Tu valoaga mo le 2020: i mea o loo faatalitali mai ia i tatou i le tausaga fou

Anonim

Ou saunia mo oe le lauiloa valoaga o toeaina mo le 2020, faafetai i lea e mafai ona maua mai le mea o loo faatalitali mai ia i tatou i le tausaga fou. O nei valoaga matutua tuua mo se taimi umi tele, ma e mafai ona na o tatou siaki latou sao.

Valoaga o le toeaina mo le 2020

E tusa ai ma le tele o seneturi ua faavaeina, o le tu masani a le toeaina tuua o latou valoaga e uiga i le mea na tutupu o loo loma i le afiafi o le Tausaga Fou. Latou taʻu atu e uiga i mea e tatau ona tupu ma mea e le mafai ona alofia. Ma o nei Vaaiga mamao mai moni e toetoe lava o le tasi i le selau pasene le saʻo, ona e uiga i na mea na tutupu, i le inosia o ia e le atoatoa mautinoa le toeaina, e masani lava leoa.

Tu taumatematega mo 2019 mea o loo faatalitali mai ia i tatou i le tausaga fou

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E mafai ona e faitau i nei valoaga ma faaaoga i latou e pei ona uunaia ai. O le a latou fesoasoani ia e malamalama i mea e tatau ona faia i mataupu tausaga na sosoo ai, ma le mea e tuua mo mulimuli ane, mai le mea e teena, ma le mea e tuua ai i lou olaga.

e sili atu ona masani valoaga masani, amio le lalolagi. Latou narrate e uiga i mea na tutupu i le lalolagi, ae aua le popole o le olaga o tagata patino. Seʻi manatu i lenei pe a outou faitau ma iloiloina o tupe. Faaaoga le fautuaga ma le fautuaga a le toeaina ina ia mafai ona suia ai lou olaga mo le lelei.

Vaai mamao o Elder Paisius

I lona talavou, Paisius, e leai se tasi e mafai ona valoia e faapea o lenei alii e masani ai sa auauna atu i le 'au ma sa saunia e tuuina atu o ia i le galuega o Tokar, e pei ona o le a avea o se taunuuga auauna a le Atua ma le atoatoa tuuina atu o ia lava e auauna atu ma le tatalo, ma ana valoaga sii maia.

Tu taumatematega mo 2019

40 tausaga o le olaga o Paisius faaaluina i le nofoaga faafaifeau ma tuua le tele o valoaga, o nisi o mea ua uma ona afio mai moni, ma e le o totoe e faalogo taua. o le a le valaau mautinoa lona vaaiga tuutuumamao mo le 2020. talitonu Paisius o le a oo mai le taimi pogisa lea o le a oo atu i le malosiaga o le tiapolo i le tumutumu o latou gaoioiga.

Ana valoaga ua taua e faapea:

  1. le a tulai mai feeseeseaiga militeli i le va o Rusia ma Turkey, o se taunuuga o lea o le a leai se manumalo, pe faatoilaloina, ae o le a mafatia leiloa atunuu uma e lua. O lenei finauga o le a afaina ai le agaga o le tagata i le mana, o le mea lea, o loo i ai atonu o le onset o faatinoga ma le vevesi.
  2. o le a taʻua i Europa i lenei feteenaiga tetee Rusia. Ma i Turkey, i le taimi nei, o le a amata le isi finauga faaauupegaina. O le taimi lenei - ma le tagata Eleni, lea o le a manumalo. O se taunuuga, o le a matua mafatia i le tamaoaiga o Take, o le a amata ona a faaitiitia tele i le setete.
  3. E tusa ai ma le toeaina, e le mafai ona faataunuuina lenei valoaga pe afai o le malo Take amata ona faaalu taulai atili atu i le nuu o le mataupu tau lotoifale a le atunuu ma o le a aloese mai feteenaiga ma atunuu malosi. E tatau ona tuu mea uma e faatumauina ai le lalolagi.
  4. A o le tulaga i le malae faava o malo, ua i ai avanoa uma lava o le lalolagi e auai i le lona tolu o le Taua o le Lalolagi, lea o le a amata i le feteenaiga i le va o atunuu o Asia. Faateleina i le atunuu Europa uma e lua o le a tauiviga ma Rusia, e mafai e pule o le Iunaite Setete.

