Fng shui e tosina ai tupe

Anonim

Ua leva ona ou fiafia i Saina, suʻesuʻe le gagana, talaʻaga ma aganuu a le atunuʻu, na masani ona faʻaaogaina ai iina. Na ou masani i le Fengshisi Teoripee mo le Atinaʻe Lautele ma filifili e faʻaaoga ni tulafono faigofie i faʻataʻitaʻiga. Ina ua mavae lena, sa ou ofo i le mauaina o lo latou galulue, e ui lava i aʻu le talitonu uma.

Na musuia e sailia sili fngshui. I totonu o lenei mea, o le a ou faʻasoa atu ai le ala faʻaputuputu malamalama ma ou te taʻu maia ia te oe pe faʻapefea ona tosina lelei mea totino ma lenei faʻataʻitaʻiga.

O le a le fngshui.

Fengshui o le masani o le gagana Saina o se faʻailoga o le avanoa o le avanoa i nofoaga nofomau ma le le nofomau. O le faʻavae o lenei masani o le aʻoaʻoga lea o vaitafe feʻaveaʻi na siomia ai se tagata i le vateatea ma le taimi ma lo latou faʻamalosiga i nofoaga eseʻese o lona olaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E taua le maitauina o FNGHUI o loo faataʻitaʻi, e le o le lotu. Na te le lagolagoina se faamalosi tino o lotu na faia e Satani i ai nei, ae e le feteenai ma lea. O lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻamatalaina o se tuʻufaʻatasiga o filosofia, faʻaleleia, faʻataʻitaʻiga, o le tacology ma fetuu.

Fng shui e tosina ai tupe 1845_1

Fai mai Fengshui, o le saʻo faʻatulagaina o le fauina ma le faʻatulagaina o le nofoaga o totonu e mafai ai ona e faʻaaogaina le malosi o loʻo tafe i le auala sili ona lelei. I lalo o lenei tulaga o tagata o lenei fale o fealofani ma agalelei, latou manuia i taumafaiga uma.

Ausia o oa ma FNGHUI

Aua tatou te nonofo i luga o ni tulafono o lona tausisia o le a fesoasoani ia te oe e faatosina lelei tupe.

Mama Mafuaaga

O le uluaʻi fautuaga muamua ma sili ona taua i le ausiaina o le manuia alualu i luma e tusa ma aʻoaʻoga Saina o le faʻamamaina o le fale. I le malosi lelei, ma o lea o le oa, mafai ona sau ia te oe, fale e tatau ona saoloto mai le le lelei malosi. O le faia o le mea lea e masani ai ona mama.

Fng shui e tosina ai tupe 1845_2

Aua foi neʻi e faʻatapulaʻaina vaega o le fale, lea e i ai. Faʻavasegaina i taimi uma o le sili ona mamao ma le faigata-e oʻo atu i ona tulimanu. Ua aveese foi le le talafeagai mea. Togi le vete, faʻatau atu ma tuu mea faitino i le lelei tulaga. O lea o le a e fasiotia lua lauulu - fufulu le avanoa o lou fale ma aumai lelei i isi tagata.

Faatulagaina o Fale

Fai mai Fengshui, o le tamaoaiga e o mai i le fale i le faitotoa ulufale. Ina ia pau la i luga ia te oe, e tatau ona faia i fafie. Afai e le faʻapea, aua le faʻavaivai, E le manaʻomia le sui o mea uma. Na o le tautau i luga o le faitotoʻa i fafo ma / poʻo totonu o le tele o mea fai laupapa laupapa e mafai ai, o le a lava.

Fng shui e tosina ai tupe 1845_3

Totonu o le fale e tatau ona lelei moli. I le aoauli, ia le itiiti mo sina taimi e te manaʻomia le tuleia o pupuni uma ma tuu le la e faʻatumu ai le la, moli ma faʻamafanafana le potu. Mo le pogisa taimi, susulu ofoofogia o le malamalama o le malamalama e tatau ona i ai nei.

Vave ona faafeagai le faitotoa pito i luma e tatau ona tuu. Ua talitonu i le oa, e tau le atoa le ulu i le fale, o le a vave tuua o ia. Afai e le mafai ona suia le tuʻugamau, tuu isi potu laʻau i luga o le faamalama, o le a avea i latou ma se faigata.

