O le taua o le faʻafanua o le Empress Taro i le 'au

Anonim

O le faʻafanua o le Empress Tarot i le Aikupito o le faʻaaliga o le Deck ua lauiloa o igoa o Izid poʻo le malae. Mai le tulaga o le talafeagai, o Arkana e fetaui ma le paneta venus, o loo i le faailoga o le zodiac Taurus - o le faatusa o le faaluaina. Ma o le Menpalogically Scienlass e masani ona tutusa i le faʻaletonu poʻo le mamafa (o le mea lea, ata o lanu, fualaʻau ma taliga e masani ona iai i luga o le faʻafanua - faʻailoga o le faʻatusa o se ata o se tina tele).

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Malo o le Taro

Ia e iloa! I la matou nofoaga iina Aoina o 'au i luga o Tarot kata i luga ole laiga - Faaaoga le soifua maloloina!

Ata o le Card Breadress Tarott

Vaʻai i lenei faʻafanua o Tarot, e mafai ona tatou maitauina le malo taʻutaʻua, o loʻo i le ogatotonu o le togalaʻau matagofie, ma le malo o lona fatu i le nofoalii. O se vaitafe mama e tafe i tafatafa o le togalaau, e tumu lona fasi i matafaga i laau matagofie matagofie. O le Hostess (o se isi na faʻaigoaina o le Empress) nofo lelei malolo, o le pale o loʻo fufui i luga o lona ulu ma le ata o le sefulu ma le lua fetu).

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e te liliu atu i le Taro vaitaimi o Aquarius, o lea i ai ma e masani lava o matou faʻailoga e le solia le uiga paia o le pepa. Lenei o le malo o loʻo nofoia i luga o le nofoalii, ae o le siosiomaga o loʻo suia o le siosiomaga - o lenei o se tamaʻi taumafataga tuai. O puipui ma fola o le maa e faaee atu o faatusa o le faavae, le mautu ma le mamalu.

I fafo o Windows E mafai ona e vaʻaia le lagi mama o le lanumoana, o le auupega ai le potu mama mama. I lima o le Hostess e mafai ona e matauina o taliga (faatusa o le fealofani ma le ola), faʻapea foi ma le mana (faʻaleaʻoaʻoga o le malosi). O lona tauau pauna o le tupu ponaivi.

I le meli o le Empress, saʻolotoga ma le matagofie o loʻo faʻatasia faʻatasi. E faʻaosofia ai le toʻafilemu atoa ona e faʻatatau atoatoa lona malosi, le mana ma le matafaioi i luga aʻe.

Tou te ono mafaufau foi i le faatusa o Venus: I le tele o faʻafitauli, e foliga mai o loʻo atagia mai ai i le talita, e masani ona faʻaaoga saʻo i le nofoalii o le tagata talimalo.

O le a le taua o le Empreare Taro

Venus ma le Taurus o le atoatoa o le faʻamatalaga o le faʻasino atu o le antrolone. Ua oʻo i le URUS, o le Venus mulimuli ane faia ma le malosi ma maua ai lo latou mautu atoatoa.

E le na o ia lava e alofa ia te ia lava, ae faʻasoa atu foi lona poto i isi. E le mafai ona foia lona uiga ma le sili le malosi e maua ai le matagofie ma mamalu.

I se faʻaopopoga, o Venus faʻailoga le taualuga, musuia e ola.

Taua 3 Arcana Taro i le tulaga tuusaʻo

O le Acredred e galue ose faʻailoga matagofie tele alofa faʻalelalolagi, lea e aumai ai ni fua faatatau (faʻaipoipoga), aʻo fesoʻotaʻi i fafo ma le totonu. Fai mai Arkan o se ituaiga o gaioiga e faʻatatau ia te oe e te oʻo i se iʻuga, ma e mafai ona e faitauina le manuia. Le amataga o le tulaga.

