Mafaufau loloto mo tupe ma le manuia: 3 aoga faatino

Anonim

Faʻamalositino Faʻaiuga Yoga ma Buddhists mai le taimi IMMMil. Faatasi ai ma le fesoasoani o nei metotia mafaufau, e mafai ona suia oe lava ma le lalolagi, faʻapea foi ona tosina mai ai mea manaʻomia i lou olaga. O le aso o le a tatou vaʻai ai i se tasi o mafaufauga mafaufau - mafaufau loloto mo tupe ma mea lelei.

E afe ma afe tagata ua maeʻa ona latou faʻasaʻoina latou tulaga tau tupe ma le fesoasoani i faiga masani ae tatau ona e teʻena. O loʻu tausoga e fefaʻasoaai ai i luga o le malosi malosi, ma e fesoasoani lona ola i se tumau lelei ma le atoatoa lagolago. Na filifilia e laʻu uo teine ​​le atua fafine o Lakhmi ma lona ata: na ia fai mai na le toe iai se tupe.

Mafaufau loloto e tosina ai tupe

Ituaiga o le manatunatu loloto

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E i ai ni ituaiga o mesticers e mafai ona faʻaoga e tosina ai tupe i o latou olaga:

  • faʻaaogaina o faʻaaliga;
  • faʻaaogaina o laʻau manogi;
  • ma Mattras;
  • ma Mandala.

O le mafaufau loloto ma le vaʻaia e avanoa mo i latou e mafai ona faʻatatau i ni ata ma le fesoasoani o le mafaufau loloto: mafai ona faia ma matamata i totonu "ata tifaga". Afai e le avanoa le auala vaʻaia, ona faʻaaoga ai lea o isi ituaiga o le mafaufau loloto - ma Mandala, ma le suauʻu martra poʻo le manogi.

E manaʻomia le mafaufau loloto, o musika faʻapitoa, e faʻamalieina ai ma tuʻuina i latou lava mai le le talafeagai. I le mafaufau loloto, o le mea autu o le taofia o manatu e tasi lava le mea faitino: e le mafai ona faʻatagaina mafaufauga e aʻoaʻo mai le tasi fesili i le isi. Afai o loʻo e mafaufau loloto mo tupe, i ou luma e tatau ona e uuina naʻo le tasi ata - tupe. I le taimi lava e tasi, e le taliaina ai le manatuaina o le 'aʻai o' aiga poʻo se misa ma sau uo.

O le ma le fiafia o le a fesoasoani e toe malosi mafaufauga ma lagona, faamaloloina le tino. O musika e mafai ona filifilia i luga o le musika musika: O le mea autu o le mea lena na ia fiafia iai. E mafai ona avea o leo o le natura, le leo o le fagufagu poo se Shaman drum. E le afaina poʻo a a musika o le a e pikiina, e taua tele le malolo atoa i lalo o nei leo.

I se tusi! O le sini o soʻo se taufaʻamataʻu mafaufau o le faʻatulagaina o le malamalama e tosina mai ai se tafega tau tupe.

A silasila i ai, e tatau ona e mafai ona ou fai ma sui o ata i luma o mafaufauga loloto e totoʻa ai. O le mafaufau loloto ma Mantras o loʻo faia i le faʻavasegaina o upu paia mo se taimi ma le tele o taimi. Mafaufau loloto ma Mandala o le manatu loloto o le faamaneta mamanu, ma o le mea e mafai ona ofi ai le mea e tosina ai le tinoitupe.

O le tala taua! I taimi o manatunatu loloto, e le taliaina le mafaufau i uiga leaga, ma faʻalavelave ita ma popole ai.

Tusa lava pe e te maua le tele o aitalafu, e le mafai ona popole i ai. O lo matou mataala e fausia i se auala faapena e tali ai i le olaga tupuaga. Afai o le le lelei lagona o le a fesoʻotaʻi ma le tupe (aitalafu), o le o loʻo avea ma o le a aveesea tupe mai le olaga o se tagata, ae le tosina mai ai. O le tosina mai o tupe o le faʻateleina o lagona le lelei (o le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai). O le mea lea, e le aofia ai le popole, fiafia ma le fiafia ma le poto masani e uiga i tupe.

Mafaufau loloto e tosina mai tupe ma manuia

Mafaufau loloto "faitotoʻa i le lalolagi o oa"

O lenei faiga faʻavae e fuafua i luga o vaʻaiga, e mafai ona faʻataʻitaʻi i aso o le maualuga o le masina ma le masina atoa. I le taimi o alu ifo i le masina, o aʻoga tau tupe e sili atu e le o iai, aua latou te le aumaia le iʻuga.

