Tarot Tauvaga (Astintine, 14th Arkan) - taua i le vaaiga

Anonim

Tarot Tauloto o 14 Arkan poloka. O le isi igoa o le a ogatasi. O le faafanua o se faʻailoga o faʻafouga, toe foʻi, faʻatinoina le fealofani e faʻatatau i le siʻosiʻomaga ma le lalolagi. Talanoa e uiga i le vaega o Arkana sili atu.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Le taua o Tarot Tauloto i le tulaga moni

Afai o le sefulufa Arcan o loʻo aliali mai i le itu o le tulaga moni, o le tau faʻamatalaina e mafai ona faʻamatalaina e pei ona taua:

  • O le faʻailoga lea o le lalelei ma le fealofani, fiafia ma le filemu. O le kata faʻailoa mai o loʻo fiafia le tagata, e iai punavai o musumusuga ma tumu i le malosi taua. Na ia filifilia le ala tonu, o lea e faʻaputuputu ai e ia ni avanoa lelei mo le atinaʻeina ma ausia le manuia.
  • I se taimi lata mai, o feteʻenaʻiga uma ma feteʻenaʻiga o le a faʻaiʻu, o le a pasi ai le setete teteʻe.
  • O nisi taimi o le faakotagi o le tau o le tau faailoa e tatau ona e alu i se faʻataʻitaʻiga ogaoga. Afai e te uuina i le faʻamanuiaga, fealofani ma moomoo umi-faʻatali o le a oʻo mai i le olaga. Ma o miti uma na foliga mai e le masani ai, o le a taunuu mai.
  • O Arkan o le a folafola atu le vave tele o le faʻataunuʻuina o sili sili ona pele, saunia na latou le aumaia se leaga i soo se tasi. Afai o ou mafaufauga e lelei, o le paʻepaʻe lea o le a oʻo mai i le olaga.
  • O le nofoaga e mafai ai foi ona taʻu mai ai e le nofoaga latou te faia se fetuunaiga i se tulaga faigata, faʻaaoga i tulaga fou, ia taliaina ma ia sili atu le gauaʻi ma avea ma sili atu gauaʻi. O lea manatu o le a fesoasoani o le a fesoasoani e latalata atili i le mea moni ma aʻoaʻo e aloese ai mai feeseeseaiga.

Faʻafanua Tarot Taulelega Taua: E tatau ona e aʻoaʻo e te ola filemu, tuʻufaʻatasi mai feteenaiga ma maua le fiafia o mea ua ia te oe. Ona ola ai lea o le olaga, ma o le a oso le faafitauli ia te oe. O le faʻagasologa o suiga i le sili atu e sili atu le tuai, ae faʻamaoni.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tarott Tauvaga

Le taua o Arcana i le tulaga liliu

I tulaga tulaga ese, o le tuufaasolo lautele e iai mea taua:
  • I le lumanaʻi i le lumanaʻi, o le ai ai o le motusia o nisi sootaga: alofa, faauo poʻo pisinisi. O le ulu o le kamupani o le a ia faʻalavelave i tagata faigaluega, toʻalua ia e teteʻa. O le masani ai o le olaga o le a faalavelave ona o le rash gaioiga, lea o le a tuleia tagata latalata mai ia te oe. O tupe faʻafuaseʻi a le faʻalavelave, ua ono maua ai malosiaga ma malosiaga.
  • O le kata faʻailoa mai o lenei ua e i ai i le tulaga o le le paleni. Ina ia mafai ona faʻateleina le tulaga, e manaʻomia le alu ese mai le tumau mai mea e lua ae aua le soona faʻaalu. Amata ona foia faafitauli faasolosolo ona faasolosolo, tasi, o le mea lea na malo ai le tulaga.

O nisi taimi e faʻaalia mai e le Apasasaʻe e le mafai ona e manumalo i ni suʻesuʻega ogaoga, lea o le a iʻu ai i le iʻuga o le a oʻo ai i le faʻasologa o fefinauaiga ma feeseeseaiga. Atonu e te ono aʻafia ai le pisinisi faʻalelalolagi o le olaga.

