Faʻafefea ona avea ma Vampire i le olaga moni: o le a le mea e fai, sipela

Anonim

Na au tauva tauvaʻau, o vaovao, savā, necrocrents, aʻoaʻo e tumau i taimi uma ma e faateʻa tagata, e le o mou atu latou i ai o tatou aso. Faʻafefea ona avea ma se vampire, ma e mafai ona faia oe lava? Tele o Vampire sa i ai i le ogatotonu tausaga, o le sili ona lauiloa o latou ua manatu o le faitauga dracula.

O le a loʻu ofo ina ua ou iloa o lona igoa o tama manaa paʻu nofo i Romania! O le faitau aofai o vampires e le mou ese atu, e tele naua. Ma o le aso ou te fia faasoa atu ai ia te oe tulaga masani e mafai ai ona e suia i totonu o le vampire.

Faʻafefea ona avea ma vampire

O ai nei sampre (Stydeaks)

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma Europa, Vampares o ni tagata muamua e o mai i le olaga i le po. Latou o mai i le moe ma le toto le toto. O nisi taimi o le Greentlats e aliali mai i le ata o volatile isumu. Ina ia avea ma Vampire, e le lava e oti: E tatau ona e faia se feagai ai ma malosiaga o le pogisa.

A vimpires o loʻo tuʻuina atu lo latou agaga ola pea i lalo o le lalolagi i lalo o le lalolagi. Ae ia ola, latou te manaʻomia se mafuaʻaga o lenei olaga - toto fou. O lea la, sa ia maua ai e le Atua le toto mai o latou tagata afaina - tagata ola.

O le mafanafana o le virmonism e le mafai. E faavavau.

Taʻua o tagata aʻoga, susuluina toto o tagata ola, e maua i soʻo se aganuʻu mai i malo eseese:

  • I Papelonia anamua o afioga a Lilla;
  • Na faifesusuina - askerhary;
  • Anamua Romane - Lame;
  • O Areto anamua anamua - Dakanar;
  • Initia - o fomai;
  • Filipaina - Manaenal.

I Saina, faʻapea foi, e i ai foʻi ma le tele o nofoaga, ae latou te inu foi i le ala o le toto toto, aʻo lava le malosi o le QI.

O le uiga o vampres e aofia ai mea nei e mafai ona faia:

  • le matua;
  • E i ai tomai sili;
  • umiaina supersoul i le tino;
  • O le fefe i le siliva siliva, kapeneta, aspen faitau.

Vurtacks na iloga e se foliga faapitoa. Latou te leʻi faapolopolo, sa toe suʻeina le lanu pikking lanu pik, O le vampire e mafai ona fasiotia e se pei o le afu pe o se siliva siliva. Sa latou fefefe ina ia fefefe, ae na te leʻi taʻitaʻiina i latou. Na o le toto sa le fiafia pe a fai o le ua afaina na faavaeina e le kaliko.

Faʻafefea ona avea ma faʻavalea

O sauniga faamaneta na faia i tagata, faatasi ai ma le fesoasoani lea na mafai ai ona puipuia i latou mai le osofaiga a le gourdalaka. O le suia o le vampire e sili ona tuu i totonu o le pusa uila faasaga i lalo, tipiina togi i luga o vae ma sasaa le tele o fuafuaga.

Na manaʻomia saito ina ia faʻaalu ai le vaifole o le Neldē mai le tuʻugamau. Tagata talitonu e tuua e le ua leaga le tuugamau pe a fai e toe manatuaina uma fatu. Ma iina ma le au pepelo.

I Saina, na talitonu foi i ogaumu o le vale o se faʻafitauli i le Vai viia, ona o le a le gaoioi mai le nofoaga seʻia latou toe manatua i latou. O le matafaioi a fuafuaga ma araisa o nisi taimi na faia e le paoa, lea e liligi ifo i totonu o le pusaaini.

Peitaʻi, o aso nei e talitonuina e talitonu o vaepae o se isi tulaga o tagata, na i ai lea ma taimi anamua. Sa latou fafagaina i le toto o manu, ma i se tulaga se tele o le evolusione, fatuga fatuga na tupu.

Tagata na fasiotia pe tuli ese mai le ituaiga. I le aluga o le taimi, sa amata ona 'aʻai e na manu a VIMMAMA. Ae o tagata foʻi. Na pau lava le latou itu i le aso pogisa, moe le aso.

