Orchid i le fng shui: uiga ma faalilolilo uiga

Anonim

Orchid o se faamaneta lanumoana, lea ua fuafuaina e faaosofia ai le atoatoa i mea uma. E mafai e le laau ona tosina le ofi i le fale ma le manuia, ae e afaina ai? E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i lenei mea mai le mea lea na faʻaalia ai le tau o le po o le fng shui.

O le tau o le orchid i le faatufugaga fng shui

O se laʻau matagofie i le faatufugaga o Fen Stu o loo fai ma aga totoina, faʻapea foi ma le manaʻoga mo le atoatoaga o le atoatoaga, fiafia fiafia ma soifua maloloina i aiga. E le gata i lea, o le mafiafia o le ama e tele ma le tuputupu aʻe, le matagofie ma le amio mama ma le mama. E matua le faʻateʻia lava lea o lenei fugalaʻau na maua ai le maualuga lauiloa o le au alofa i fale puipui.

O le fugalaʻau o le faʻatusa o le alofa ma le lalelei. O le mea lea, o sui o le malosi o feusuaiga e manaʻo e faʻaosofia le latou uo teine ​​e tatau ona suia le masani ai ma le 'asoa roses ma le le masani ai ma matagofie. O le tamaʻitaʻi, e leʻo tele lava o le a siʻosiʻole ma ua fiafia i ai i se faʻasoaga faapena.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o le a auai se Orchid i totonu o le fale, o tagata o le a latou lagonaina lava le faʻamalieina lelei, latou te lagona le faʻamalieina atoatoa ma le matagofie laʻau o le ai ai se tulaga lelei i amioga lautele.

Orchid - faatusa o le fiafia i totonu o le fale

Potu fugalaʻau poʻo potu i totonu o fale mautotogi poʻo ofisa (ma le tele o mea uma - laau ma fugalaʻau) faʻaopopo le avanoa o le tagata fiafia ma lupe. O le tagata o loʻo feagai ma le lagona tumau o le olioli, o le fiafia mai le olaga, ma uaʻu faʻanoanoa ma faʻanoanoa leaga uma, faʻafitauli ma faigata o le olaga.

O le Saina orchid o loʻo fesoʻotaʻi ma le manuia o mea, o se lagona o le sitaili ma le lagolago. Ona o lisi uma o loʻo lisiina o le orchids, o le sili ona lelei vaega o le fng shui ortics e sili ona tatau. Latou faamatala atu i le laupapa elefane.

Afai e te tuʻuina le fugalaʻau a le Orchid i lou fale pe i le fale faigaluega, ona faʻaopopo lea o le taugofie, ma o le a atili ai ona manuia ma laki. O le mea autu o le faia saʻo, e mafai ona e faitau i ai vave i le tusitusiga.

Orchids pepa talimalo

Feng Shui faʻafeiloaʻi le galueaina o pomu i le fale. Mafaufauga, orchids o fugalaau a fafine. O le a latou faʻafiafiaina o latou fafine tapuaʻi i le mata o le aufaipese o le isi itupa, faʻaopopo lona soifua maloloina, aulelei, agamalu, ma o le a faʻatamaʻia foi le autalavou manaʻomia ma fou fou. Ae i le taimi lava lea e tasi, o le faʻataʻitaʻi faʻaeteete o le fugalaʻau e taua tele.

Faamolemole ia matau o le archid o le a tosina le malosi tele, mo lenei mafuaʻaga e manaʻomia ona saʻo e tuʻuina i le fale:

  • Vaega nofoaga i le itu i sasae o le fale, e tusa ma le faatufugaga o FNG SYI, puipuia le tagata ma ona aiga ese mai faigata ogaoga ma le soifua maloloina;
  • O le itu i matu o le fale e nafa ma le tulaga tautupe o lona pule. Taumafai e tuu se machiid i lea nofoaga, ma e foliga mai e matua vave faʻatalitali i se totogi manaia faateleina;
  • o le itu i saute sisifo o le fale - Lenei ua aoga le tuua o le mumu mumu, lea o le a maua ai se siosiomaga lelei i totonu o le aiga, filemu ma le faʻasologa;
  • O le laʻau na tuu i le itu i matu sisifo o le fale o le a fesoasoani e aveese taunuuga o tulaga o feʻeseʻeseaʻi ma taugofie loto.

E ala i le ala, o le o le a mafai ona puipuia pea e le machid o ia e ona le mea leaga mai le leaga ma le faigofie mai le fale o tagata e i ai ni manatu leaga. I tua o le aulelei foliga o le fugalaʻau nana le mafaufau i le malosi o le malosi o le malosi, ae ui i lea, e naʻo popolega tagata ese.

TAUA TAIMI! E le mafai ona tuu le pomu i totonu o le potu moe, talu ai o le a e tigaina i faʻafitauli ma le moe. Ma i isi potu, e mafai ona tuu se fugalaʻau, o le mea taua o le iloa o le a le iʻuga e te manaʻo e ausia.

