Knight Pentacles (Rider, Knight Coin) - Faʻauiga o le kata

Anonim

Knight Pentacles po o Knight Conin faatusaina o le dynamic gaioiga o mea tutupu i le ala i le ala i le sini sini. O le faʻatupega lelei lea o se manatu lelei, o le iloaina o sini, se lelei o le siosiomaga i pisinisi fesootaiga. E i ai tulaga le lelei pepa. Mafaufau i faʻauiga o le kata atili.

Knight Pentable Taro

Ia e iloa! I la matou nofoaga iina Aoina o 'au i luga o Tarot kata i luga ole laiga - Faaaoga le soifua maloloina!

Le taua o le faafanua i le tulaga moni

O le taua o le knight o Tarot Peatacles e mafai ona mulimuli i ai:
  • O le faʻapitoa lea o le faʻatuatuaina ma le mautu. Fai mai le faafanua e mafai ona talitonuina se tagata. E faamaoni i laua e ia folafolaga, ia faataunuuina folafolaga ma e nafa ma noataga.
  • O nisi taimi o le knight faʻailoa le manuia atinae o mea na tutupu, manuia, fiafia avanoa mo le maeʻa o soʻo se mataupu. Faʻafetai ia laki, fuafuaga fuafuaina o le a faʻatinoina vave ma vave. O le tagata e agaʻi i luga o le auala filifilia e aunoa ma le taofi ma le masalosalo.
  • O le kata faʻailoa mai e le mafai ona e oso mo ou lava mafuaʻaga. E manaʻomia le malolo, aʻoaʻo e fiafia i le mea na filifilia, vaʻai ni taimi lelei i le tele o tulaga le lelei le leaga. Faatasi ai ma se amio faapena e te vave ausia ai le manuia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le The Rider Mafacreens fautua mai o loʻo e faʻailoaina i na uiga pei o le onosaʻi, tumau ma le atoatoa ma onosaʻi. Faafetai i nei uiga, ua mafai ona e fausiaina se lumanaʻi fiafia mo oe lava. Ae e taua le aua le galo le malologa - Active Galue e aunoa ma se minute o le malolo e mafai ona oʻo atu ai i le malosi o malosiaga ma le malosi. O le mea lea, o nisi taimi e te tuʻuina ai se taimi faʻafiafia.

Faafanua Tau i se tulaga liliu

I le tulaga o le tulaga, o le knight o Peameciles Taro Folafolaina Soli ma Le toilalo. O mea e tutupu o le a tupu ai le le lelei ia te oe, ma o le a liliu ese.

E taua le aua le faʻafitauli, ae ia faʻatali mo se taimi e muta ai se faʻasologa. Tuʻu mea na tutupu ina ia atiaʻe se auala masani e aunoa ma lou auai, o le taimi lena o le taimi faʻatulagaina o le a faʻamaeaina ma toe foʻi mai ai i liʻo.

Knight poentaber

O le knight o le Tarot Centin i le tulaga le fiafia e mafai foi ona faasino atu i se tagata e masani ona faasino i tiute tofia i ai. E le masani ai o ia i uiga lelei o le tumau pea i le faaeteete. I se isi itu, ua amata ona ia o se lalolagi ma faapaie, lea e puipuia ai o ia i le ausiaina o ana sini.

Knight Pentacles - o le tau o Tarot i le mafutaga

I le defoge i le va o le mafutaga, o le knight o le tupe siliva e taua tele:

