Lima laina i luga o le alofilima: O le a le lima e matamata ai ma pe faʻafefea ona filifili le 'ata + Ata

Anonim

O le laina o le olaga o se tasi o le tolu pama pito i lalo (e ese mai le laina mafaufau ma le fatu o le fatu), e tusa o le poto masani o le amio ai lamatiaga o le tagata pe faamautinoa atu i a latou lava gafatia maualuga.

Faatauaina lautele

Tagata e masani ona saili e tilotilo i le lumanai. O Chiromantlia ua manatu o se tasi o metotia sili ona lauiloa ma anamua o taimi ūuga. E mafai se taulimaina ma faʻavae faʻavae o le taua o lona tala. E naʻo le manaʻomia e faitau ma le totoʻa le faʻamatalaga ma faʻafesoʻotaʻi i lau oe lava ata i luga o lou alofilima.

Malosiaga e faailoa ai le ola: o fea ma o le a le uiga

O le laina o le ola ua aliali mai i luga o le alofitu o le tagata muamua, e tumau lava i le manava. O le le masani ai o loʻo taumafai e faʻamautu ai le numera o tausaga o le olaga mo ia, o loʻo fuafua mo le tau. Ae o lenei laina e mafai ona faamatalaina le tele o mea e uiga i se tagata nai lo le taimi o lana taimi o lana tausiga lea e ese le lalolagi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Alofilima

O le laina o le ola o se faʻailoga gataʻaga faʻaalia lea o le faʻamalosia o uiga o uiga, o le aofaiga o lona malosi i totonu, o le malosi o le taui ma lagona tumau. E mafai lava ona iloa nei uiga i le vaʻai i le laina o le ola o le taumatau ma le lima agavale. Ae o le tele o faʻamatalaga talafeagai o loʻo i ai le lima, o le e pulea (mo le taumatau taumatau, mo le agavale agavale, mo le agavale - agavale).

I le itu taumatau, o le laina o le olaga e amata lona ala i le va o le lapoʻa ma le lima tusi i le pito i totonu o le pama. Mo le tele o tagata, na ia faʻaauauina lona alualu i luma, mauoa se limamatua ma se tasi semi ma faʻaiʻu i le tapulima (o loʻo i le pito i lalo o le lima matua).

E tofu le tagata ma lona ata tulaga ese i luga o le alofilima, o le mea lea e mafai ona faʻamatala le laina o le olaga i ni vaʻaiga, ma le laʻititi o le a iai lona uiga. I le atoatoa lomiga o le fiafia vaaiga, o le laina lea e tatau ona mafolafola, e le galulue faʻatasi, aunoa ma ata eseese, fetu, o fetu.

O le nofoaga i le pito i lalo o le lima matua i le chiromantria ua taʻua o le mauga o Vonnus. O le sili atu ma le lautele o le laina teuina le avanoa i le pito i lalo (le mauga o Venus), le sili atu o le tulaga o le soifua maloloina, pal paleni, faʻapitoa ma le lautele o manatu.

E uiga i sea tagata e mafai ona faapea mai o loo sauni atu i feo, o lona mata ma le toesea o le fefe i faigata ia mafai ai ona e setiina se fuafuaga maualuga o sini sini o sini sini. O loʻo ia sailia ni auala e faʻatupu ai se mea na tupu, e le mafai ona taofi le mauaina ma e mafai ona faʻaaogaina isi i lona malosi olaga tulaga.

O le isi tulaga o loʻo faʻamoemoe o ai o lona laina o le olaga e matua faʻamatuʻuina le lima matua, o le tuua o le vaega laʻititi i le faʻavae. Ole faʻailoga manino lea e leai se maʻi o se tagata, e leaga tele le tele, ia teʻi, ona fusuaina ma le fefe e faʻavavau, vaivai, mafatiaga.

O tagata faapena e masani ona faʻafetaiaʻi manatu o le tuʻitogogosoni ia latou i o latou lava totiniga, ua latou le maua ai pea se taimi ma punaoa e faʻatino ai a latou lava fuafuaga. O se tusi faʻatusa e mafai foi ona talanoa ai e uiga i faʻamatalaga o manaʻoga, pe naʻo le toesea ai o taʻaloga taʻaloga.

Faʻafefea ona faʻatusatusa le mea na tupu ma tausaga i le olaga

Iloilo le vaitaimi o le olaga e faʻailoa mai ai ni suiga i le malaia, ae le faigofie. E tele auala, mafaufau iai:

  • Ogatotonu metotia (35 tausaga). Faʻatulaga se laina saʻo mai le ogatotonu tamatamailima i le ofi atu i le laina o le ola. O le aufaitau manatu o le ogatotonu o le olaga. I le Hiromantia o le ogatotonu o le olaga, o lona tausaga e manatu e tolusefulu-lima tausaga. Aveese le ata mai lenei ata, e mafai ona sili atu ona talafeagai ai isi aso o mea tutupu.

