Faafanua o manaʻoga i FNG SHUI: Tulafono mo le tuʻufaʻatasia o vaega

Anonim

Faʻafanua o manaʻoga i Fng Shui o se auala e vaʻai ma agaʻi i luga o le pepa o le mea e te manaʻo ai. Faatasi ai ma lana fesoasoani, miti o le a faigofie ma anapogi: O le gafa o le a lafoina avanoa lelei e ausia ai avanoa.

Faatonuga

Ina ia faia saʻo se pepa o manaʻoga, o le a e manaʻomia: O le atman pepa, o loʻo e faʻapipiʻi ai ata, seleulu, kulula ma lanu lima. Filifili se ata mo vaega taʻitasi o vaega - e mafai ona tipi ese mai mekasini pe download i luga ole laiga.

Faafanua o Manaʻoga Faataʻitaʻiga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tau taua:

  1. Faia se faʻafanua o manaʻoga manaʻomia i aso o le tuputupu aʻe o le masina.
  2. E tatau i ata taʻitasi ona saini ni faʻamatalaga lelei i le taimi nei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻailoga e talafeagai mo le ata ma le tupe: "Ou te maua le 100,000 malo i le masina pe sili atu."
  3. Filifili ata e tali mai i lou agaga. O se ata lelei lenei ma manaia foliga. Vaavaai mo latou lava, aua nei faʻaaoga filifiliga sauniuni-faia.
  4. Tuu ata o le ae i vaega. E taua tele ina i latou uma sa iai se numera tutusa o ata. E alagatatau mo le paleni na i totonu o le opoina o loo i totonu o preheres o le ola.

Ole polokalame lea, e tusa ai ma le mea o le a e pipii ai i ata o ou faanaunauga e vaega:

Faafanua o Manaʻoga Scheme Vaega

O le igoa o le ali. Mareko watman ma se peni faigofie ma le faigofie le nofoaga ma le igoa o sone taitasi e le mafai ona le mautonu. O ata lolomi e manaʻomia tele, amata mai le vaega tutotonu.

Pepa Faagasologa Tulafono

E taua tele pe a tosoina se pepa o le a le le mautonu: mo manaoga uma - lona tulaga. Afai e avea oe ma ata faʻapipiʻi i na vaega latou te le tutusa, o le faʻafanua o le a le aoga.

Faafanua o manaʻoga i le fng shui

Taua taimi ma faʻamatalaga o sone taʻitasi:

  1. O le vaega autu o le Soifua Maloloina. Lenei e tatau ona e faʻapipiʻi lau oe lava ata. E manaʻomia le filifilia o se ata vave o loʻo e fiafia ma maloloina, na o oe lava naʻo oe. E mafai ona e puʻeina se ata mai se faʻauʻuga poʻo se faʻaipoipoga, ae ia maitauina e tatau ona faia i le amataga o le tausaga talu ai.
  2. I le vaega o galuega, e mafai ona e tuʻuina se ata o le tuputupu aʻe o le faʻatauga, faamalieina tagata faʻatau, faʻailoga a kamupani o loʻo e manaʻo e galue ai. O le isi filifiliga o se ata lea sa aʻoaʻo ai le aliʻi sili le lima ia iloafouina i le alatoto: "Na ou mauaina se siʻitaga o le tautua."
  3. I le Vaega o Parava - O mea uma e fesoʻotaʻi ma lauiloa, lauiloa ma aloaia. Omiga o mekasini, lapopoa blogs asiasi nofoaga. Uma e fesoʻotaʻi ma au gaioiga ma mea e te manaʻo e maua ai le manuia.
  4. O le tamaoaiga o le tamaoaiga e faatumu le faigofie auala. Lenei mafai ona ō iinei o se ata o lapoʻa pili, ma faʻapipiʻi tupe ma ni mea taugata: ave pauna, taʻavale, fale ma isi mea, ma isi fale, ma isi.
  5. I le malamalamaaga vaega, fai ata o ni tiplommas, aʻoga aoga, tusi faʻamaonia e uiga i vasega, le laisene avetaavale, ma isi. Afai e te fia asiasi i nisi semina poʻo se toleniga, kelu se ata o le faiaoga o le faiaoga.
  6. I totonu o le aiga vaega, e mafai ona e tuʻuina ou fiafia ata a le aiga ma aiga, o loʻo i ai o lou olaga e taua ma taua. Afai e te miti e uiga i tamaiti, o totini mimiti talavou, pepe, o mea taalo a tamaiti.
  7. O le alofa alofa o ata o ulugaliʻi ulugalii, faʻafiafiaga, faʻaipoipoga ma isi faʻaipoipoga ma isi mea uma, o le a lau miti i lou olaga.
  8. O le vaega o fatufatai - iinei e mafai ona e tuʻuina se ata o ni faʻafitauli ma tagata atamamai, tusiata, solo, tagata faimusika, kuka.
  9. Fesoasoani ma femalagaaiga - snapshot o atunuu o loʻo e miti ai e te asia. Ata o uo e tatau ona tumau pea i ou tafatafa.