  • O lau faʻatasi ma se paga e faʻatuatuaina ma mautu. O lau mafutaga e toetoe lava a le mafai ona gagau, aua o le fesoʻotaʻiga i le va o paaga e matua malosi lava. Oe moni le tasi i le isi ma o le a le toe sailia se sui.
  • E ui lava i le le atoatoa, o lau mafutaga e le mafai ona igoa monotonous. Faaatau o loo i ai lagona, naunautaiga. E le gata i lea, o lagona o le a le lesitala i le tele o tausaga, ma o le Uni e uumi ma sili lelei ma sili atu.
  • O le Knight e faailoa ai lena mea mo paaga i faamuamua o se mafutaga, ma galuega, uo ma mea fiafia e o ese atu i tua. Ina ia aua nei solia le fealofani, e taua le aʻoaʻo pe faʻapefea ona taulaʻi i le tasi, ae o lo tatou lava meafaitino.
  • O se tagata tuʻua na faʻaalia i le lelei o le tietiega folafolaga e masani ai ma le lumanaʻi satellite o le olaga. O le mea lea, afai o loʻo e faʻaaogaina le malosi ma le matuia o mafutaga, o se avanoa e le mafai ona faʻaititia - lou afa lona lua o se mea latalata.

Taua Knight Pentacles Tarott

Afai o le knight na pa'ū i le tulaga i luga o le mafutaga i se tulaga 'ese atu:

  • O fesoʻotaʻiga oi ai nei ua avea ma faʻalavelave ma monononous, o lea o le tasi o paaga o loʻo mafaufau e uiga i le faʻavaeina.
  • E mafaia foʻi lea, o mafutaga e taofia ai oe mai le ausiaina o sini olaga. E le mafai e le paʻaga ona avatua e atiaʻe ma toso oe i lalo, ona o lenei mea, feteʻenaʻi e tulaʻi mai i taimi uma.

O nisi taimi o le tiʻetiʻe faafanua vaʻalele o le faalavelave i aiga aiga, lea e tatau ona ola pea. O Apathia ma le atuatuvale e tumau pea au au uo, ae taumafai e sola ese mai lenei setete ma sefe sootaga i soo se tau.

Tuufaatasi ma isi auala Tarot

O le taua o le Tarot Cards na suia pe faʻaopoopoina, pe a fai o loʻo i totonu o le ata ma isi kata o le foloa. Knight tupe - leai se tuusaunoaga i lenei tulafono. Faʻataʻitaʻiga, o lona uiga o le mea nei i le tuʻufaʻatasiga:
  • Faatasi ai ma lima lima, ua alualu i luma le alualu i luma i se mataupu e sili ona taua mo oe. Fofo o le a maua ni avanoa e sui ai le ala o mea na tutupu mo le sili atu. O sea tuʻufaʻatasiga e ono faʻailoa mai ai le toe faaleleia o se tagata mamaʻi, faʻaleleia mafutaga ma se pele, faʻamuta o se tulaga le lelei poʻo le faʻamoemoeina ua leva ona faʻaalia se sini.
  • Faatasi ai ma le Arcan, o le tietie ai e taʻu mai e te le malamalama pe o le a le faʻagasologa o oe o loʻo e gaoioi. O lou olaga e pasi le gaogao, aua e te leʻi mauaina lau taunuʻuga, aua le iloa le mea e te manaʻo ai. O le olaga lea o le tasi aso, e aunoa ma fuafuaga mo le lumanaʻi.
  • I le tuʻufaʻatasia ma le arcany o le lalolagi, o le ulu o loʻo faʻailoa mai ai o le mea taua o le a e o le a faʻamanuiaina fuafuaga e manuia ai.
  • I le tuʻufaʻatasia ma le lua-shads, o le faʻailo e avea ma mea lelei. Na ia fautua mai i le taimi ua e le mautonu ma le mautonu, aua le malamalama, i le itu e agai ai i luga, ma sa le mafai ona malamalama i le faafitauli. Uaina mea uma o le le lava o faʻamatalaga e manaʻomia e faia ai faʻaiuga saʻo.
  • O le lona fa o Wands i se paga ma le knight o pato e faʻaalia ai le lototoa - o se tagata ua sauni e faʻataʻitaʻia ia lava.