Uiga o le tarot feololo i mafutaga

14 Arkan Taro i le Detoreds i luga o le mafutaga ei ai uiga nei:

  • O le faʻataʻitaʻiga lenei o le tagata amio lelei, mulimuli i faʻavae mama, faʻatuatua ma le faʻamaoni. O loʻo faʻailoa mai e le kata e le mafai ona faʻalataina le aufaitau ma e le faʻaseseina, o le a avea ma se upega tausisiga i le olaga atoa.
  • O le faʻailoga lelei pe a fai o le faʻafanua o le faʻafanua e paʻu faʻatasi ma le nofoa afi. O lona uiga o le a malosi le tuufaatasiga, lagona mafanafana. O paʻaga uma e taumafai e lagolago le tasi i le isi, tuʻuina atu le fiafia ma le alofa.
  • I le tuʻufaʻatasia ma le tane o tane, faʻafanua faʻafanua e faʻaalia ai le leaga o feusuaʻiga e le talafeagai. Ae e le taua tele lenei mea pe a fai o se paga ma se auala sili ona matagofie o le a avatu ai le malosi e fatufatu.
  • Afai o le 14 na pa'ū Arkan ma se faafanua o le Empress, o lona uiga o se fafine i se paga malulu ma taufed. Atonu e le fiafia o ia i se tamaloa, e le saili e faʻamalosia mafutaga, o lea ua latou faʻatafunaina.
  • O le faʻatapulaga e mafai ona fai mai o le Iuni, alofa ma le faʻamalosi tino, ma e leai se aoga mo tagata paʻaga. O la latou mafutaga o se faʻauo faʻaleagaga moni, lea ina faʻamautu ai le Iuni Faʻamoemoe ia umi ma mamai.
  • I le tele o aʻoaʻoga, na taʻua ai le kata o se maualuga maualuga o le fesoʻotaʻiga faaleagaga, ae o le leai o se malosi malosi.

O nisi taimi o le faʻamalosi tino e faʻatatau i tafaoga fou o tafaoga faamasani poʻo ni faʻailoga e faʻamafanafana ai, fesoʻotaʻi sootaga.

Taroftime aoga

Tarot Tauvaga - o se tuʻufaʻatasiga ma isi Arcans e fai

Afai i le faaleaogaina 14 Apkan na faʻaali mai i isi kata, e alagatatau ona faʻauigaina lona aoga eseese. Lenei fesoasoani fesoasoani ia sili atu faʻamatalaga saʻo ma faʻatuatuaina faʻamatalaga.

Taulotoga i le tuʻufaʻatasiga ma isi Tarot kata mafai uiga o mea nei:

  1. O le Jester - o le moni mamao, oe e leʻi mafai ona malamalama i ai, e tatau ona faʻatali taimi.
  2. Togafiti - i ana gaioiga ma gaioiga e taʻitaʻia e le mafaufau, ae le o lagona.
  3. Sili ona silisili ona maualuga - ia ausia le manuia i gaioiga faapolofesa, e manaʻomia le faʻaleleia o agavaa, maua malamalama fou ma agavaʻa fou.
  4. Ava - O le vevesi tau tupe o loʻo sau, e tatau ona e aʻoaʻo e faʻamalieina le Matai.
  5. O le Emeperoa - O se pa uliuli o le a o mai i le olaga, o le a e lagonaina le faʻaitiitia o le malosi ma le le lava o le malosi.
  6. Hierophapnt - O lau fesoasoani ma e le o iloiloina.
  7. Alofa - O mafutaga o le a tatau ona suʻesuʻe mo se fetuunaiga, ina ia aua le faʻaumatia i latou.
  8. Kariota - i le lumanaʻi lumanaʻi lagona lagona malosi popole.
  9. Malosiaga - o le a faia e aoina le loto i totonu o le moto ma le faʻatapulaʻaina feoai uma faigata.
  10. Faʻatoga - o se vaitaimi o le tuʻua, toe Iloilo o Tau o le a oʻo mai.
  11. O le uili o le manuia - Foliga e le maalofia suiga e le mafai ona tetee.
  12. Faamasinoga - mafaufau ma le naunau i lagona.
  13. Hadd - o se faʻailoga o le loloto o le atuatuvale, o le a le faigofie ona alu ese ai i lenei setete.
  14. Maliu - Suia suiga i le olaga o le a tupu.
  15. Le Tiapolo - A uma se gasegase umi, o le a toe malosi mai.
  16. Olo - o le a ausia tupe muamua.
  17. Fetu - O le faʻamaʻi o le a solomuli, o oe poʻo se tagata vavalalata o le a toe maua.
  18. O le masina o se faʻailoga o se maʻi ogaoga.
  19. O le la o le tagata o le tagata lelei o le manuia, manuia ma fiafia lagona.
  20. O le faamasinoga o le toe faaleleia pe a uma se gasegase umi.
  21. E manuia le lalolagi, lē gata ma lelei.

