O le uiga o le igoa o le igoa: O le a le mea o le a aumaia i lona e ona

Anonim

O le igoa Amir (Amir) o Mosalemi, e afua Arapi. O le faaliliuga moni, o ona taua faapei lava: "Le Alii", "perenise", "Prince", "a ulu". E i ai isi filifiliga mo le faʻaaogaina o lenei igoa: mo se faʻataʻitaʻiga, Emir poʻo le EMI (I Turkey).

I le lalolagi Arapi "O Emir" o le pule lea o Pule. O le suli o tagata o turks faʻaaogaina le igoa o Amir i le tapenaina o igoa maoaʻe o igoa: Amirhaza, AmRKhan. O igoa o le uʻamea ma le suauʻu foi e iloa foi. O paga lomiga o le igoa fafine - Amir.

Igoa Amir.

Mea lilo e igoa ia amir.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Sei o tatou sailia poʻo a totini e nana ai lenei igoa o le olaga.

Stray itu o le igoa

Ua tulaʻi Amir i luga o se tulaga lautele ona o le mea moni o loʻo matua:

  • galue;
  • aoga;
  • le foafoaga;
  • Talitonuga;
  • poto;
  • lagona o le lagona;
  • tutoatasi.

Vaivaiga Igoa

I le isi itu, e ui lava e ui lava i ona lelei, e mafai ona:
  • mafaufau leaga;
  • feteenaiga;
  • le saogalemu;
  • O faalilolilo e tasi;
  • le mautonu;
  • masani ona finau ma puipuia lo latou manatu i se iuga manumalo;
  • O le soona faʻamalositino e taofia ai le amir e faʻatuina ni fesoʻotaʻiga ma tagata.

O le uiga o le igoa Amir.

Muamua lava, tatou iloa ua faaigoa le igoa AmR. O le mea moni, matou o le mea moni, aua le aumaia le atoatoa o mafaufauga o le e ona le igoa, ae o le a mafai ona tatou mafaufau i se tasi mea taua o le tagata.

  • Tusi a - tautala o le taʻitaʻiga, Eguairsism, Ae o le Amata foi;
  • M - le a taʻu atu e uiga i korestolubia, ae gauai atu i isi manaoga o tagata;
  • Ma - o le itulau o sopoeve, fesootai, lotogatasi ma isi;
  • P o se tusi maʻaleʻale, o loʻo faʻaalia ai o ia lava ma le saua, o loʻo faʻateleina ai le talitonuina o le tagata lava ia.

Amir i le laititi

E leʻo le Amirchiki o loʻo aliali mai i luga o le Malamalama o Khan, ae ua matua mautinoa lava o le tuai o le tuai, ae ua latou mauaina se tulaga maualuga agafesootai. Mai le matua o le tausaga, ua latou iloa lelei o latou malosi i totonugalemu, lea e taʻitaʻia ai i latou i le olaga.

I le taimi lava e tasi, Amir talu ona laititi tele secretive: na te le faaali mai mealilo o le uma o lona agaga e oo lava i lona tina, e ui lava e alofa o ia ia te ia lava le tele ma le faaaloalo ia te ia seia oo lava i le iuga o le olaga.

E oʻo lava i le aʻoga, ua faʻaalia ai e AmR le ogaoga o le ogaoga, maualuga le mafaufau o le faʻaeteete ma le tiute i le faʻatinoga o tiute. Faaaogaina mai le itu e matamata i tagata matutua, o le faalogo, o le a latou fai mai, e saili e faaaʻoaʻo ai i le pule sili o le latou.

Mai matua o le fanau, e pei o se tamaitiiti o le iloa o le taua o le tupe, sa ia aoaoina i maua i latou tutoatasi ma faaputuputu. Ae o le tele o mea ia e le mai le manao faamaoni, ae ona e talafeagai ai - mo se faataitaiga, e aoao.

O le digesters Amir aoaoina

E ui lava i lenei mea, le Amir e faatatau lea i le faagasologa o le mauaina o le malamalama e matua ogaoga, e pei ona o le naunau e ausia le nofoaga o le faiaoga ma le fiafia i ai le matua. I le gata i lea, ia manatua e le aunoa, o le fesoasoani o le malamalama e mafai ona e ausia se tulaga maualuga i le lalolagi i le lumanai, ma o le mea tonu lava lenei o lona sini autu.

Amir i le olaga tagata matua

O se tulafono faafoe, e fono ai le feaveai o lenei igoa o le matua, i le atoatoa saunia ai. O lea la, ia e le o lagonaina le le masalosaloga, fesiitaiga po o feteenaiga.

I le tele o tulaga, amirs i ai se tulaga lautele lelei i tausaga le 30 tausaga. O lona uiga, latou te galulue i le galuega lauiloa, ola i se fale matagofie, siitia i luga o le taavale le tagata lava ia o le taugata, faatoilaloina a matagofie-ava.

ua vave ona vavae ese uma faapea e le o aofia ai i le lisi o tulaga faatauaina autu olaga o lenei tagata. Ma o lona olaga atoa matutua pasia e ala i se faasologa o taimi faigata, lea ua tuuina atu se aofaiga o taimi i le galuega, ma maʻoti i faafiafiaga.

