E mafai ona tautau le faʻata i luma o le faʻamalama i luga o le fng shui

Anonim

E mafai ona tautau le faʻata o le faʻataoto faʻafeagai o le Windows i Feng Shui? Faʻafefea ona tuʻu faʻata o le fale i le fale e le faʻalavelave i le tele o vaitafe o le malosi malosi? O le a mauaina tali i nei fesili i lenei tusitusiga.

Sirror i luma o le faamalama i luga o le fng shui

Decor mea faitino po o faamaneta uiga?

I taimi uma, o le faʻata na avea ma faʻaiʻuga faʻapitoa faʻapitoa. A aunoa ma ia, toetoe a leai se tele o le tala po o le konafesi. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e aʻoaʻo lou taunuuga, e faʻamautu ai le lumanaʻi, o le faʻata na faia o se faʻamaoni o le leaga o malosiaga ma succh tites.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le aso o le faʻata o se vaega taua o le totonu, a aunoa ma lea ua le mafai ona faʻaalia se fale onapo nei. Ae aua le galo o lenei mea faamaneta mataupu mafai ona i ai se malosi malosi i lou taunuuga. Ma lona aʻafiaga e mafai ona lelei ma faʻaleagaina, pe a na faʻafuaseʻi ona i ai i lona tulaga. O le mea lea, aʻo leʻi amata le popo o le potu, e tatau ona e sailia poo fea e mafai ona tuʻu ai faʻata i luga o se fasimosi beri.

Mama Malosiaga

FNG SOI e faʻatele atu le faʻamalosiʻau i le malosi o le faʻata. E talitonu e mafai ona atagia ma tosina le malosi, sui meatotino o le avanoa, toe tufatufa le malosi tafe. O le faʻata e atagia mai ai ave o le malosi o le qi, o loʻo paʻu i totonu o le fale i itu eseese. Ona o lenei, o le tulaga lea na tupu ai le fale i se auala, o mea eseese na tutupu. Ma nai tagata o le a manatua o le mafuaʻaga lea o le faʻata lea o le faʻata o se nofoaga.

E tusa ai ma aʻoaʻoga a FNG SHU, o le taua o le malosi o qi e pa'ū i le tagata e nonofo i le faitotoʻa ulufale ma talotalo atu i le mea e tafe vai. Afai o le faletaele o loʻo i luma o le faitotoʻa, o le a lelei le malosi uma o le malosi uma "i le faleuila. E 2 tamai faʻata faʻataʻamilo e aloese mai ai, e manaʻomia ona i ai i faitotoʻa o le faletaele mai totonu ma fafo atu.

E le mafai ona tuu le faʻavasegaina le faʻata o le faitotoʻa faitotoʻa, aʻi le malosi o qi, pa'ū i totonu o le fale, o le a atagia ma tuʻu lou fale.

Nofoaga fiafia mo le nofoaga o faʻata i le fale i le fng shui?

O fea nofoaga e tatau ona e tautau ai se faʻata i le a le faʻalavelave i le saʻolotoga o le QI le malosi? O nofoaga sili ona fiafia mo le tulaga o le faʻata i le fng shui o:

Anamua

O le alatele e mafai ona mafaufau lelei i foliga o lau fale, aua e fausia ai le muamua manatu o le fale ma e maua ai e le mafanafana o le mafanafana ma le mafanafana. E manaʻomia tele o le potu lea e lava le lautele.

Ae o le a le mea e fai pe a fai o lau alatele o le latalata tele ma laititi? O le faʻata e sau i le laveaʻi - e mafai ona siʻitia ai le siʻitia o le alatele ma faʻaopopo voluma i ai. Ole tautau i le auala tele e faʻaata ile tele tele o le olaga atoa, ma o lenei potu o le a vave ona sili atu le lautele. Ae aua le faia faafeagai le faitotoa pito i luma.

O le mea ese lava, ae o le alavai o le mea autu o le tofa o le malosi malosi i totonu o le fale. I le maeʻa ai o mea uma, o le faʻaolaina o le malosi o le qi pa'ū i le faitotoʻa i le alatele, ma ua uma ona latou tufatufa atu i le isi potu. Afai o iai sau faʻata i le ala savali, o lenei malosi o le a atagia mai ma faʻalemauaʻi e salalau solo i totonu o le fale.

O le faʻata o le a fesoasoani e toe faʻaola ai le leiloa nofoaga i totonu. O lea, i le taimi o le G-foliga foliga o le potu, o loʻo tatau ona tautau i ai i ona maʻa. O lea e mafai ona e toe faʻafoʻi le avanoa o le leai.

Umukuka ma 'ai potu

O le isi potu i totonu o le fale e mafai ai ona tautau le faʻata - o le umukuka. E tusa ai ma le FENG SHU, o le faʻailoga o mea faʻaletino - manuia ma malosi tele. Nofoaga lelei mo le nofoaga o le faʻata i le umukuka - faʻafeagai le laulau, i tua o latou 'aʻai. O lea o le faʻata e faʻateleina ai le 'eleʻele ma fesoʻotaʻi ai ile mafutaga faaleaiga.