Matamata vitio e uiga i le taua o le faafanua o le faafanua:

Fuafuaina ma tupe

Tele taimi masani, faʻafeololo faʻafanua uiga o mea e tutupu o le a afaina ai le pisinisi ma faʻapolofesa olaga o se tagata. I lea o le fili, o le taua o le a avea ma faapenei:

  • Afai e te aʻoaʻo e faʻalogo i lagona o isi ma "O le matagi i luga o le US", gaioiga faʻapolofesa o le a aumaia ai le tele o le manuia. E taua le tumau i soo se tulaga, puipuia le vevesi ma vevesi i lou olaga.
  • I le lumanaʻi o le lumanaʻi, o le vanioia latou te maua ai le faʻaaogaina o fili ma tagata e aufaʻatasi, faʻafetai i le galuega o le a alu i le ala.
  • Afai o le sini o le ata o le fuafuaina o lona mafuaʻaga, filifili se galuega, ona faʻaalia ai lea o le faʻafanua o le faʻamalositino o le a e fetaui ma le tulaga maualuga. O le galuega o Hawelerale, tusiata tusi faʻavae, o Siela, falemai, kuka poʻo le fale talimalo.
  • O loʻo faʻailoa mai e Arcan o loʻo ia te oe le taleni o le faiaoga. O oe mafai ona musuia o isi, fautua mai i le ala saʻo, e avatu i ai fautuaga faʻamaoni ma faʻaagaaga. Atonu e tatau ona e avea ma se faufautua lelei, faiaoga poʻo se faiaoga. Ae e tatau le tuuina atu o ia lava le malologa - tuʻuina atu o le malosi i isi, e taua le toe faʻatuina au lava faʻasao i le taimi.
  • I le olaga moni, e te faigaluega tele, pe e te totogia le tele o le taimi e malolo ai. Ona o lenei, o le le paleni o le lepela. E alagatatau le mauaina o le auro e iva tausaga, o le a manuia faafoega galuega ma o le a maua ai le iʻuga manaʻomia.
  • Ua e iloa ona tuʻu saʻo tupe, ae le o malamalama ma atamai. O le pepa ulufale mai fafo na fautua mai ai: Faʻaalu nisi o tupe maua fua mo le alofa moni, o le a faʻaauau pea o le a faʻaauau pea mo se taimi umi.

Uiga o le tarot feololo i mafutaga

Fautuaga pe a aliali mai i le isi itu o le DEPODS 14 Arkana:

  • Faalagolago i le tau, aumai mea tutupu e tupu ai le auala masani.
  • Aua le faanatinatiina ma aua le faavave - o le iʻuga manaʻomia o le a oʻo mai, ae umi se taimi.
  • Filifili faʻafuaseʻi faafitauli, aua le taumafai e faʻaumatia mea uma i le tasi paʻu.
  • Totogi tele taimi e faʻafesoʻotaʻi ai ma tagata vavalalata, latou te manaʻomia lou manatu.

Afai e te mulimulitaʻi i le fautuaga a le sefulufa arcana, o le olaga o le a feiʻesea filemu ma fiafia tele i ai.

Le taua o le faafanua i totonu o sobs eseese

✚ pese "Ioe Leai"

Tauloto - Le Tali "Ioe" Ae e tatau ona e faaalia le onosai, aua le faavave atu.