Soifua Malo

  • Metotia o le fuaina o taimi. E tusa ai ma mataupu faavae lautele, o le umi o le olaga mai le amataga o le alofilima i le tapulima e fitusefulu tausaga. Ina ia sailia le vaitaimi o le olaga lea e mafai ai ona tupu lenei mea, ua lava le fuaina o le alofilima i le laina ma le le mafai ona faafaileleina ai le aso.

Faʻamatalaga o le fuafuaina: Afai o le umi o le olaga laina i MM, ina ia mafai ai ona maua le tele o MM o 1 tausaga, matou te manaʻomia e le 70 tausaga). Ona matou fuaina lea o le umi aʻo leʻi oʻo i le vaitaimi o le fiafia ma faʻateleina i luga o le mm = 1 tausaga.

FAʻAALIGA: Faʻaaoga le laina o le ola, o le 80 mm. Matou te tufatufa atu le 80 MM (laina umi) / 70 (Aofai numera o tausaga) = 1.14 mm = 1 tausaga o le olaga. Matou te fuaina le mamao i le nofoaga o le vaitaimi o le vaega. Na faʻamatuʻuina atu mo le 25 mm. O le mea lea, 25 MM Vavae e 1.14 = 21.9 tausaga. O lenei gaioiga e faamoemoe i le luasefulu tasi ma le iva masina.

O se auala o vaevaeina tolu pe fitu tutusa vaega o loʻo faʻaaogaina foi. E tofu o latou ma vaega tutusa o le fitu tausaga e tusa ma le vaega tutusa. Ae le o se tasi o auala e le faʻamaonia ai le selau pasene le tali atu.

Faʻalavelave poʻo le lio

Sopoia laina. Mafaufau i le alofilima i totonu o le sone o le mauga o Venus (o le pito i luga o le lima matua, lea e ulufale i le laina o le ola), o nisi e mafai ona maitauina le tele o laina o le lima.

Tele o nei paʻu laiti mea laiti i le laina o le olaga o se faʻailoga tuʻusaʻo o le faʻaalia o tagata i ni faʻafitauli ma faʻafitauli. O lea, o le e ona o sea ata o le popole i soʻo se mafuaʻaga, ua faʻaaoga o loʻo avea o ia ma tiute uma mo ia lava ma e le mafai ona iloa faʻafofoa ia te ia.

O le isi faʻauigaina o loʻo tupu pe a fai o ni manifinifi ma manifinifi ma sopoia le laina o le ola naʻo nai taimi. O manatu o tagata o loʻo faʻailoa ai ni faʻafitauli poʻo ni faʻafitauli i se vaega faʻapitoa o le olaga.

O le fesili e aliaʻe e uiga i na pa pupuni o loʻo toesea ai laina o le faʻafitauli i luga o le alofilima. Lona uiga o se tagata ua atoatoa sili ona popolega, ma e faigata ona gagau ma le tele o vevesi. Le mea lava e sili ona teuteuina i nei laina laiti, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona puleaina lou lava lagona poto, ia tumau i tulaga na fuafuaina.

Laina faalavelave. O mea laiti o le olaga e malepelepe e masani ona manatu o ni faʻafitauli o le soifua maloloina matuia. E mafai o le mea lea, ae o iina i lea mea, e tatau ona vaʻaia uma alo ma suʻe ni faʻailoga faʻamaonia. Afai e leai ni faʻailoga, o lona uiga e naʻo le faʻamoemoe o suia.

O suiga e mafai ona fesoʻotaʻi e le gata i le olaga i fafo, galue, mafutaga patino. Suiga i le Olaga, Taua Taiala, O galuega, e mafai ona suia sini. O se tagata e mafai ona tupu i se vaitaimi o le malamalama, ma le le mautonu, pe a le le aoga lau ma le le aoga i le itu, ma o le mea o le a latou i ai muamua.

E masani ai, Nofoaga e paia ai, e foliga mai ai le laina, ma o fasimea e le mamao mamao ese mai le tasi ma le isi. Afai o iai lea, o lona uiga e leʻi mafai ona solomuli fou mea fou, o mea uma o le a pasia lelei ma leai se leaga.