talitonu Paisius o le a taalo Saina se matafaioi autu i le finauga - tusa ma le 200 miliona o le a aafia ai ona tagatanuu i le taua. O se taunuuga, o le a suia vave le ata o le lalolagi, o le a faatuina se poloaiga fou. O le a auina mai pea atunuu auai leva ona leiloa ua faatupulaia, ma o le a manatua tagata e faavavau.

taumatematega Abelian

Lenei na avea ma tagata matua o se perofeta ma teena faaosoosoga i le lalolagi i se tulaga sagatonu matutua tausaga. Ia faamautu i Valaam ma o iina na amata ai ona maua faailoilo mai le Vaegaau Maualuluga. Na Ia afio mai i se faaaliga faaperofeta, lea, e pei ona faaalia i le lumanai, na faʻatasi ma a faaperofeta faaperofeta. Lona valoaga maua le tele o le mamafa ma le taimi nei.

Lagolagoina taumatematega

E tusa ai ma Apelu, e oo mai le taimi o le aoina o le fua o mea na "totoina" i luma. Ma i latou puapuaga o le a maua e tagata i le 2020 - na o le taunuuga o gaoioiga ua mavae, mafaufauga ma amioga. Ana valoaga ua taua e faapea:

  1. finau Apelu i 2829 o le a tutupu i le iuga o le lalolagi. Ma i le 2020, i le manatu ma mafaufau o tagata, o se mea o le a a taitai tupu lena mea o se taunuuga i se taunuuga faanoanoa.
  2. O le iuga o le lalolagi, i le silafaga a Apelu, o le taunuu mai o se anetikeriso, faatinoga o le leaga ma malosiaga pogisa. o le a mafai i lenei tagata poto e faia se ipu i setete uma, faatumulia ai tagata e ala i le lotoleaga, inoino ma le faatuatuaina. a faapotopoto siomia o ia anetikeriso a le tele o le autau devotees. Mai lenei, o le a amata ai le seoli Tele mo tagata ma le faafanoga o le lalolagi o mea uma o loo i ai.
  3. Rusia i le 2020 e leʻi fai atu Apelu se mea lelei. Na ia talitonu e le tele o mea lē lelei o le a tupu i le setete. a ufitia Tumau feteenaiga ma faafitauli tagata ma o latou ulu. O le a a faaitiitia i le lalolagi atoa i le tamaoaiga. Peak o puapuaga o le ai ai i le afa muamua o le tausaga. I le lona lua e mafai ona ua mapuea le filemu, ae o le filemu o le a puupuu-ola.
  4. faamautinoa o Apelu o le a oo Rusia mai le faalavelave na uma ona maua e se pule fou malosi ma talafeagai. a mafai e le Ao o le Malo ina ia ausia ai ni suiga lelei ma le iloa, o le a faia i le amataga o le suiga o le lalolagi, le faafetai lea o le a mafai e tagata ona manava saoloto ma fiafia i le olaga. Sa ia te ia o mai i le mana o le atunuu o le a pauu i luga o le ala o le atinae ma le faaleleia. Siitia le tulaga faava o malo.
  5. E le uma le "malosiaga o lenei lalolagi" o le a le faamalieina i le ala, lea o le a mulimuli i le pule fou. O le a ia taumafai e faaofi le laau i totonu o le uili ma malosiaga uma, o le a le mauaina na devotees o le au faamemelo, ae tele foi o maʻi-wishers.

Pe afai o le tagata o le a mafai ona o lenei vaitaimi faigata e faapotopoto mai, o le au aoao o le a aafia ai le faamaeaina o le faigata ma laasaga i se fou, o le ola fiafia. Ae afai o se isi tagata e oo mai i le mana, ae le o se tasi o ia lea ua fuafua, o le a le tulaga i Rusia sili atu le leaga.

Aotele

  • E le pei o le tele o isi pito, na tuua i tua o le toeaina o tupe lē fiafia uiga ese. e matua pessimistic latou valoaga.
  • O le tele o le a faalagolago i luga o le a le ituaiga o tagata o le a avea i le mana ma le mea o metotia o le a faaauau pea e pulea le setete.
  • feiloaiga militeli fou i le va o atunuu e tele e le o aofia ai. E foliga e 2020 o le a le taimi e amata ai ona suia le lalolagi i le lalolagi atoa.

Faitau atili