Auala e Filifili ai le ata saʻo mo le potumoe i le Feng Shui

Anonim

O le potumoe o se tasi o le sili ona taua ma le mafanafana itu i le matou fale. O loo i totonu o le potumoe e mafai ona matou malolo, tumu i malosiaga fou ma le malosi ae leʻi oʻo i le aso fou.

O ata i totonu o le potumoe i luga o le fng shui e tatau ona i ai se malosi lelei e tuʻuina atu i totonu ia tumau i totonu o le mea moni, ma i le taimi lava e tasi o le potu talafeagai o le potu o le potu talafeagai. E taua pe a filifilia ni potumoe potumoe, ma le auala e fai ai, e mafai ona e mauaina lenei mea.

Potumoe i le fng shui - nofoaga o le tuʻinanau ma le toʻafilemu

E tusa ai ma le aʻoaʻoga o FNG SHU, e mafua ai le aoga o le potu e lua i lona lua lava, i le isi itu, ma isi mea ma e tatau ona valaʻau uma le faʻatasiga ma le alofa i le alofa fiafia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ae e te leʻi filifilia se ata mo lau faʻaleagaina, e tatau ona e fuafuaina le aofaʻi o le lanu o le potu.

Afai o se ulugaliʻi talavou e nonofo i lenei potu, talu ai nei ona latou faʻataʻapeʻapegaina nei ma le alofa sootaga, e tatau ona latou faʻaaogaina naunautaʻiga, mananaia paolo. O le tali sili ona lelei, e moni lava e lanu mumu, ae a leai se mea e lua vaʻavaʻai lelei i le ata lautele, e mafai ona suia ma le manuia i taimi uma.

Mumu lanu - atoatoa mo ulugalii talavou

Aua le galo e uiga i le moega ie. Ole tele o mea uma, o seti o paʻepaʻe, palau ma isi, e latalata i le mafai ona masani ai, paolo e talafeagai mo le potumoe. E manaʻomia le tuʻua o le pito i lalo o le lanumoana lanu lanu eseese e mafai ona faʻaosofia ai faʻafitauli.

E masani lava, o tagata e fiafia e faʻamalosia lo latou potumoe ma le luluina o laʻau i totonu. O le mea mulimuli na maua mai ai lo latou lava malosi, faʻasalalauga faʻasamoa latou te mafaufau ai ma lagona.

Mo lenei mafuaaga, aua e te faia sili atu nai lo le lua fugalaau vale i lou potumoe. Ma faʻapea foʻi e mulimuli ma le totoʻa i le tulaga o lanu, vai i le taimi ma faʻaoga lava fetilaitia faʻapitoa ina ia latou foliga manaia lava.

E tusa ai ma le fng shui, o fugalaʻau sili ona lelei o Pepes.

Foliga o le faʻapipiʻi o atavali i le potumoe

E mafai foi ona e faʻaogaina Peteriacy e pei o ata, o sea tali e sili atu ona talafeagai nai lo le faʻaaogaina o lanu ola. Aemaise lava latou e talafeagai mo tagata fiafia o lo o feagai ma le sili a o lo latou naunautaiga.

Fngs Shui faʻailoa mai o lona potumoe e tatau ona teuteuina i ata faʻaalia o au alamanuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te leʻo se paga, e tatau ona e tautau ni ulugatau e lua e lua e latalata i le pepelo.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se ulugaliʻi faʻaipoipo, miti o le alu ese mai le fanau, e aoga le tafafao o se ata ma le ata o le ataata, fiafia tamaiti. E le tatau ona e lafoina ata, e sili atu le saʻo e sui ai i le toe gaosia o le lauiloa ata o ata.

Manatua, o le faʻailoga o le vai eletise e le taliaina i totonu o le potu moe. Aveesea ese atu i isi ata o fea vaipuna i luga o vaipuna, vaipuna, sami po o sami o lo o faia. Fng She Shei e faasino le vai i le mea e maua ai le fale o le fale, ae e mafai ona ia afaina ai le tagata moe.

O le payquac elemene e aofia ai foi le aniva, e masani ona tuu i totonu o le potumoe. E manatu tagata, matamata i le iʻa e manaia, sa latou faʻafilemu ai lo latou popole, ae o le a sili atu pe a fai e te taofia se suavai i nisi potu.

I lalo o le Faasao i Fng Shui, atavali ma manu feola. O le a masani ai o le tele o le latou malosi malosi e aofia ai faʻafitauli eseese i le olaga o se tagata e iai le malosi o le oti. E le mafai foi ona lē faʻaaogaina mea teuteu o mea e faʻatatau i le lalolagi o manu, e sili atu ona faʻaseʻe ai nifo o le 'ai poʻo le urosa i lona potu malolo.

O le faʻaaogaina o Autumone laufanua o le a avea ai ma filifiliga le talafeagai, ma o isi uma vaitau uma mafai ona tuʻuina atu i soʻo se tele.

Manaia tala. O ulugalii a aiga, ua leva ona faaipoipo, e tatau ona i totonu o le potumoe nai lo moli malamalama e faaaoga fua o fua.