  1. I pisinisi vaega: tatalaina lautele lautele mo pisinisi. E faʻailoa mai e le Ava o le a faʻailoa mai ai i paʻaga, fonotaga manuia pisinisi. Sui i se fou, manaia galuega ma totogi maualuga.
  2. I le soifua maloloina: O le a faaleleia atili, malamalama.
  3. I le faalilolilo: O le aloaia faaipoipo aloaia Union o le a faʻamutaina. O le faʻafanua foʻi e oʻo foi i tafaoga faamasani, alofa tuʻusaʻo. E masani ona faʻamatalaina se matua faʻaipoipo i ai le pule.
  4. E iloga le ola, malosi, le popole o tagata o loʻo te sailia pea se mea fou, e le mafai ona faapalepale masani ai. E i ai se vaegatupe faʻapitoa a le tagata, e tele le malosi o le tagata lava ia, ae e ono avea ma superficial.
  5. Ou te fautuaina e le fefe i mea fou, o le toa ma le toa e faia se sitepu ia te ia e feiloai ai. Faʻaleleia faʻamatalaga, faʻapipiʻi lau lio o fesoʻotaʻiga. Faatasi ai ma isi faamoemoega lona faalelei, e mafai ona e malilie i ai faaipoipoga.
  6. O fuafuaga ua e folafola mai e moni.

Acereare Taroc Era Aquarius

I le ata vitio

I le tulaga o tua, o le faafanua faʻaalia ai se manaʻoga e faʻatino, o loʻo manaʻomia ona e iloa ma. E mataʻutia foʻi le faʻalavelave i faʻafitauli a le aiga, faʻafitauli tau tupe, e faʻaititia, e ono faʻaalia ai le afaina mo tamaʻitaʻi.
  1. I le taimi faʻatulagaina: O le vaitaimi o le tulaga, e leai se isi gaioiga. Fefe i mea uma fou.
  2. I le galuega: O le nofoaga o le galuega e le suia, e leai foʻi isi tulaga faʻafiafia.
  3. I le fanua o le Soifua Maloloina: Faʻailoa le faia o se aga a le lautele, amio leaga e aumaia ai lamatiaga i le olaga. Taufaamatau i le le fiafia.
  4. I le alofa: tetea. O le tagata e filifilia tele i lana filifiliga.
  5. ARCA e faʻaalia ai le faʻamaloloina, le fefe, paie ma le faʻaeteeteina lelei uiga.
  6. O le faasee na ia le faavave e talia mo se mea fou.
  7. O le tali mulimuli i lau fesili e le lelei (o le tagata e le o sauni mo le faʻataunuʻuina o le fatu). E taua le taliaina o filifiliga i isi filifiliga.

Faʻauiga Taua o le Faafanua o Taroor ofporess

Lautele uiga

O le tagata eoloa, o le ava ia o se faatusa o le sili le mana o le natura o le natura, tuʻuina atu se malosi fou, malosi, tuputupu aʻe ma fanau mai o se fou.

I le autu o lagona, o lenei foi le atinaʻeina o mea eseese, ma i le tulaga o le mafaufau - fiafia manatu, fatufatu, fatufatui o le fou.

O le tulaʻi mai o se auala fou, e pei ona faʻaalia ai le tiga o le olaga, o le a manaʻomia foi le faʻaliliu o le tiga i lenei aso fanau.

I le galuega

O le taimi lenei e mafai ai ona maua e le malosi malosi malosi. O le faʻafanua o le malo o le a faamatalaina o tagata foafoaina osofaʻi mai tusiata, tusitala, faʻasalalauga mea faigaluega, faʻapea foi ma i latou e fesoʻotaʻi ma inisinia, metotia poʻo le mamanu. Mo tagata ma se isi galuega, a Arkan lauga e uiga i suiga, fou galue i le galuega, siitia o gaioiga.

O lenei filifiliga e mafai na ua tupu suiga i aso ua tuanaʻi, ma o lea ua faʻamalosia le tagata e fetuʻutuʻu ia i latou, suia le matua. O suiga e mafai ona popole ai i tulaga faigaluega, o le fesuiaiga o le ulu. O nisi taimi e mafai ona talanoa ai e uiga i le suia o gaioiga faʻapitoa.

E ui lava i le mea moni o le fanauina o se gaioiga tiga, pei o se tulafono, suiga e lelei.

I le lalolagi o le malamalama

O le tulaʻi mai o le malamalama fou, ma faʻataʻitaʻiga fou. E foliga mai e te le faʻatagaina i latou ma manatu o le a maasiasi. Ae ui i lea, latou te aumaia ia oe le mea taua o le olaga taua. Faʻafetai ia i latou, e mafai ona e vaʻavaʻai i mea masani atoa i se auala fou e vaʻai ai i le maliu o le tagata o ma le fanau mai o le fou.

