Faailoga i luga o le lima - chiromantria, faamatala foliga

Anonim

Homontasia o le Protection Saienisi Suʻesuʻe o le iʻuga o se tagata ma lona uiga i luga o laina i luga o alofilima. I le ponamoni, na matauina e tagata le mafutaga o le iʻuga o se tagata i le ituaiga o lima, foliga o lona paʻu, ata i luga o alofilima. Faʻailoga o le lima o le Chiromathia tuʻufaʻatasia i se vaega faʻapitoa o suʻesuʻega, faʻaputu i luga o le tulaga o le faʻailoga i luga o mauga ma laina na fuafuaina. Mafaufau i uiga o faʻailoga autu i luga o le lima ma o latou uiga.

Faailoga i luga o le lima o le Hiromantia

Faailoga i luga o alofilima

Hiromantilia e suesue le pama pama i vaega uma. O laina e sopoia ai i itu uma, ma mauga - Ua tofia i latou o le igoa o paneta o le la togafiti. O fea o iai faailoga? Atonu latou te foliga mai o laina uma e lua ma tau.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ituaiga o faailoga:

  • fetu;
  • togafiti;
  • koluse;
  • Motu;
  • sikuea;
  • tafatafa;
  • manatu;
  • liʻo;
  • tafatolu;
  • latice.

O nei amio e mafai ona i ai uma ma le tumau. O faʻailoga le tumau i nisi taimi e foliga mai, mou atu ma toe tulaʻi. O se tasi o faʻailoga lilo o se satauro ma o le ogatotonu o le pama - o loʻo avea ma faʻailoga o le tagata e ala i faiga faʻavae ma avega e le iloa.

alope

O Le Taua o Faʻailoga taʻitasi

Faʻailoga ma faʻailoga i luga o le lima mafai ona latou aveina uiga eseese - lelei ma le lelei. Mafaufau i le uiga ma le tau o tagata faʻapitoa. O i latou na o le tele o taimi e masani ona feiloai ai i alofilima o tagata. Peitaʻi, o faʻailoga e tele atu mea e gata ai, o a latou faʻauiga e mafai ona maua i tusitusiga ma tusi lesona i chiromantlia.

Fetu

O lenei faʻailoga e faʻamatalaina eseʻese, fuafua i lona tulaga - luga o le laina poʻo luga o le bug. Fetu i luga o le laina i taimi uma e le lelei se tau aoga mo se tagata. O taimi uma o le papa e maofa e le mafai ona fai muamua. Fetu o le faatusa o le itu o le taunuuga o le taunuuga.

  • HollyK Saturn - O le fetu e faʻaalia ai se maʻi mataʻutia, faʻafetai i le tagata o le a lauiloa.
  • HollyK masina - O le leaga o le tagata o le fua o ona mafaufauga, o lona uiga, o lona uiga. O nisi taimi o le faʻailoga e mafai ona lapataʻiina e uiga i le lumanaʻi le onosaʻi i le vai - malemo.
  • Marsa HollyK - Star lapatai e uiga i le ono mafai ona o le oti o le oti mai tirana lima po o le taunuuga o se faalavelave.
  • Kholmmik Venus - O le le mautonu mafua ai le vaega o le isi itupa.
  • Hollyk Apollo - Valoaga leaga mai le tamaoaiga ma lauiloa po o le tamaoaiga o le a mauaina le le faamaoni auala.
  • HollyK Jupiter - O se fetu i lenei nofoaga ei ai se faʻamatalaga lelei, e pei ona fuafuaina ai le faʻamalosi ma le pule i tagata.
  • HollyK Mercury - faamatala le manuia ma le manuia i Pisinisi, fesoʻotaʻiga ma le malamalama. Peitaʻi, o le a soloia se tagata i le faʻaosoosoga e faʻaaoga ai ana uiga le tuufaatasia.

