Tarot Universal Key: Iloilo o foliga iloga o lenei Deck

Anonim

O le tagavai a le tusitala o Tarot pepa e masani ai i a latou tulaga iloga, ma o le Tarot Deck University Kim e leai se tuusaunoaga i tulafono. Ina ua tupu, na faʻaaoga i tu ma aga masani, ae e iai a latou lava vaega faʻapogai. I se faʻaopopoga, o le tiaʻe o loʻo iai foliga faʻapitoa lava o le faʻauiga o afafa, faʻapea foi ma faʻataʻitaʻiga mo i latou. Sili atu auiliiliga e uiga i nei mea leaga e mafai ai ona e aʻoaʻo mai mea i lalo.

Tarot Deck Universal ki

Faʻamatalaga Lautele e uiga i le faʻailoga o le lautele o le Tarot

E matua lelei le mamanu ma faigofie, ona faʻaaoga lea o tagata uma, e tusa lava poʻo a latou lagona o le masani ai, siaolo poʻo aʻoga. Na mafai e le ie, ona ia mafaufau i le malosi o le seneturi-tuai talafaasolopito o le fausiaina ma le faʻaleleia o le TaRot polokalama. O se tagata na te totoina ia Deck o Dad Corsa, sa mafai ona tuʻufaʻatasia le tekinoonal ma se faʻatusa o le faʻafanua o le Tarot.

Ona o lenei ata taua, Taro Arkanam, o le lautele o ki e fetaui ma ata o le ata o le tagata malaga o le tagata. Ae o le latou ata e sili ona latou faia, o loo i ai se tele o nofoaga, ona o mataʻitusi uma o loʻo saʻo i le lima o le "Ofo i le malosi o latou uiga faʻagasologa o le faʻauiga o le lalaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a mafai ona e mafaufau i vaega lelei o le Golden Universar Tarot mo se taimi umi lava, aʻo e le soona manatu o le tau o le maoaʻe, aua e aoga mo le e ona. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e iloiloina i le lautele o le faʻamaoni faʻatonuga ma e ese le sao. I le taimi lava e tasi, o kata taʻitasi e feoai ma le tasi poʻo le isi tulafono o le atulaulau, lea e usitaʻia ai.

Peitaʻi, la, taʻitasi o Aseta a le ACROCT Croward ma se mataupu faʻapitoa, e oʻo i le malosi poʻo elemene, e iʻu foi i le tasi ma le isi, o loʻo faʻateleina ai foi le tasi ma le isi, o loʻo faʻateleina ai foʻi le iʻuga.

O le mafuaʻaga autu o lenei fola o kata o le faʻaaliga o se ata mamana o le atulaulau, tusa lava poʻo le a uiga o lona faʻaaogaina. I le aluga o lenei, o tagata uma e naunau ile lafoaia ma le faʻatatauina o se faʻamoemoe mo mea e mafai ona saili le lumanaʻi e le lumanaʻi.

Pepa o le Gold Tarot ata

Foliga iloga o lenei deck

I le tala faatusa ma isi mea i le "Universal Key" o le 78 Arkanov, o le 22 o le 22 matua arkans ma 56 - laiti. Uma faatulagaga e i ai tapulaʻa tapulaʻa - 66 i le 120 milimita. Faafetai i se tele o le kata, e faigofie ona faʻaauau ma faʻafefeteina i le faʻagasologa o le faʻaleagaina.

I le auala lava e tasi e pei o le a le mea o loʻo i ai i isi nofoaga, i lenei fogafale o loʻo i ai se vaevaega o le Junior Arcanes mo le 4 Masters - Wands, Pwss ma Peacescles. O Arkana Claucie o loʻo i ai a latou lava ituaiga o faʻailoga: o Faji e iloga e se fitafita pulou, solofanua - o le solofanua, o le pale, o le pale, o le pale i le i ai o ave.

O le tulaga iloga iloga o foliga o se fola, o le auala e malamalama ai i lona igoa. - O lenei mea e ave i ai. Lautele faʻapipiʻi i le tele o vaega - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o nei pepa e mafai ona e faʻatino ai soʻo se tasi o le lalaga. E leai ni tusitusiga ma igoa i luga o Arcans, ma numera Roma e faʻaaoga mo le numera. O tusitala, fatuina o se tino lautele, tuʻu le uiga ia te ia ma na atoatoa mo sui o soʻo se atunuʻu, faʻapea foʻi ona o ni tagata e fesoʻotaʻi i gagana eseʻese.

