O le a le ituaiga lima ma pe faʻafefea taʻaloga o le taʻaloga

Anonim

O loʻo taʻu mai i le, faʻamatalaga o loʻo taua i ai, valoʻaga, o se lagona o lona laʻitiiti. Sa ou taumafai e mate i aso o anamua, ae sa i ai se mea itiiti - E leai se mea na fua ai. Ona ou taumafai ai lea i le isi i se isi prohere - hiromantia.

O se mea anamua ma mafua ai le aʻoaʻoga lenei. Peitai, mo le 10 tausaga sa ou malamalama ai - e galue. E pei ona, ou te le iloa - Ou te manatu o le au malosiaga e le usitaʻia le mafaufau, o lea e taumafai ai e auiliiliina le aoga. O lenei o le a ou taʻuina atu ia te oe le mea o se chiromantsia, a o galue ai ma aisea e aoga ai. O le a ou faʻailoa mea lilo, o le ituaiga mea e sili ona mate ma e saʻo mo fafine le lima e ave e se isi lima. I se tulaga lautele, uma sili ona manaia!

O le a le ituaiga lima ma pe faʻafefea taʻaloga o le taʻaloga 1774_1

O le a le chiromantia?

  • Chiromantantsia o se mea fou saienisi ma manuia tala. O lona tino o le chiromentant mafai ona "faitau" o le taunuuga o se tagata i foliga mai o ona lima - Papallary ma fetuutuunai ai mauga ma e tusa lava foi ma le afu o le lima.
  • O le tala pe a aliali mai le Cliromahiatanaheadiahomahomana, e matua faigata - O lenei aʻoaʻoga e matua ma tufatufaina i le tele o atunuʻu o le lalolagi. O le upu lava ia na alu mai i Eleni anamua ma e moni faaliliuina o le "Tingoven i le lima." O ia fautuaga na tufatufa mai i le lalolagi atoa, mo se faʻataʻitaʻiga, ua maua ai le taʻua o mea abis i Initia.
  • Faʻapea, na le amanaiaina ndromantia o se nusipepa faʻatasi ma se tasi o faʻasaienisi a le lalolagi. Faatasi ai ma tomai, siama o Parapsychology ma le Eolatika, e faʻasino i aʻoaʻoga faataʻitaʻi. O nisi tamaʻitaʻi manatu latou te manatu o tagata tusiatino, ae o lenei ua mamao, pe a maeʻa mea uma, o lenei aʻoaʻoga e le faʻapea mai ai ni gaioiga faʻaalia.
  • I le tele o atunuʻu, o le chiromantantan e atiaʻe lelei - E i ai aʻoga ma o aʻoga ma le tele o chiromantia, latou te avatua ni ie.
Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E faʻapefea ona filifilia e le chmainds le lima?

O lea, o le a ou fai atu vave o lima mo le toe tuputupute e masani lava ona manaʻomia e le - e le o tuʻu na o ia. Toeitiiti lava o soʻo se tagata e toʻalua pefu - taumatau ma le agavale. Chirromates valaauina se tasi o latou latou o toaga, ma le lua - faaleoleo.

  • Faaalia e Pama Pama le tele o faamaumauga muamua, o le a le mea na avatu ia te ia i le fanau mai. O le a taʻu atu e le matai e uiga i le uiga, o le tagata umia i le olaga faatamaitiiti, na teu faafaigaluega Lona tuaa ma aiga ia te ia, sa ia taunuuga tusia. O loʻo iai lava le vaʻai maualalo o mafuaʻaga o mafuaʻaga mo soʻo se mea na tutupu, ae e mafai foi ona aʻoaʻoina se olaga talafeagai o se tagata. Faʻapea foi, o le lima faʻamau o loʻo nafa ma le ua uma, mo le taimi ua tuanaʻi.
  • O le papeti malosi ei ai se itu e matua ese lava - o loʻo faʻaalia ai le gaioiga a le tagata na ia suia mai le mea na tuʻuina mai o ia i le fanau mai. E mafai ona fai mai o le patipati malosi e faaalia ai le tafe o le ola. E mafai ai ona fuafuaina le lumanaʻi o se tagata i le Pama Lelei, ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona alu i le taimi nei. E tusa ai ma le pamu malosi, e mafai e le chiromant mafai ona vaʻai i mea o loʻo faia i le tagata o loʻo faia i le taimi, e pa o ia ma o a miti.

