6 Wands Tarot - Tau i le saini

Anonim

Faafanua talo 6 Wands e mafai ona faʻamatala e uiga i le tele o mea. O le uiga masani o lona uiga o lona uiga o loʻo e agaʻi atu i le manuia. Soo se mea e te taumafai ai, o le a faʻataunuʻuina o outou fuafuaga, ma sini o le a faʻatino e aunoa ma se taumafaiga ogaoga. I se tulaga lautele, o le faaauliloga e musuia tele ma fiafia. Ae e iai ana mea taua. Mafaufau i auiliiliga.

Ia e iloa! I la matou nofoaga iina Aoina o 'au i luga o Tarot kata i luga ole laiga - Faaaoga le soifua maloloina!

Faafanua 6 Wands Tarot: Tau i le mea laititi

Naʻo le tasi le upu manino ma manino ona malamalama lelei i le taua o tagata i tuʻulafoa - manumalo. O le faʻatapulaʻaina o le laki ma le le mautonu, le faʻatinoina o sini ma le fofo o galuega, le faʻaiuga o faʻafitauli ma toilalo.

6 Wands

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lenei o se lisi o 6 wands o Tarot i le tulaga moni:

  • Ua e manumalo i se auala tele. I aso ua mavae, sa lulu loa lava e fatu oloa taua, o le fea o alu ma liliu i ni fua faavae o nei ausiaga. Faafitauli i tua atu. O loo totoe le faia o ni ulugalii moni, ma o le a matua manuia.
  • Lou manumalo o le a sili ia te ia o le a matua maofa tele ia te oe. A o feaveai e ono lapataʻia: Aua le pa'ū i le Eufipo muamua - nofo filemu, olioli filemu.
  • I le gagana o Tro e ono, e masani ona faailoa mai ai le pule o se tagata, o se tagata ma uiga maualuluga, malosi ma malosi olaga gafatia. O le Taʻitaʻiga Lesitala o se Taʻitaʻiga, o se faʻalapotopotoga, o se faʻaletonu polofesa faaletagata.
  • O le ono tagata faigaluega e pei ona ia fai mai - o loʻo ia te oe le tele o punaoa ina ia faʻataunuʻuina ai. O le mea lea, aua le popole, aua le masalosalo, ae o le mimilo i luma. O le amio lelei ma le tolika faʻapipiʻi taumafaiga o le a maua ai se manuia tele.
  • O nisi taimi o a matou pepa fai mai o oe e sili atu le fiafia. Matou te manaʻomia le lauiloa, taliaina o tagata lautele, tufatufa ma faamemelo. O lou manaʻo e matua masani ai, ma e te maua uma tomai talafeagai, taleni ma agavaʻa. Vave pe mulimuli ane, o fua o lau taumafaiga o le a aliali mai - o le a e mauaina mea uma e te manaʻo ai.

A o mafai ona e vaʻai, e ono tagata faigaluega o se kata ma se sili ona manaia ma faʻalelei le tau. Ae na o le taimi o le foliga i le ata i le tulaga moni. Tatou talanoa e uiga i le faafeagai.

6 Wands Taro

O le taua o Taro Shestener Wands i le tulaga liliu

I le tulaga pito i tua, o le pepa mauaina tulaga le lelei. O faʻauiga o loʻo mafai ona faʻaalia:

  • O le a e maua le tala leaga. Se tasi o le a lipotia se mea le aoga e le fiafia i le popolega e sili atu ona popole pe e pele. E tele taimi e masani ai, o tala leaga e fesoʻotaʻi ma le mea sa taumafai ai le tagata tauva e aveese oe (ma manuia).
  • O LE TOʻIGA 6 GATA O LE FAʻAALIGA OLAGA, le fiafia, Black Lane Leaga i le olaga. Ma e tatau ona e tuuaʻiaina mo faigata, o oe o le: faʻamalosia le tuleia o tagata e faʻaseʻe ma faʻatautaia ai oe. E gagau se lio tapunia mo na o oe.
  • Afai na faia le faʻaputuputu ina ia iloa ai pe o le taunuʻuga o le vaega o loʻo fuafuaina o le a manuia tele, o le tali e le lelei. O le faʻaiuga a se taua o le faʻafitauli o loʻo teuina mo se vaitaimi le maliminite poʻo le a le fetaui ma oe uma.