Ma o le mea moni, aua neʻi galo atu o fugalaʻau paʻepaʻe e taua tele ma le la, o lea e le mafai ona latou faʻapopoina pogisa i lalo o soʻo se tulaga. O maʻaʻa mamoe e le lelei foʻi, e sili atu lo latou mafanafana i tausaga uma.

E le mafai ona faʻatagaina le fugalaʻau ma se fugalaʻau e tu i tafatafa o le ea malulu poʻo le fan, a leai e mafai e le laʻau ona mago ma mou atu. O potu sili ona talafeagai i le fale mo le nofoaga o pochids, e tusa ai ma le fng shui, o le a avea ma potu malolo, se loggia ma se togalaau.

Faʻafefea ona faʻagaioia poʻo le archid

Orchid faia se ituaiga atoatoa o le natura e iai le malosi malosi malosi. Ae o lenei malosi e manaʻomia le mafai ona mafai ona "fafagu" saʻo, o le mea lea e faʻaaogaina ai mea faʻapitoa.

Tuu le laau e le mamao ese mai le aquarium. O le aquarium o se tutoʻatasi o le malosi o Taleman, ma o le a ia faʻaali mai se mana faʻapitoa malosi malosi i le mana o le pomu. I se isi itu, e mafai ona ave se vaipuna teuteu. E taua tele le aniva ma vaipanoa o po o tioata, poo le maʻa.

Orchid manaʻomia e tuʻuina saʻo i le fale

Tuʻu le faʻamaumauga o tioata i autafa o le laʻau, ua fuafuaina e tosina ai le fiafia i lou olaga, mo se faʻataʻitaʻiga, Lotus poʻo le Suphath fugalaʻau. O le tutusa orchid ua tuu i totonu o le vanu i le Scase, lea e tatau ona i ai leai ni tau. Ma luga luga o le laʻau e aoga e tautau ai se ata poʻo se ofutino ma se talaaga i luga o le ie mumu.

E le mafai ona tuu le popchids e faʻafeagai le ulufale atu i le fale o loʻo nonofo ma luga o le faʻamalama. Puipui lau Mascot Mancot mai le leaga malosi - o le a manaʻomia le tuʻuina atu o le mea e le faʻalavelaveina ai le fegalegaleaiga ma le malosi o le qi. Ia e mautinoa e leai se kapeneta, tusitusiga tusi mai ai, auauna ma isi mea faʻatau i autafa o le laau, talu ai o nei mea o le a faʻalavelavea ai le malosi lelei o fugalaʻau.

Afai o le a amata le laʻau, o le a manaʻomia ona aveʻesea mai le teteʻa, suia i se fou, ina ia aua nei liliu ese mai lou fale.

Lanu e taua foi

O le tele o galuega o le a taʻalo le lanu o le laʻau. Mo ata taʻitasi o le orchid o loʻo i ai i lona aoga:

  • O le pogisa mumu mumu o le a fetaui ma tagata masani o mea e fiafia i ai e suia o latou olaga, ae le mafai lava ona faia se laʻasaga tumau i luma, agai i luma o latou mafuaʻaga ma suiga;
  • White Orchids faatusa le alofa, mama ma le feminity. O sea laau e fesoasoani i se tagata pei o se agaga paaga. I se faaopoopoga, Pasina Paʻepaʻe o le a faʻaopopo ai se tagata o le Filemu ma fealofani;
  • Petroy valivali lanu o le a le avea ma le paie ma le agamuli.

Afai e te fuafua e tuʻuina atu le laʻau i ou pele, i luga o fugalaʻau mumu manaia, ma filifili se meaalofa i aiga ma uo, e aoga le nofo i luga o fugalaʻau.

Paʻepaʻe fugalaʻau - o se faʻailoga o le alofa

Tusa lava poo le a lona lanu, o le po o le po o le a mafai ona tuua se tagata e tasi le ita ma o le a mautinoa lava le tele o lagona lelei.

Matanumalo e ono afaina?

Tusa lava pe o lona matagofie i fafo, o le sili atu le malosi o le malosi ma le tomai tosina fiafia i le olaga, e mafai ai e le laau ona nana le lamatiaga. O le faafitauli atoa o le po o le a le po o le miti a le malosi o tagata moe. O lea la, e matua faʻasau ai le tuʻuina o se laʻau i totonu o le potumoe, ese pe a maeʻa oe lagona leaga le amio lelei, o le lagona faʻatasi ma le faʻamaoni.

Leai se mea e le faia ai se Rone i le laau i le vasega pepe, pe a moe le pepe i ai. E mafai e tamaiti ona lagona le le lelei o mea e sili atu nai lo tagata matutua, o lea o le potader e le leaga mo i latou, ae e matautia. Ona o le leiloa masani o le malosi o le malosi, chao o le a faʻaaloalogia, o le a masani ona maʻi ma vave lelava. E le manaʻo le pepe e faʻafesoʻotaʻi ma tupulaga, o le a mou atu, a o feteʻenaʻi ma matua ua tupu. O le mea lea, tuʻu le 'olo i se mea, ae leʻo le potumoe.

Sili atu le aoga faʻamatalaga e uiga i mea lilo o le faʻalilolilo o pophids e mafai ona e aʻoaʻo mai le vitio lenei:

Faitau atili