Fng shui zones: Faagaioia o avanoa avanoa

Anonim

A faʻapea e te faʻamatalaina lelei le sone o le fng shui i le fale ma faʻatulaga avanoa i totonu o le fale e tusa ai ma metotia o le au Saina anamua, e mafai ona faʻaleleia atili lou olaga. Talanoa pe faʻafefea ona fai.

Faʻafefea ona fuafua sone i itu o le lalolagi

O le faʻauiga o sone o loʻo faia e faʻaaoga ai se tapasa ma potu potu. E manaʻomia le faʻaaogaina o le itu o le lalolagi ma faʻasalalau le avanoa e tusa ma i latou.

Jones Fan Shui i le fale mautotogi

Faʻafefea ona fai vave vave ma faigofie:

  1. Fuafua poʻo fea o loʻo i ai le itu i le itu i totonu o lou fale mautotogi, o le amataga o le faʻaluaina le avanoa.
  2. Tusi se togafiti fuafuaina o le fale ma le maka i itu uma o le lalolagi. Ona vaevae lea mai le ogatotonu i le iva tutusa vaega.
  3. Sauni! E mafai ona e alualu i luma e faʻagaioi soʻo se sone o le fale ma le faʻatulagaina o avanoa i totonu ia i latou.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le vaega o avanoa o le avanoa e nafa ma:

  1. Northeast - Poto sone ma le poto. E tatau ona i ai se kapeneta po o le sone sone. I totonu o lenei avanoa, le agaga o le Aʻoga o loʻo faatulagaina pea, e sili ona talafeagai mo suʻesuʻega ma le atinaʻeina o oe lava ia.
  2. Northwest - vaega o fesoasoani ma femalagaaiga. O le saʻo faʻalapotopotoga o avanoa avanoa i le mea moni i se taimi faigata o le olaga o loʻo ia te oe se patron malosi, o le a fesoasoani e foia ai faʻafitauli uma ma alu ese mai le faʻafitauli.
  3. Sasae - aiga sone. E gafa o ia ma le soifua maloloina lelei i le va o aiga, o lo latou mafaufau lelei o le tino ma le mafaufau. Fesoasoani e faʻamalosi fusi o le faʻaipoipoga malosi, ola i le fiafia ma le loto gatasi.
  4. Sisifo - o le sone o tamaiti ma fatufatuga. Lelei tele mo le faʻaaogaina o le potu o le fanau. Afai e te faʻatulagaina le avanoa, o le a totoina tamaiti ma le agaga lelei ma atiaʻe, o le a fiafia e aʻoaʻo ma o le a fiafia pea e faʻafiafiaina o latou matua ma o latou manuia.
  5. SouthAst - O Le Iva o le Ola, o se tasi o itu sili ona taua o le fale mautotogi. O le auala o le a faatuina iinei, e aʻafia ai le tamaoaiga o tupe ma mea lelei moʻo. Tupe o le malosi foi o le malosi e te manaʻo e faʻaola.
  6. I Saute - o le sone o le mamalu, lea e nafa ma le tulaga lautele ma le faatinoina o se tagata i sosaiete. Afai e te faʻatinoina, o le a leai ni faʻafitauli i fesoʻotaʻiga ma tagata, o lou manatu o le a talisapaia, ma o le a le mautinoa le pule.
  7. I saute i saute - alofa sone ma faaipoipoga. E taua tele le gauai atu i tagata e le i feiloai i le afa lona lua. I le faʻatulagaina o avanoa, e te faʻateleina ai avanoa e maua ai le fiafia ma le mataʻutia, faʻasao le malosi o le malosi.
  8. O le ogatotonu o le fale mautotogi o se soifua maloloina. O ia e gafa ma le manuia o tagata uma o loʻo nonofo i le fale. E le gata mo le soifua maloloina, ae o le a le poto faaletagata. O le faʻalapotopotoga o avanoa i lea vaega e amata muamua.

