Kabballah mo Amataga: O mea taua o le Mataupu Faavae, faʻailoga ma o latou uiga

Anonim

Kabballah - ia e pei o aoaoga faavae faʻaleagaga ma poto e ala mai i le faa -aliloga. O punavai tele o tapuaiga - O mea tau lotu Iutaia e faia abosr Asrr, ae maiseher, faapea foi ma tusitusiga paia a Ari. I Kabballah, e iai elemene o faamaneta ma everpic.

"Kabballah mo Amataga" - o se Tusi Tusi Lesona ua fuafuaina e fesoasoani i tamaiti ia malamalama tamaiti i aiaiga o lenei lotu, ma faʻaalia ai i latou lava i gaioiga o le tagata, o ma isi O le tusitala o le tusi o le lauiloa tuai kabbalist michael heanman.

Kabballah

Kabbablah: faavae o faamalositino

Na talitonuina o le talitonuina Iutaia e faailoa ai le loloto o le maoaga o se faalilolilo o le tulafono o loo aumaia ai faamatalaga e uiga i le Atua ma le atulaulau. O faavae o Kabballah fai mai o le faafitauli autu o faigata a tagata uma e mafua mai i le solia o tulafono a le lautele o le atulaulau. Ma le fesoasoani a le malamalama kabbalist saili e faaleleia i le fuafuaga faaleagaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na taʻua e Kabbalah e uiga i le toe foi mai o le agaga i le lalolagi lalolagi - o le taimi tonu lava e pei ona talafeagai mo le tusia o lesona i luma o le tulaga tulaga ese. A faʻatino le fuafuaga i luma o le agaga, o le re-e-emboding faʻagasologa taofi.

O lenei tulaga ua lauiloa o Gmar Tukkun ma lona ausia o le autu autu o Kabbalistic aoaoga.

Manaia! Ina ia talitonu i le lotu faʻapitoa a tagata Iutaia e talitonu na na o le talitonu o tagata talitonu o tagata Iutaia na latou oʻo atu i le 40 tausaga e mafai ona faʻamalosia i le poto moni o Kabbalay.

O le aʻoaʻoga a Kabbalah e faʻavae i luga o le Torah (i se isi itu e le mafaufau ia Mose - o se faalauga o le Tusi Paia Kerisiano Kerisiano). E faia e Torah le vaega sili ona anamua o le Feagaiga Tuai. Faʻaopopoina i le faʻamauina o togafitiga o le Feagaiga Tuai, o loʻo iai foi - Lamaid, faʻauiga ma o manatu i tusitusiga paia o loʻo aoina i totonu.

I se tulaga lautele, o le suʻesuʻeina o Kabbalah o loʻo iai le aia tatau e faʻamalosi ai tagata e masani ia Toherh ma Tamā. Peitaʻi, o tuʻusaunoaga e faia - Mo faʻatonuga ua le amanaʻia, ae naʻo le tuutuuga o le a latou suʻesuʻeina isi vaega uma o tulafono a Iutaia.

E tusa ai ma le mautinoa o upu, o Torah o le fafine hyposta o le Silisili Ese. O le faʻagasologa o le masani ai i tusitusiga o tusitusiga e tupu i luga o le 4 tulaga:

  1. Pesche (pe moni).
  2. Manatua (amio lelei).
  3. Derash (Allegloctical).
  4. Sod (faalilolilo).

O le tulaga mulimuli e lilo ma maua le igoa kabbalah.

O mea faavae o le aʻoaʻoga, e tusa ma tagata tausi tusi auiliili e uiga i le atulaulau, ae o ana mea lilo. O le autu o Kabbaltic tuʻutuʻuga mafai ona maua i le feagaiga o le faamalositino. O loʻo faamatala mai e le a le faʻaupuga e uiga i le faʻaiuga o le poto e uiga i mea uma matou te o lona uiga i le 22 moni faʻaaogaina i le tagata Iutaia mataʻitusi, ma le 10 numera. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau i Kabal Kbabalist ona fai aʻu oe Epepe. Faʻapea o tagata Iutaia o Orthodox ma le masalosalo e masani ona iai i Kabbalah mai sui o le isi atunuʻu ma le faʻatuatua.

O Zohar o se isi mea taua lotu lotu. Ua tusia i le ituaiga o solo, o se taiala mo faiga faisi. E le mafai ona taʻua se tasi o aiaiga sili ona taua o le Creed - o le faʻavae o le "laau o le ola". O le tusitala o le mea mulimuli o le osthe o le lyon.