O le uiga o le Empress Tarot i le mafutaga

I lenei olaga-lalolagi, o le tali a le fale talimalo o le amataga o suiga ma le fanau mai o se mea fou: Atonu e popole i se foliga o le alofa. O nei suiga e talafeagai, aua latou te fesoasoani e aveese le masani ai ma masani.

Ma, o le faʻafanua e masani ona faʻailoa mai ai se vaega fou o le tina o le tina poʻo le nicho o le a e mafua ai lau mafutaga.

Victorian Tarott

Tuʻufaʻatasiga o le Empress Taro ma isi Arcans

  • Ma Arkan "le Jester" - e faailoa mai ai o le le mautonu.
  • Ma le Arkan "Mat" - O se poloketi aoga.
  • Faatasi ai ma le Arkin "Sili Sili Atu Tele" - O se tagata o le a mauaina se poto masani fou, o talitonuga e tumau ma le faʻataʻitaʻiga.
  • Faatasi ai ma le Arkan "Emperor" - o se aiga poʻo se pisinisi pisinisi ua faia, o se paʻaga faʻatuatuaina.
  • Ma Arkan "IErofant" - Ua faamalosia le aiga.
  • Ma Arkan "alofa" - le fanau mai o se paga fou.
  • Faatasi ai ma le Arkan "Charaiot" - o se tuʻufaʻatasiga o faʻafitauli o faʻafitauli, tele mea.
  • Faatasi ai ma le A Arkan "Malosi" - O le malosi o le tagata tupu faatupulaia.
  • Ma Arkan "Faitotoa" - se vaitaimi o le tuufaatasia.
  • Ma le Arkan "uili o le 'uili" - vaitau o vaitau.
  • Faatasi ai ma Arkan "faamasinoga" - O se tagata e iloilo le tulaga o iai nei.
  • Na "tautau atu ma le Arccane" - Olaga i le tuai o le faʻapipiʻiina nei.
  • Ma le Arkan "oti" o se mataupu e mafai ona suia atoa lou olaga.
  • Ma Arcane "Tauloto" - o le maʻitaga o le a pasi lelei ma toʻafilemu.
  • Faatasi ai ma le Arkan "Tiapolo" - e tigaina se tasi mai nisi ituaiga o vaisu.
  • Ma Arkan Tower "- le faʻatinoga o le faʻapaʻu o le paleti o le kapeteni.
  • Faatasi ai ma le Arkan "Star" - Lau sini na faamaonia.
  • Faatasi ai ma le Arkan "Moon" - o le iʻuga, lea e mafai ona fesiligia, e mafai e se tagata ona fafagaina fili.
  • Faatasi ai ma le Arkan "la" - o se tagata fou (poʻo le galuega) fanau.
  • Ma le Arkan "Faamasinoga" - o se vaitaimi o le itu fatufatu.
  • Faatasi ai ma le Afa o le "Filemu" - foliga o le pepe, o itu fou o le pisinisi tuai.
Mai le ata o loʻo mulimuli mai e mafai ona e maua ai nisi faʻamatalaga aoga e uiga i Arkan Tarot Scint:

Le taua o le faafanua i totonu o sobs eseese

✚ pese "Ioe Leai"

Suavai - Tali "Ioe."

A lelei se kata mo le fausiaina o fegalegaleaiga, fatufafo, lalelei, matagofie, Na talanoa foi e uiga i le mautu ma manuia, salati o mea lelei ma taugata foi.

O le malo o se faatusa o se olaga fou, fausiaina le amataga, agalelei i gaioiga, tele i mea uma.

O foliga mai o lenei pepa e ono avea atili ai le Ray o le tamaititi pe latalata i se e pele, faaipoipoga fiafia. O loʻo faʻailoa mai foi e le Atu a le Alaga agavaʻa o se tagata, o le tele o musumusuga ma le malosi.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ pese "tasi card"

Malo

Lautele tau

O le faatusa o le malosi, malosi. Faʻalagolago i le gadgettering, o le kata e mafai ona faʻailoa ai foliga o se mea fou poʻo le faʻailoga o le matua. O le vaifoe foi fai mai o le taimi e liliu ai i fatufatuga, fatufatuga ma tuulafoaiina stereotypes.

