Andrei hyperboi: vavalo na avea ma mea moni

Anonim

O vaʻaiga o Andrei Hyperborea o e le masani ai, pei ona faia i le ituaiga o solo. Latou te le o le toe taʻua o le tele o faʻafitauli ia i latou oe mulimuli i lona olaga. E ui lava e te manaʻomia le masalosalo o le SCEPCC o le auai o Andrei Dar mai luga.

Afai e te fiafia e aʻoaʻo atili e uiga i le tagata faamaoti, faʻapea foʻi ma oe ma nisi vaʻaiga, faitau laʻu isi tusi.

Andrey hyperboi ata.

O ai Andrei Hyperboi?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Muamua, na aʻoaʻoina e tagata Andrei Hyperboreatali i le aoina o ana solo. "Hyperbouri" o se mafaufau loloto o le perofeta, ma i luga o le tusi folau o lona igoa o Andrei Pavlovich Pricheskoe.

O ia o le tusisolo Ukrairian, tagata fai talaaga, faatonu, foi o loo faʻataʻitaʻi foi ia marntinal Titas. Na fanau i luga o le 21.06.1980 i le Wynny City o Ukraine - Odessa. Mai le valu o le tausaga o amata ona tusia solo. Mulimuli ane, na ia mauaina ai se talaaga faʻapitoa i le Oddessa Enturese faʻaigoa ua maeʻa aʻu. I. Mechnikov.

E leai se mea na mafua ai le tagata o le a amata ona fiafia i le Clayvoy. Ae ona amata loa lea ona faʻataʻitaʻi au marufarutai ma kuata, ina ua uma ona ia fetaiai ma osofaiga o faʻaaliga. O le faasolosolo lava ona tumu solo o Andrei i mataupu i Sasaʻe, ma e tulaʻi mai Wag i aso nei - Andrey HyperboI.

E manatu le tamaloa o ia o le omea, ae o valoʻaga e le naʻo le pau a le faʻaaogaina o lona faʻatinoina. I le faʻaopopoga ia i latou, na auai ai Andre i le fausiaina o ata, tusi ai solo, lomiga, ma tausisi foi i le atinaʻeina o le olaga.

Tele agavaʻa fesoasoani Andrei Hyperboree ina ia maua le ulutala "o le sili ona alualu i luma ma poto masani o le lalolagi nei."

O mea taua na faia e le perofeta o Oddessa e fiafia i tagata. Ma lenei mea e fai i vaega se tele: Muamua, e faʻapitoa lava i latou, e leʻo aofia ai i pagutu, ma lona lua, na latou o mai moni lava!

E oʻo mai i le taimi e tafafao, o le agafesootai o loʻo avea ma nofoaga sili ona taua i le olaga faʻaletagata. Ma e mafai ona faʻaaogaina ma eseʻese sini. O le vavalo Andrei Hyperboury Point ana valoaga i fesoʻotaʻiga lautele. E ia te ia lana lava apamemea lea e mafai ai ona e masani ai ia te oe i le mea e faʻaosofia ai o ia i le olaga, lagona patino.

Aua neʻi galo e uiga i tagata faitio e i ai tagata uma e le fiafia mai le lanu efuefu. E lava foi i le lotu ma ia, ma faapea mai o loo ia avea manino ma suia, ae na o se taufaasese.

Talitonu i Ana valoaga po o le le - lava - e mautinoa lava o le mataupu o i tatou uma. O nisi taimi e le puipuia e tagata uma se mea itiiti e mafaufau ai ma faalogo i mea faapena. O isi mea ou te fautuaina oe lava e iloa oe ma vaʻaiga o manatu o pmoni, ua uma ona matou aʻoaʻo, ma aʻoaʻo e uiga ia i latou na fuafuaina mo le o mai.

Faatinoina vavalo

O le faʻamaoniga autu o upu o Chiurvoyant o ana valoaga. Talu ai nei, ma Hereri HyperBorimi e taulaʻi i mataupu faʻapolokiki, totogi suiga i le lalolagi atoa.

E uiga i mea na aʻoaʻoina muamua i ai tagata i le atuā, o le a taʻu atu e le Alii ona ituaiga pese.

