O le Upega Tafailagi o le Ola i luga o le lima - o le a lona uiga

Anonim

Talu mai le laititi, sa ou fefe i le mea moni ma se laina puʻupuʻu o le olaga ou te masani ai i le 30 tausaga le matua. E leai soʻu mataʻaʻole, o lea na ou talitonu na ou maua ai i le pito o se loloto loloto. Ma ou te le iloa le mea o le a iai se mea o aʻu na o aʻu, pe a ou liliu, e le o aʻoaʻo lelei e faʻamatala le puʻupuʻu o le olaga. E aliali mai o le umi moni o lenei fasi pepa e le o faʻailoaina uma le umi o le ola. Ae o le a le uiga o le umi o le olaga i luga o le lima?

Taaloga puupuu o le olaga i luga o le lima

O le Upega Tafailagi o le Ola i luga o le lima - o le a lona uiga 1775_1

Homorates gauai atu i le umi o le olaga le pito i le tulaga muamua. O lenei ona o le mea moni o le laina e atagia mai ai le tele o le olaga o se tagata i tausaga, pe fia o lona tomai e mafai ai. E toetoe lava leai se laina talafeagai o le olaga. Ma e le tatau ona e maofa i le feoti o tagata o foliga tutusa lava: i luga o le alofilima o le laina e masani ona manatu, hillocks ma atuatuvale manatu. Faʻafefea ona iloa pe o le a lelei lau faʻalavelave?

Le tau o se tamai laina i le itu taumatau

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O Palla taumatau e pule i le manuia. Lenei e le talafeagai mo le itu tauagavale: e suʻesuʻe ai le tau e manaʻomia na o ia i luga o le lima faigaluega. O se laina puʻupuʻu o le olaga e tautala i mea taua o mea taua o le a tutupu i tulaga ese o le olaga, ae leʻo le vave maliu o lona ona. Soʻo se mea taua e iloa e uiga i ai, aʻo le i fai atu i ana fesili, ma e tatau foi ona ou fesiligia lau tupe, e tatau ona e fesili ia te ia o le a le uiga o le umi o le olaga.

  • E lakapiina foi o se ata puʻupuʻu o le olaga i le tamatamaʻilima faʻailo o le le mautonu o se tagata o ia lava.
  • O le uiga ese o le poloka o taʻu mai o uiga e malosi ma mafai ona onosaʻia uma mea o le tau.
  • Afai e ala ile amataga o le fasi, e mafai ona faʻaiʻuina i luga o le tamatamai lima, e mafai ona faʻaiʻuina e uiga i le faʻamoemoe ma le malosi taua.
  • O le afi i le itu taumatau na lapatai atu ai e uiga i shocks: Teteʻa, Maʻi Mafa o Maʻi poʻo Suiga o Nofoaga.
  • Pe a oʻo mai le lala i le tapulima, o le saogalemu lea faʻailoga o le mafai ona maua tupe maua.
  • O le laina faifai pea i le itu taumatau e faʻailoa ai se pepelo.
  • O le laina ua toe faʻafoʻi pe a uma le malologa? I lenei tulaga, o faʻafitauli o le a vave foia.
  • A faʻapea ina ua uma ona motusia le manoa ua faʻaʻeseʻese ni faʻatonuga se lua pe sili atu, o loʻo faʻailoa mai ai se filifiliga leaga.

Le tau o se tamai laina i le itu tauagavale

O le Upega Tafailagi o le Ola i luga o le lima - o le a lona uiga 1775_2

E pei ona taua muamua, o le agavale agavale e le tatau ona amanaia i le manuia-apaau. Afai ua e mauaina o lou laina o le olaga e laiti i luga o le lima o le, e le o se mea. Ae o le puʻupuʻu puʻupuʻu i soʻo se mataupu e le o se mamafa mamafa poʻo se faʻaiuga. Ina ia faʻauiga saʻo lona tulaga ma faia se vaʻaiga mo le lumanaʻi, e tatau ona e faʻaaogaina le faʻamatalaina, o loʻo i ai le solia ... ae o le a matou feagai ai, ae o le a matou feagai ai, ae o le a matou feagai ai, ae o le a matou feagai uma ma le autu.