O le kata o loʻo atagia ai le matapogia, amioletonu, amio lelei, amio lelei, fealofani, o le mafai ona faʻafetaui.

Manuia i le mafaufau e mafai ona o le taofiofi, fetuutuunai ma le onosai. E manaʻomia le mafaufau lelei ma aveese le feteʻila i totonu. O le faafanua na atagia mai o amioga saʻo o le a faʻafetauiina i le tulaga o iai, e faʻaalia ai le loto maulalo, faʻatauataloga i manatu. O le laki o loʻo faʻatalitali i mataupu faigata, o fea e te manaʻomia e faʻailoa le tele o mea ma maua le paleni i le va o latou.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ pese "tasi card"

Fuafua

Lautele tau

E fesoʻotaʻi ma oe ma le lalolagi i fafo atu. O le gegger e maua le filemu ma le mautinoa i a latou lava 'au, e fesoasoani ia te ia e ola masani ai ma tupu. E i ai le vaitaimi o le mautu ma le masani ai o le mafaufau masani. O loʻo faʻaalia foi e le kata o loʻo tupu se taimi le taimi, o nisi taimi o le a faʻaleagaina ai, ma o nisi taimi o le a alu lemu.

Sootaga

E leai se fealofani i le va o lagona ma le mafaufau. Tusa lava pe le mafaatusalia lagona ", e le tatau ona galo i mea uma i le lalolagi. O le ulu e tatau i taimi uma "galuega", tusa lava pe lagona. E mafai foi e Arcan ona fai mai o mafutaga umi o loʻo faʻatalitali. O le tulaga ma le taofiga - o lenei mea e mafai ona e faitauina i se taimi lata mai.

Soifua maloloina

E leai ni faʻafitauli tau soifua maloloina. Fafine pepa foreharews maitaga. O sui o le matagofie matagofie, na faataunuu ai le pepe, ua folafola mai manuia le fanauina o a Arkan i le fanauina, e aunoa ma faigata.

Mataupu

Taulotoga e tau le mafai ona ola ai galuega mo se vaitaimi umi. Pisinisi Mafaufauga Folafolaga Faamanuiaina i Taimi ma Agavaa Atinae. Ae ui i lea, o tupe tele a Arkan e le o se forethows. O le tulaga tau tupe o le a mautu, ae e aunoa ma ni isi faʻamasinoga tau tupe.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ mo le lumanaʻi

Fuafua

O le kata e fuafuaina o oe o se uiga leaga o le mafai ona filifili ma faia gaioiga tatau. Mulimuli i le itu lava e tasi, e mafai ona e faia ni gaioiga, e oo lava i le sili ona faigata. I le mafutaga patino o le a e ausia atoa le filemu o le mafaufau ma le mafanafana ma le mafanafana, ma i le galuega e alualu i luma malosi ma malosi e alualu i luma le galuega a le galuega. O le soifua maloloina o le a masani ona lelei. E leai ni mea susulu e faia.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le mafutaga

Fuafua

O lenei tarot faʻafanua, lea na faʻateʻa i totonu o 'au i totonu o le Fortunsus mo se mafutaga faʻapitoa, faʻaalia le malosi ma le mafanafana mafutaga. E ui lava, o nei mafutaga o le amio a matua faʻatuatuaina, lagona ma agamalu, a o latou faalagolago tele i luga o le tomai e faʻalogo ma malamalama.

E faʻaosoina le manaʻo o feusuaʻiga i taimi o feusuaʻiga, o feusuaiga e le aafia ai se tane ma le fafine o le Mutual e fausia i luga o le tulaga faaleagaga.

A faʻapea e paʻu le faʻafanua a le tagata na o oe, o le taimi e faʻaosofia ai le fonotaga ma se tagata faapena e mafai ona lagona i totonu.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i le aso

Fuafua

Oe toʻamalie ma mautinoa le malosi faʻatumu atoa; O le a le taimi e tuua ai oe o se faigata faigata. O le faafanua folafolaga ia te oe se paʻepaʻe paʻepaʻe i le olaga, masani masani ma le faamaoni. I lau galuega e te manaʻomia le paleni ma mafutaga lelei ma uo. Faaupuga faufautua e toe faatulaga malosi i le fale; O le a e fetaui ma le mafaufau loloto ma le soifua maloloina olaga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ taeao

Fuafua

Arkan ua taʻua foi o le pala; na te faʻailoa foʻi lona taua. O lona uiga o paleni, tumau, faʻamalologa faʻaleagaga ma fetuʻunaʻiga i le tulaga o iai nei. O luma o tulaga e puipuia ai tulaga o le a atiae i le tala a le fesili. Le manaʻoga e ave se tulaga faʻamoemoe.