FAAMAONUMULAGA O le a le lima e malosi, ma o le a le mea ua pasi, faigofie. I le itu taumatau, o le a ola le lima taumatau, ma ua leai se itu tauagavale. O le agavale i le itu tauagavale - o le a le tumau o le a pasi, ma o le agavale e malosi.

O le a le ituaiga lima ma pe faʻafefea taʻaloga o le taʻaloga 1774_2

O eseʻesega o le Fortune tala i aliʻi ma fafine

Talu ai nei, e masani ona e lagona e uiga i le ituaiga-ese-isi fale faigaluega. I le tulaga lua, o tamaitai o le taumate e le manatu faatauvaa o tagata. Sei o tatou fai atu o le taufaasese lea ma le sese. O nisi taimi e mafai ai le faʻalogoina o fafine i tamaʻitaʻi o loʻo i lima o loʻo aʻafia ai i lima, ae o se mea pepelo lea.

E leai ni eseʻesega o Hiromantria i se feololo i feusuaiga - i aliʻi, ma ona o tagata, ma o latou mataupu faʻavae o le filifilia o lima mo le manuia. Pau lava le mea o le a o sina uiga ese o fesili e fesoʻotaʻi ma le fanau mai o tamaiti. Ae leai se lima i se itu atoa.

O lea latou te sailia?

Chiromantria o le lautele saienisi. Aua le faʻatali mo ni aso saʻo pe manino o faʻatonuga mai le chiromant - o ou lima e le maua ai le tele o faʻamatalaga. Na maua e Hiroromat lona silafia mai laina ma isi toomaga i lima o se tagata. E uiga i le 15 o ia faailoga, ma o tagata uma e nafa ma lo latou lalolagi i le olaga.

Ae tele lava, e mate e le au Chiromaphies o laina ia i laina, o ona o lona igoa uma ma mafai ona faamatala se tasi itu o le olaga. Ona o laina e vaevaeina laina i taua ma laititi, i luga foi o lima o loʻo i ai - valaʻau o mama ma fusi. E le gata i lea, e tele naua mauga, o lona au faitusi. I le foliga, o le umi ma le tele o nei elemene, o le faʻailoga ma faitau le faʻalavelave o le tagata.

O le a le ituaiga lima ma pe faʻafefea taʻaloga o le taʻaloga 1774_3

Faʻamolemole ia matau afai o le rairomance folafola e faʻamatala e uiga i se mea auiliili, e foliga mai, o ia o se pepelo poʻo se tagata le poto masani.

Puupuu e uiga i le mea autu

  • Ciromamansia o se aʻoaʻoga anamua ia i le Meleniuma lea ua uma ona tufatufa i le Meleniuma i luga o le lalolagi. O le Uʻatiʻe uʻamea faleʻau i le lima o se tagata e mafai ona faitau lona taunuuga, aʻoaʻo e uiga i le taimi ua tuanai poʻo le lumanaʻi.
  • O loʻo i ai le manatu na ofi mai ai le chiromantantia i Eleni anamua, aua o le amataga o lenei vaitau o ia e Eleni lava ia.
  • E le mafai e le homoporate ona maua ni faʻamatalaga saʻo tele - mo se faʻataʻitaʻiga, aso poʻo numera saʻo.
  • E leai se eseʻesega eseese - o fafine, ma aliʻi o aliʻi e mate i le tutusa o fuafuaga, ae le o le faitauina o fesili e fesoʻotaʻi ma maitaga poʻo tamaiti.
  • O Chirromants o loo taumate i luga o lima uma. E tofu le tagata ma le malosi ma faʻapipiʻi lima, e tofu uma lava ma faʻamatalaga eseese. Galue - e uiga i le taimi nei ma le lumanaʻi, pasi - e uiga i le manaʻo ma le taimi ua teʻa.
  • E na o le lotu e fuafuaina le lima ma le malosi - o le lima taumatau e masani lava ona galue, ma o le agavale, ma le itu tauagavale - i luga o le itu tauagavale - i le sili atu.
  • Holantsia e le o se saienisi ma e le o iloaina o ni aʻoaʻoga matuia. Ae ui i lea, ei ai aʻoga ma i totonu o chiromaman.

Faitau atili