O le a le mea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou 2021: I le a le lanu ma le afi

Anonim

O le Tausaga Fou o se aso malolo o tamaiti ma tagata matutua e tutusa le faʻatali. O le taimi o meaalofa, fatu o fatu, aso malolo umi, e lua ma faʻataʻitaʻiga o matagofie ma faʻalelei lelei. Faʻafefea ma le mea e ofuina mo le tausaga fou, pe faʻapefea ona fono 421, o le mea lea e te mauaina ai faʻamatalaga i totonu o lenei tusitusiga.

O le a le mea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou 2021: I le a le lanu ma le afi 1724_1

Fonotaga o le New 2021: Laei ma Meafaigaluega

O le Tausaga 2021, o le pule o le a avea o se paʻepaʻe paʻepaʻe lea, o le a le manaʻomia le faʻaaogaina mai ia te oe ma sili teisi. E pei lava ona masani ai, o le faʻatulagaina o se taumafataga o le afiafi o aiga ma moligao ma ni tagata laititi ma tagata moni, e aunoa ma leo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E le fiafia Antrologers e le fiafia le Bull Busl, le lelei ma le fiafia ma le fiafia. E tatau lava ona sauniuni tagata uma ma mafaufau i ai o se avanoa fou fonotaga ma lavalava o le a musuia i luga o se tau manaia.

Manatua! Mai le saʻo o lou ofutino o le a filifilia ma o le tulaga e faʻalagolago i le lagolago a lona mamalu povi mo le taimi atoa o le 2021. Aua le ita i se manu tele i malo ma le le mafaufauina, upu le lelei ma gaioiga. Mafaufau poʻo apoapoaiga faʻatino ma fautuaga mai o tatou tagata poto ma faʻamalieina ai le tausaga fou saʻo ma matagofie.

Faavae faavae o le 2021

Mai le amataga o le tausaga, o lau atto mai le amataga o le tausaga e tatau ona avea ma fuaitau "leai se lagona ma leai se malosi!" E leai se pupula lanu ma lau ata o ata, e tatau ona faigofie mea uma, manino ma manino. Lelei o le a paʻepaʻe, susu, efuefu, siliva poʻo lanumoana lanumoana lanu. O fautuaga matagofie, faʻataʻitaʻi faʻamaoniga ua faʻasoa ese lanu eseese, faʻalagolago i le mafuaʻaga o le manaʻo mo oe o se mea e faʻamuamua.

  • E tosina ai le manuia o ana tupe maua, filifili ofu paepae.
  • Afai e taua mo oe le maua o le alofa ma le malamalama lelei ma e pele, tuʻu i luga o le moli o le malamalama efuefu.

Gauai atu! Mumusu ofu e faia i o latou mumu mumu, faapea foi mai le mea ma le lopatard lolomi. O le a mafua ai le ita o le povi, ma o le a ia tuuina atu ia te oe i le atoa o tausaga.

O le lanu uliuli o le o le a leai se aoga o le a le maua se aafiaga lelei i le lumanaʻi, o lenei faʻasesega lanu o le a taofia ai oe o ponesi e mafai ona foaʻi i le tausaga fou. Afai e te fuafua e feiloai i le tausaga o le povi i totonu o se ofu uliuli, ona e tatau lava ona sili atu le lelei o ni mea lelei, faia o le mea saʻo, ae le o le saʻo o mea.

O le a le mea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou 2021: I le a le lanu ma le afi 1724_2

Faitau atili e uiga i foliga mo le fonotaga o le fou 2021

Laei ma tipi ma le le fiafia

O tagata uma e ana le paie foliga mafai ona fautuaina saogalemu i le masani o le vaitau - o se ofu ma se asymmetry o le hem po o lima lima. O le leai o se tasi lima lima o se masani masani o le vaitaimi auina atu ma le amataga o le tausaga na sosoo ai. Malamalama mama i le maualuga o tipi o se tasi o se tagavai mo le feminity. O le faʻailoaina o le puimanava ma vae uumi o le a faʻatagaina ai se ofu pupula o loʻo tipiina i le ogavae.

Skirt mo le fonotaga 2021

O lou ata o le a sili atu le poto ma faigofie pe a e ofuina se tele-vaega sakete. E talafeagai iinei e pei o le sili ona manaia o soʻo se uumi ma pamu mai le kesi o kesi mea, o le faʻalumaina lelei ma keamimi ma sneakers.

Afai e leʻo oe o se lagolago o le autalavou sitaili, filifilia se ato faapena o se laʻau maualuga maualuga-ulagia. Ae ia manatua e tatau ona talafeagai afifi: mai le uʻamea paʻepaʻe i lanu enaena enaena.

Osooso pei o se filifiliga o le tausaga fou

O lenei lavalava lautele e mafai ona e tautua ia te oe se tautua lelei tele i se afiafi fiafia, aumai ai o lau fuainumera e mafai ai ona ofuina lenei ituaiga ofutino. Ma o lea ua iai se avanoa tele mo le faataʻitaʻia ma le faaalia o mafaufauga.

O le ofuvae e mafai ona faia e ala i le afi, vaapiapi, umi pe faapuupuuina. Ogaoga i le nofoaga o le a taofia ai le tele o le soya o liquins, fasi, atigi po o fusi.

O le a le mea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou 2021: I le a le lanu ma le afi 1724_3

Luga i le Tausaga Fou o le Tausaga Fou

Tele fafine visa i luga ma faʻaaoga i aso uma i aso uma o le olaga ma aso malolo itu. O le pito i luga o le pito i luga o le fusi o le a sili ona lelei faʻaopopo atu i le umi o le tele o le tele o le tele o le lapoʻa, o le umi lea e mafai ona e fuafuaina ia te oe lava. Ae, ina ia le pei o le matafaga, o le samea e sili atu le filifilia o tapuvae.

