Itulau Wands Tarot: Uiga

Anonim

Faafanua Page Wands i le tele o mataupu ua lelei. O le faʻailoga lea o le turisi, fiafiaga i lagona fou ma lamatiaga, lea ua tauamiotonuina. Tatou talanoa e uiga i le faʻauiga o le kata i tulaga eseese.

Ia e iloa! I la matou nofoaga iina Aoina o 'au i luga o Tarot kata i luga ole laiga - Faaaoga le soifua maloloina!

O le taua o le itulau wands taro i le tulaga itiiti

O le filifiliga masani o se faʻafanua o le faʻafanua i le tulaga moni. O le faʻavae lea o le faʻafetai lea a le uiga autu o le faʻataʻitaʻiga mafai ona faʻalauteleina.

Itulau taga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A aliali mai se vaega o le tulaga moni, o le taua e pei ona taua i lalo:

  • Ua e togiina ni pisinisi ma o lenei o le fesili na tupu: e aoga le lamatia? Le tali o le kata - ioe, mautinoa. O le mea na e fuafuaina e aoga le lamatiaga. O le vaʻaiga e sili ona lelei - pe a fai e leai ni tulaga faʻalavelave, e le gata ona e ausia le sini, ae ia maua foʻi se kalama malo mai luga.
  • O nisi taimi o se laupepa e faʻaalia ai e manaʻomia e se tagata taʻaloga. O lona malosi e tele - ua i ai le mea e tasi, ma e le maua se auala e alu ese ai. Ona o le masani gaioiga faʻamalositino, e mafai ona e faʻamagaloina le sili atu o lenei malosi ma aumai le ola i le paleni.
  • Itulau Wands Taro O nisi taimi o se faʻatusa o se tagata galue o loʻo i ai pea i taimi uma o loʻo i ai ma e masani i le mafiafia o mea na tutupu. O se tulaga uiga ese lenei e mafai ona faia se mea sili ona lelei ona o le lototoa, lototele ma le aofaiga autu o le malosi.
  • O le faafanua o lona tulaga moni i nisi taimi e folafola atu i nisi taimi o le mauaina o tala lelei mai e pele. O le a avea ma tusi, poʻo se telefoni e taʻu o le a matua fiafia ma musuia.
  • O le faʻaaliga atonu e pei o lenei: E leʻi umi ae o le ae mauaina se ofo lelei e te fiafia ai. Faaaoga lelei lenei avanoa - ma e le salamo. O lenei taimi sili ona manaia mo le faʻatinoga, atinaʻe ma galuega tuputupu aʻe, poloketi fou.
  • Itulau totogi (itulau pou pe a faʻaalia ai o le lumanaʻi i le lumanaʻi le atulaulau o le a lafoina se avanoa tele e suia ai le olaga ma mo le lelei. Taumafai e aua neʻi misia ni avanoa ma mulimuli i faʻailoga e lafo ai oe i le itu taumatau.

Tele lava, o pou pelu o se lamatiaga faʻailoga. Ae le o le mea e le fiafia ai tagata uma. I se isi itu, ua oso, e mafai ona e ausia vave ma e sili atu iʻuga, maualuga i manaʻoga uma o manaʻoga.

Itulau gaosi Tarot

Itulau o le Tarot Tarott: O le taua i le tulaga liliu

Afai o le pepa na aliali mai i le faʻalauteleina o tulaga, o lona tau suia:

  • I lou olaga o le ai ai ni tulaga sili ona leaga o le a puipuia le taua o le sini. E le gata i lea, o le faʻalavelave i le auala i le mafaufau mai ia te oe e le faalagolago atoatoa - o le le malosi o se faʻalavelave e pei o se faʻalavelave masani poʻo se ogaoga gasegase.
  • Faamoemoe le manaia tala e uiga i aiga vavalalata po o uo. Maua faʻamatalaga o le a matua le fiafia ai oe, e iai ni poto masani.
  • O nisi taimi o le palapala faʻafanua ua faʻaalia o le tele o le le lotoleaga, faitatala, o mea leaga ma fili i lou siʻosiʻomaga. E manaʻomia le vaʻai totoʻa i tagata uma - tagata uma ma le le lelei uiga e te manaʻomia ona faʻateʻaina mai le olaga.
  • O le faʻafanua o le kulupu, e foliga mai o loʻo aliali mai i le tulaga o le vaega, lapataʻi: E matua mafaufau lelei le tasi i le isi, gaioiga uma. O faʻaiuga na faia i lagona e mafai ona liliu i le le mafaamatalaina o iʻuga.