O le a le mea e tatau ona fai ma sui o lenei mafaufauga loloto? E manaʻomia le aofia ai ni musika toʻavaa - sili atu leo ​​lelei leo. Pese Pese, timuga i le vaomatua po o le leo o le vaitafe o iai nei. O le leo o le sami e sili atu le le aofia ai: e le tutusa ma le aano o le mafaufau loloto.

A maeʻa ona feutanaʻi le tino i leo o le manulele pepese, e tatau ona e mafaufau e te alu i le vaomatua o loʻo alu i le vao. E leai se agaga: Na o oe ma leo o le natura. Na faʻafuaseʻi, ona tupu aʻe se faitotoʻa tele i luma o ou mata. E faia i se laʻau taugata, o loʻo teuteuina ai le matagofie o le filo. O le faitotoa e mafai ona fai ma sui eseese, ae e tatau ona sili mauoa.

Alu i le faitotoa, oe kiliki i luga o le apamemea 'au, ma ua matala le faitotoa. E tau atu i le mea lilo, i lalo o ana tali o le oa lelei. Ma o loʻo latou faʻatali ia o latou apaʻau: o ai e avea. Mo le tele o seneturi, e leai lava se tasi na o atu i lenei mea lilo, o lea ua motusia ai le tau o le wills i le web: ua tautau o ia i le foliga o le tulle.

E manaʻomia le alu i totonu o lenei avanoa o loʻo i ai oloa le talafeagai: pusa i auro ma maʻa taua, maa auro, auro ma soniva eletise. Alu i lenei avanoa, paʻi atu ia lima oa, faʻatiga ia i latou. E tatau ona tofo i lagona lelei, ma le olioli. E taua tele le mafaufau o le le mafaufau e fesoʻotaʻi tupe ma 'oa ma le fiafia.

Ona e manaʻomia ai le tele o mea a le au maataua ao mafai ona feaveaʻi (pei o se ato lapoʻa foliga mai i le tala fatu). Alu i le faitotoʻa, ae aua le tapunia pe a tuʻua le ana (maota). Tuu ia tumau pea le avanoa i soʻo se taimi e mafai ai ona e alu i ai ma 'aveina ni' oa.

Mafaufau e faʻafesoʻotaʻi lau fale mautotogi / fale ma lenei Gretto, vaai faalemafaufau e fesoʻotaʻi o latou ala savali. I lenei alatele, e mafai ona e sau mo tupe i soo se taimi, e aunoa ma ni faigata. E le gata i lea, o lenei ana / malce o lau meatotino - o oe o le e ona le le talafeagai o nei tamaoaiga. Afai o le atoa masina e sau i le cave mo oa i le totogi, i le taimi o le taimi, o le a alu ma le tele o mea tau tupe. Faʻataʻitaʻi lenei manatu loloto e tosina ai tupe ma le manuia e masani ona faia i taimi uma, i masina uma.

Mafaufau loloto ma ManTra Lakshmi

O lenei atua fafine o Hindu Pilatotone e nafa ma tamaoaiga ma tele, o le a matua mafaufau loloto ma le mana o le atuatuvale o le a tosina mai ai ma le manuia i le fale. Ae e tatau ona e faʻatauina Lakhmmi Statitte poʻo le itiiti ifo lolomi i luga o le lanu lolomi ma faʻamalamalamaina. O lenei la o le atua fafine o le a avea ma au fesoasoani tumau e tosina ai tupe ma mea lelei.

Mantra Lakhmi e tosina ai tupe ma le manuia: "Om Sri Mahalakshmi Namaha".

Muamua e tatau ona e faʻataʻitaʻi le mafaufau loloto i puʻeina leo, ona mafai lea ona e pese le mantra i ou lava 108 taimi. Ina ia aua neʻi o ese mai le tala, e tatau ona e faʻatau se rosary pe faia oe lava mai matafaga - 108 fasi. O le tasi taamilosaga o Matra. E mafai ona e faʻataʻitaʻia le tele o liʻo, ae mo le amataga o le lava. Ina ia aua neʻi fenumiai le pili o lapisi, o le muamua e sili atu nai lo isi i le tele.

