Faʻauiga o sone, vaega i totonu o le fale mautotogi i le fng shui: aoga fesoasoani

Anonim

Ina ia faʻatulaga avanoa i totonu o le fale i luga o kalone o le ausasi i sasaʻe, e tatau ona e iloa le auala e iloa ai le sone i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi. O le a e manaʻomia na o le tapasa ma se masini faʻataʻitaʻi o nofoaga.

Fale mautotogi po o le fale i luga o le fng shui

Ae e te le i faamatalaina le sone i le fale mautotogi i le fng shui, e tatau ona e malamalama i le mea o le olaga ou te fia suia muamua. Afai e te miti i le alualu i luma i le matata apefai, faatumu le galuega o le itu i sasaʻe i sasaʻe. Afai e te manaʻo e faʻafetaui le agaga paaga, taulaʻi i le alofa.

Sone i totonu o le fale mautotogi i le fng shui pe faapefea ona fuafua

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ma aʻoaʻoga a Saina anamua, o vaega uma o loʻo vaevaeina ai le potu o le a nafa ma se ituaiga o soifua o tagata:

  • I le itu i matū o le galuega ma galuega, fai fesoʻotaʻiga ma pulega ma uo, sosaiete i pisinisi;
  • E tosina atu tagata lelei i matu o sisifo - oi latou o le a faapaleʻia o ia ma fesoasoani ia te ia;
  • I sisifo - faʻaalia ai le tulaga foafoa e agavaʻa, ma afaina ai foʻi le soifua maloloina ma le soifua maloloina o lau fanau;
  • South-Western - Alofa Finance ma le fealofani i mafutaga, faamalosia paʻaga ma fesoasoani e faʻatuina le filemu i se paga;
  • South - Laug o le Mamalu: o le mea lea o isi tagata ua fuafua ma iloiloina ma iloiloina, o lau tulaga lautele ma lona tulaga i sosaiete;
  • Matuā fematau - vaega o le tamaoaiga, e nafa ma mea lelei ma mautu mautu;
  • Manusao - Maota a le aiga ma le faʻaipoipoga, o fusinuʻu ma le faiga faʻavae atoa;
  • Northyast - vaega o le poto, poto ma aʻoga;
  • O le vaega tutotonu o loʻo nafa ma le soifua maloloina o tagata uma o loʻo nonofo i le fale.

E mafai ona e vaʻai i le nofoaga o vaega o loʻo i le ata ma le sikuea o Basua:

Sone i le fale mautotogi

FNENG SOI faʻapitoa ua uma ona totogi e paleni ma le fealofani. E manaʻomia o loʻo faʻatumauina lelei le avanoa i vaega taʻitasi, ina ia talafeagai ai pe a le toe faʻamalosi sone uma e leai se vaega o lou olaga ua mafatia.

Faʻafefea ona maua uma sone i totonu o le fale

E faigofie tele le matauina o le nofoaga o vaega uma: Ati e oe i le tapasa ma faʻailoga ile Fuafuaga o le itu o le lalolagi. Faʻauiga le tulaga tuʻutuʻuga o le fale mautotogi ma vaevae le ata o le sketchy o le avanoa i le ata.

Fautuaga:

  1. Ina ia aua neʻi le mautonu, muamua o faʻailoga uma o le nofoaga tutotonu i lau potu o le potu. Tutu i totonu o le fale mautotogi i le nofoaga e fetaui ma le ogatotonu o le vaega, ma na o le faauiga o itu auai ma le fesoasoani a se tapasa.
  2. Muamua lava, o le fuafuaga e tatau ona maitauina le itūina o le itu i matu.
  3. Faʻapipiʻi le ato ato i le fale ma le fesoasoani a se kopi-i luga pe sailia, faʻaliliu ai le isi o moli luga o pepa.
  4. Afai e leai sau faʻasamoa, e mafai ona e amata le faʻailoga mai le sasaʻe. E faigofie tele ona maua - o le la e oso i lenei itu.

