O le igoa manuia o le kamupani i le fng shui (ma faʻataʻitaʻiga)

Anonim

E moni, ia tofu lagona le silafia o le faaupuga: "Ae faʻapefea ona e valaʻau le vaʻa, ma o lea o le a aau." O lenei faamatalaga e moni ma e aoga i mea uma o le ola o le tagata. O lea, e le o se faiga ofo uma i le toʻatele o tagata o loʻo popole i le feʻau: "Faʻafefea ona filifilia le igoa o le kamupani i le fung shou e puipuia ai le manuia ma le tamaoaiga." O le a matou faamatalaina i totonu o lenei mea.

O le igoa manuia o le kamupani i le fng shui

Igoa tatau o le kamupani i le Feng Shui

O le igoa agavaa o le pisinisi, e tusa ai ma le fng shui, e tatau ona faia e se tasi, pe tolu upu, faaopoopo e aofia ai se tulaga o le lalolagi fuafuaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aisea e le moni ai lea o le aofaʻi o upu, mo se faʻataʻitaʻiga, lua, fa pe lima? Nuʻumilogy o le a taunuʻu mai ile faʻaolaina - o le New Saienisi O Numera o Ao o le a o mai e laveaʻi ai, ua uma ona fautuaina ai, e tasi le upu e tasi.

O le mea o le mea lena, e tusa ai ma le faatufugaga o le fng shui, o le tasi o se faailoga sili ona lelei e faatusa i le manumalo. Ma, e aliali mai, tuʻuina mai lana fanau poʻo le ooo tasi-potu, o oe otometi polokalame mo le manuia.

Pei o le aofai o le tolu, o lo o faia o se tutupu ma lona tuputupu ae. I le valaauina o lenei kamupani, o le a e ausia tele manuia. O tulafono lava e tasi e tatau ona mulimulitaʻi i le ata o le faʻailoga.

E tele e faʻatasila foi suafa o le pisinisi e faʻavae i le ono upu, aua o le ono faʻapea foi ma faʻailoga foi e faʻapitoa i pisinisi.

Mafaufau e filifili le igoa o le kamupani i se faataitaiga faapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua foia se tagata i le tatalaina o se kamupani fale ma o loʻo sailia se igoa fiafia ma le masani ai. Na te mafaia, faʻataʻitaʻiga, e filifili e taʻu le faʻatasiga ma lona lava igoa, faʻasalalauga, "Osnene".

O lenei igoa o le Kamupani e matua le manuia, tusa ma le faatufugaga o FNG Shui, aua e leai se malosi faapitoa ma, e le gata i lea, latou te le fetaui i le autu o le mea na tupu.

O le a sili atu le saʻo ona faia lea o le igoa ua tumu i le fesoasoani mo le fesoasoani a Mrs. Manuia, ma toe faʻaigoaina le kamupani, mo se faʻataʻitaʻiga, i Evageseystrony. O lenei filifiliga e sili atu le talafeagai, mai le manatu o le fng shui. O lenei ituaiga ua uma ona tumu i le itu taumatau mai le amataga ma o le a malosi malosi e tosina saʻo ai le malosi.

Mea sese masani

O lenei e tatau ona e faamasani i le sili ona lauiloa o misia na faia e le amataga pisinisi. O le toʻatele oi latou na sailia e sili ona sao, filifili faʻavave atu igoa mo latou marms, faʻagaloina e uiga i faʻaiuga le lelei.

O le faʻamoemoe o soʻo se pisinisi o le tosina tele o tagata faʻatau e mafai ai, ma e mafai ona faia e mafai ai i se saʻo, ma le igoa lava.

O lea, i le avatua o lou kamupani le igoa e pei o le "Eugene", e aunoa ma le faʻaogaina o faʻaupuga faʻaupuga, e te afaina ai le faʻaleagaina o outou lava kamupani.

I le taimi e tasi, faʻaeteete lelei i le isi taimi: O upu e muamua i ai, ua manaʻomia le iai o le igoa o le faʻailoga, ma e tele o mataʻitusi mo aʻoaʻoga o le a taunuuga o le lalolagi. A uma mea uma, ae e fetaui lelei ma se teteʻe i faʻaputuga e faʻaputu ai le malosi i le amataga o le igoa. E taua le ausiaina o le 'autasi i totonu.