O le tagata poto faʻataʻitaʻi fautuaina o le a sau mea uma ma pepa, ae le vave, oe manaʻo e faʻatali atili ai.

I taimi faʻatulagaina o tulaga, talanoa e uiga i le faʻamalologa, soifua maloloina lelei, faʻanoanoa o amioga leaga.

I le alofa e iloga le tino aunoa ma le tatau ona faia le faʻasaʻoina o le mafutaga, e tatau ona aoga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ O le a le mea na ia mafaufau ia te aʻu

Fuafua

Lelei Taro Card ma alofa faailoga. Muamua, o lau paga o se ituaiga ofo manaia, toʻafilemu ma tagata lelei. Taumafai e tali ia te ia tumu i le solaaga, ona ia tali ai lava tutusa. Tulaga lua, Atoa Faʻaitoa e oʻo mai i lou olaga, ua e maua se faʻamafanafanaga a le aiga, o le na vaʻavaʻaia se vaega umi o lou olaga. O loʻo e lelei tele, ina ua leai sau felelei i aso taʻitasi o le olaga, lea e masani ona faʻaleagaina ai le malosi o mafutaga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le moomoo

Fuafua

O le mea lea ua e manaʻo ai nei o le a faʻaauau pea le talitonuina ma lagona o le faʻamafanafanaga. Ae e le mafai ona finau e faapea o lona a faasaoua le a le aumaia se taulaga. Ae o le le fiafia ma le tiga o le a tau ai lau sini. O lenei ua manaʻomia le faʻaauau le lagolago a tagata faʻatuatuaina. O lenei ua lelei tele mea uma i lou agaga. O le tulaga lenei o le a fesoasoani ia te oe agai i luma, aua o le faʻatonuga e filifilia ma le saʻo ma le talafeagai. Ae e le aoga lava le malolo.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le tulaga

Fuafua

O mea uma na tutupu, ioe. Sa i ai se taimi o paleni ma fealofani, malolo. Le lava o feeseeseaiga. Atiinaʻeina o atinaʻe i le olaga ma mea taua. E sili le lelei o mea uma, e te lagona le filemu o le mafaufau.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻasaoina o le faʻatulafonoina, talu mai le tulaga o le a tupu lemu. O loʻo e faʻatali mo le faʻatoilaloina o le faʻafitauli, fofo le feteʻenaʻi. O le a maua mai i le iuga oti. Faatasi ai ma le amio pulea, o le a lava le saogalemu mea uma. Aua le tuua le faafitauli i luga o le filiga. Ave le faaiuga i ou lima!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I luga o le vaapiapi

Fuafua

Ole faʻatulagaina o mafutaga toʻamalie, tumu ma le faʻasesega. Ae tele lava, o paaga faalauiloa o loo taʻua ai agaga taua. O outou moni ma le afa o se uo, tausi le tasi i le tasi i taumafaiga uma ... lautele, e atoatoa mea uma. O le faʻaiuga i le faʻaipoipoga o le a oso i luga ma le tutusa auala faʻalelei. Ae a tupu ai - e faʻalagolago i le tikeri o le faʻapipiʻi o paʻaga: Afai na e faʻatasi mo ni tausaga, ona faʻatali lea mo se tala fiafia!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Greitin Angep Korld Council

Fuafua

Olaga i le lotu. O fugalaau taitasi e i ai lona lava taimi le tutusa taimi. E i ai le taimi e fai ma ai ma le taimi e mafaufau ai.

O tatou manaoga i taimi uma? Na o le naunautaiga agelu na te iloa mautinoa pe aisea e manaʻomia ai mo le taimi e oʻo mai. Afai e te malamalama i ana aʻoaʻoga, o le ai ai se paleni ma le loto gatasi i le olaga umi.