Scress Page Andrei i VK

Vaalele na lavea i Rusia. I le po o le mea mataʻutia na tupu na tupu i le sitaili o Rusia, i le fesoʻotaʻiga agafesootai o Claudes lomia se tusi e uiga i le paʻu leaga o le ea. Na talitonu o ia o le mafuaʻaga o le faʻalavelave o le a leai se taua, ma na latou ofoina atu foʻi le latou faʻamatalaga: tuʻufaʻatasia, le vaalele i lala o laʻau.

O le mea moni, pe a uma ni nai aso, o mea uma na fai mai ma Hyperboram sa faia ma le pa'ū o le vaalele Rusia, na nutimomoia ona o laau.

Kiev stursion . I le 2015, na fautua mai Clariornett o se tagata na faia se faalavelave na tupu e leai se isi i Kiev poʻo lona nuʻu. Ma e moni, ua na o nai vaiaso na alu i ai, ma o auala o le au Ukrailian na lolofi atu le asu oona. Na fai mai le siosiomaga, o le mafuaʻaga o le ulaula o le le faia o le vave.

Lologa o sisifo Ukraine . Sa faia foi e Andrei Hyperboi se vaaiga o le malosi le faamasinoga, lea e afaina ai vaega i Sisifo o Ukraine o Ukraine. Mulimuli ane, o le taimi lena na faamaonia ai lenei valoia. O se mea faapena foi o le clarisvoyant na fuafuaina e uiga i Afghanistan. Ma talu mai i ni nai vaiaso mulimuli ane, na aliaʻe ai afa mafatia, na tulaʻi mai le tele o le oti ma tupe teufaafaigaluega.

E mafai ona e faitau e uiga i nei valoaga uma i le lotoa o le fale "fanau o le uautau." O le tele o vaʻaiga tele e fesoʻotaʻi ma mafuie mo tagata uma o le lalolagi. Peitai, na iʻu ina moni foi, e masani lava, e tele le umi na ia pasia le taʻitaʻiga a le Herperborea ma lona faʻatinoina i se faʻataʻitaʻiga.

Ata Matamata - Valoaga e uiga i Mekisiko Faia i le sefulu ma le lua masina i mea leaga. Ma, Andre ulu lona toatolu ii o Setema 2016 o le lomiga e ono tupu mai ai se lalolagi i Mekisiko. Ma i le tasi tausaga mulimuli ane, i le aso lava lea e tasi o le muamua o le taimi muamua e tupu ma le malosi malosi malosi. O aso nei o se tasi o faʻafitauli sili ona leaga na faʻalenatura na faʻaalia.

I le tasi isi manatu o le clairvoyant, tatou vaʻai i laina nei:

"Ou te faʻalogo, faʻatau, mataga, o le tangisky o le lele ai ia matou ... meteorite."

E le mafai ona e iloa, ae o se tasi lenei o valoʻaga. Talanoa O. Pa'ū meteorite i le 2013 i Chlylybinsk . O le mea na tupu, na molia i le tele o afe tagata poto masani, peitaʻi, a, naʻo mea na momotuina fale. Ae na tatau ona talia le fefe i tagata o le 'olo, aua o lenei mea e le mafai ona taʻu manatunatuaga.

O le a se isi mea mai le Andrew na atili ai ona avea muamua?

  • Mafuie, na paʻi atu ai i Idamoni, Romania;
  • vavalo e uiga i le Vatikana;
  • O le mafuie mai ai lea na manuia ai Kalefonia o Kalefonia;
  • O le nofoaafi na sau mai nofoaafi i le laumua o Rusia;
  • faalavelave faalenatura i Ekuatoa;
  • Osofaʻiga vaʻalele o le aʻai o lugansk;
  • Ogaoga o le sosaiete i Ukraine;
  • O mea a le militeri i le utu ma le tele o isi.

O valoaga uma e paʻu'ū i totonu o fatu faʻapitoa, o le avanoa e matala ai i le tasi itu uma. E mafai ona e alu i le itulau o Andrei, ia e masani ia te oe lava i le vaʻaiga ma faʻasoa mai ou manatu e uiga i le faitau.

Ae o lana tala ia Ashviadeo e le gata i mala faalenatura faalenatura. Na latou faia le tele o valoaga e uiga i faiga faapolokiki: Mo se faataʻitaʻiga, hyperborI vavalo le iʻuga o le palota poʻo faʻasalalauga ogaoga o suiga i faiga faʻapolokiki. O le mea lea, afai e te fiafia e iloa le mea o le a tupu i le isi ma polokiki o Lusia ma Ukraine, faitau atili mea.