Matamata i le vitio e uiga i le taua o le faafanua o le knight o le tupe siliva:

Le taua o le faafanua i totonu o papala e galue ma tupe

O le Brader Card i le Sobs e galue ma Pisinisi, o gaioiga faapolofesa o uiga nei:

  • O le soifua maloloina o Atmosphere o loʻo pule i le galuega: Mafutaga ma uo ma pule e mafai ona e fausia atoatoa. O le 'au atoa e faʻamoemoe i le galuega i se' au e ausia ai ni iʻuga sili.
  • O loʻo ia te oe se pisinisi lelei-atinaʻeina pisinisi, o lea e iai le pisinisi o se pisinisi e faʻamanuiaina. E te iloa le faʻafefea ona fausia ni mafutaga ma paaga, e taʻua ai, o le fea feutana lelei, filifili lelei le aufaigaluega. O le mea lea, o loʻo tupu pisinisi, atiaʻe ma aumaia tufatufaga lelei.
  • Afai o le sini o le defold o le sailia lea ma le manuia le tulaga o le a muta, e mafai ona e talanoa e uiga i se mea lelei mea tutupu. FATA o le a maua ni avanoa, faʻafetai lea e te mafaia ai. Feutagaiga o le a faʻaiʻu ai le aoga mo oe, ma subordinates o le a le mafai ona tuʻuina atu, o le faʻatinoina o latou galuega

Ae o le knight o tupe siliva i totonu o le tape le tulaga i le tulaga e maua ai le le lelei taua. O le faʻafanua fai mai o le mautu ma manuia le taunuʻuga o mataupu o loʻo i ai nei e le aoga faʻatali. Ua faalauiloa tele le galuega, o mataupu uma e nafa ma le iʻuga o le galuega.

Le taua o le faafanua i totonu o sobs eseese

✚ pese "tasi card"

Knight poentaber

Lautele tau

E tatau i se tagata ona faʻaalia se faʻailoga ia ausia le sini.

Sootaga

Mafutaga o le a faʻatuatuaina masani masani.

Soifua maloloina

Faʻalauteleina le tutumau ma le malosi faʻamalosi.

Mataupu

Malaga i pisinisi malaga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ mo le lumanaʻi

Knight poentaber

O oe, pei o soʻo se tagata, e iai ni sini taua e te manaʻo ai e ausia. Ina ia faia lenei mea, o loʻo e siitia atu i le faʻatonuga saʻo pe a fai o loʻo e galue i lea lava itu, i se taimi puʻupuʻu matou te faʻatino se miti manaʻomia e sui ai lou olaga mo le lelei. O le mea e ausiaina o le Usufono o le a le vave maua vave, ae o le onosai e faʻapea o se sao taua i soʻo se pisinisi. O le onosai o le vaega autu lea o le manuia, e ausia mulimuli ane ma toto mamao atu o le toto. Taumafai e aua neʻi leiloa le fiafia i gaioiga na faʻatinoina, o lau paaga faʻatuatuaina ma le soifua maloloina o le a faʻatuatuaina lagolago.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le mafutaga

Knight poentaber

O le Knight o le ptucles o se faʻailoga o le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai i le va o tagata e lua tagata e malosi tele e leai se talanoaga e uiga i soʻo se vaega poʻo le misa. I le taimi lava e tasi, e le naʻo le malosi ma le ona o latou mafutaga, ae faʻapea foi ni tamaʻi paaga, latou te sauni e faʻateʻia le tasitasi i aso uma. Mo i latou o loʻo sailia lo latou taunuuga, o lenei pepa o se avanoa e mafai ai ona feiloaʻi ma le satelite poʻo le soa. Aua neʻi misia lou avanoa, o lenei fonotaga ua matua faʻateleina lava mo le faʻaipoipoga ua ola faalelei.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i le aso

Knight poentaber

Faʻavaeina, Faʻatuatuaina-talitonu, faʻaleleia tomai ma le ogaoga. Ua e agaʻi lelei i le apefai apefai ma maua le manaʻo; Faamaoni tupe maua. E lelei lau lelei ma o se foliga matagofie foliga. Lau mafutaga ma le masani paaga ma le monomon; tuufaatasiga sootaga. O oe o se tagata e nafa ma le sili atu i le sili atu. Aua neʻi e faʻatauaina tele i killes ma o nisi taimi e malolo ai!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ taeao

Knight poentaber

O le faʻafanua faʻafanua, lē mapulega e le mafai ona faʻamalieina mo le sini, mumusu e tali atu i faʻafitauli ma faʻafitauli. E mafai foi ona fai atu se alii matua fialailea laitiiti.