Faalapotopotoga "sone o oa"

Fng shui e tosina ai tupe 1845_4

I le tulaga lelei o le mea e aʻafia ai le fale atoa, ae faʻapea foi lona itu i matu. O le vaega lea o le fale o loʻo manaʻomia e talifotas - o mea uma e faʻatagaina ai le tosinaina o le malosi o le tamaoaiga. Nei o nisi o na

  • O se tamaʻi faʻatanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaipuna, poʻo se ata o lenei.
  • Aquarium ma iʻa laiti o auro poʻo moli lanu.
  • Lush, soifua maloloina ma le lelei-tausia i totonu o laau i totonu o laulaau e pei ona foliga tutusa.
  • Ata ma isi tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia e fesoʻotaʻi ma meaola. Vaa e talafeagai ma fugalaʻau, laufanua, o loʻo ola pea, matagofie o laʻau ese mai mea eseese ma pei o.
  • O faʻatusa o le tolu-tausaga tot, laumei poʻo manaʻo - o le Saina, o loʻo ave le taga ma tupe i tua o le tua.
  • Laupapa laupapa.
  • Matagi sela.
  • O loʻo i ai i mea taulima ma mea teuteu poʻo ni mea lelei.
  • Piggy faletupe o soʻo se ituaiga ma tele.

A o le filifilia o le PEKESMANS, vaʻai i lou lagona i totonu. O ata, faʻatusa ma isi uiga e tatau ona pei o ma valaʻauina lagona lelei. A leai, latou te le galulue.

Fale faigaluega i le ofisa i Fengshui

Motugaafa uma luga e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia faʻaaogaina e le gata i le fale, ae i le galuega foi. I le faaopoopo atu ia i latou, vaavaai totoʻa i fautuaga nei:
  • Tuu lau komepiuta i le itu i matu.
  • Faapipii se talitonuina ma le tumau nofoa ma le maualuga le pito i tua ma maualuga-lelei lima.
  • Afai e le mafai ona e faʻatulagaina se mascot moni i luga o le laulau o le ofisa, seti lana ata i le komipiuta komepiuta.
  • Aua le faʻapipiʻi saʻo le laulau e faʻafeagai ma le faitotoʻa i luma.
  • Afai e mafai, aua le nofo i tua i faamalama po o au uo.

Taua: Ina ia mafai ai e le galuega ona aumai le tamaoaiga i, e tatau ona pei o oe. Afai o loʻo e auai i se gaioiga le manaia, leai se Fenkai o le a fesoasoani e ausia ai le manuia tupe.

O le a se isi mea taua e iloa

Fng shui e tosina ai tupe 1845_5

Fensshui e le o se faamaneta ma le tele, lea e maua mai ai i le mea lea e tosina ai le tele o tupe i lou olaga. I le faʻaopoopo i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le fale ma le fale faigaluega, e tatau ona e galue i isi itu - ia mafaufau saʻo, vaʻai lelei faʻatino a au matafaioi.

Manatua foi o le alofa tele o le faʻaaloalo ma taumafai e aapa atu i se tasi e faʻatatau i ai ma le faʻaeteete. Lea la na latou lagona ua latou fiafia ma mauaina se matagofie ma le mama mama. E tatau ona i ai se nofoaga mo tupe siliva ma pili i le faʻaaogaina o pepa.

Aua le tatalaina i fafo ma isi mea i le atotupe. Ae matagofie ma le le masani ai Sounveverir poʻo ni tupe siliva ma pili e mafai, o le a lelei tele i latou E fautuaina foʻi le teuina o faʻamaumauga oa teuina tupe maua ma tupe alu i se api matagofie.

O se mea taua e taua e faia i lou siosiomaga. Taumafai e faʻafesoʻotaʻi ma le malosi ma le manuia tagata ma le le aofia ai le le fiafia i lou olaga. O le a fesoasoani lea i le malosi o tamaoaiga ma le manuia sau i lou fale ma nofo ai i totonu.

TAUA: FNGSHII e manatu le ausiaina o le ogatasi i le agaga o le tagata, o lona ola ma le avanoa. O le mea lea, e le mafai ona tuʻu naʻo le faʻatupuina o oa, lelei ma manuia o le a le aumaia. Taumafai e atiaʻe tutusa lava i itu uma.

Aotelega

  • Tatala e le aunoa le fale mai le palapala ma mea le aoga.
  • Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa pe o loʻo sapalaiina ma 'auʻaunaga i laupapa.
  • Faʻatulaga ni laʻau i totonu o le Windows - latou te le faʻatagaina le tamaoaiga e alu ese ai mai ia te oe.
  • I le Itūgo o le fale, tuu le talisuas.
  • Siosiomia oe lava i le manuia ma lelei tagata.
  • Faaeteete i tupe maua, o le mea sili lea.

Faitau atili