E mautinoa o le laau o le ola o loʻo i luga o tulaga paia uma. I le taimi lava e tasi, o le tasi vaega o le laʻau e faʻaalia ai le tama, o le lona lua - o le fafine (pe a uma, e tusa ai ma kababasts, o le sili ona maualuga 2-fanua). E sefulu lala o loʻo fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, ma latou maua le faʻaiʻuga i luga ia i latou - tulaga o le iloa, lalolagi, spreres.

Kabbalah: Faailoga ma o latou uiga

Le isi mea e mafaufau ai o le kabbalay faatusa.

Hexagram - Na ia faia le faʻailoga autu o le tagata Iutaia. O isi igoa: Tetragram, masonic lolomiina po o Solomona Lolomiina.

I foliga mai, o le hexanaltal star po o ni tafatolu e sili atu le fia iloa o le tasi. O le faʻatusa mai o se tagata e fesoʻotaʻi ma mea faʻale-agaga. O le isi aoga o le Tetragram o le faifai pea o le sili atu o le maualuga ma le maualalo i tagata uma. Ma mo le fesili mulimuli o le faaiuga o loo totoe, o a se auala na ia gaoioi ai - i le ala o le atinae po o le faaitiitia.

Kabballah hexagram

Tetragrammaton . O lenei kabbala faʻailoga o se tasi o le igoa o le igoa o le na faia. E fa lava tusi amiotonu o Eperu: o ia, iidine, Vato ma heh. O nei uetu ua fesoʻotaʻi ma le fa o elemene masani:

  • afi (alii fatufatu malosi);
  • vai (par malosi);
  • Lalolagi (atoatoa gaioiga);
  • ea (mafaufau le mafaufau).

O Tedagrammmane i Kabbalist e fegalegaleai ma le poto, matagofie, malamalama ma le malo.

Ofufaaofa a Solomona . O loʻo faʻamaonia o ia i meatotino o se malosi o le PEISman, ua fuafuaina e tosina mai ai le laki ma le manuia o mea i le olaga o le pule. Ma le isi, o le faʻailoga e faʻateleina ai le malosi, faʻamalieina mai sese, e faʻaaloalo i isi tagata, ma mea leaga, o malosiaga o le elemene.

Ua i ai se foliga o se taimane, lea e tusia i le lio. I le taimi lava lea, o le savaliga i le lio - foaʻi le mana i luga o le lalolagi, ma le liʻo i totonu o le geometric foliga - faia se tagata latalata atili i le Silisiliese. I le ogatotonu o le faʻailoga e mafai ona e vaʻai i le 7 manatu, latou te faia le apili mo le fesoasoani i le fitu panron paneta (amata i le la, masina ma taunuʻu atu i le la, masina ma oʻo i le la, masina ma le vevela o le la, masina ma le vevela, masina ma aapa atu i le mumu).

Laau o le ola . I le aofaʻi, 10 seForots ua faʻaagaga i Kabbalah (o lena, paia Hypostas). Faatasi ai ma i latou o le matagofie, poto, alofa mutimutivale, malamalama ma isi. E i ai se fesoʻotaʻiga e le mafai ona vaʻavaʻaia i le va o sephirota - i le mea moni latou te faia se tasi.

O la latou galuega o le pulea o lea o le fausiaina o le lalolagi, o se siitaga lea o ni aulau o le ola e, ma taofia ai le malosi o le olaga-faamalosi ile tulaga o sea mea. E manaʻomia e tagata ona faʻaaoga mea uma e mafai ona maua ai seFrot lagolago ina ia le toe oso ai.

O lea la o le laau o le olaga o le a faʻaalia ai le faʻatulagaina o le atulaulau, faʻaalia ai le tele o malosiaga ma sephyrots e fesoʻotaʻi. E oo lava i Kabbalah, o lenei faʻailoga e iloa ai le le mautonu o le uluaʻi moli i le lanu o le lanu ua fausia ai.

Ma le isi, o lenei faailoga ua faailoa ai le tagata lava ia, na fausiaina mai na Le na Fai i Lona Maota ma Ituaiga. I le taimi mulimuli o le Sefyrota, o le Archytypal setete (tino ma le malamalama) o le a manatu.