Amir i lona olaga patino

O se tagata i se igoa le tupu se malosi malosi tele, e tetee atu i le galuega e le faigofie. E le ua tuuina tamaitai uma e sue se paleni mana faatasi ma ia, e pei lava o le a le mafai paaga pisinisi uma i le galuega ma ia.

Amires lava nanā a latou moni lagona ma aafiaga. O le mea lea, pe afai sa latou lē e pei o se mea ia te oe - o le a latou tau atu e uiga i ai saʻo.

O se teineitiiti o loo manao e tosina ai mafaufau o tagata i le faamaoti le igoa o le a maua e le faigofie, aua o le a maua e oomi e ala i le motu o tagata o lona ili toatele. Ma, e faaopoopo, e tatau ona matagofie, matagofie, e mafai ona e lagolagoina ai se talanoaga ma amio saʻo i le lalolagi.

tosina Amirov sea ituaiga o sui talafeagai feusuaiga:

  • malosi;
  • aulelei;
  • iloga;
  • pule faamalosi;
  • mafai ona ia taulai atu le vaai;
  • Umia o uiga vevela feusuaiga;
  • o loo matamata io latou foliga, laei i taimi uma i le auala e gata ai.

faatauaina Amir matagofie o tamaitai

I le taimi lava lea e tasi, o le a faaalia e MCH le sili o ona lagona uma. I le isi itu, o le a mananao e galulue ai lemu, ae mautinoa. A sewering o lenei cavalier tumau pea, o O lona le mafai.

E masani lava ona faʻaaoga e aliʻi i luga tulaga, aua le mafaufau i taimi uma e uiga i ni faʻaiuga talafeagai. Ae e le faatatau i le tiutetauave faagisililoga, ma le tuufaafeagai, latou te faʻamaoni i le afa lona lua, i lalo o le a le ō faʻalataina. E fiafia lava le toʻalua - faʻatinoina a ana meaalofa, ofoofogia, i soʻo se itu e tausia ai o ia.

I le isi itu, i le tali atu, latou te faamoemoe foi ina ia tutusa lelei ma ni taimi tutusa. O le mea lea, latou te filifilia se fafine i faletua e mafai ona faʻatuina se faʻamafanafanaga moni i totonu o le fale, lea o le a malie ma manaia le faʻaalu o le taimi.

Fetaui ma igoa igoa

  1. O le maualuga o le faaipoipo Amirov ma se fafine eseese o igoa: Karinov, Metinov, Kiriramhi, Arinama, Alima, OLIlina, o Elina.
  2. Union e le manuia Ma Natalia, Oleim, Svenlana, Elisabeth, Dariama, Margana, Dananina, Srianciana ma le Faamoemoe.

Amir i le galuega

I totonu o se peleni faʻapolofesa, o sea tagata e faʻaalu e galue i le mafaufau nai lo le tino. E fetaui lelei o ia i ia galuega: o se tagata faatau, o se tagata faigaluega i le malosi fausaga, enisinia. Ma e le saili muamua ia e faʻatinoina le nofoa o le ulu - o le mea autu o lana galuega e matua totogi lava.

Ma afai e te faʻafesoʻotaʻi nusipepa - anamua o numera o numera, o le a tatou iloa o le igoa amir e fetaui ma le numera 7. E i ai i le au tusiata lotu. O se aafiaga tele i luga o le a manuia le AmR, o le a maua ai lona tomai e fuafuaina lelei le lumanaʻi.

Aotelega e faʻafetaiaʻia ai ma mea leaga tele o lona uiga, e mafai ai ona faʻamautu se tagata i le tulaga o le ulu. Afai na te tuʻuina atu le fiafia i le galuega fatu, e mafai ona feagai ma nisi taimi o loʻo feagai ma osofaʻiga o le faʻanoanoa ma le le mautonu ona o le tele o faʻafitauli ua tupu.

Amires e tatau ona taulai atu i se galuega faapitoa, toleni lo latou le mautonu pe a latou manaʻo e ausia ni galuega faʻafiafia.

Soifua Maloloina Adirov

I le tele o taimi, tagata solitulafono o le igoa tupu latou te maua le soifua maloloina lelei. Latou te le mananaʻo e faʻaleaga ma le iloa pe faʻapefea, o le mea lea, e masani lava ona latou masani ai i le tulaga o le malosi ma gaioiga.

Pau lava le mea na ono tosina ai lo latou soifua lelei o latou manuia ua taumafaina i le fua tele o le ava malosi, gaʻo, meaʻai falai. Ona latou mafatia ai lea i faʻamaʻi tauletonu, aemaise, adā.

Tagata lauiloa e igoa Amir

  • Emir Kusturica (fanau i le 1954) - o se tautua lauiloa ma Yugolal Hopemaker, O ai na maua le 2 taimi o le Prepet Patber Camnare mo ana galuega.
  • EMIR HEARAR KOKKA (fanau i le 1979) - maua le maalone o le lakapi soka mai le sudan.
  • Amr Kashiev (Fanau i le 1989) o se Athlete mai le Rusia Federation.
  • Amr Rashid Mohammed (Fanau i le 1939) o se lauiloa Iraqi faapolotiki.

Mulimuli ane, ia suʻesuʻeina le ata tifaga

Faitau atili