoina se hiseas paʻu, o le a matua matutua le aliʻi. Afai o loʻo faʻaputuputu maile ma fiafiaga, o le a talavou le toʻalua.

Saty Fortune tala

Titolaga mo se talita mo le faaipoipoga

O auala e aʻoaʻo ai i le lumanaʻi i le taimi o tagata na fausia e se nofoaga sili. Peitaʻi, o le mea e sili ona taatele o le manuia-faʻamatala i luga o le faʻavae. Masalo e le o se teine ​​nofofua i Rusia, lea e le i ai se tasi tasi ua gagau i le tama faʻaipoipo. I aso tuai, na fai loa e le faaipoipo i le olaga, e leʻi faataʻitaʻiʻi atoa tetete - o lea na faʻalagolago lava ai le teine ​​i se manuia faʻaipoipoga. Mai iinei ma le tele o auala e saili ai poʻo a ni avanoa lumanaʻi.

Ua ta le manuia ma le valencma

O lenei metotia fuafuaina, i le itu o le a latou aveina pe taʻitaʻiina le teine ​​i lalo o le pale. Taʻu seevae i tua o le tua, ma i le itu a le totini na fuafuaina, mai lea o le isi lea e sau ai le lumanaʻi.

Mirror corridor

O le sili lea tele o le mataʻutia o mea uma e maua i ai, faʻatasi ai ma isi tala taufaamataʻu e fesoʻotaʻi. O le aano taʻu o le rite o le fatuina o se faʻata i totonu o le faʻataʻoto e lua, lea na sauni ai faʻasaga ai le tasi i le isi. I tafatafa o itu sa tatau ai ona tuu moliga e soloia, taula ma vaai i totonu o le auala.

O lenei sauniga na o ia na o ia. Sa saʻo ma le vaeluapo, na tatau foi i le teineitiiti ona tuʻua le satauro, faʻamamaina moligaʻo ma nofo i luma o le faʻata. Na faafuasei lava ona osofaia e se tasi i le loloto, ma ma mafai ona mafaufau i foliga o foliga, e tatau i se tasi ona nofo mo se taimi umi. Ma o nisi na maua i le Faaarror. O le a le mea na tupu ia i latou, e leai se tasi na te iloaina. Lenei, o lenei faasologa e matua leaga lava, ma e naʻo le sili ona toʻa ma faʻata.

Na i totonu o le nofoaga fou

O lenei faasologa na mafai ai i le aso nei. O le pito i lalo o le a faʻaalu le teine ​​i le po, lea e leʻi i ai muamua ma leʻi moe. Ae le i moe, e tatau ona e fai atu e uiga ia te oe lava:

"I se nofoaga fou, miti o le teine ​​faaipoipo atamai."

Ina ia puipuia mai le le mama, na muamua ona latou papatisoina 3 taimi, ona faapea lea ma upu masani upu.

Vorozhba ma seevae

O lenei manuia fai atu i teineiti. E tusa ai ma ia, na mafai lava ona latou sailia poo le a le isi tausaga o le ai ai. E tatau ona e tuu mea eseese i seevae, e fai i mata fusi - ia faamaoni. O le taimi nei, e mafai ona suia seevae i seevae po o se mea. Ina ua mavae lena, o teineiti na tiaʻiina o latou seevae ma matamata ia i mea o loʻo pepelo ai iina:
  • Straw - mativa, leaga;
  • Auro mama - i le tamaoaiga;
  • Faigofie mama - i le faaipoipoga;
  • Suka suka - suamalie le ola;
  • uaina tioata - i le onsenken;
  • Lukovka - ia loimata, oona olaga.

O le taimi nei, e mafai ona e sau ma isi tagata, toe suia se afi.