Sootaga

Tautala e uiga i sootaga malosi ma se aiga malosi poʻo se tulaga malosi o le fausiaina o se aiga malosi i le lumanaʻi. O le Polokalame a le Malo o lo o Faʻaletū e Tilotly Hang Hath o loʻo faʻatali ia te ia. Afai e manaʻo le pule i le auala e alofagia ai (pele) ia te ia, ona talanoa ai lea o le kata e uiga i le Korea o le Fiefolu male o le faʻatasiga. Leai ni lagona iinei e le o talanoa.

Soifua maloloina

O se taimi lelei mo le faʻaleleia o le soifua maloloina. E aoga le asiasi atu i le autoriota ma isi fomaʻi ma le puipuia o aʻoga. Tamaitai i le vaitaimi o le meafaigaluega o le pepe, o le Arkan forreshapws manuia le fanauina.

Mataupu

O le kata faʻailoa o le taimi e faʻaali ai le gaioiga i mataupu. O se vaitaimi lelei mo le sailia o paaga pisinisi, faʻaiʻuga o feuiaiga. E talafeagai foʻi le taimi mo le mauaina o se galuega fou e aumai ai le lelei, mautu tupe maua.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ mo le lumanaʻi

Malo

Pepa lelei e tatalaina avanoa i lagona fiafia. Afai e te fia iloa pe faʻapefea ona faʻapea, o le a maopoopo, o le a manino lava le tali. O le Emperidentor Fitu lona uiga o loʻo e faʻaaogaina atoatoa ou agavaʻa ma manumalo i le pisinisi manaʻomia. E taua le aua le misia foliga. I le amataga o se tulaga fou, karat e lelei lagona lelei lagona ma na o le fiafia. O le soifua maloloina o le a faʻaalia ai le lelei tele, o le a e tele le malosi o le malosi e mafai ona lafoina i le ala saʻo.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le mafutaga

Malo

O le na te fai mai o le faʻafanua o le malo e matua matuia lava ma faifai pea. Masalo o lenei tagata e taitaia mafutaga poʻo aiga, ae e lē tufugaga lenei e mafai e le aiga ona faʻafetaiaʻi le aiga ma le mafanafana malosi.

A e manuia i le atoa, le faʻatagaina o le Eafeamo o loʻo iai fesoʻotaʻiga e fausia i luga o le faʻaaloalo, masalo o loʻo matou talanoa i se aiga pe fausiaina i se taimi lata mai. O na feeseeseaiga e iloga e le mafai ona talisapaia le toʻafilemu i tafatafa o le tagata vavalalata ma le manaʻo e fesoasoani ma tausia.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i le aso

Malo

O se faʻailoga o le alofa e aumaia ai ona fua (tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia); Folafolaga folafolaga; (tele) faamatala se tamaitai faaipoipo ma le mana. E uiga i le soifua maloloina: O le Aloaia Aoao o le a alualu i luma, ma o le fanau fanau mai e maeu. O le faʻafanua e faʻaalia ai se aotelega mo pisinisi, se manuia pisinisi faapiʻopiʻo faʻaogaina, o se galuega fou ma se totogi fou, o le faʻaosofia o le malamalama fou. Ua fautuaina e le aunoa se laʻasaga i se laʻasaga i se tasi, ua uma ona folafolaina mea uma e moni. E iloa ai le le mautonu (o nisi taimi o le sili atu) tagata ma se pisinisi tagata fai pisinisi, e saili pea se fou.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ taeao

Malo

O le etu o le malosi o le olaga, o le tuputupu ae O le Eo Galuvai e masani lava o lona tuputupu aʻe o loʻo i ai pea, o le atinaʻeina o mea tutupu mo le sili ona lelei.