I le faʻauigaina o itu o vaega o le lalolagi ma momoli uma le avanoa i luga o le sone, e mafai ona e amata faʻatulaga le nofoaga e tusa ai ma le apa o le fng shui.

Aoga aoga ma fautuaga

Ina ia mafai e le malosi o le fng shui e amata galue, e le gata i le faʻatupuina o se fale mautotogi i le itu taumatau. Sili ona taua o le ala e te mulimuli ai i le faʻasalalauina o le malosi i le fale mautotogi.

Sone i totonu o le potu potu

O le a le mea e tatau ai e fai:

  1. Lafo mai le fale uma le le lelei lapisi. E masani ona matou teuina i luga o le mesa ma le faapaologa o le tele o mea e le mafai ona faaaoga. E manaʻomia le faia o se toe iloiloga ma togi mea uma ua matutua. Faʻaleagaina, malepelepe ma fiafia i mea e afaina ai le avanoa o le malosi. E faʻamalosia le malosi ma e le mafai ona faʻasaoloto solo i le fale mautotogi.
  2. Faʻaola le sone taʻitasi, aveʻesea le atoatoa. E le mafai ona fausia se siosiomaga lelei i le tasi aso. Amata i na vaega e sili ona taua mo oe, ma o itula mamao o le ae sau i le isi.
  3. O le potu malolo lelei e tatau ona iai i le vaega tutotonu. O le taʻuamili lea e tatau ona iai se moli susulu ma le tele. O le Crystal Chandelier i le foliga o le polo e manatu o se faailoga alofa tele. O le auala savali lea o le malosi atoa o le fale.
  4. O le lona lua pito sili ona tele o le umukuka, o se faʻailoga o le fale o le fale. E tatau ona faia lana avanoa ina ua maeʻa le potu malolo. O lenei ua e kukaina, faʻatonutonu lou malosi lelei i le faiga kuka, lea na maua mai ai le aiga.
  5. Aua le soona fai o le avanoa o le talitunu. E aoga tele lava, ae le o le sauaina. O vaega taʻitasi e tatau ona tusa o le tutusa le numera o faʻailoga sili ona paia, ae le sili atu nai lo le tolu i le sone tutusa.

Matamata le vitio i le auala e iloa ai le sone i totonu o le fale mautotogi i Fng Shui:

Faʻafefea ona tosina lelei le malosi i le vateatea

E taua tele le manaʻomia o se avanoa e tusa ai ma tulafono a Fen shui, ae ia mulimuli atu foi ia latou gaioiga, o lagona ma lagona. Latou te aafia saʻo le malosi o le malosi i le fale.

Fautuaga e pei ona taua i lalo:

  1. Aua lava nei e iloa uiga i le laulau 'ai. O le vaega tutotonu o le fale lea e malolosi ai le malosi. O le mea lea, i le taimi o le aoina o aiga o le 'aiga o le afiafi poʻo le' aiga i luga o le laulau, naʻo manatu lelei lava e tatau ona manumalo ai.
  2. O le umukuka o se faʻailoga o se fatu o le fale o lou fale. Mai le lagona o loʻo e saunia ai meaʻai, o le soifua maloloina ma le faʻapaiga o aiga o le a faʻalagolago iai. O le mea lea, e te le manaʻomia le sauniuni pe a e ita, leaga pe afaina. Muamua, foia le faʻafitauli, talanoa ma fai i luga, ona tuʻu ai lea i le popo o le lotu.

I le faaiuga, e aoga le matauina o le "i luga o le utupoto shui, e le o se aa." E mafai ona e faʻamalosia uma le avanoa o le Talismans, fausia se mea lelei i le itu i Sasaʻe. Ae afai o le taimi e tasi e leai se mea i le olaga moni, ae le o le "faʻavaeina o taʻaloga, fatufatuga, galuega fale ma galuega, e le tatau ona faʻatali mo suiga faamaneta.

Faitau atili