Faʻafefea ona avea ma Vampire i le olaga moni

Tele auala e avea ai ma vampire

E toʻatele e fiafia i le fesili i le auala masani ua avea ma ni faigata moni a tagata, ma e mafai foʻi ona fai? Aua o le tele o auala:

  • Vampire cite;
  • Fesuiaiga toto ma le vampire;
  • fafagu le toto o le toto ma se sipela;
  • faʻamaʻi o le fanau mai;
  • A uma le fetuu.

Mafaufau i auala uma e mafai ai.

E mafai ona avea oe ma vampire ma e le o le lelei wax, ae I le pepe . Mo lenei, e tatau i le tagata aʻoaʻo ona sapalai le tamaititi ma le toto manu e se faʻapitoa faʻapitoa. Ma le isi, o le meaalofa a le marminism mai ona matua e faʻaseʻe atu foʻi mai foʻi mai le taulealea pe a fai o se tasi o le goudalak.

E le mafai ona aveese lenei mea, pei ona maua ai i totonu o le tagata. Fananau mai e vampires lagolago i uo, latou te mananaʻo na o latou faʻatasi ma i latou lava, e iai a latou lava vaega faʻapitoa o manaʻoga ma mea fiafia. O sea faitotoa e iʻu ai i le mea moni lea e pa'ū se tagata i le ala o le taupupalima, ona e leʻi maua ai se isi filifiliga.

Faailoga o le vampire mai le fanau mai:

  • Le tamaititi na fanau i ona nifo;
  • Fanau i le mitiafu (i le itu o le frere bubble);
  • Lima i le tama tama tama i le aiga.

O lisi lisi e taʻu mai ai o le tagata ei ai avanoa uma o le avea ma se gourdalak. Tusa lava foi pe latou te le inu toto o manu ma tagata, o le a tapunia uma le olaga i mea lilo. Mai i lenei mea e leai se mea.

E toʻatele o loʻo avea ma vamuia ona o le fetuu. Naʻo lou manaʻomia e maua se mea e sili ona malosi ai le auvaʻa, ma e le koleni i se aʻoga faʻataulaitu. Naʻo le Generac Gecheric e mafai ona faaee atu se fetuu malosi o le a liliu se tagata i se visa.

O le Generac Young e i ai le mafai ona lafoina se afa, suia le tau, liliu tagata i manu. Ae e sili le le faʻafesoʻotaʻi ia latou mo se fesoasoani, aua ae le o le suiga e mafai ona e oti.

Faʻafefea ona avea ma se vamō moni

Fufui

Faʻafefea le vampires e ala i le maʻi? E tuʻuina atu se Atua, e manaʻomia muamua ona maua. O le Ueint lea o loo ola i Tradmire - i luga o le tuaoi o tagata o ola ma e oti. O se fanua anamua anamua. O iina e tatau ona e alu ai i le po i le masina atoa. Peitai, o lenei auala e matua matautia, aua o le le itiiti ifo e leai se lagona o le agaalofa: E mafai ona fasiotia e le tagata o le alofa.

O ia tala e iloa mai le taimi i le taimi anamua pe a latou mauaina uma le toto tino o tino ma manu.

Ae peitai, na taatele ata tifaga i le vapire i le taimi o talosaga, ona sa masani ona susunuina i afi. Ina ia mafai ona faʻaumatia mulimuli ane, latou te faʻamamaina tagata uma i le laina. Bite - e le o lona uiga le inu toto. O se faʻapitoa lea faʻailoga faʻapitoa o peni, o le faʻasologa o le amataga.

O le taimi nei, e mafai ona e malilie ma le tino ola e uiga i le fasi, ma o se pili e maua ai o ia ma ni afifi o le toto. Faatasi ai ma lenei meaalofa, o le a e faatosinaina se gotolala mai tagi o lou lava toto. Ae o le lōia o togafiti faʻataʻitaʻi fautuaina e alualu i luma e ave se tamai dagger mai ia siliva ma latou taufaamatau i le o lo oi ai toto fou.

Fesuiaiga toto

O le auala sili lea ona saogalemu e maua ai se iloiloga. Mo le rite o le a e manaʻomia se siliva siliva ma se tioata pusa 100 ml. Malilie ma le masani vampire e uiga i se fonotaga i se nofoaga. O le a talafeagai ai i le naʻo le faia o tipi i luga o le lima o le Vamprere, ia faʻatumuina le pusa ipu ma le toto. Ina ua uma lena, e tatau ona e inu toto uma le toto.