O le mea lea, tuʻu le le onotino ma le faʻateleina o le faʻamalieina - o le a toe alo uma mai.

Taua Page Wands Tarot

Itulau Wands Tarot: O lona uiga i mafutaga

I le Filifiliga o le Faiā, o le faʻafanua ua maua nei mea taua:
  • I se taimi lata mai o le a na o mai ai o le a tupu ai ni faʻatuatuaga ma le le fuafuaina, ae manaia tele, ma lagona faʻafiafiaina. Ma e le afaina pe o oe i fegalegaleaiga i le taimi - o le olaga patino o le a taina lanu malamalama.
  • Afai o oe na o oe, itulau ptucles (itulau wands) folafola atu se masani masani ma lou afa lona lua. O le filifilia e tasi o le a "i ai" le lelei o loʻo e miti ai ma manaʻo.
  • Afai o loʻo e faia mafutaga, i lau paga o le a iai se mea lelei o le a tupu o le a suia mea uma mo le sili atu. O le a faapoteleina atili le aoga, o le sootaga e faʻatumuina i tagata mauoa o lagona, lagona, olioli ma lelei.
  • O nisi taimi o le faʻafanua o loʻo faʻasino atu i le fafaguina o lagona umi. O lau mafutaga e foliga mai na fiafia mai lefulefu, ola pea se taamilosaga fou. O le masani a pasi o le a pasi, o le olaga o le a taʻalo lanu malamalama. E taua aua le misia se avanoa tau.
  • O le faʻafanua e masani ona faʻalauiloaina se fiafia alofa fiafia. O loʻo galue le ola patino, ma e tatau ona e feagai ma lagona e le mafai ona mafaufau iai ma manatu. O sootaga fou o le a aliali mai, ae o latou ituaiga o le a matua le masani ai mo oe - o le a avea ma "sootaga saoloto" e aunoa ma le tautinoga.
  • O nisi taimi o se laupepa e taʻu mai ai o le a e maua se tala o le a e maua ai se tala mai lau pele, ma poo ai ua vavaeʻese ai le mamao. Faatali mo mataʻitusi poʻo isi feʻau.

I le tulaga tulaga ese, o le kata faʻailoa o loʻo manaʻomia oe e faia le tiute mo le mafutaga i lau paga. Naʻo le lumanaʻi o le iuninenese e faʻalagolago ia te oe. Sauni mo se faasologa o misa ma feeseeseaiga - amio poto, o lau mea o le a maua mai i fafo o le faigata e aunoa ma le faalumaina lagona ma vaeluaina.

Itulau Wands: Tuufaatasi ma Isi Tarot

I le tuʻufaʻatasia ma isi Arkans, o loʻo maua ai e Tarot le pepa itulau o le itulau e maua ai mea taua nei:

  • Itulau itulau e faʻatasi ai ma se pepa faʻapipiʻi faʻailoa o le a le o vave o oe o le a e mauaina se talosaga mai le mea e te manaʻomia e teʻena ai. Fai iai, pe faʻapefea pe a foliga mai e leʻo foliga mai e te oe. I le tulaga iloga, o lenei tuʻufaʻatasiga e faʻaalia ai o lau ofo o le a le fiafia i ai poʻo ai o loʻo e talanoa iai.
  • Faʻatasi ai ma le Jourcane Jecunscane, o le itulau e taʻu mai ai i le lumanaʻi ua e manaʻo e iai faʻafitauli. E tatau ona tatou o atu i le faʻamasinoga poʻo le faʻafesoʻotaʻi isi pule. O le mea e mafai ona avea ma lapataiga ia: e le tatau ona e taumafai se mataupu fuafuaina pe a fai e te solia le tulafono i taimi o mea na tutupu.
  • Afai e pa'ū le itulau mai le la o le la, o le vaʻaiga e matua fiafia lava. O na tuʻufaʻatasia faʻamanatuina le fanau mai o se mea fou: Poloketi, Manatu, foliga vaʻaia. Faʻapea foi, se tuʻufaʻatasiga e vaʻaia ai le fanau mai o se tamaititi ua leva ona faʻatali.
  • I le tuʻufaʻatasiga ma le tulaga sili, o le masiofo poʻo le fa o le itulau, o aiga fiafia ma maaputinau i aiga, lea e le mafai ona faʻavasegaina ma le matua leai se mea.