6 Wands Tarott Tau

E le mafai ona tele le paʻu i taimi uma e masani ai. Ae le o se mafuaʻaga e le fiafia - foliga mai, o le mea e maua ai se avanoa e taofi ai. Toe mafaufau, i le itu saʻo o loʻo e alu atu, pe o saʻo le sini.

6 Wands Tarot: o lona uiga i mafutaga

Afai e pa'ū le ono paʻu i le mea o loʻo i totonu o le mafutaga, e masani ona masani ona lelei le faʻamoemoe. Lenei ua lauiloa faamatalaina faauiupu:
  1. Afai o oe i le taimi nei o loʻo e i ai i se misa ma lau pele ma popole i lenei mea, toʻafilemu. E le pine ae faʻatali le leleiga ua maeʻa faia, ma le mafutaga naʻo le a ona tutupu, suia mo le sili atu.
  2. E masani lava o le "taufaamatau" ma le lavelave sootaga lea o le lanu uliuli o le taimi nei. O le taimi lava e faʻamaeʻa ai le feteʻenaʻiga, feutagaiga ma misa ma tausaʻuga o le a muta. O le a e aʻoaʻo e faʻalogo ma malamalama le tasi i le isi ma se paʻaga, foia faʻafitauli o loʻo iai nei ma alu i se tulaga fou atoa o le vavalalata.
  3. O nisi taimi o le Card Provid Procellilial suia i le olaga. O le a faigofie ona latou fiafia i ai. O le umi lea o loʻo faʻatali mai i le afa lona lua, poʻo le talosaga o lima ma loto, pe o le fanau mai o le tamaititi. Maua le mea sili ona malosi manaʻomia i le taimi nei.
  4. I ni isi itu o le toaono, o le aufaigaluega e taufaao atu i tala matagofie e te le mauaina, ma lau paga. I lona soifuaga, o se mea e tupu mea sili o le a tupu, faʻatasi ai ma oe o le a fiafia tele i suiga lelei.
  5. Tele leaga, pe a fai o 6 suti ua aliali mai i le tulaga i le mafutaga i le tulaga ua toe fai. Fai mai a ia:
  6. E te le o faamalieina i le aso nei. E te manaʻo e maua nisi mea mai se paʻaga, ma e le naʻo le teuina i se mafutaga
  7. E te le o lagonaina o lau pele o oe na feagai ma lagona Mutuale. E le manaʻomia le fai atu, e uiga i le mea e uiga i le alofa, ae tusa lava pe tutusa ma le faʻaaloalo Musia. E matua manatu faapito lau paga - manatu na o ia, ma ua talosaga foi oe i lou tagata faatau.
  8. O nisi taimi o se kata e vaʻavaʻaia: E le o toe umi ae aʻoaʻo e uiga ia Luson.

Afai e le le lelei le taua o le talotalo, aua nei ou le fiafia, ae ia malamalama i le mafuaaga na faia ai e le Fina le tulaga? O le a le lesona mai e mafai ona aveeseina?

Matamata i le vitio e uiga i le tau o le chest card card:

Tuufaatasi ma isi Tarot Cards

O le faʻauigaina o le kata e mafai ona suia pe a pa'ū mai le faʻailoga ma isi Arcans. O se faʻataʻitaʻiga o nisi tuʻufaʻatasiga:

  • Ma 4 tupe siliva. E tatau ona e taʻitaʻiina tagata. Atonu o le tala lea o se galuega faʻaopopo ua o mai, o le iʻuga o le a aliali mai subordinates. E mafai ona e fiafia i ai, ae aua le galo: mana tele o ma sili atu le tiutetauave foi.
  • O le tuʻufaʻatasiga ma ni tupe siliva lona fa i le ata i luga o le tagata lava ia o loʻo fai mai o le a e mauaina lava ma lau pele e leʻi faʻalogo muamua ia te oe.
  • Ae o se paga o 6 tagata faigaluega ma 6 tupe siliva - i faigata tautupe. O le a matou tatau ona faʻamalamalamaina le fusi i le fa ma sefe se taimi. O le a le umi le Black Black, o lea e le tele naua.
  • Faatasi ai ma 7 CINI, o le tuʻufaʻatasiga o faʻavae faʻafitauli ma le malaga malaga. Masalo e le tatau ona e alu i luga o le auala. Afai o le pisinisi lenei pisinisi, taumafai e aloese mai se malaga ma le ono ono.
  • O le tuʻufaʻatasiga ma le 8 petocles o se alofa alofa. E tele mea e te suia ai lau tulaga tautupe mo le sili atu. Ua oʻo i le taimi e maua ai tupe i ni auala e mafai ai.

Matou te aoteleina: E ono le aufaigaluega o se foliga manaia tele. Tele taimi, o lona uiga e lelei ma fiafia.

Le taua o le faafanua i totonu o sobs eseese

✚ pese "tasi card"

6 Wands

Lautele tau

O le a maua e se tagata se taui lelei mo taumafaiga.

Sootaga

Tuuina atu o le a maua le manumalo i le alofa fanua. O le kata e mafai foi ona faapea o le faʻatoʻilaloina o le fili.

Soifua maloloina

O le a le maua e se tagata ni faafitauli o le soifua maloloina.

Mataupu

O le tulaga o le gadgetting i le galuega o le a mautu. E leai ni mea e faamoemoeina. E mafai e se tagata ona faʻailoa le gafa o le taʻitaʻi.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ mo le lumanaʻi

6 Wands

A iai sou vaitaimi umi o le taimi e tigaina ai le tele o faʻafitauli ma faʻafitauli, o le taimi sili ona lelei o lou olaga o le a oʻo mai. O le ae amataina se paʻepaʻe paʻepaʻe e maua ai le tele o lagona lelei, ausia o sini ma le faʻataunuuina o le miti, lea ua umi lou naunau. O le taimi patino o le a oʻo mai le filemu, ma o lea o le a e fiafia ai i le siosiomaga, ma o le a faʻatumuina lou fale faʻamafanafana ma le mafanafana. I le fale o le a e mauaina le toafilemu, lea ua misia i fafo atu o le aiga siosiomaga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le mafutaga

6 Wands

Atonu o le ono auala o le Tarot o se faatusa o le leleiga. Afai e tupu le mafutaga i le ala, le a manaʻomia, ona suia lea, ma iʻu ai, o le a oʻo mai le fealofani. Soo se tasi e faʻamoemoe e feiloaʻi ma se tasi o le a vave feiloai ma se tagata manaia. E le gata i lea, o le fonotaga, o le a ou miti o le manava fou, o mafutaga mai lenei masani e faamoemoeina lelei ma le dynamic, o le a le fiu le tasi ma le tasi. O le kata e le o folafola mai o le a umi se mafutaga ma o le a mafai ona avea o le alofa o le ola, ae o lenei faʻam ¯ Luaga o lenei talaʻaga o le a mautinoa lelei i paaga uma.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i le aso

6 Wands

O loʻo e faʻatali se taui mo le faʻapipiʻiina o taumafaiga - e tele naua faigata i tua atu. Faafanua folafolaga soifua faʻamanuiaina, faʻamalosia ai le malamalama o feololo i fegalegaleaiga ma suiga o le tagata lava ia; Siitia i luga o le apefaipe apefai ma manumalo. O oe taʻitaʻi, mautinoa le tagata i le malosi ma le maualuga o faʻavae. Aua le pa'ū i le euphoria!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ taeao

6 Wands

Faafanua o mama ma le mama, faailoga mo taumafaiga uma na faia muamua, manumalo ma manuia i taumafaiga uma. O loʻo faʻatali le fesili i le iloaina o le siʻosiʻomaga, o le a manino mai uma mataupu taua.