Ata ma fua - ulugalii talafeagai

Ata ma faʻamanatuga o faʻamanatuga o aso faʻamanatuga o se fofo faʻamaoni mo le potumoe. E taua tele le faʻapea o le mea 'ua fesoʻotaʻi ma oe ma lagona fiafia, fiafia, ma faʻafiafiaga.

Ma aua neʻi e taʻalo se matafaioi tonu lava, o le mea na faʻaaogaina e faʻaaoga ai lana oloa - pavai, pepa, fasi ie. E aoga le filifilia o se fasi palaso e faʻavae i luga o ana lava manaʻoga, faʻapea foʻi ma le leo o le faʻalavelave. E saʻo - o le taimi lea e te lagona ai e pei o se alofaʻaga ma se vaʻai muamua ia te ia.

Taliaina le teuteuina o le potu moe

I mea uma i luga, o le a manaʻomia ona e faʻaopopo ni nai faʻailoga.

O lea, e manaʻomia pe a tuʻu se potumoe e lafoai ai tulimanu o tulimanu, nifo, ribbed deciouters oges, e le o le fofo o le potu. O le tele o lamatiaga o le fng shui o ni elemene elemene e pei o tao ma ufanafana. Faʻasaʻoloto lau mea i mea uma e amoina ai nisi faʻamataʻu poʻo le malosi o le osofaʻiga.

Nai lo lena, e taua le faʻaogaina o eseese tioata e faʻafaileleina se taʻaloga manaia o le malamalama. O le a latou sao i se lagona manuia ma le fiafia i le fesoʻotaʻiga i se paga. I le taimi lava e tasi, o tu teuteu taʻitasi ma tuʻufaʻatasiga uma e mafai ona faʻaaogaina o ni tioata. Ina ia mafai ona faʻaauau le taʻaloga o le malamalama i auga o moli moli, o tioata o le aoga o le tautau i luga o le moli uila poʻo lamepa.

Saienisi FNeg Shou faailoa atu tele uiga le lelei i faʻata i faʻata i le potumoe. O tomai faʻapitoa o lenei aʻoaʻoga e mautinoa o le atagia mai o aitema e matua afaina ai le amio i le va o paaga. I se faʻaopopoga, o le faʻata lea e faʻatautaia ai le tutusa e tutusa ma isi faʻalapotopotoga e mafai ona amoina i le fale.

Ma o lenei uiga agai i faʻata o loʻo taliaina e le gata i le fng shui - E tele o isi aʻoaʻoga tala masani e faʻaaoga faʻataina o faʻata, e pei o le tele o malo.

I le lava mataupu, a faʻapea o le faʻata mo le potumoe, i lou manatu, o se uiga faʻapitoa, e tatau ona e sau ma se metotia mo le faʻaititia o le atagia mai ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le po O le faʻata e mafai ona ufiufi i le pupuni. E taua le leai o se mea e leai se atagia o tagata moe.

Iase lava matau mea o le moega i totonu o le moega i le potumoe e tatau ona tuu i se auala e o ai vae o vae i le faitotoa. Aua le tuu le moega o le laupapa agai atu i le faamalama, i tulimanu tulimanu po o kapeneta pe agai i le faleuila. Afai e le mafai o lenei mea, e le mafai ma ua faamalosia oe e fetaiai ma se tasi o vaega o loʻo lisiina ai, e mafai ona fesoasoani e puipuia oe mai aafiaga leaga.

O le fea nofoaga e mafai ona e lafoina ai ata, e tusa ma le fng shui

O le taliina o lenei fesili, muamua o mea uma, e tatau ona e suʻesuʻe uma sone o galuega i totonu o le potumoe. I le lata mai o le moega, o loʻo tuu ata i ni togafiti e le mafai ona faia i ni ata le mautonu. E le taliaina le tautau se ata mai le laupapa o le moe, e tatau ona tufatufa atu ata mai itu itu o le moega pe faafeagai.

Masini sao ata e le o le ulu o le moe

I le eria o le laulaufatu, tautau le ata talafeagai - ma se masaniga masani, ma le masani ai o le faautauta ata ma vevesi.

O le a saʻo ai ata i totonu o le potumoe faʻafeagai le moega o loʻo i ai i le sili ona iloga. E moni, e iai le tasi e masani ai - i aso nei fuafuaina o lenei nofoaga e masani lava na faʻavaeina ma le TV, lea e le atoa taliaina e le FNGG WHURS. Ma sili atu - o le aʻoaʻoga e taʻu mai ai o mea uma o loʻo iai mea o loʻo i ai le eletise eletise e tatau ona aveesea mai lona potumoe e puipuia ai i latou lava mai le leaga o lagona.

I le mea e te le o mafaufau ai i lou olaga e aunoa ma le televise, Tumau i luga o ata sili ona fiafia i ai, manaia, malamalama o le fatu mai lau "mensirs), malie ma le lelei" polokalame.

Aua le tuʻuina ata i totonu o lou potumoe ma le ata o le faʻaleagaina masani masani - mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaosofia ai se volcanic pe faʻatamala o uila. I le aluga o lo latou atoatoa, malosi malosi le malosi o le a mafai ona afaina ai lau mafutaga ma lou afa lona lua.

Ma le mea mulimuli, o le mea moni, vaʻai i le ata manaia:

Faitau atili