I le amataga, o le Mantra ua faatoa e faalogo i lea o faʻamaumauga, ona latou usuina lea ma faʻamaumauga, ona e mafai lea ona usuina oe lava pe a leai ni faʻamaumauga. E i ai le isi metotia o faʻataʻitaʻi ai Mattra Lakhmi: E tatau ona e faʻalogo i upu ma mafaufau loloto i foliga o le atua fafine. Muamua, mafaufau loloto i mata pupula, ona tapunia lea o ou mata - ma mafaufau i le atua o atuatuvale mata.

Fofove gaioiga o le a fesoasoani ia te oe ausia le iʻuga manaʻomia. E mafai ona e vaai faalemafaufau o le tuufaatasiga o le Atua e pupula ma le ala auro: ranei raws sau mai ai. E mafai ona mafaufauina o loʻo taofia ai le Atua o loʻo tulaʻi mai oe i se pusa asoa: e tatau lava ona manaʻomia, ma faafetai i le alofa tunoa mo le alofa tunoa. I le aluga o taimi, e mafai ona e tutoʻatasi e faia ni ata e fesoʻotaʻi ma lakshmi.

O le mea autu i manatunatuga ma le vaʻaia o le vaʻaia o le paʻi atu o maataua, ma e manaʻomia ona latou "ave" ma i latou mai le lalolagi faʻalelalolagi. O lona uiga, e vaai faalemafaufau i lena mea e te tuua ai le avanoa tafailagi ma ave le fatafata mai le tupe i totonu o lou potu.

I se taimi e tatau ai ona e mafaufau loloto ma Mantroy Lakhmi? Mai le masina, o lenei faʻataʻitaʻiga e le faalagolago i ai, e mafai ona e mafaufau loloto i se taimi talafeagai. Ae e i ai le tulaga: toe fai le mafaufau loloto i aso uma: O aso nei i le laina, ae le o le aso. E mafua lenei mea i le mea moni o sela uma o sela i le tino ua faʻafouina i 27 aso: Mattra o le a faʻamauina i luga o sela fou. E faatatau le 27 tausaga 27 tausaga i le vattras, ae e fai foi foi ia le feteenai.

Mafaufau loloto e tosina ai tupe

Mafaufau loloto "la malosi le malosi"

Ua iloa e tagata uma o le la e feagai ma mea uma o le a ola uma ma iai, e le mafai ai le olaga i le lalolagi. O lea la, e mafaufau loloto i ai, tatou te faʻaaogaina le ola aʻoaʻoga o le faʻalauaʻitele. Ae mo lenei mafaufauga loloto, na o le uati o le taeao e talafeagai mo le tosina mai o tupe pe a malosi le malosi o le la. E tatau foi i le pupuni ona o i le itu i sasaʻe poʻo le itu i sasaʻe poʻo le tatau ona oʻo i fafo i lenei vave itula, ma e leai se tasi e faʻalavelaveina.

Aisea o le taeao malosi o le pala? O le mea lea e tatau ai i le vaega faaleagaga o le susulu mai i le lagi, ae le o lona tino faaletino. I le taeao, o le la e faʻasusu atoa i le natura, o le ala lea i luga o le malosi ma e manaʻomia ona e faʻaaogaina i taimi o manatunatu loloto ai. E manaʻomia le ala i lalo o ave o le oso aʻe o le la ma mafaufau pe faʻapefea ona ofi i totonu o sela taʻitasi ma faʻatumu le tele o le malosi. Manatua le lagona lea aua o le a aoga i le lumanaʻi. O lenei manatu loloto e manaʻomia e amata faʻataʻitaʻi i le taumafanafana poʻo le tautotogo, ma mulimuli ane o le a mafai ona o i le vaʻai o le la.

I le tau malulu, mafaufau e mafai ona faia i lenei faasologa. Ina ua uma ona fafagu, aua le ala i luga, ma mafaufau i le susulu o le la ma lona vevela i lou tino. O le tapalu o le la e ala i le faamalama, o pa o le potu - leai ni ni faigata mo i latou. O le malosi o le la e tauʻaveina uma lou tino ua ulagia i totonu. Fiafia i lenei lagona le itiiti ifo i le sefulu minute. I le taimi lea, o le a maua e ou sela le taimi e manatua ai le vevela vevela ma o le a faʻatumuina i le malosi faʻaleagaga o le la. Ma le alofa tele o le a tosina mai ai le tafega taugofie ma tele ia te oe. Faʻataʻitaʻi manatunatu i taeao uma, ma e le umi ae avea oe ma tagata le fiafia tele.

Faitau atili