I le vaaiga mo mea na tutupu i taeao, o lenei faʻafanua na fai mai o le a maua se manatu ua leva na i ai, o le a maua ai siama, o le a avatua siama. O lenei pepa i totonu o le SWED e faaauau pea ona galue, aua o mea uma o le a faia i lalo o lona natura ua malaia i le manuia. Ae o le Empress e le o le Jester ma le le fiafia. E fiafia tele i le galuega ma lona moligiaina o amio lelei ma punaoa. I tulaga o le alofa, o le Apēe e lelei foʻi. Faʻaiʻu mai i lea tulaga, e talanoa e uiga i le faʻaauau pea o le mafutaga i se tulaga faʻavae faʻavae faʻavae poʻo le ono maʻitaga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ O le a le mea na ia mafaufau ia te aʻu

Malo

O lau mafutaga o le a matagofie, susulu ma agalelei. O ni fegalegaleaiga vavalalata e mafai ona e lagona le fealofani ma le fiafia moni na i ai i le lalolagi o ona po. O le paga o le a faia ni tuʻutuʻuga, taumafai e fiafia ia te oe. O togafiti o le a tu atu i le Foafoaga o se aiga malosi ma lana fanau. O ipu atoa ma le malamalama o le malamalama o loʻo faʻatali mo oe i tafatafa o le paga. O le a i ai le laititi o le faaletonu - faʻapipiʻi i le tina, ae naʻo le mafaufau i ai o se tagata lelei.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le moomoo

Malo

Ua amata ona faalavelave au fuafuaga ma manaʻoga e faʻalavelave i le olaga. Mafai feteʻenaʻiga ma misa e mafai, ma e ono faʻalavelave i le maitauina o le faʻailoaina o le fatu. Ma le maualuga maualuga, o nei faʻafitauli ua faʻaosoina i o latou ulu, ina ia mafai ona e faʻamalosia ou manaʻoga. A e fiafia e moeiini ou mata i ou faafitauli, o le taimi la i le lumanaʻi latou te ono faalavelave i le fiafia i le faʻatinoina o le faʻatinoga o fuafuaga. Taumafai e aua le faʻaputu faʻafitauli ma foia mea uma i se taimi vave. Ae afai o le manaʻo e fesoʻotaʻi ma fatufatuga, o lenei o lou avanoa e maua ai mea uma e mafai.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le tulaga

Malo

O le taimi o le saoasaoa o le atinaʻeina o mea e tutupu pe a mavae le vaitaimi faʻatulagaina o tupu. Le maualuga maualuga o le atiaʻeina o mafutaga fou. E i ai le paʻepaʻe paʻepaʻe i le olaga. O mea uma e faigaluega ia lava. E mafai lava ona manaia ni faʻafitauli i taga o loʻo iai le fatu. Ae o lea mea o le a manaia.

O loʻo e faʻatali mo se mea e fetaui lelei ma le sili ona lelei o taimi. O le mea lava lea e tasi e fesoasoani ia te oe! Na o le le fiafia ia te oe i le lalolagi o miti. Fai le tiute mo oe lava. Fai se mea moni e aunoa ma ni mafaufauga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I luga o le vaapiapi

Malo

O le faafanua e faʻailoa ai le talitonuina loloto i le va o paʻaga, ofoofogia lagona ma le faʻatupuina le faʻatumuina o mafutaga. Latou malamalama moni le tasi i le isi ma le afa-moe - atoa idyll! Afai e te mautinoa i lau paga, e mafai ona e faʻailo pe taʻu e uiga i le faʻaipoipoga. E foliga mai, lona (poo ia) o loo faaleagaina foi le fesili. O le filifiliga soofaatasi e te malie i lenei mea!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Greitin Angep Korld Council

Malo

Ua auina atu e le Cereal Angere e pulea tagata ia tausia manuia ma le nofo fealofani.

E te mulimuli i le Patia ma fealofani, o lea e te maua ai mea o le a aumaia le olioli ma le loto malie.