A taeao, o le fesili e ono feagai ai ma se tauleʻaleʻa o lenei ituaiga pe tatau ona faʻamoemoeina se faʻapitoa faʻapitoa mai ia lava. O le faletele lava o taeao o le a vaʻai i le sini, ma alu e aunoa ma le faʻalavelave i mea laiti o le olaga. Peitaʻi, e le malie le iuga, E le tatau ona paʻe mea uma i le finauga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ O le a le mea na ia mafaufau ia te aʻu

Knight poentaber

O lau tagata pele e matua faʻaeteete i le lumanaʻi o lau mafutaga. O ia ua taumafai e fai se aiga, le fanau mai o tamaiti. Peitaʻi, e le faʻatagaina e ia ona le tautaʻiga. Ae ia mautinoa o se taimi lata mai e le faigofie ai lea laasaga i se laasaga i se taimi lata mai ai. Taumafai e lagolago ia ma e faigofie atu ia te ia ona taʻu atu ia te oe upu faʻatauaina, ae aua le fetaomi atu ia. Omiga e mafai ona taufaafefe ma avea ma se vevesi i le va o oe. E sili le amio faʻamalosi ma le mataala.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le moomoo

Knight poentaber

E leai sau mafaufau. Ave se tulafono e taulai i le mea moni ma atoa. Aua le mafaufau ma aua le popole i mea uma. Afai e le manuia se mea i le taimi e tasi - aua le tuu i lalo ou lima, aua le pasi ma aua le fiu. O mea gaosi ma le moni o mafaufauga e tatau ona avea ma au uiga taua ma pe a maeʻa le manaʻo.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le tulaga

Knight poentaber

Auala ma le Manothompolomy ma le onosai, taulai i le galuega i le taimi ua tuanaʻi tuʻuina atu i le taimi nei. O lenei ua i ai se saoasaoa atinae o mea na tutupu, tatalaina fou fou. Sa i ai se vaitaimi o faʻavaeina ai galuega faʻamalamalamaga. E fesoasoani le lagolago lagolago.

E mafai lava ona faʻatino le galue, ae o le galue malosi e ono oʻo atu ai i le pala o 'au. Aua le te nofo i luga o le faʻamoemoe ma taumafai e malolo. Faaauau le totoina faalelei!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I luga o le vaapiapi

Knight poentaber

O le mautu o le mafutaga, talitonuina ma le faʻatuatuaina ma le faʻatuatuaina o le a faʻatasi ma le taimi atoa a o le ulugaliʻi. E le manatu lagona e le manatu, ae le o le mea e tatau ai, aemaise lava pe a faʻaalu faʻatasi i le olaga. O na mafutaga o le a vave ave i se faaipoipoga, lea, o le a suia. O le a faʻaauau pea lou alofa, ma faʻatuatuaina fesootaiga e le mafai ona gagau.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Greitin Angep Korld Council

Knight poentaber

Fesoasoani mai le itu, lagolagoina se uo tuuto, e faʻafaigofie le tulaga. A tolopo se fasi oshche e le tauau o se uo, e mafai ona nofo.