Togafiti Mama

O lenei faʻailoga e masani ona o loʻo i le amataga poʻo le iʻuga o le pama laina. Afai o loʻo tuu le faʻailoga i luga o le Jupiter's Kholmik, o se tagata o loʻo faʻamoemoe o loʻo iloiloina lautele ma le manuia. O le foliga mai o se faʻataʻitaʻiga i luga o le Hollyman apollo Faamaoniga le manuia ma le fiafia tele. Afai o le transctun o loʻo i totonu o isi mauga, e faʻamautu ai le manuia i totonu o le amore o loʻo faʻaalia ai le tupeti.

Koluse

O lenei faʻailoga e i ai se taua lelei pe a fai o laina e faʻailoa ai le pepa saʻo. O se pepa suia e leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le auleaga ma le felumaina i luga o le laina faʻaipoipoga e vaʻaia ai se teteʻa. Ma le isi, o le faʻauigaina o le faʻailoga e iai le eseesega pe a oʻo ni paneta i luga o mauga.

  • Jupitit HollyK - O se faʻailoga manino manino o le koluse o loʻo faʻaalia ai se faʻaipoipoga manuia.
  • HAMIK Saturn - O le faʻailoga e maua ai se taua taua. Atonu o le oti mai se faʻalavelave poʻo se isi mea leaga na tupu i le olaga o se tagata.
  • Apollo Budgrm - Cross o le taofi o se taofi. Afai o le tagata o loʻo auai i ata, o le satauro e afaina ai le manaʻo - le le lava o musumusuga ma manatunatuga.
  • Budgym Mustary - O le satauro faʻailoa se tagata le faʻamaoni, o se pepelo. O foliga mataga o le Koluse o loʻo faʻaalia ai le tikeri o le faʻaleagaina o le tagata lava ia.
  • Kholmmik Venus - Cross Noststs Fargal Hargic Alofa. Peitaʻi, pe a fai o le faʻailoga lava e tasi e tu i luga o le Jupiter Burgharck (lua satauro), o le a fiafia ai lenei alofa.
  • Marsa Kholmmik - O le koluse e taʻu mai ai le scandaslys ma le pipili. Afai o loʻo i totonu o le koluse i luga o se itu lelei o Mars, e ono faʻaalia ai gaioiga faʻaliliu.
  • Moon Hollyk - o koluse e faafitia se pepelo pepelo.

Faailoga i luga o le lima - uiga

Motu

O mea eseese ia ma fesoʻotaʻiga laina, pei o le tele o latou ituaiga o se motu i luga o le faafanua. O lenei faʻailoga ua manatu e le talafeagai ma fuafua le le lelei o mea le lelei na faʻailogaina i laina i luga o le alofilima. O se faataʻitaʻiga, e mafai e le motu ona o le tauimaina e mafai ona valoia ai Polika i amioga le faamaoni. Faʻauiga o atumotu o loʻo iai le uiga lautele o faʻalavelave i le olaga.
  • Vaega o Loto - O le motu e faʻaalia ai le atinaʻeina o le fatu paolo poʻo se tulaga le lelei i se olaga.
  • Olaga o le Olaga - O le Olaga Lautele Faʻaalia Faʻaititia Malosi o Meaalofa o le Soifua Malo.
  • O le laina manuia - o le tamai motu o le a faʻaalia ai ni tamaʻi faigata i luga o le auala o le olaga.
  • Laina o le ulu - o le faʻailoga e iloa ai manatu leaga poʻo se maʻi o le mafaufau.

Sikuea

O lenei faailoga e iai lona tulaga saogalemu. Afai o le sikuea (tafatafa, Rhombus) o loo i ai i laina le lelei, o lona uiga o le a fesoasoani se tagata. Ae ui i lea, o le nofoaga o le sikuea i autafa o le kholmik venus po o le laina laina e fuafuaina le faʻatapulaʻaina o le loto ma le saolotoga o filifiliga.

Le fetuutuunaina o le mafaufau laina, o le fatu fatu, o le laina folau ma le liliuina o le laina ma le laina manuia tele o le lapoʻa. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻamatalaina ai se tamaloa ma le lautele o le agaga ma le agalelei o le loto. Afai o le ituaiga o le tafatafa o le faatafafa o le a suia, o loʻo fuafuaina le narciast natura, o le fefe ma le le mautonu.