Itulau Wands Tuutuuga

Matamata i le vitio e uiga i le taua o le pepa itulau itulau (itulau Wands):

Le taua o le faʻafanua i totonu o papaʻe

I vaaiga o pisinisi ma mafutaga, ua iai le pepa ona faamatala mai:
  • I le lumanaʻi i le lumanaʻi, faʻatali mo ni fautuaga e matua fiafia lava oe. Twow fou vaaiga mo galuega ma tuputupu aʻe tau tupe. E taua le faia o mea uma e mafai ai ona faaaoga le avanoa ua maua ai, ae le paie.
  • Itulau e masani ona faʻailoa mai o le tusi lesona o le a ofoina atu ai ia te oe se galuega, e faʻataunuʻuina ai le mea e tatau ona e faʻaalia uma au mea e te faia. Manaʻomia se tulaga le masani ai - e tatau ona e mauaina se uluaʻi fofo. Afai tatou te fesoʻotaʻi, o le a e faʻatalitali mo le faʻamaoniaina o pule o vaʻa, o le saoasaoa o le toʻatele o galuega ma faʻaleleia tupe.
  • Afai o loʻo e sailia se galuega ma alu pea i le faʻatalatalanoaga, faʻatali mo le valaʻau o le tagata faigaluega i le lumanaʻi. Suesuega ua i lalo ifo o le manuia - maua se mea lelei ma manaia tele ofo. O le galuega e le gata o le a oʻo mai i le fiafia, ae ia e oʻo foʻi ma le atoatoa.
  • Afai ua pa'ū le faʻafanua o le kulupu i le tulaga ua paʻu i se tulaga le mafai, o loʻo fai mai e uiga i le le talafeagai ma le le faʻauiga o le gato. E le lava le malosi e sui ai lou olaga mo le sili atu.
  • O lenei e tatau ona e sailia ni faʻamatalaga o le faʻatumuina o lenei malosi ma aveese mea uma e taofia ai le toe faʻaleleia o le malosi. E foliga mai, fatugaʻo vasega o le a fesoasoani ia te oe.

Aotele : O le faʻafanua o le kulupu pa'ū tele i vaʻaiga lelei. O loʻo faʻatusa mai ai le tupuaga poʻo le foliga mai o se mea fou: Manatu e, Lou, Manatu, Faʻamasaniga. Itulau Sulut e mautinoa o le a tupu ai le a tupu i lou olaga i le taimi nei o loʻo i ai i le taimi nei o tulaga faʻapitoa ma fesoasoani fofo faʻafitauli.

Le taua o le faafanua i totonu o sobs eseese

✚ pese "tasi card"

Itulau taga

Lautele tau

O le tagata o le a sili atu le malosi. O le a na ona asiasi mai i mafaufauga lelei, o le a fesoasoani e suia le olaga mo le lelei.

Sootaga

O mafutaga o tagata alofa e mafai ona oʻo atu i se tulaga fou. Pagar Share O lagona o le tasi ma le isi, ae o faʻafitauli o le a tulaʻi i le lautele o le lalolagi.

Soifua maloloina

O faigata o le soifua maloloina o le a le i ai. Ae peitai, o faʻafitauli ma vaʻa e ono tupu ai.

Mataupu

O le faʻafanua e vaʻavaʻaia le amataga o aʻoaʻoga pe faiaoga faiaoga vasega.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ mo le lumanaʻi

Itulau taga

Sauni mo mea e fiafia ai e matua tupu lava ia te oe i le lata i le lumanaʻi. E te saunia sauni se malaga poʻo se faʻafiafiaga fou o se miti faapelepele. Masalo o le a e feiloai i lou alofa o le a sili lava le gatete ma i le fanau a itiiti. O loʻo ia te oe se taimi umi, taumafai e foia se fesili faigata, ona oʻo mai lea o le filifiliga saʻo e le mafaufauina mo oe. O le ae fiafia e iʻu ina malamalama i le auala e foʻia ai le fesili na foliga mai ua le saʻo lava, e leai se tutoʻatasi filifiliga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le mafutaga

Itulau taga

Page Wins pa'ū i fafo pe a e g ges le mafutaga pe a fai o ni suiga lelei pe a muaʻi vaʻai i lenei mafutaga. A faʻapea e avea le aiga ma aiga soosoo ma soʻo i le suʻega, ma sa faʻaoga le masani ona o le ulu, ona faʻatali lea o le faʻailoga umi o suiga. O lau paga o le a tatau ona suia le uiga agai atu i lenei mea taua ma sili atu le manuia. Afai na o se tagata e na o le sailiga o lona taunuuga, ona folafola lea o le tagata o le a faigofie ona fausia se mafutaga ma fiafiaga. I soʻo se tulaga, tagata e auai i fesoʻotaʻiga, e oo lava i le taimi nei, o le tatalo e vaʻaia i latou lava mai le itu fou, ma o latou suiga o le a le le fiafia.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i le aso