Na feagai ma se vaieli

O lenei manuia faʻamatalaga e tatau ona faʻafesoʻotaʻi na o ia. Afai e manaʻo se teine ​​e fia vaʻai i se miti, e tatau ona e faia mea nei. Fausia se vai nifo ese poʻo ni afitusi, sasaa, sasaa i le vaipuna ma faʻasaʻoloto. Ave ni ituaiga o ki ma faʻailoga pito i tua. Ki tuu i lalo o le aluga. Afai e te vaʻai i le faiʻai i se miti, o lona uiga o le rite na liliu ese. I nuʻu, o lenei mea na faia ai lenei mea na faia ma se pakete moni ma se pakete ma vai mai lenei.

Na faamatala e le manuia i luga o le shin

Na faamatala e le manuia i luga o le faaputuga i luga o puipui i luga o le puipui

O lenei mea taua e moni e moni, ae e tatau ona e faia mafaufauga. Mo le susunuina o le nusipepa poʻo se laupepa manifinifi o pepa e mumu lelei. O le filifiliga sili o se nusipepa. Sulu laulaau i ai, tuu i luga o se uamea fata po o tua o le ipu ma le mumu.

A mumu le ie, e aumai i le puipui (ma le faaeteete, ina ia aua le lele ese mai le ipu). O le tagata lona lua o loʻo laeina se moligaʻo ma faʻamanino le puipui. O loʻo vaʻai uma tagata i ata lafoia o loʻo aliali mai i luga o le puipui, ma mate mea na tutupu i le isi tausaga. E tusa ai, o le eletise eletise e tatau ona tape.

Na vaaia e loʻu popo se loli i mea, ma le lava masina lava lea na latou siitia ai i se isi aai. I luma o le loli, na vaʻaia uma e tagata le auala e tu ai le solofanua i luga o tau.

Fafo i luga o le pupula

O lenei tagata mativa o loʻo faia i galuega ma meamata e manaʻomia, e pei ona manaʻomia foi e aofia ai ma mafaufauga. E manaʻomia le liusuavai o se fasi ipu i totonu o le uʻamea spoon i luga atu o le moligaʻo ma vave sasaa i totonu o le pesini ma vai malulu. Ina ua malulu vai i fafo, o loo alu i fafo o le vai, mafaufau ma mate le mea na tupu.

Vorozhba e ala i le tusi

Fai soʻo se tusi, e leʻo se tusi tusi i luga o le matematika poʻo le kemisi. Ae na latou ave le Tusi Paia, ma o lenei o lau mea e mafai ona e tagofia. E manaʻomia le faia o se fesili, ona leotele lea o le fai mai o le itulau numera ma le numera numera mai luga poʻo lalo ifo. Faʻaalia le tusi i luga o le itulau faʻapitoa ma faitau. Aofia ai tusi e tusa ai ma le fesili patino. I le vaega lenei, e tatau foi ona aofia ai le mafaufau loloto.

Tigia mo le solomuli

O lenei faʻafiafiaga e mafai ona faia naʻo aʻu ma i totonu o le kamupani. Saunia se tamaʻi pesini poʻo se pesini ma le vai. Afai e o oe na o oe, e tatau ona e tusia mea taua i luga o pepa pepa: O le faʻaipoipoga, ulufale i le iunivesete, e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le manifinifi (o le filifiliga o le toto ai o le manifinifi (o le filifiliga o le toto lea o le manifinifi. ) Ma lafo se vaʻa i luga o le vai, lafoina i le ogatotonu o le pesini. Lea na folau ai le vaʻa i le mamafa o le vaʻa, o le a taunuʻu.

Afai e te susunuina i totonu o le kamupani, e tatau ona e tusia igoa oi latou o loʻo iai i pepa pepa. O se tasi tausaga lautele ua faia (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaipoipo i le tausaga e tasi pe lesitala ai i le iunivesete) O isi mea uma o loʻo faia i luga o le tulaga o loʻo i luga. O le a le ituaiga vaa o le a sului, ma o lea ma liliu i fafo.

Faitau atili