Ua e lelava ma ua faanoanoa i le tulaga. Ae aua le leiloa le faʻamoemoeina - fesoasoani e latalata. E mautinoa lava na o oe ma le sili ona faigata, ae e te le tau atuatuvale, ae e te le tau. O le na sauni e sau i le laveaʻiina o uo faʻamaoni.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le tupu

Knight poentaber

Taimi lelei mo le fuafuaina o aiga ma maitaga. E taua le faʻaopopoina i o latou manaʻoga e amanaia ia lagona ma manaʻoga o aiga, aemaise lava, lona afa lona lua. O teine ​​toʻatasi o loʻo faʻatali mo se tala ma le alofa faamaoni. O le a mataʻutia lagona o le a matuā faapitoa, ma se vaaiga o le faʻaipoipoga i le lumanaʻi, ae e tatau ona e faʻailoa uma ou uiga lelei, ia vaʻaia ma tausi lelei.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le rusan

Knight poentaber

Paʻaga soʻotaga i se tulaga e faʻaalia e le mautu ma e sili atu le talafeagai. Alofa fana ma puipui le tasi ma le isi. Atonu latou te malosi ma fiafia le faaipoipoga, o le ai ai le tuʻinanau ma le atamai tele, lea na mo le tele o tausaga. E tumau pea le mafuta aiga ma tagata ia tagata muamua, tulei i faiga faigaluega, uo ma isi mea fiafia.

Faafanua o le knight o Peantacles e matua le aofia ai le avanoa o le tagata faasee ma ni sootaga i le itu.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ pese "tolu faafanua"

Knight poentaber

Na fai mai le Arcan, ae e te malie lava, ae mautinoa e alu i lau sini ma faʻatino manatu. Ia faaauau pea i le Agaga lava lea e tasi, ma ua e faʻaleleia le manuia ma le amio faamalieina. I le vaitaimi lea, e mafai ona "pamu" i ou tomai. E taua le manatua e tatau ona e le fiafia e le gata mai e oʻo lava i le iʻuga mulimuli, ae mai le faʻatinoga lava ia.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ alofa tafatolu

Knight poentaber

O le faʻafanua vaʻaiga o le fanau mai o lagona malosi. E mafai foi e Arcan ona faʻatumuina foʻi le atinaʻeina o mafutaga, suia i se tulaga fou. O le isi aoga o le faafanua o le tapenaina o paaga po o se tasi o tagata fiafia e faʻafesoʻotaʻi fegalegaleaiga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le Fata

Knight poentaber

Ua e faia se filifiliga taua ma o lenei o le mea taua o le le toe solomuli mai ai. Ia tumau i au gaioiga, aua le paʻu i matua, gaioiga e tusa ma le fuafuaga fuafuaina. E te le o tausia le onosaʻi ma le onosaʻi, ae e le mafai ona e tuua lo tatou mafaufau maloloina ma le soifua maloloina. Faalogo i ou lagona, aua le soona fai.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ e galue

Knight poentaber

O le faafanua o le a le manuia i le galuega. E mafai se malaga pisinisi e le fautuaina e teʻena. Manuia le vaitaimi mo tagata fai pisinisi. O le mataupu o loo tupu tele, e ui lava e le o se saoasaoa, pei ona ou manao ai. O le a mafai ona faaiuina se aoga talafeagai. Na fautuaina e Arcan le na o le ogaoga o mea na tutupu, faamaonia mea.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Mo maʻitaga ma tamaiti

Knight poentaber

O le manatu e faigata ia te oe, ae o le a manuia le iuga. E aoga le saunia o le soifua maloloina ma tulaga masani i totonu o le aiga i le tulai mai o se tagata fou. O le a fiafia le toalua, mauaina o tala e uiga i le fanau mai o le maitaga. Pipiina o le ituaiga o le lumanaʻi Tama - O se tama fanau na fanau mai e aunoa ma le soifua maloloina.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

E toe foʻi mai ia te aʻu?

Knight poentaber

Aua neʻi toʻilalo le filifiliga o oe lava ia faʻafitauli, o lea ua tumu oe i le mautinoa lava ia te oe lava, ma taʻua ai, o lenei fesoasoani foʻipo i le faʻafitauli. O le tapeina o le oti, ma i lenei tulaga, o le tutuli mulimuli. O le tulaga i le le lava o lau paga, ae o loʻo faʻatali o ia mo le sitepu muamua mai ia te oe.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

Faitau atili