Itulau taga

Le mautonu ma le talatala, o le amataga o se lumanaʻi tele. Oe tumu i le naunautaiga e uiga i galuega, ua sauni e amata se galuega fou; Tupe maua tupe o loʻo faʻatali pea mo oe. Oe talavou e le gata i se agaga, ae o le tino: E i ai foi le malosi o le ola ia te oe ma lavea. O le mafutaga e tumu i le manaʻo ma le laʻasaga, faʻamalosi tino. O lo oe i ai i nisi vaalele le poto masani, ae o ou mafaufauga e agalelei. Afai o oe o le avanoa - faʻaaoga le avanoa ma aua le misia!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ taeao

Itulau taga

Faatusa o talavou tumau, le faafafaluga i faaiuga o faaiuga ma valaau mo soosoo. Itulau o loʻo iai se talavou e Faʻamanuiaina

O taeao, e le manaʻo o le a lagona le le talafeagai e pei o le vave ma atoatoa laʻu fiafia. O le a le toe popole mataupu, ae o le a ola lelei.

I le tulaga faʻapitoa, o le talosaga o se tulaga fou e mafai pe o le a e fiafia i se isi faʻalapotopotoga.

I le alofa, o le itulau e faʻaosofia ai le alofa, le manaʻo mo le tagata ma le naunau faʻamaoni.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ O le a le mea na ia mafaufau ia te aʻu

Itulau taga

O lenei faʻafanua o Tarott e masani ona faʻaalia i le vaaiga o tagata talavou e le masani ai tagata na amata ona fausia a latou ogaoga mafutaga. E leai sau mea na tupu i se fesili tutusa, ae na ona fesoasoani ia te oe e fausia le alofa faamaoni e ala i le agamalu ma le naunau. Masalo o le a le pine ae avea oe ma se fesoʻotaʻiga vavalalata. Afai o oe o se mafutaga taimi umi, o lau paga o le a ofo ai se ofo na e ofo ai na faia i luga o le faavae o le fanau o tamaiti. Taumafai e olioli i se taimi le tumau i le vave talavou.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le moomoo

Itulau taga

E te alu i le ala sao. O le taunuuga o le matai e mafai ona aumaia ni lagona fou, mo se faʻataʻitaʻiga, o le manaʻo e alu i tua atu. Ae ui i lea, o tauva, e mafai e se tasi ona mafai ona taofia ai ni faigata. Ae o loʻo ia te oe le tele o le malosi ma le maoaʻe ia te oe, e oʻo lava i mea e sili ona faigata o le ai ai i luga o le tauau. Afai e te mafaufau lava e uiga i le manaʻoga, o loʻu taimi e te avatua ai i le olaga. Ae aua le faavaveina. Lelei mafaufau e uiga i le gaioiga fuafuaina ma le naunautaiga e tatau ona faʻataunuʻuina.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le tulaga

Itulau taga

Afai na mafai ona e mauaina se avanoa i le taimi tuanaʻi, o lea ua e fuafuaina. E te lagona le malamalama malamalama ma le manaʻoga e avea ma lamatiaga, faʻaalia ai gaioiga. Ma o le mea moni, o avanoa fou e tatalaina ma aoga ofo, manuia totogi.

Ma se nofoaga le lelei, e mafai ona e maitauina le fefe i lamatiaga ma e leʻi mafaufauina o mea e tutupu. Ae o le iʻuga, o loʻo faʻatali mai mo se faʻamanuiaina o le maeʻa uma o mataupu, faʻatinoina fuafuaga ma faʻailoga faʻaopoopo. Vaʻavaʻai mo faʻailoga - o le atulaulau ua sauni mo oe se avanoa le fuafuaina e suia ai lou olaga. Aua le fefe e lamatia!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I luga o le vaapiapi

Itulau taga

Itulau Debges o le igoa faamaoni ma mafanafana lagona i le afa lona lua. I la outou mafutaga, o se tautoga o tagata e amata, lea e fefiloi ai lagona, ma le alofa ma le alofa. O le mea sili e faia ai tagata e alu i gaioiga matagofie. I lau mataupu, e tatau ona e faamoemoeina le suiga i le tulaga fou i mafutaga, pe masani ai ma matua po o le talosaga a le lima ma le loto. Aua le fefe, o mea uma ua i ou lima!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Greitin Angep Korld Council

Itulau taga

O le Mati e faʻaalia ai tala taua mo faʻaaliga faʻaalia; Le mafai ona maua se faʻailoga mai le sili ona le fuafuaina faʻafitauli.