E tatau ona mafaufau loloto i le mea e te manaʻo ai, maua lelei le tutusa i ou manaʻoga o le ata. O le ki lea i le manuia ma le faia o mea uma e uiga i le mea e te miti ai.

Saini mo ata

Taitasi ata i luga o le faafanua e tatau ona sainia e ala i faamaoniga lelei. Faataʻitaʻiga:
  • "E i ai laʻu taʻavale (faʻailoga)."
  • "O aʻu tupe maua mai le 50,000 rubles i le masina ma sili atu."
  • "Na ou mauaina le laisene avetaavale."
  • "Ou te matua maloloina, aso uma ou te lagona atili ai ma sili atu."
  • "Na ou faauu mai le tipiina ma le sugia o vasega."
  • "Na ma asia foi loʻu aiga ma aʻu."
  • "Na ou faaipoipo i se tamaloa e fetaui ia te aʻu i itu uma."

Matamata le vitio i le auala e fai ai se pepa manaʻo i luga o le fng shui:

Faafanua Gaoioiga

Ina ia faia se faʻafanua o manaʻo e amata galue, e tatau ona faʻagaioia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e sau i luga ma sina manaʻo, ia e faigofie ona e faia oe lava.

Faataitaiga:

  • O loʻo tiniti ata i le vaega o fesoasoani fesoasoani ma femalagaaʻi.
  • O se ata o le aisikulimi, suamalie suamalie po o se isi ipu.

O le aso talu ona uma le oloa o le kata, o le a e manaʻo ai, ma o le a amata ona galue le faʻafanua.

Tau taua:

  • E leai se tasi, e ese mai ai oe ma tagata o lou aiga, e le tatau ona vaʻai i le kata, o lea ia sili atu i se nofoaga e le sefe. Faapipii Watman i lalo o le laulau po o tua o le faitotoa o le kapeneta.
  • I le gasologa o le faia o se faʻafanua, mafaufau naʻo le lelei. Mafaufau pe na faʻapefea ona faʻatosina ou tuʻinanauga, le faʻatinoina o le 'ausia o miti taʻitasi.
  • Faailoga le itiiti ifo i le lima minute i le aso e galue ai ma le kata. O nisi taimi vaʻai ia te ia, ma mafaufau pe faʻapefea ona faʻataunuʻuina uma manaʻoga o outou manaʻoga uma pe a maeʻa ai se faʻailoga.
  • O le kata ua fuafuaina mo le tusa o le tausaga - i lenei vaitaimi, toetoe a maliu uma o le a moni na o le a moni. Ina ua uma lena, e mafai ona e faia se fou.
  • Ina ua maeʻa le faʻataunuʻuina o manaʻo taʻitasi, matou te faʻalogo i le agaga maualuga. Lotomaulalo malosiaga e alualu i luma atili gaioiga.
  • O ou lagona e fuaina ai le card, aua le nofo i lalo, pe afai o e ita, ita, ita, lagona le ita po o le le faalumaina. E sili ona lelei e amata fatufatuga i se toʻafilemu ma le malolo le setete, pe a leai se mea faʻalavelave ia te oe.

Vera ona o le atulaulau e taua foi. Afai e te masalosalo i le faʻataʻitaʻiga gaioiga o le faʻafanua o manaʻoga, o le a le aoga. O le mea lea, taumafai e talitonu ma le faʻamaoni o vavega, ona maua lea o avanoa uma mai le tau.

Faitau atili