Kabbablah laau o le ola

I le avea o se tagata lava ia e tutusa ai le au aisman, o le laau o le ola e faʻatusainana alofa ma le loto gatasi. E faʻaoga e faʻateleina ai le maualuga o le iloa, malamalama o tulaga maualuga mo avanoa o loʻo i le olaga, faʻamaloloina, faʻatumu le malosi.

Kabbaltic mama . Masani ona masani ai, o mulimuli o tagata Iutaia e ofuina ni teuga o le Iutaia poʻo ni mea teuteu i ni faʻailoga kabaltics Kabbaltic faʻailoga: I foliga o fatu, taulima, asoa, o asoa, o asoa, mama, ma isi

O mama e tuuina atu se sao faʻapitoa - o latou faʻailoga o le le tutusa, ma faʻamanatu foi i le rover o le pule a Solomona (mai le mea na mafua ai le tu ma aga o le faia o ia togafiti).

Ma o lenei, o le mama o le Tupu o Solomona na nofoia se tamaoaiga o Katabastic are. Mai i fafo, ua tusia ai lava "o le a uia uma mea, ma mai totonu -" ma o lenei foi o le a faia. " O le a faʻatuatuaina puipuiga faalenatura mai le atuatuvale, fiafia pe le lelei le faʻaalia mai fafo.

O le au talitonu o tagata fou e tusa ma aganuʻu fefaʻatauaʻi mama i le faʻaipoipoga - ae le faigofie, ma le kababalistics. Na faafoliga mai le faʻaipoipoga fiafia i le faʻaipoipoga, puipui le aiga fou o feoaʻi ma faigata, faʻalavatuu, ma isi mata ma isi faʻafitauli. O faʻailoga o le sacral e togitogia: o le vaipanoa o Solomona poʻo le Pentigram, o igoa o le Angellic Wingts o loʻo faʻaaogaina faʻailoga faalilolilo.

Taulima ma le mumu filo . O leisi uiga masani o le lalolagi, o le vaʻaiga o loʻo fesoʻotaʻi ma le fusi o le filo o le mumu i luga o le tapulima. O fea na aumai ai lenei tu masani? E faʻamautu e ona aʻa i le Tusi Paia i le taʻele o le tuʻugamau o Pramatera Rahili - o se fafine lelei tele, mai lea na faʻatautaia ai faʻa-tagata. Tuuaia, o lona tuugamau toso mumu mumu. Ma tagata na amata 'ona vavae ese ni fasi mai ia te ia ma togi lima o latou tapulima.

O le filo mumu i lona lima ua mamanuina e puipuia mai le le fiafia o se isi tagata, fetuu, faapopoleina, faatumu le pule malosi o le malosi malosi. E tatau ona tuʻuina i le itu tauagavale, o loʻo fesoʻotaʻi ma le loto. E le gata i lea, o le Aiapapa Na le faia tutoatasi Kabballah, ae e talosaga mo se fesoasoani faaleagaga, aua o lenei tulaga o se tagata faapitoa faamaneta e manaomia.

E taua le le afi le filo, ae mai le tau masani. O faʻailoga e faanopo ai i ai - le aofai o mea faaleagaga. Ae e le o le fufusi i le tapulima e le fufusi ina ia le faʻalavelaveina le toto.

O le isi taimi taua - le au mumu mumu e le mafai ona faʻatauina mo tupe a le tagata lava ia, e tatau ona folasia atu i se tagata. E mafai ona e faʻatauina mo se meaalofa i le taulaga Iutaia o Netviot.

Suesueina o Kabbalah - o fea e amata ai

O Kabballah o se mea sa faigata ma le tele o aʻoaʻoga, e iloa ai le avanoa uma o loʻo avea ma faʻafitauli tele. O le mea lea, tagata uma na filifili i le loloto o le tapuaiga Iutaia e fautuaina e fai lenei mea i le Kapebalists Group. E manaʻomia le sailia o faiaʻoga poʻo faiaʻoga ina ia latou fesoasoani e faʻamanino taimi faigata, ona te maua ai ni tali i mataupu uma.

O le aso e mafai ai ona e mauaina le tele o faʻalapotopotoga a Kabbalists ofoina atu toleniga mai ia latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, Mikana moli a le tagata lava ia: O faʻamatalaga talafeagai uma e vali e uiga i le toto i le lalolagi o Kabbalay.

Faitau atili