Ofutino ma fugalaʻau: filifiliga fou a le Tausaga Fou

O se ofutino poʻo se ofutino, na oso aʻe mai ia Atla, o le a liliu oe i se tamaʻitaʻi moni, ma o le a faʻasoa mai mai le manu felelei. Ma afai e te faʻaopopoina se penitala e fai taʻele i ai, e le tutusa oe. Ina ia maeʻa le ata, e tatau ona e mafaufau e uiga i se lace collar poʻo se aufana i luga o le ua, e uiga i le lush lima po o le tupua maualuga.

Faiga Faʻatulagaina, talafeagai mo le 2021

O tagata atamamai o loʻo agavaʻa o le ofu o se sili ona manumalo-manumalo o le suʻega o le Tausaga Fou. O filifiliga o laei e tele naua o se fafine ma se foliga e mafai ona filifilia le ofu, ma foliga pei o se masiofo moni o le polo.

  • Ina ia maua ai le auala i mea lilo ma le poto, centerns po o poloka e mafai ona faia. Ile lautele, o le tele o lima foliga foliga manaia tele. Ma afai latou te alualu i luma o le a e pei o le a pei o se mea lilo, fraging, feminine ma i le taimi lava e tasi.
  • Chustifon Skirts, palu palauvale, lace bricuses ma velvet vests - o le a faia e oe i le filifilia o le muamua ma le le masani ai.
  • A o le a mo le ie ma foliga, natura, penina, penina lanu e tumau pea i le faamuamua. E mafai ona e filifilia le Atlas, Silk, Chiffaison ma Soloave Fabrics. Aua le fefe e faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasia mea e sili ona le talafeagai. Monophonani Fabrics e atoatoa le tuʻufaʻatasia ma le malamalama lolomiina ma abstractions.
  • O le ato ia, o le clitcharch, e susulu mai i le shillery ma siliva poʻo ni mea auro o le a avea ma mea tau le tumau i le almus.

O le a le mea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou 2021: I le a le lanu ma le afi 1724_4

O mea e sili ona fiafia ai tagata mo le tausaga fou

O le malamalama o le a avea ma tagata talafeagai. E mafai ona e filifilia ni ofuvae poʻo se suti o enaena, ash poʻo le efuefu. E tatau ona pupula le ofutino. E faʻatagaina Jeans ma penitupe, faʻapea foʻi ma le tolopoina o palauvale. O le mea autu o lenei lavalava e le foliga le migao, ae na maua ai se ata ma le autalavou.

O se filifiliga lelei o le a iai pe a fai o le lanu o le pamu o le tama o loʻo tuʻufaʻatasia ma papa o tamaʻitaʻi. O lenei ulugaliʻi o le a foliga i taimi uma le faʻaola ma le manumalo i le vaega o totoe o le isi vaega.

Faʻafefea ona fai lavalava o faʻailoga o le zodiac

  • Aries o le pau lea o le faʻailoga o le povi atonu e le fefe ma e le faʻatapulaʻaina o latou fantasy. E mafai e Aries ona faʻaogaina ofu pupula, valiina, sili atu o mea e maua ma seevae mo le tausaga fou.
  • Taurus - o se faʻailoga ma se toʻotoʻo i totonu e mafai ona faʻaopopo i totonu o autafa o vensels ma auro asoa ma auro asoa, ae le tatau ona e vaʻavaʻaia i mea lelei.
  • O masaga ua fuafuaina mo le au asoa, asymetric lelei, ae le tatau ona e tauva ma le Tausaga Fou o le laau, e te manaʻomia se fua.
  • O le kanesa o se fiafia ma le fale. O le a talafeagai pastel ines, beige Gamma ma teuteu teuteu lelei.
  • O le leona e masani lava i le malamalama. E faʻatagaina e fausia se ata i uʻamea lanu, ma e le fefe i le pisi o le. O mea uma e talafeagai mo le silisili ese o le a fetaui ma le leona.
  • Virgo Deparetpet ma tapunia mafai ona malolo teisi ma ofuina se mea pogisa ma auro i se mea e sili atu ona manumalo.
  • O fua e tatau ona fai o ofu o le tele o fausaga, ma o faievalaiga e sili atu le filifilia o natura: auro, siliva, maa taua. Naʻo le o le a mafai ona vaʻaia fua.
  • Scorpio e tatau ona filifilia se ofu ma se decollete, lace, seevae susulu ma clutch. Manuia ata-paepae - paʻepaʻe, piniki ma siliva.
  • Sagittarus e tatau ona ofuina le sami galu lanu ma se penitala peni. Ae ui i lea, kulimi, lanu efuefu lanu o le a talafeagai foi.
  • Capricorn na fautuaina le nude lanu ma chiffon, susulu moli ma seevae.
  • Aquarius o le a fetaui ma le autalavou poʻo le taʻaloga o le sitaili, o le a maua ai faigofie ma le ea o lona natura.
  • E tatau ona sau le iʻa ma le matagofie o le lauulu ma tuʻu i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma susulu lipskick.

O le a le mea e faʻamanatu ai le Tausaga Fou 2021: I le a le lanu ma le afi 1724_5

Faaiuga

O lea la, tatou te iloa oe e le fiafia le pulupulu ma aua le faʻafeiloaʻi i le lanu pupula ma pisa. Taumafai e foliga aulelei ma teuteu, tuu ou ofu e fetaui ma mafanafana. O le tausaga fou o se aso malolo o le fiafia ma faʻaaliga, o lea ia avea lou ofu manaia i soʻo se auala i lenei mea!

Faitau atili