I le faʻaopopoga i faʻaumatiaga e le talafeagai ai pe a fausia e le ituaiga upu e tasi, e masani lava ona mafai ai ona faʻafetaiaʻia le tulaga faʻafeagai. Lenei o le a faʻaalia manino le igoa "o le fausiaina o le faʻatulagaina o le faʻalapotopotoga elgingyroy". Ona o se tuʻufaʻatasiga o upu o upu, o se foliga malosi o le malosi o loʻo faia, ma o le le fiafia o le manuia o le manuia, aua i lenei tulaga o le vaega o gaioiga o loʻo faʻataʻitaʻia qi. O le mea lea, e le tatau ona e faʻaaogaina tutusa ituaiga o upu, pe tusa ai o le manaʻoga, naʻo lona suia i le auala latalata e mafai ai e le semanū.

Tele i le ulutala e talafeagai ma e le masani ai

Toe fai - alofagia aoaoga

Ma le mea mulimuli, e tatau ona e uuina uma le azam o le toe lalagaina, o loʻo faʻamatala atu i luga, ina ia puipuia ai i lou mafaufau:

  1. O le filifiliga lelei o le taimi o le igoa (poʻo le logo) o le pisinisi e naʻo le tasi le upu.
  2. O le igoa o le kamupani e tatau ona aofia ai se upu poʻo se faʻailoga e faʻaalia ai se uiga manino o mea e te faia.
  3. O le saini a le kosi, logo, e tatau ona faia pe tasi, pe tolu, pe ono upu.
  4. I le mea e tupu o se igoa le faʻamanuiaina o le faʻalapotopotoga, e tatau ona faia i le mutaʻaga, ma faʻaopopo i luma ma le fesoasoani a mea taua.
  5. Aua neʻi faʻaogaina le upu e tasi poʻo ni upu e faʻaosofia ai lou igoa, aua e le tusa ai ma le faʻavae o le fng shui.
  6. Aua neʻi saili e muamua, aua le faia igoa uiga ese, aua o le iʻuga e mafai ona faʻafeagai: O le a avea oe "le vaaia" mo tagata faʻatau e le mafai ona tosina atu ia te oe.

E mafai ona e talitonu i ai, ae e le mafai ona e talitonu, ae masani lava le faʻaaogaina o sea, e foliga mai o le "tulafono silisili e manuia ai. I le taimi lava lea e tasi, o le toʻatele o igoa o loʻo tumau pea i le paolo faatasi ai ma tagata ua o aʻe ma tua. O lona uiga, matou te fautuaina oe e faatino fuafuaga faʻamaonia mo le manuia o au pisinisi gaioiga.

Filifili lou igoa ma le faaeteete

Faʻataʻitaʻiga o igoa talafeagai i le fng shui

Matou te fautua atu ia e mafaufau i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e mautinoa ai le taua o le FENG STE, ma faʻaumatia ai i latou lava mai le irper, o fea o igoa o le kamupani pe o le a taofia ai igoa o le kamupani.

Vaai faalemafaufau i se novice Envicespreneur na te tatalaina le tele o le malolo ma le tele o vaitaele, ata ma isi vai faafiafiaga. Na ia faaali atu le manatu e faaigoaina Lana Faapotopotoga "Le Malo o le Vai". Afai tatou te mafaufau i se igoa o se igoa faʻapitoa o le vaʻai, e talafeagai lelei - o se puʻupuʻu puʻupuʻu, mai le upu muamua avea ma vaega sili ona lelei o le lumanaʻi Malosiaga ma tosina tagata faʻatau tagata faʻatau, o lona uiga, ina ia mautinoa tupe.

Ae i le taimi lava lea, i lenei tulaga, o le igoa e aofia ai ni upu se lua, ma faʻamautinoaina o se faʻamanuiaga faavae e tatau ona faia pe tasi le upu, pe tolu. Faʻafefea ona faʻatino i lenei tulaga?

E mautinoa ua uma ona e mateina le auala e foia ai lenei faafitauli. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaopopoina i luma o le upu "Park Park", faia i lea tulaga le autu (pe a uma ona faʻamatalaina le lautele o gaioiga e tusa ma le faatufugaga malosi o le fng shui).

Ma tatou te mauaina atoatoa le saʻo o le igoa "Suafa vai vai". Fausia se isi mea e sili ona talafeagai mo se manatu e faigata tele.

O le mafuaʻaga lea na agavaʻa i ai le aufaitau, e tusa ma le ata o FNG SYI, le igoa e saofaga ai le faʻavaeina o se lagona lelei ma tosina ai tagata faʻatau.

Faʻaaoga manuia a matou fautuaga ina ia maua ai a tatou pisinisi faʻatauvaʻa ma manuia. Ma aua neʻi galo e vaʻai i le ata manaia ata. Mulimuli ane:

Faitau atili