O loʻo vaʻaia nei foi i se isi tulaga lautele o le ato, aua e leai ai se fusi i le gagana poʻo le tau o Arkana. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, se tasi o le paaga sipi - o le tiapolo tele o loʻo fesagaʻi ma faʻaaliga o le tiapolo - o lona uiga, i se mea leaga. Ma i lea tulaga, le le lava o upu e fesoasoani ai i le tele o malamalamaaga o le taimi nei o laakana, o le mea e manaʻomia ai le faia o se filifiliga, i le faʻaaliga o le egentrism, i le faʻaalia o le egentrism, i le faʻaalia o eleapmers ma isi mea o eleaptrism, i le faʻaalia o eleapyrism, i le faʻaalia o eleapperses, i le faʻaalia o le egocentrism, i le faʻaaliga o eleaprerism, i le faʻaaliga o le egentrism, i le faʻaalia o le egentrism, i le faʻaalia o le egentrism, i le faʻaaliga o eleapremis ma isi .

Lea e mafai ona e faʻaopopoina sili atu nai lo le mea moni o le leai o se igoa, lea i totonu o le tele o faʻailoga e tusia i gagana eseʻese, aveʻesea le feʻeseʻeseaʻi o le gagana. O igoa i le lautele o Tarook Froot ua suia e ala i le malamalama i le tino ma fuainumera, faʻailoga ma faʻailoga, lea e sili atu ona tele lautele.

Faʻataʻitaʻiga o Tarival Tarot Cards

Vaega o le faʻauiga i luga o le Tarot pepa lautele ki

Taro Universion O Actional Action o se ituaiga o fesuiaiga o le faiga atiaʻeina e ticIder cystrt, lea e faʻavae i le tele o aʻoga i aso nei. O le mea lea, o le faʻauigaina o kata e le mafua faʻapitoa faʻafitauli - filifiliga masani mo le faʻauiga o le aʻoga o le Fonotaga o loʻo talosaga.

Amataga o Troulologists e mafai ona faʻaseseina le le lava o igoa, ae i le taimi e tasi e faʻaaoga ai a latou mea e mafai ona latou mafaia, e mafai ona totogi i le numera o kata. Ma faʻaopopo, pe a e faʻatauina ni faʻafanua i faleoloa i le atunuʻu, e manaʻomia ile taʻiala ma se faʻamatalaga ma se vaʻaiga lautele o tau.

A o faʻataʻitaʻiga, e fautuaina le faʻataʻitaʻi o se tulaga faigofie e faʻafaigofie ai le uiga o tali i ata paia o Arkanov - o lea e te matua matauina ai le siosiomaga o le mamalu.

I le tulaga lautele, o le paketi tufuga vavalalata kittot e faasino i le vaega o le sili ona mafanafana i tulaga o galuega. O le mea moni, i le taimi muamua, soʻo se tasi o se tasi o se tasi o se suisuiai o loʻo i ai ni faʻafitauli i lou faʻauigaina o ou tomai, "fai uo" e mafai ona sili atu ona faigata. Ae ui i lea, o le Universal Tarot mafai ona faʻaaogaina ma le lava manuia ma tagata amata, ma ua uma ona oʻo i le poto masani i Tarot's decigt.

Faʻafesoʻotaʻi ma lenei pepa pepa, e mafai ona e mafai ona maua i le atoa o se embodies. O lea, o pepa o le a taliina ia te oe ma fesili e uiga i le tagata lava ia o le olaga, ma o le a maua ai se auiliiliga o pisinisi, ua tele na latou faʻafaigofieina se manatu e sili atu le malamalama. O se isi nofoaga lea e mafai ai ona faʻaaoga lenei togafiti o loʻo galue ma lou malamalama ma le tagata lava ia.

I se aotelega, e mafai ona aotele o le TRO Unions Ki o se faʻavae autu o le lautele o le faʻatupega Gad Fidinals, lea e mafai ona faʻaaogaina tutusa ma tagata fou. O lea la, afai e te maua i taimi uma fesili faigata, e mafai ona e saili i taimi uma i lenei tagata faʻatau oloa ma faʻamaonia e maua ai se fautuaga i lalo o latou lava olaga.

Matou te faʻamoemoe o lenei tala e aoga mo oe ma mai ai e mafai ona mauaina le mea na matou mananaʻo ai e uiga i se faʻavae autu. Ma le isi, matou te fautuaina oe e te vaʻai i se ata manaia tele:

Faitau atili