Jones Feng Shui

O le faaputuga o aso o aso nei e le masani ona faʻamanuiaina, mai le manatu o le fng shui. O le tupe tau tupe, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona i ai i le nofoaga o le faletaele, lea e matua le lelei. Afai e te le faʻaaogaina faʻapitoa Saina Talitonuga, o le a tafe moni tupe i totonu o le faleuila.

Sei o tatou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o se paʻu o le heirdry shui mo le fale ma faʻagaioia soʻo se sone saʻo.

Faatoagaina o avanoa avanoa

Ina ia mafai e le malosiaga i le avanoa ona faʻasalalau ma faʻatumuina nofoaga, e taua le faʻagaioia o mea taʻitasi ma le le aofia ai mea le lelei.

Fng sone shui guid bali

O ni fautuaga:

  1. Ina ia faʻagaioia le sone sone, tuu mea faigaluega o ofisa i totonu - iinei e mafai ona e tuʻuina se komepiuta, telefoni, tuu ata ma uo ma pule pule. E aafia ai foi le lelei o aitema o le vaega o le vai.
  2. I le sone o le poto ma le poto e tatau ona malamalama lelei. Tausia moli o le avanoa e sili atu nai lo le lava. Afai o le ao moli moli sina tamaʻi aʻe i totonu o le potu, faʻapipiʻi ni moli faaopoopo ma lamepa malolosi.
  3. Ia faʻagaioia le vaega o fesoasoani ma femalagaʻiga, tuu ni ata ma au uo mamae. Tautau i puipui o tagata e te mafaufau i ou mafaufau faaleagaga. E mafai foi ona e tautau se faʻafanua o manaʻoga i mea e te faʻamanatu ai nofoaga e te miti ai e te asia.
  4. Aveese uma measina mai le nofoaga o aiga, uʻamea mea ma ata o le ugosuina o aiga. Faʻatumu le avanoa i le ola potu o laʻau ma lanu lanu o laufanua masani.
  5. O le sone o tamaiti ma le fatufatuga teuteuina ma lanu malamalama. Tausilia le malamalama malamalama, salalau atu i luga o le vao i soo se mea, laau laʻau i luga o puipui o lau fanau poʻo nisi o latou togafiti.
  6. E faʻagaioi le tamaoaiga o le tamaoaiga, tuu faʻapitoa tinoitupe o taimi i ai. O lenei vaega o loʻo faʻafouina ai le malosi o vai, o le mafai ona faʻapipiʻi mea e faʻatusa mai ai. O le fofo sili o le vaifofo o se fale po o se vai vai.
  7. I le sone o le mamalu, e sili atu le tuu o ituaiga uma o tusi, diplomas, faʻailoga ma ipu na e mauaina. Faʻaola le malosi o ituaiga uma o faʻavae mai maa masani.
  8. I le alofa, so so so so so so sone e tatau ona e tuʻuina ai 'auʻau: manu faʻataʻau, e, moligaʻo, moligaʻo, loto tuai. E matua aʻafia lava le malosi o le malosi o le faʻavae o manulele.
  9. I le ogatotonu o le soifua maloloina, o se moli susulu o crystal chandelier tatau ona i ai. Afai o se potu '' aina poʻo se potu ola, i lalo o le malamalama malamalama, tuʻu le laulau, ona sosoo ai lea ma le fale.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Fautuaga ma Fautuaga

Mea taua e tatau ona e iloa:

  • Ae le i faia le sone o vaega taʻitasi, e manaʻomia le fufuluina o le potu mai le faʻaputuputu le lelei malosi. Ina ia faia lenei mea, faaalu se faʻamamaina lautele o le faʻamamaina lea, ona o lea pe tusa ai ma le fale mautotogi ma se moligaʻo, faitauga o tatalo poʻo mantras.
  • Nofoaga i vaega taʻitasi o le sili atu nai lo le tolu Saina talimalo. Afai e toʻatele i latou, o le a fausia ni faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o le malosi o le malosi o le qi.

I le fng shui Nadya, ioe, oe e le o oe o se aʻa: mafaufau e le gata pe faʻapefea ona faʻagaioi mea uma malosi, ae o le mea foʻi e mafai ona e faia i le olaga moni i lenei vaega.

Faitau atili