Vavalo e uiga i le Rusia Federation

Ua manatu le perofeta o loʻo manatu le aʻoaʻoga o le faʻaupufai o setete. Masalo ona o ia lava mai Ukraine ma popolega e uiga i le ola o ona uso tagatanuu ma o latou tuaoi latalata - Lusia.

O le mea lena na ia folafola ai le mana o Rusia mo le tele o tausaga ua mavae:

  • mauaina le malosi o le tamaoaiga;
  • mafai ona suia suiga i le mana;
  • faigata faiga puipuia o le i fafo;
  • Faʻamaoni o maliega ma mea fou.

Andrei o lo o talitonu e mafai e Rusia ona maua se auala faapolokiki moga. Ae ina ia tupu, e tatau ona e le amanaʻiaina manatu e uiga i lou maualuga. O le faaiuga saʻo o le a avea ma faʻailoaina o ona malosiaga ma o latou alualu i luma mulimuli.

Ae i le taimi nei, o tagata faifai pea o Rusia i mataupu a isi atunuu, o se tasi lava lenei, ua atili ai ona leaga: lemu lona lava atinae. E talitonu le mafaufau o le mafaufau o le Rusia e le mafai ona i ai i le faaiuga o soo se isi aso seia 2020.

Luma o Ukraine

Na tulaʻi mai Tina Mai i le tele o valoaga a se tamaloa. O mea na tutupu o le lumanaʻi o Ukraine ua vaʻaia o le hyperbore i miti. Ma i uma uma na lagona le moni le manuia.

O le a le lumanaʻi o Ukraine faʻatali mo Ukraine?

A o lona tautala ia Andrei e uiga i le faigata o le alu i tagata Peretania. O le afio mai o loʻo sauniuni se atunuʻu e le lelei tele. Ae tului, o le a latou aafia i agafesootai ma aganuu o le olaga. Mafuaaga - O se foliga faapolokiki o le a le faʻalavelaveina tele le agafesootai o le atunuʻu.

Ae o le leai o se auala uma e uiga i Ukraine e le lelei. Aemaise lava, o lo o taua i latou ia i latou ma lelei suiga. O lea, o le tamaʻitaʻi talavou o Iukumis o le a mafai ona aumaia le setete i se maualuga maualuga. Ae mo lenei mea e te manaʻomia ai se tusi apalai. E le mafai ona faitau vave i taunuʻuga, ae e taua le faʻatumauina o le faʻatuatua i le lumanaʻi sili.

O tagata atamamai ua tusia i luga le rating o le auala o le Hypertabeada ma le aita atu o le 80 pasene o le aofaiga atoa o uluai mai.

Valoaga e uiga i Novorosonia

O le Eastern Setter of Ukraine, e pei ona iloa, o loʻo feagai ma o loʻo feagai ma Trority Triend ma ua lauiloa o le Novoosu. Andrei hyperboi tautala o le lavelave tulaga o le vaega o le itulagi. Na ia faia le valoʻaga e uiga i le taua ma ana faʻalavelave i mala.

Le a le mea e saunia ai tagata nofomau o le Novorosslia i le taimi lata mai?

  • E iai le tuʻuaʻiga i le va o le patele, ae naʻo isi itu e sauni e fofo ai le faʻafitauli i se gasologa ma le filemu;
  • O le amataga o le lalolagi o le a taofia ai tagata talimalo;
  • Ina ua maeʻa le taua i le le taua i Novoscrossyss, o le tagata lautele o le a matua fiafia.

I le taimi lava lea, o Churivoyaentatatatatata le fesili e le mafai ona galo i le mea moni o loʻo aʻafia ai lo tatou lumanaʻi. O le mea lea, e le tatau ona e faitauina i lalo o uluaʻi ai - e tatau ona e faia taumafaiga e suia ai le ola mo le lelei.

I le faaiuga

Tatou otooto le tusitusiga:

  • Andrei Hyperbai o se lauiloa lauiloa o nei aso nei mai Ukraine. Fausia ana valoaga i le ituaiga o solo.
  • Faia le tele o uluai fonau: e uiga i le Lalolagi Faiva, ma na lavea ai le vaalele, le faiga faaupufai o setete.
  • Afai e te fiafia i le masani i le aufaita o le hyperborea, faʻaopopo i au uo i luga o le social network vkontakte.

I le faaiuga, suʻesuʻeina le ata tifaga.

Faitau atili