E mafai ona maua faʻamatalaga talafeagai i foliga o se faʻailoga o se taufaʻafefe, mai i aso uma. Manaʻomia ma le gauai atu i mea uma e tupu. Masalo o le a e maua se avanoa e fai ai se tele tele i lau galuega.

O le vaʻaiga o le faʻafanua e lelei - o le ae mauaina le manaʻo ma sili atu.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le tupu

Itulau taga

Sauni mo se fono fou. Ma afai ua maeʻa sau afa lona lua, e mafai lava ona e amataina se taamilosaga fou o le manaʻo ma le alofa. Le manuia amata o se vaitaimi fiafia, le fiafia ma le fiafia, malolo mai i popolega i aso uma. Tau se tafaoga ma faletalimalo ma le tagata ma le tamaloa e pei o oe. Ae ia manatua o le mafutaga lea o le a amata ai ona e le mafai ona avea ma se matua ogaoga ma umi. Taumafai e malolo, malolo ma fiafia i le olaga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le rusan

Itulau taga

O le faʻafanua faʻafanua o le ipu faʻailoa mai ai se mafutaga alofa i le itu. O na fegalegaleaiga o loʻo i ai i le tulaga o lagona maʻamaina, fiafia ma malie. Latou te le o mamafa i faiga masani, paʻaga pei o le malamalama ma le malosi o lagona.

I se tulaga o lena tulaga, o le paga lea na faʻailoa mai ai le gatamea e mafai ona faʻaleleia ai se filifiliga saua. E mafai ai e faʻatagaina se fautuaga mo fesoʻotaʻiga faʻasao.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ pese "tolu faafanua"

Itulau taga

O itulau e faʻaalia ai se alii talavou i lou olaga, ma e mafai ona pei o se alii talavou ma se teine. Masalo o lenei tagata o le a avea ai lenei tagata ma se manatu alofa ma sili ona lalelei pe a fai o se mea lamatia. Ae, a e iloa, o le lamatiaga o se pisinisi moni. I se faʻaopopoga, o le malaia na te fiafia ia te oe, ua talia ma le toʻa ma le toa ma le lototele le isi.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ alofa tafatolu

Itulau taga

O le faʻafanua mo le amataga o le amataga o se mafutaga fou poʻo se suiga i se tulaga fou. Tusa pe o le paaga ua leva le tasi ma le isi, e le taofia ai le atinae. E le o se arcan i ni fesoʻotaʻiga sili atu.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le Fata

Itulau taga

E te manatu o le tele o mea matagofie: Talanatu mai ia E pele, uiga faʻapitoa, e le masani ai ofo. Aua le teena! O nei viruma uma o le a taʻitaʻia oe i se tele auala o fou foliga. Aua le masalosalo i ou tomai ma e le le maua le talitonuina.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ e galue

Itulau taga

ARCAW ARSHORWWS mea lelei. A iai suiga, naʻo mo le sili atu. E mafai ona maua se galuega fou pe a fai o sea mea. E maua e le 'au mafanafana mafanafana. E fautuaina e le kata e aua le aveina. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai mai faʻafitauli, e aofia ai le soifua maloloina.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Mo maʻitaga ma tamaiti

Itulau taga

O se vave vaʻai poʻo le amataga o le maʻitaga i le amataga o taimi. E faailoa mai e le tamaititi le tama. O le a amata mai i le taimi nei, ae o le itu talu ai nei ona maʻitaga, e sili le teteʻe atu i ituaiga tino umi ma le tino.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

E toe foʻi mai ia te aʻu?

Itulau taga

Masalo ua e matua mamafa lava i lau paga. E te le faitioina leotele, amiotonu ma lau amio faʻaali mama ma mafaufau loloto. Ua lagona e le tama lana faatumauina o ia o ia lava, ia mo le mafuaaga lea na ia tuua ai. Ae o le a mafai foi ona toe faʻafoʻi ma le soʻotaga, aua e manaʻo lou tagata e talanoa atili ma oe. E faalagolago uma ia te oe.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

Faitau atili