O taeao o le a e maua se aso lelei, o se mea taua o le a maua ai lou manuia faʻatagaina, o le a e faʻaalia oe lava mai le itu sili ona lelei.

I le galuega, e manaʻomia mai ai le faʻaaloalo, o le ponesi poʻo se siitaga, ona o le a tuʻu atu ai se faʻataʻitaʻiga i isi.

I le alofa ma le aiga, o loʻo faʻatali foʻi le manuia, o le a e ausia le nofoaga o lau pele poʻo sau i se manatu lautele i lau paga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ O le a le mea na ia mafaufau ia te aʻu

6 Wands

Mafaufau o le a le tele e te alofa i lau paʻaga, aua ua masalosalo le faafanua i le faʻamaoni o ou lagona. E te mafaufau i sootaga ma lou afa lona lua, o se vaega o le ata e te manaʻomia e faʻaali ai tagata ma faʻamaonia le matagofie o oe. O lau paʻaga e na o le atoatoa tuʻufaʻatasiga o mea talafeagai uma mai lau tagata faʻapitoa lisi lisi. E tatau ona e malamalama o le alofa o se lagona e maua ai le lagona o le mamafa, e tatau ona nofo faasao, ae aua le lotoleaga lava i tagata. Masalo e te leʻi faia le tagata saʻo.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le moomoo

6 Wands

Matau Moni. Afai ua uma ona amata ona e galue, o le a le o vave ona faʻataunuʻuina le manaʻo ma o le a aumaia ai ni lagona lelei ma le fiafia. Ma afai e te leʻi amataina lau ala i ai, o le taimi lena. O mea uma e tupu i le iuga e mafai ona mafaufau ma le faamaoni. I le taimi lava lea, o le manuia po o le laki na le afaina ai le iuga. Lenei, i totonu, i le finafinau lava ia, ma o se naunautaiga tele. I le taimi lava e tasi, e toetoe lava leai ni faʻafitauli i le ala, o mea uma o le a pasimolemole. Soʻo se gaioiga fou o le a amata foi ona manumalo.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le tulaga

6 Wands

O le tulaga o loʻo i ai o le iʻuga o le faʻatoʻilaloina o se auala tele ma tusiga o le tele o taumafaiga. O loʻo e faʻatali mo tala fiafia, ole taui mo galuega. O le tulaga talafeagai mo se faaiuga lelei. O se taimi lelei mo galuega. Le manuia le manuia i mataupu uma. Faaiuga o le toilalo.

Peitai, o loʻo iai se faʻaosoosoga e alu ai i le euphoria mai le manuia ma ua leiloa le faʻaeteete. Aua le leiloa lou ulu mai le fiafia. Fiafia i le Leoa!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I luga o le vaapiapi

6 Wands

Fetaui lelei ma le pupula o lou olaga! Faafitauli uma i tua, ma i luma o le na o le pau lea vaaiga! I se mafutaga, o loʻo e faʻatalitali foʻi mo se siitaga e le faʻamalamalamaina: manaʻo naʻo le fiafia, ma alofa i le loto le fatu. O afea, pe faʻapefea ona faatali nei e faʻatali mo le fesili faapelepele? E le gata i lea, o le faʻafanua na o ia e lagolagoina lenei taumafaiga! Aua le fefe e fesili ia te ia pe tali ioe!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Greitin Angep Korld Council

6 Wands

Agelu e Faamamaina le Ala i se Tagata o le a mamafa.