  • O le motu i luga o le laina o le olaga i lona itu tauagavale lapatai o se tamai vaitaimi faigata.
  • O le fasi mea e faasaʻo i luga o lima uma e manatu o le sili ona leaga faʻailoga. E tautala o ia o le amataga o le oti.
  • Na sosoʻo lea o le pa o le toe faʻafoʻiina faʻailoga e matua maʻi ai le tagata, ae o le a toe malosi.
  • Overlated lua ma sili atu laʻau o le tasi i le isi o loʻo faʻaalia ai ni suiga taua o le olaga, masani mo le lelei.
  • Le manino o atinaʻe ma o la laiti numera e tautala ai tagata lautele.
  • O le lala mai le pito i lalo o le laina e faʻailoa mai ai le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau.
  • O filifili na faia e le aufaitau o laina o se uumi o le loloto lagona.
  • Sikuea - saini o fagafao o le taunuuga. O le a mafai ona latou foia ni suega ma alu ese mai le vai.

Aofaiga o le Olaga Line Umi

Ina ia faia se mea saʻo o lou olaga o lou olaga, e tatau ona faʻatusatusaina i latou i le va o le tasi ma le isi. Afai e tusa lava pe o le iʻuga tutusa ua faʻataʻatia i lima uma, o le ola faʻaletagata o le a umi ma fiafia. O le a ia momoli faatasi ma le manuia tele mai tausaga ua tele, ma o tagata o loʻo maitauina ma le matauʻa: O miti a le tagata e moni na oi latou lava. Ae e le mafai ona aveʻesea le tulaga lamatia o le maualuga-tulaga ma tuuatoatasi. E faanoanoa, ae o tagata sili ona manuia e le fiafia i ai.

Afai o le laina i luga o le itu taumatau e fai sina puʻupuʻu, o lona uiga o le tagata e nafa ma lona faasino i lona lava tino tino. E le tatau ona vave mafaufau ia oe e uiga i le tagata faʻaolaina, ae o le eseʻese i le umi o laina e lua e tatau ona faatonuina ai oe moni mausa. Ae ui i lea, pe a fai o le itu tauagavale o se sili atu le poto masani, o lenei faʻailoga e mafai ona manatu lelei. A aloese mai le mamafa ogaoga, o le a taofia e se tagata se olaga umi ma malamalama.

Talitonuga ma faʻaalia o le faʻasologa o le ola

O le Upega Tafailagi o le Ola i luga o le lima - o le a lona uiga 1775_3

O le sili ona mataga le faitio o tagata e le masani ai i le teuga tupe o le matua le malamalama o tagata ma se laina puʻupuʻu o le a muamua ola. O le mea moni, o le foliga e faitau tonu tutusa tutusa. O isi e manatu o le umi e faailoa ai pe fia ni suega o le a i ai i le talaaga o se tagata. Ae paga lea, o lenei faamatalaga e sese. Ae faʻapefea Ona e taʻu mai ai se tamaʻi laina o le olaga? E faʻaititia le sikuea o Venus Bud. Ma o lenei itu ei ai le matua taua tele.

Venus Budgsm e nafa ma le i ai o le soifua o le soifuaga o le tagata ma le malosi i le tagata e tetee i faigata. Afai e faʻaalia lona lagona vaivai, e faʻailoa mai ai le vaivai tapenaina o le taua mo mea o ana mea. E foliga mai, o se tagata e le maua ai le maualuga o le poto poto, sili ona manatu ma lagona malosi lagona. I faʻaupuga tuai, venus Venus na nafa ma fanau tane ma le faʻaipoipoga. Tagata e seasea ona manuia i nei mea.

Faaiuga

  • Aua le talitonu i le masani tele o loʻu ata: O se laina puʻupuʻu o le olaga e le tutusa i se olaga puʻupuʻu.
  • Muamua e tatau ona e auiliiliina le fasi mea i luga o le lima lima, ona faamasino lea o le vavalo.
  • I le taimi o fai atu i le taimi e taʻu ai, e tatau ona e faʻatusatusaina ni lima se lua ma i le taimi lava e tasi e taulaʻi i le mea taua.
  • O se pupuu sina pupuu e mafai ona afaina ai le ulutuu o Venus, ae ese lava o ia o se faailoga mataʻutia tele.

Faitau atili