Tatala Atoa Tatala

E le manaʻomia le maua o le faʻata i le faʻafeagai ai o le kesi ma le galuega i luga, a leai o le hostess e mafai ona popole i le umukuka i le umukuka.

O se nofoaga lelei tele lea o le faʻata o le a avea ma potu malolo. O lenei potu ei ai le malosi lelei ma le malosi faaleagaga, aua o le aiga atoa o loo alu iinei i afiafi, e ave iinei malo. Tautau i lenei tulaga o le a aumaia le fiafia ma le amio lelei i lou fale, ia e aumaia le soifua maloloina ma le tamaoaiga.

Potumoe

E taua le tautau i le faʻata i le potumoe i le fng shui - o le fesili e feteʻenaʻi. E tusa ai ma aʻoaʻoga, o le faʻata i totonu o le potumoe e le tatau ona mafaufau i tagata i le taimi o le momoe, ae e aʻafia ai mafutaga faʻapea i latou tagata nonofo ai. Afai o le faʻata o loʻo taulaʻi ai le moega, feteʻenaʻiga ma feeseeseaiga o le a masani ona aliali mai i totonu o le fale, o paaga le le faʻamaoni i le isi tagata.

Sirror i le potumoe i le fng shui

E le tupu lenei mea, o le faʻata na mafai ona tuʻuina i totonu o sa potu potu soʻo se sone lea e le atagia ai le moega ma moe moe. E le fautuaina foi e faʻapipiʻi se faʻaamiina o le faʻata i totonu o le potumoe, aua e feteʻenaʻi ma lauulu mago. E sili le tuʻu i totonu o le potumoe o le vaʻa e mafai ona tapunia i le po.

I totonu o le potu e moe ai le tama, i le nofoaga o le faʻata, e manaʻomia le taulimaina ma le faʻaeteete tele. E tusa ai ma le fng shui, o le numera o faʻata i le vasega pepe e tatau ona faʻaititia ina ia aua neʻi faʻalavelave i le tamaitiiti moe. Lenei e mafai ona e tautau se tamai faʻata, o le a atagia ai le puipui faʻafeagai.

E mafai ona tautau le faʻata i luma o le faʻamalama?

E tusa ai ma le fng shui, e sili atu le mafai ona i ai se faʻata i luma o le faamalama, a leai e le mafai e le malosi lelei ona nofo i totonu o lou fale ma mou atu i totonu o le faʻamalama. Ina ia e le faalavelaveina i le saʻo le saʻo o le malosi, tautau le faʻata i luga o le puipui puipui i le faamalama.

E leai se mea e pei o faʻata o le isi itu. Lenei saofaga i le fausiaina o se togafiti faʻataʻitaʻi o le auala i soʻo se mea mai le isi lalolagi e mafai ona ulufale.

Fautuaga aoga

O le faia o le faʻata na o le manuia, faʻalogo i ia fautuaga:

  • O le uiga e tatau ona iai se faʻavaʻa - o lenei o le a fesoasoani e mafaufau loloto i le malosi o le q.
  • O le faʻata e le tatau ona atagia mai ai soʻo se leaga - faʻaseʻe lapisi, faʻaletonu i mea, faʻamalosi pepa puipui. E aliali mai o le faʻata e faʻateleina ai le faʻalumaina uma. Mulimuli i lenei ulutala, aloese mai le tusitusi Dyk i le faaanauina. A leai, e mafai ona e faʻaopopo galuega.
  • O le faʻata e le mafai ona tu i lou fale, ona o le a faʻaputuputu le leaga atoa o le leaga.
  • Taumafai e aloese mai le faʻaaogaina i le teuteuina o le faʻata. E tusa ai ma le fng shui, e solia le fealofani ma gagau lou fiafia.
  • O le faʻata e tatau lava ona mama. E te manatua o le faʻata e faʻateleina ai le leaga atoa i luga o le lua? Umi palapala, e faʻapena foʻi ona tautau i le nofoaga saʻo, e mafai ona mafua ai sauaga, feteʻenaʻiga, faʻafitauli ma faʻamaʻi i lou aiga. O le mea lea, taumafai soo e faʻaalu le tele o faʻaputuputu atoa i le faʻata.
  • Ina ua uma ona taʻe le faʻata, tatou te faʻamamaluina lelei ona maʻa e fufulu ese ai faʻamatalaga e uiga i lou aiga. Sosoo ai, piiliina i totonu o le ato opaque ma ave i totonu o se lapisi lapisi.

Taumafai e mulimuli i nei tulafono le mautonu. I lenei tulaga, o le faʻata e aumai na o le fiafia, le soifua maloloina ma le tamaoaiga i lou fale, ma le atoa le leaga o le a tuʻu lau mea e tatau ona fua i le faʻavavau.

I le faaiuga o le mataupu, matou te fautuaina le matamata i se vitio:

Faitau atili