O le ae mauaina le lagolago i lou ala. Aua le foai Pese, ia atamai ma le onosai. O le auala na e filifilia e le faigofie, ae o le fesoasoani tele e ova. O le ae lagona o le Cargo o popolega e le faigofie, e pei ona foliga mai i le amataga. Aua le fefe e valea, o le agelu tausi agelu na vaaia lata ane.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le tupu

6 Wands

Manuia pepa ma le manumalo. Afai e te masalosalo i le faʻamaoni o le paga ma ona faʻanaunauga ogaoga ia te oe, e mafai ona e malolo, e pei ona saoloto. Sa e nofo i le tagata manumalo. E faamoemoe le taitoalua ma le manuia ma le faʻamanuiaina, o le amataga o se lelei ma aoga vaitaimi. Afai o oe talavou, ona aumaia lea o nei mafutaga o oe le poto tele ma siitia lou lava talitonuga. O le a vaʻai atu i se tamaloa ia te oe ma mata fou, ma o le a talisapaia atili

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le rusan

6 Wands

O ou masalomia o le mensono e le faamaonia. Afai o loʻo iai faʻafitauli i lau mafutaga, ona latou le tumau i lo latou le tumau ma o le a le pine ae faʻaleleia mea uma. O feteʻenaʻiga ma feteʻenaʻiga o le a alu i tua atu, ma o le ae amata malamalama le tasi i le isi ma se paga.

O loo i ai foi le avanoa e amata ai suiga tele i le olaga faatasi. Masalo na alofagia oe e se mea e alofagia ai oe pe o oe i luma o oe o loʻo faʻatali mo le toe faʻaleleia. Faafanua 6 Wands e mafai ona avea ma avefeau o tala lelei.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ pese "tolu faafanua"

6 Wands

O lenei pepa na folafola mai ia te oe se masani masani pe o se tamai malaga. O le toiao ono o se faʻailoga o le manumalo, o lona uiga, e mafai ona ausia uma galuega ma faʻaosofia le fiafia tele mai lenei. Ae e tatau ona e faʻalatalata atu i soʻo se taui ma le pule. O le Tau ina ia e maua ai le manuia, aʻo le mea e te faʻapipiʻi ai lava le taumafaiga i lenei.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ alofa tafatolu

6 Wands

O le Arkan Verreshadows o le faʻataunuʻuina o le manaʻo poʻo le manumalo i le alofa fanua. O le faafanua na folafolaina manuia ma manumalo i luga o le fili (tauva). O le Arcan e tautau atu ai i le olaga mafana vavalalata. Ono o le ono mafai ona talanoa e uiga i le mea moni o le mafutaga e le manumalo, ma o le manaʻo e faʻamaʻaʻaina.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le Fata

6 Wands

Aua le taofi i luga o le ua ausia, faaauau pea agai i luma i le manulauti sini. E manaia le manuia o ou manuia, ae o oe na o le afa o le auala. O loʻo e manaʻomia pea le tele o galuega ma o le ae sau i le tagata manumalo i le pupula tumau.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ e galue

6 Wands

O le manumalo a Arkan, maualuga lona tulaga ona o lana galuega. O le feagaiga o folafolaga foi maua ai tala lelei. O le a tulaʻi le au, o le a avea ma teteʻe ai. O le faʻafanua, fai mai e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le ulu ma soʻo se faʻafitauli. O le kata fautuaina e sui lou nofoaga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Mo maʻitaga ma tamaiti

6 Wands

O le iʻuga o lau taumafaiga o le a faʻatigaina ma le fiafia oe ma lou aiga. O le manatu e i ai foʻi le maʻitaga ma le maʻi, e pei lava ona faʻateleina ma faʻafaigofie. E mafai le soona lagona i le 20 vaiaso.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

E toe foʻi mai ia te aʻu?

6 Wands

Tele o faʻafitauli o aiga - o le faʻafitauli lea o nei mafutaga, e tatau ona e taumafai e musuia se tamaloa e le gata i se fafine e tatau ona auai i le tamaoaiga ma se faʻamafanafana masini. A e mafai ona nofo i lalo i lalo i le laulau feutagaiga ma faʻamalosi le paʻaga i lenei, ona oso mai ai lea o le mafutaga i se tulaga fou, ma o le a e maua mai ia i latou o le mea tonu e te faamoemoeina.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

Faitau atili