Manatu

O lenei faʻailoga e manatu e le talafeagai ma faʻailoa mai le faʻamoemoega o le taunuuga o le taunuuga. Afai o le manatu o loʻo i luga o le auala o le fatu, o loʻo faʻamoemoe le tagata i se mea e leʻi mafaufauina. O mea e mafai ona po o le pogisa. O le malamalama o loʻo faʻamatala ai ni mea e le o tupu ai mea e ofo ai e na ona e ofo i se tagata. O le pogisa o togi e masani ona faia ni faʻalavelave ma le faʻamalosi tino.

Liʻo

O lenei faʻailoga e le masani ai. O le lio, o loʻo i luga o le alofilima tubercle, faʻaalia ai se taimi fiafia e fesoʻotaʻi ma le tau o lenei tubercle. Ae ui i lea, o le liʻo i luga o le ulu o loʻo tauaveina se leaga le lelei - leiloa o le vaʻai poʻo le mata.

Tafatolu

O lenei faʻailoga ua manatu e matua lelei, e iai le taua o le maualuga o le mafaufau o le mafaufau, agavaʻa ma uiga saʻo. Peitaʻi, o le le saʻo le faʻatulagaina o le faʻailoga poʻo le tafatolu o le sese pepa faʻaiʻuga o se uiga le lelei.
  • HollyK Jupiter - O le faʻailoga o faʻailoga o le tomai i le malosi o le diplomacy, galueaina mafaufau.
  • HollyK Saturn - O se faʻailoga e iloa ai le uiga o le faʻaupuga ma fiafia i le uliuli togafiti.
  • O le masina o Hollyk o se naunautaʻiga i le tala malie, o le malamalamaʻaga o le faʻalelalolagi o le i ai.
  • Hamak venus - o le tamaloa e fuafua i le AgUu mea.

Lattice

O lenei faʻailoga faʻailoga faʻailoga pito i totonu poʻo faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻailoga i luga o le Venus Burhorcon o loʻo faʻaalia ai le taulaʻi i le fiafia i feusuaiga, faʻaletonu ma faʻamaloloina ai.

O le gralle i luga o le Jupiter's Kholmik o loʻo taʻu mai ai se tamaloa, o se manatu o Mamia o le sili. I le faʻaopopo atu i le Manatoʻatasi, e faʻailoa e se tagata le taua, finafinau, clathlie ma le manaʻo e avea ma sili.

O le vali i luga o le Sattern o loʻo fuafuaina ai le le fiafia o le tagata faʻatau, lea e ui i le olaga mataʻutia.

O le faʻailoga i luga o le faʻamau o Apollo e fuafuaina le-upu moni, o le talaʻiga, lago, ma le leaga. I tulaga ogaoga e mafai ona sasaa i le valea.

O le faʻailoga i luga o le McGgerlia o loʻo faʻaalia ai se pepelo, o le limaleagaina o le tagata. Mai i na tagata e tatau ona nofo ese.

O le lattice i luga o Mars Mars o loʻo faʻaalia ai le malosi o le malosi ma le atuatuvale. I seisi faʻauiga, o le faʻailoga e mafai ona valoia le oti o le oti i luga o lima o Tirana.

O le lapatice i luga o le masina tubercle o loʻo faʻaalia ai le anoanoaʻi, o le amioleʻole e pa'ū ai i le atuatuvale ma le le mautonu mo taimi uma. O nisi taimi o le lattice e mafai ona faʻaalia ai se tagata faʻapitoa e fuafua e faʻatautaia isi. I le tulaga sili ona faigata, o le lattce o loʻo faʻaalia ai a latou mea lilo ma amioga le mafaufau poʻo le fiafia.

Manatua o faʻailoga i luga o lou lima e leʻo se fuaiupu. Fina e mafai ona suia i taimi uma e amio talafeagai ma galue ia i latou lava. APlicheripape i aga faʻaleagaga e mafai ona suia le taunuuga, ma o laina o vae o le a latou maua ai isi otootoga.

Faitau atili