Ae afai o outou e iai iina e masalosalo i le ala o le amiotonu ou apoapoaiga, o le valaauga e le o se taimi fefe, o le a lelei mea uma.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le tupu

Malo

Ua sau lou manumalo. Afai o loʻo e sauni e fai ma tina, ona o le taimi lenei atoatoa. O lenei ua e mo lau tama - o se punavai o le mana ma musumusuga. E te faʻalagolago i le auala e fausia ai mafutaga. O le a latou paaga pe o oe o le a avea ma taʻitaʻi. Soo se faaiuga o le a taliaina e le ua filifilia. Afai o le fesili naʻo le tautala i mafutaga, o le fatufatu e faʻaosofia ai oe ma le malosi taua e maua ai oe e malamalama ma le mafaamatalaina.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le rusan

Malo

O le Empronare Drow-lalo faʻafanua faʻalauiloa le mea moni o le faʻalataina ma le fouvalega. O ia lava ia o le galu e suia ai le amataga o le amataga. Masalo e ono popole i le tala e uiga i le faaali mai o se tamaititi po o se isi suiga taua i le sootaga i le itu.

O mea o loʻo tutupu o loʻo tutupu o loʻo faia ma le falelotu ma le leaga o le fafine ma le leaga. O le talaʻaga o lenei faʻaliliuga e ono eseʻese i se ese ala ma o le faʻafitauli o se taunuʻuga e maualuga lona laititi.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ pese "tolu faafanua"

Malo

O le faʻafanua o le E puipui o se faʻailoga o luma, o lona uiga, o mea uma na tulaʻi mai i le oti oti o le a mulimuli loa ona alualu i luma vave. O lenei pepa e mafai foi ona faʻapea o le faʻaalia o le faʻamalosi o le pule o le pule o loʻo mafai ona faia se tulaga faʻapitoa i le olaga o se tagata. I nisi o tulaga, o se faʻailoga lenei o le faʻaipoipoga ma / / poʻo le malamalamaaga o le tamaititi.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ alofa tafatolu

Malo

O loʻo faʻailoa mai e le kata o le mafutaga na alu i se tulaga fou ma e le o vave e manaʻomia le faʻaipoipoga. O le a mafai foi ona valoia e Arcan se masani masani na faaiuina i le faaipoipoga. Faafanua folafolaga o faamanuiaga i lagona, aso.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le Fata

Malo

O lea ua avea nei oe ma talimalo i le tulaga, ou manaʻoga o le a faʻataunuuina vave, ma o le ataata ua faʻaaogaina o se taui. Oe poto ma e ese le agalelei, ma le agalelei e ala i le tautau uma o latou gauai atu uma ma le alofa. Ua e talia le ipu atoa o tapuaiga ma meaalofa, e tali atu ai i lou finagalo malie. Faafetai le lalolagi matagofie faataamilo i le mana na ia inu ai ia te oe.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ e galue

Malo

Ua faʻailoa mai e Arkan lona taimi e oʻo mai ai le taimi galue ai, faʻaaliga o faʻaaliga o le taimi. Le o le taimi e faʻagesegese ma tolopoina le faʻaaogaina o faʻaiuga taua. Faʻafitauli tusa pe latou te tulaʻi mai, ua vave foʻia i latou ona foʻi. Mo tagata fai pisinisi, o le faʻafanua e faʻaalia ai se taimi lelei mo le maua o paaga. Arcan valoia atu le matagaluega tuputupu aʻe, manuia feutagaiga ma fonotaga pisinisi. E fautuaina e le kata se suiga. Amataga Fou, Faʻalauteleina o le lio o tafaoga faamasani e fiafia.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Mo maʻitaga ma tamaiti

Malo

Afai o le fesili e uiga i le mea na tupu o le maitaga, ona e foliga mai o lea ua uma ona tupu. Afai e leai ni feteenaiga ninifo latalata ane, ma le ala i le maʻitaga ma le fanau o le a leai ni faʻafitauli. O lenei mea e tolu e vaevaeina i le ola i le "" Amio i luma ma maeʻa le "" ma o le a fiafia i ai mo ana pele. Taumafai e ausia le maualuga maualuga, o le malo e maua ai le maʻitaga agavaa.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

E toe foʻi mai ia te aʻu?

Malo

Fai mai lenei pepa e le gata i se mea e ono toe foʻi mai, ae e uiga i le ono mafai o le faʻaipoipoga poʻo le mandincy ina ua toe faʻafouina. O le ava e masani ona avea ma faʻailoga o se tamaʻitaʻi malosi e mafai ona tutoʻatasi lava lana mea e faʻataunuʻuina ma le manaʻomia se tamaloa i le tagata, ma tulei ai se tamaloa mo sina taimi ma tulei ai le tamaloa.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

Faitau atili