I lou tulaga, o mea uma o loʻo paleni, o mea uma e pei ona tatau ai, e le aoga le vaʻai poʻo le a le mea o tupu i le lanu uliuli. Faaalia le onosai, mafaufauga i le tulaga, o le a le toe gaoioi.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le tupu

Fuafua

O se ata matagofie e valoia le fiafia atoatoa ma le mautu. O mea uma na manatu o le a taunuu. Leai se suiga taua o le faamoemoe. O mafutaga o loʻo i le "Golden Mid" tulaga. Faaaloalo, Alofa ma Lagolagoina, Atoatoa Forquate sootaga - o lau "satelltes" i se taimi lata mai. O oe ma lau filifiliga e mafai ona faia se fetuunaiga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le rusan

Fuafua

E le faʻatagaina e le Dust-lalo le talitonu a Arkana. I le isi itu, o se faʻamaoni ma le faʻamaoni, alofa ma le malamalama i le tasi. O lenei Tulafono ua tautala mai ai lagona faaleagaga o paaga e faatauaina faanaunauga maualuga o mafutaga. O ia sootaga folafola e malosi ma umi.

Peitaʻi, e le manatu le vaega faʻaleagaga e ono mafai ai ona ola faʻapitoa ma galulue agaalofa.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ pese "tolu faafanua"

Fuafua

Ua taua tele le faia o le onosaʻi, toʻafilemu ma le faʻaputu. I tulaga faʻaiʻuga, o le a e faia i luga le matafaioi a le itutino o itu e lua, o le a mafai ona e sailia se faʻamalologa mo i latou. E tatau ona e taumafai e aloese mai le matala matala i se tasi. Faafanua faʻafoega e faʻaalia foi o au miti uma o le a vave faia, ae, faʻatasi ai ma le tuutuuga latou te le afaina ai se tasi.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ alofa tafatolu

Fuafua

O le kata o loʻo faʻatusa mai o mafutaga umi. O le a le uiga o le Arcan o le mea latou te maua i le tulaga lelei, na o lona tulaga o le mautu. O le a leai se mea fou.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le Fata

Fuafua

Faʻamolemole taofi le popole! E le o le manaʻomia le faʻaalia o le popolevale i le taua, ia le taua foi ni mea. O mea uma e alu ma lau tama, o lau pisinisi o loʻo i le faasologa ma o lou siosiomaga e le fausia se '' o le '' i ona tua. Aloese mai le sailia o mafutaga ma aua le ave vave faaiuga. Uu i le taimi i lau setete i totonu, faʻatasi ma oe ma ave le lalolagi aʻo iai.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ e galue

Fuafua

Tumau, galuega faifai pea o le a aumai lelei tupe maua. Le lava o isi tupe maua. Mafutaga i le 'au e mafai ona lelei pe leaga. O le tulaga o le a faamalamalamaina ai le faalavelave. E fautuaina e le kata tapena le galuega, ae e aunoa ma se faatopetope.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Mo maʻitaga ma tamaiti

Fuafua

O le talitonuga faʻatuatuaina fautuaina o le olaga o le a avea ma mea muamua, fou mea e le o mafaufauina. I le taimi lea e mafai ai ona e toe mafaufau i lau mafutaga, fai uo ma tausia se tulaga maualuga olaga. I le mutaaga o sina taimi, o le tali atu lava i le fesili "ua ou sauni mo le maʻitaga, e faʻasolo ai le le mataga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

E toe foʻi mai ia te aʻu?

Fuafua

Ina ia toe faafoi se tamaloa i se mafutaga i le tulaga o le pa'ū i luga o lenei pepa, e tatau ona e mauaina le onosaʻi. Tele talanoaga ma faʻamanino o le mafutaga e leʻi foʻia le faʻafitauli, naʻo le faʻafilemu o le auala e mafai ai ona foia le feteʻenaʻiga. O loʻo iai ma le atinaʻe o mea na tutupu o le teine ​​e i ai le avanoa e toe faʻafoʻi mai ai le tamaloa.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

Faitau atili