O le isi tulaga o loʻo faʻatalitali ia i latou e vaʻaia loloto loloto ma pupula vaʻa. E masani lava ona popole i le alofa alofa, vavaeeseina, tetea, ma e mafai foi ona fesoʻotaʻi ma se galuega, feteʻenaʻi ma le ulu, faateteleina, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu, faʻapuʻupuʻu. O le sili atu saʻo tali o le a faʻailoa ai le auiliiliga o isi pama.

O le vaega lava e tasi o le olaga i luga o lima uma o chiromartang e faamatalaina o se feula i le soifua maloloina. O lenei e mafai ona avea faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi poʻo se faʻafuaseʻi o le tino ona o le malosi o le tino ona o le malosi o faʻasalalauga, faʻalavelave, faʻalavelave. Le taimi o le taimi e tele ai le taimi, malosiaga ma o lona uiga ma o lona uiga ma toe faʻafoʻi.

Leaga, o loʻo faʻatalitali le faʻamoemoe mo i latou e liliu le laina pito i luga e liliu i se tamaʻi limatusi. O lenei laau e lamatia ma ogaoga taunuuga, ma atonu o le oti. Ae o le i ai ni iʻuga tusia, e tatau ona e mataala i amioga a isi faʻailoga ma laina. Faʻailoga faʻaalia ai ni iʻuga mataʻutia mo se tagata e le o faʻateleina ai ma faʻamaonia e isi laina.

Tua ma le Tualu laina laina

O le laina tuafafine e mafai ona maitauina i luga o soʻo se laina o le ola, e pei o le tutusa tutusa ia te ia, faʻatasi pe tapunia ni fanau. O le iai o se laina faaopoopo o se faailoga sili ona lelei. E faʻapitoa le manuia ma le manuia o loʻo iai ni mea o loʻo iai se laina faʻa tuafafine o faʻatasi ma se laina o le ola i le itu atoa o le pama.

Faalua laina o le ola

A e vaʻavaʻai i se laina puʻupuʻu o le olaga faʻaiʻu i le ogatotonu o lou lima, o le manatu o le a puʻupuʻu le olaga. Ae peitai, o le faʻamatalaina le aofaʻi o le aofaʻi o malosiaga faʻasaoina ma faʻamatalaga a tagata. E na ona e manaʻomia le suia o le olaga, sui lou uiga agaʻi ia te oe lava.

O le taimi fiafia o loʻo faʻatali mo i latou o loʻo faasolosolo ona mou atu se laina o le olaga pei o le pikiina o se laina o le laina, o le faʻauigaina o le faʻauiga o le faʻauiga o faia. O le faʻailoga lenei o le faʻavae o le mea taua i le tau: o le vave suia o le tulaga faʻaipoipoga (faʻaipoipoga), agai atu i se isi taulaga, atunuʻu.

E aoga le mataala ma sauni e faia gaioiga pe a maitauina sina filifili mai laina. O le vaitaimi o le a faigata, maʻi, o faʻafitauli laiti o le a tuliloaina i lenei taimi. O le a maeʻa suega, ma toe lagonaina le malosi e ola ai.

E masani lava, o le chirroments e valaau lenei laina i le leoleo. O lona sini o le faʻaalia lea o se tagata i ni faigata o le olaga ma e oʻo lava i ni tulaga sili ona leaga o le a maua ai se avanoa e toe maua ai. O le a iai se isi manava lona lua e toe amata uma. E masani lava ona nonofo ai tagata mo se taimi umi, ma e teʻi ile latou avanoa lilo ma ni avanoa.

E lua laina o le ola ma sina siʻosi teisi e ono faʻaalia ai le tuputupu aʻe alofa, faʻateleina le le alofa, feusuaiga o feusuaiga. O lea e taua tagata e faʻasoa le malosi pe faʻasoa. O le manuia e le mafai ona fuafuaina e le gata i le fanua o lagona. Tagata faʻatasi ma se tuʻuga o laina e mafai ona fai se galuega faʻamanuiaina o le militeri, pei ona i ai se fale teu fua o le mafaufau, lototele ma le naunautai.

Isi foliga

O le lautele ma le manino o le olaga e faʻaalia ai se le soifua maloloina poʻo le mea moni o loʻo e maua ai le le fiafia pea mai lau lava lotoleaga, e le fiafia i tulaga lautele.

Afai e amata le laina o le olaga i le sone o Jupiter pe togi se lala i lenei o lenei vaega o le alofilima, e aoga le toe iloiloina o lau amio. O le faamaualuga, o le faasausili ma le soona fia iloa e mafai ona tulei ese mai ia te oe moni taua tagata o loo aafia tuusaʻo i lou manuia fiafia.

Faitau atili