Oti e tatau ona faia i luga o lima i luga o le tapulima.

Ina ua inu mai le toto, o le a amataliation, toe fanauina. O se lagona le fiafia tele, aua o le tino atoa o le a afaina. O le tiga mataʻutia o le a faʻaititia ai ivi, toso alatoto, tata mata o le vete. O le mamafa e mafai ona oso ma faʻateleina le vevela o le tino. O le vapidie tatau ona teteʻe e faʻafoʻi uma ai le mafatiaga, e pei ona ia alu atu i ai e mafatia.

E masani, o le amataga o vamedi ua le mafai ona ave ni meaʻai i totonu o le tolu aso, ona o le physioloti o suiga i le tino. Ina ua mavae aso e tolu, o le vapua i lona toto, ua toe ofoina atu. Afai e te faʻatamala i le talosaga (o le a iai, e leai se manaʻoga e inu lona toto (ma o lona uiga o le faʻatulagaina atoa o loʻo i ai ma se suiga atoatoa i totonu o le suiga.

Sipela e avea ma Vampire

Sipela e avea ma Vampire

E mafai ona avea ma vampire i le olaga moni, i le fale? E faigata ona faia lea mea, ae e tele lou manaʻoga e te iai. Muamua e tatau ona e saunia lelei:

  • Tuu le faatuatua;
  • Taulaga le manu;
  • Atiaeina le mana faamaneta.

E liliu i totonu o le vampire, e tatau ona e suia atoatoa lou olaga. Afai ua masani ona e tatalo i le taeao ma le afiafi, inu le vai paia ma le fesootaiga o le Ekalesia, e le mafai ona e galue ai foi se vidalak. E le mafai ona ofuina se siliva siliva ma siliva teuteu. Vampire o ni meaola faapitoa e tuuto atu i latou i le pogisa malosi.

Ia faia le rate o le a manaʻomia:

  1. malala;
  2. Pesini ma le uaina mumu;
  3. Tulaga faʻaleaʻoaʻoga a le tagata;
  4. 5 o moligaʻo moligaʻo.

Ole tulaga masani e mafai ona taofia i le fale, ae e sili le filifilia o se nofoaga mo lea faamoemoeina.

E faʻafefea ona avea ma vampire e aunoa ma nimpires? O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻasino e ala i le fafagu ai le vampire. I luga o le fola e te manaʻomia se dagger e tusi ai se pintagram tele i le lio. I le lima o le lima o le fetu, o le moligaʻo o loʻo faʻapipiʻi. Ona e tatau lea ona e susunuina le moligao ma ala i le ogatotonu o le fetu ma se ipu uaina i lou lima. Le isi, e tatau ona e fai atu upu nei mai le manatua:

Faʻafefea ona avea ma Vampire i le olaga moni: o le a le mea e fai, sipela 1734_6

O le isi mea e te manaʻomia e tuu ai se ipu tioata i luga o le fola, ave se naifi, ma fai se tipi i luga o le alofilima. Toto e tatau ona o atu le toto i totonu o se ipu tioata ma fua uma o le fetu. Ina ua mavae lena, o le upu nei na fai mai:

Faʻafefea ona avea ma Vampire i le olaga moni: o le a le mea e fai, sipela 1734_7

Ina ua mavae lena, o le itupa o le itupa o loʻo avea ma limatusi i totonu o le pesini i le toto ma le uaina ma tusia se kolusepolo i le muaʻi amataga. Ona faaleoina lea o upu nei:

Faʻafefea ona avea ma Vampire i le olaga moni: o le a le mea e fai, sipela 1734_8

O lenei ua tatau ona e sisiina se ipu tioata a o fai mai se mauga ma fai atu:

Faʻafefea ona avea ma Vampire i le olaga moni: o le a le mea e fai, sipela 1734_9

A maeʻa nei upu, e tatau ona e faʻamago atoa le tioata ma fai atu:

Faʻafefea ona avea ma Vampire i le olaga moni: o le a le mea e fai, sipela 1734_10

Ua maeʻa le faʻatulagaina faʻavae. O lenei e tatau ona e tuu i fafo moligao amata i le agavale. Gaoioi - e masani ai. E mafai ona tuua le avanoa i le nofoaga pe a e le i le fale. Afai i le fale sa faʻaaluina, ona togi lea o le lapisi i le auala.

Faitau atili